JULI

Var på Rolle & Emmas fina bröllop, villamys på Andreas villa & bästa va allt på året, Rockoff❤

AUGUSTI

Myste med älskling❤, fotade och njöt av det fina vädret, festade med kusin, började skolan, roadtrips & tatuerade mig.

SEPTEMBER

Hittade en knöl i bröstet och var på 5 läkarundersökningar varav en där de undersökte med ultraljud och tog två provbitar.. gjorde ET i färg, var på några fiskeäventyr & brände nästan ner Jennifers lägenhet.

OKTOBER

Var ute och gick mycket, bland annat uppför öjberget, ännu mera mys❤, taco& pizzakvällar, firade Andreas födelsedag & började på praktik i Molpe på salong JT beautystyle.

NOVEMBER

Var på talkofest till carpella, opererade bort tumören i bröstet (tack och lov var den godartad) & firade min födelsedag.

DECEMBER

Gjorde frisyrer åt dansare på Norvalla, färgade Jenifers hår, festade ännu mer med kusin, färgade hela håret mörkt & firade bästa julen & nyåret hittills❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 1144 Readers

Likes

Comments

JANUARI

Skrinnade på karperöfjärden, myste med Mindie, hade kundarbeten i skolan, firade Mill på Fransmanni, umgicks med Linn i Molpe, satt modell åt GHD & festade.

FEBRUARI

Tatuerade kusintatuering med Ika på alla hjärtans dag, festade allt för mycket, provade nya produkter från ghd i skolan & morgon myste med mamma & Tindra innan vi stack till Hemavan!

MARS

Färgade håret från blont till en lite mörkare ombre, var på Markoolio i Rewell center & myste vid påskbrasan i Karperö.

APRIL

Festade i Sundom, utnyttjade face swap filtret, klippte av mammas hår, hade avskedsmiddag med Linn & stack iväg till Spanien en månad där jag bland annat: brände sönder mig, fick en ny familj & gjorde superroliga utfärder!

MAJ

Halva Maj spenderade jag i Spanien, fick veta att jag klarat studenten, spelade kubb i Sundom, fick kattungar, sprang & åkte roller blades väldigt ofta & funktionerade på Molpe paviljong och sov på villan.

JUNI

Sena myskvällar,villamys med Tindra, tog studenten , klippte ännu mer av mammas hår, festade & firade midsommar.

Likes

Comments

Tycker trenden om att klä ut sig till clown och skrämma folk har gått över styr, även om man inte hört om det här i trakterna så läser man varje dag om hur någon blivit skrämd eller till och med skadad för att nån tycker de ska springa runt och leka idioter. Skulle någon få för sig att göra så här och man skulle träffa på dem så skulle de högst antagligen ångra sig, de man har läst om hittills är ju tex:

Scenario ett: vägen är blockerad av clowner som står och svingar med knivar/ svärd och låter dig inte köra förbi, om jag ser att någon idiot har ställt sig på vägen och även klätt ut sig, då hör du mig gasa och du får välja själv om du går undan, jag har aldrig hört om nån väjningsplikt för clownjävlar och jag har en stadig bil så det smäller bra, kom ihåg det.

scenario 2: en clown som kommer in i huset för att skrämmas, kommer du in i mitt hus oinbjudet kommer jag, oinbjudet se till att det är det sista du gör, då träffar du högst antagligen på mig i mitt rum och då får du smaka på jaa, fast min nattduksbordslampa av metall som väger mer än en elefant, med rätt sving är nog en röd näsa ditt minsta problem.

Blir så jävla irriterad på folk som springer runt och gör mer skada än nytta på detta klot vi lever på, väx upp och skärp er.

(ta gärna denna text med en gnutta ironi, tack)

  • 1693 Readers

Likes

Comments

Hittade en lite rolig blogglista på Josefines blogg som jag tänkte jag också skulle försöka mig på!

1. Äckligaste maten?

s.a.l.t.g.u.r.k.a , fyy alltså, äter nog igentligen allt annars men saltgurka i mina ögon är djävulens verk.

2. hatväder?

Snorslask, fastän du har en helkropps- gummistövel på dig så är du endå blöt och fryser, fy då.

3.Sämsta musiken?

Finsk musik överlag, förstår inte hur Finland kan ha trampat så snett när det gäller musik.

4. Då tappar jag humöret helt och hållet?

I trafiken, mina nerver har en tendens att snabbt säga hasta la vista när jag sätter mig i bilen, är aldrig så arg som när jag kör, speciellt t.e.x på motorvägen när två idoter kör bredvid varandra i samma hastighet så man inte slipper om, tror mitt svärordsförråd utökas med 15 olika ord under såna situationer.

5. Värsta tiden på dygnet?

Mellan 7-9 på morgonen, min aggression om jag vaknat på fel fot den tiden är så kraftig att folk evakueras ur Smedsby.

6. Mitt sämsta humör?

När jag är riktigt trött eller hungrig, stereotypiskt I know, kommer det till en sån situation att jag är både och så förespår forskare jordens undergång.

7. Sämsta grejjen jag äger?

Kicks egna primer, vet ni när man har stekt bacon allt fett som lämnar över? det är som att smeta in ansiktet i det, frågan om så inte det skulle håll sminket bättre på plats, jag tror nog det.

8. Värsta personlighetsdragen?

Jaa, kanske att jag är väldigt ärlig om vad jag tycker och säger precis som jag tänker, och tar gärna saker f2f iställe för att hålla på och fjanta sig och prata bakom ryggen som 12 åringar, det har jag fått både bra och dålig kritik för. Och som jag nämnde ovan att jag är ett psykfall i trafiken.


Avslutar inlägget med en bild från typ 300 f.Kr. eftersom jag inte har några vettiga bilder på min telefon.

Adios!

  • 1818 Readers

Likes

Comments

Sommaren 2016 är min bästa sommar hittills, känns som vi har gjort så otroligt mycket roligt den här sommaren. Villamys, festande, tagit studenten, varit på Åland och mycket mer! Så tänkte att jag skulle lägga ihop ett inlägg med bilder från sommaren.

I början på sommaren fick vi 2 kattungar, supersöta! och vilda.. spenderade även tid med lillasyster.

Tog som sagt också studenten som vi firade i Molpe på dan och sen körde vi förfest i Smedsby före utgång!

Sen kom midsommar, en otroligt rolig helg med hela gänget samlat!

Emma & Rolles bröllop.

Spenderade en välbehövlig mys-helg på Andreas villa med hennes föräldrar, fiskade och njöt av vädret.

Spenderade några dagar på Åland med mina favoriter och såg Sabaton, Miriam Bryant och Freddy Kalas, det här var nog sommarens höjdpunkt!

Hade mys & foto kväll i Sundom med flickorna & festnätter med kusin!

Mysisar <3

​Hann även tatuera mig, supernöjd!

Här var då den korta sammanfattningen av min sommar i bilder, blir så glad att kolla igenom alla minnen <3 


Likes

Comments

Gud vad tiden går snabbt, känns som om vi just fick sommarlov och nu har vi börjat skolan igen.. Även fast vi bara varit i skolan i 3 veckor har vi hunnit med väldigt mycket, mest frisyrer & föningar. Det känns skönt att vara tillbaka så att man kommer in i rutin igen, men på samma gång är det väldigt nervöst eftersom alla ET börjar nu när vi går på sista året.

  • 1768 Readers

Likes

Comments

Igår var sista dagen med pojkarna och idag var sista dagen med flickorna, känns så konstigt att jag inte kommer se dem igen, troligen. Man ska aldrig säga aldrig! Håller på att packa väskan för fullt nu och förbereder mig för morgondagens resa till Malaga där jag ska sova en natt på hotell innan jag på söndag flyger hem.
Snart är jag hemma!

  • 2426 Readers

Likes

Comments

Scrollade genom mina Instagram bilder och konstaterade att mina photoskills inte var de bästa & även att mina beskrivningar av bilderna var ännu värre.. Men gud vad roligt endå att kunna titta igenom så många minnen!

De här bilderna är från 2013 och en den med någon slags kaksmörja är när Andrea skulle baka kladdkaka, så vi uppmärksammar hennes dåliga skills i bakning nu 3 år senare igen, hurra!
Den andra bilden med ett band där det står trafikfara är från min första penkkis upplevelse och typ enda gången jag blivit utnämnd till något, lite mindre hurra.

Här är en bild som förklarar så bra hur jag och Andrea kämpade i gymnasiet! Creds till Andrea och hennes grymt genom tänkta svar.

Här är en bild på söta Tindra när hon var liten & det här var även på dagen före en Åminne dans, det om något är nostalgi! Den andra bilden är från när vi körde till "åddin" på en villafest, och hjälp vad roligt vi hade! Det här var en supervarm dag minns jag för ja körde bara i strumpfötter, och det om något är jävligt dumt så gör inte det.

På den här bilden är när vi la ut båten i Molpe, den andra bilden är också väldigt nostalgisk, den påminner om när vi alltid, obs alltid höll till vid lågstadiet på kvällarna och sommarloven.

Från en av Åre resorna jag och mina kompisar var på, så otroligt roligt och hoppas verkligen vi åker på fler, så otroligt rolig upplevelse!

För det första, MOPPEBIL! Alltså hjälp känns så konstigt att se bilder på den, känns som den här tiden är så länge sen, men gud så roligt vi hade. Dock inte den här dagen när himmelen hade fallit ner över Korsholm.

  • 2482 Readers

Likes

Comments

Wihoo som det ser ut kommer jag klara studenten! Det var på tiden eller vad man nu ska säga. Har börjat leta klänning nu också och har hittat några som fallit mig i smaken. Här är några jag skulle kunna tänka mig att ha på mig.


Börjar med absoluta drömmklänningen från Ida Sjöstedt.

​De här två klänningarna från Nelly är också superfina, vill ha en långklänning så det vore ypperligt om jag hittar en som passar!

Wish me luck!

Likes

Comments

Nu är jag inne på min tredje sista dag, torsdag & fredag kvar och sen bär det av till Malaga en natt. Börjar faktist ha riktig hemlängtan nu och det ska bli otroligt skönt att få komma hem, men på samma gång vill jag inte lämna dessa människor, nu tänker ni säkert men va Liv du har ju bara kännt dem en månad.. men när man är med människor konstant så lär man känna varandra väldigt bra, fastän det bara är en månad. Jag är väldigt nervös inför hemresan, för jag ska klara mig helt själv, hitta ett hotell och sen hitta till flyget och ta rätt flyg också nästa dag.. så kanske jag inte kommer hem, återstår att se!

  • 2528 Readers

Likes

Comments