Heej! Så jag har inte skrivit något på ett tag för jag inte riktigt har hittat motivationen att göra det. Nu ska jag dock börja igen men nu kommer jag inte riktigt ha en riktig bloggplan utan kommer skriva när jag har lust!

Okej men nu till nått lite roligare, jag köpte igår ett gelnagelack och UV-lampa som kommer komma till mig under veckan! Jag har aldrig haft sånt nagellack förut och kommer nog att göra några blogginlägg om vad jag tyckte om det senare!

Puss på er❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Så igår körde en lastbil in i en Åhléns affär i Stockholm. Polis tror det rör sig om ett terrordåd.. för mig är detta helt ofattbart! Det har ju alltid känts som att Sverige var det säkraste som fanns, som om inget skulle hända här. Jag är orolig för framtiden och jag hoppas att något sånt här aldrig händer igen. Vad kommer hända nu? Vad hände med världen? Det är bara att vänta och se men ska jag vara ärlig så är jag riktigt rädd.

Ta hand om er alla! Puss ock kram.

Likes

Comments

helg, vardag, fotografi

Okej så jag har verkligen inte varit så aktiv denna veckan så därför tänker jag sammanfatta veckan lite här!

Måndag
Jag var hemma då jag hade så sjukt ont i magen så det ända jag typ gjorde var att sova och kolla på yt...

Tisdag
Jag hade fortfarande väldigt ont i magen men var i skolan ändå! Jag skippade dock orkestern då jag ville hem direkt.

Onsdag
Började känna mig lite bättre och skoldagen var lite lättare att ta sig igenom! Inte så mycket som hände i onsdags.. Jaguar dock hos en av mina bästa kompisar!!

Torsdag
En av de jobbigaste dagarna denna veckan då jah hade väldigt ont igen.. jag gick ändå till skolan men jag gjorde nästan inget...

Fredag
Magen hade lugnat sig igen och jag mådde mycket bättre! Jag var mest hemma efter skolan och åt chips och såg på film!

Lördag
Jag var och spelade med orkester på en företagsmässa och badade sedan på varabadet med en kompis! Vi åkte sedan hem till mig och spelade Undertale och åt thaimat!

Söndag
Jag var med en kompis ( Alma ) och vi fotade jättemkt!! ( cred till henne för bilden här nere fresten! ) så vi var mest ute och fotade. Mer har jag nog inte gjort idag!

Det var allt för mig!

Seee yaaa!

Ifall ni undrar så kommer kategorin fotografi mest vara för inlägg med foton som jag verkligen tycker om!

Likes

Comments

vardag

Heej! Så idag blir inget tesnack då jag just nu inte orkar skriva om något. Så jag skrev i lördags tror jag att jag hade väldigt ont i magen och i måndags åkte jag till läkaren. Jag har alltså magkatarr vilken är ganska skönt att veta för det är inte något farligt. Jag har dock fortfarande väldigt ont i magen och blir väldigt trött så det är ganska jobbigt:(
Annars har inte så mycket hänt idag, varit i skolan, stretchat. Jag har också övat på spanskan då vi har prov nästa vecka. Jag tror inte det kommer gå bra på provet då jag verkligen inte vet hur jag ska läsa på...


Men det var allt för mig!
See yaaa!

Likes

Comments

Okej! En månad har gått och jag har läst ut ibland mår jag inte så bra. Vet inte riktigt än hur dessa inlägg kommer se ut men jag kommer skriva först punkter och sedan sammanfatta allt i boken.
Det som var bra

• otroligt bra förklaringar, man fattade precis hur hon kände.

• älskar bilderna! Mysiga att se på och fina!

• men kan lätt leva sig in i situationerna och känna att man själv varit med om det.

Dåliga

• vissa stycken i boken kunde bli långtråkiga.

Sammanfattning

Älskar boken! En otroligt bra bok som hjälper en förstå och hantera till exempel panikångest. Vissa stycken kunde bli tråkiga men var oftast fast i boken. Hon förklarar med sån inlevelse! Man förstår verkligen hur det kändes och kunde leva sig in i det! Denna boken förtydligar även det med att panikångest och att må dåligt inte är något konstigt och att man borde söka någon slags hjälp istället för att förtrycka alla känslor! Allt som allt älskar jag boken och denna kommer jag nog läsa igen och igen!

Tyckte du om hur jag ställde upp det här? Nästa bok får ni reda på nästa månad!

Seee yaaa!

Likes

Comments

Hej... så jag hade tänkt skriva ett inlägg om vad jag gjort i helgen än så länge och kanske lägga ut en till hudvårdsrutin men jag mår just nu väldigt illa och har gjort det sen fredags morgon... jag har inte kräkts men vill göra det just nu. Därför kommer det inte nått roligt inlägg denna helgen och om jag nu blir magsjuk så vet du varför det inte blir så många uppdateringar! Men ja, ni får en gammal bild på mig när jag stretchade!

Seee yaaaa!

Likes

Comments

tesnack

Ennu en torsdag, ännu ett inlägg. Detta inlägget kommer mest handla om att inte känna sig bra nog och presentationsångest.
Så igår var jag på utvecklingssamtal. Det mesta gick bra men när hon ( läraren ) sedan kom till svenskan så liksom stannade hon upp och tittade på mig som om jag gjort nått fel. Så berättelsen i svenskan hade inte gått så bra, jag bryr mig inte så jättemycket men det var hur hon uttryckte sig när hon sa det som fick mig att vilja gråta. Många av mina betyg är bra men så fort något börjar bli dåligt så blir lärarna konstiga och det känns liksom som om dom dömmer än och som om dom tänker "Liv som alltid är så bra börjar visst bli utbränd"
Detta är inte bara i skolan utan även på konståkningen. Där är det inte tränarna utan jag som gör att min presentationsångest sätter igång. Klarar jag inte ett hopp eller blir mina piruetter inte tillräckligt fina blir jag alltid ledsen och vill nästan gråta. Jag känner mig inte tillräckligt bra nog och jag vet att det är många fler som känner såhär. Så nu i slutet så tänkte jag komma med ett litet budskap.

Du är bra nog! Du kanske inte landar direkt efter hoppet eller får bara A:n i skolan men du är ända bäst. Låt inget trycka ner dig! Jag vet att det är svårt att känna sig bra!
Men ändå måste du någon gång tänka
Jag är bra nog

Det var alltför denna veckans tesnack.

" let things come to you "

Likes

Comments

vardag

Heej! Hur har din dag varit? Min har varit bra men nu när konståkningen är slut så är onsdagarna sååå tråkiga. Asså det var ju det roligaste på veckan och nu är det inte konståkning på FEM MÅNADER! ( är ju dock läger, eftersäsong,tävling m.m men ni fattar )
Men annars har min dag varit bra. Jag var på utvecklingssamtal och det gick väl bra, var inte nöjd med allt men vissa ämnen hade gått bättre än jag trott.
Har mest gosar med min katt idag, min lilla bebis. Har nog inte skrivit så mycket om Mirra men jaa... hon är typ 17-19 år och är min lilla sötnos. Är lite orolig för hur länge hon kommer finnas kvar och vill därför inte skriva supermycket om henne här.

Jag stretchade även idag och min spagat har börjat bli mycket mer avslappnad!

Det var nog allt för mig!
Seee yaaaa!

Likes

Comments

Heej!
Jag har nu fått min fulla spagat! Jag har gått ner fult några gånger tidigare men nu har jag fått så att jag behåller den och att det gör mindre ont varje gång jag går ner. Så det är fortfarande mellanrum men för mig är hela spagat när mitt hela främre ben är nere i marker. Så eftersom det knappt har hänt något idag så var detta det jag ville skriva!

Seee yaaaa!

Ja, jag kan såklart få ner min bakre höft men detta är full full spagat för mig!

Likes

Comments

helg

Heej! Så idag var det den sista träningen på konståkningen i vår. Det är så otroligt tråkigt med så långt uppehåll ( vi börjar i september igen ) och jag vet verkligen inte vad jag ska göra under de 5/6 månaderna då jag inte har träning!
Det som dock är bra är att det kanske kommer komma en eftersäsong vecka 18-19 och 23 April ska jag tävla! Dock är jag väldigt nervös inför vävningen för jag kommer inte ha någon träning i kroppen. Vi anmälde mig även till en fem-dagars läger i Sättle som är i sommar! Det kommer vara tre ispass och ett off-ice pass per dag där så jag kommer lära mig otroligt mycket!

Vi köpte en tävlingsklänning i onsdags och idag fick jag även en "scrunchie" till som var i samma tyg! Jag älskar verkligen klänningen! Färgen är superfin och den har en bar rygg vilket också är fint.

Så annars så var jag med min kompis Alma idag och vi åt mest godis och spelade "viva pinata" det var ju mysigt!

Men det var allt för mig!
Seee yaaaa!!!

Likes

Comments