Några suddiga bilder på några brudar i en spegel någonstans i en lägenhet. Älskar mina girls! 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har ni hört om den nya filmen Goodnight Mommy?
Sägs vara den läskigaste filmen om man kollar på trailern, själv tycker jag att trailern inte är så läskig men det återstår att se när filmen kommer ut. Vad tycker ni?

Förresten så vill jag tacka alla som varit inne på min blogg! Sjukt kul att jag fått så många människor som läst mina inlägg på bara några dagar och hoppas ni vill stanna här. Puss!

Likes

Comments

Idag fyllde min bästa lillebror tonåring. Kan inte tro att han redan blivit tretton, kommer ihåg själv när man fyllde tretton och det var det coolaste eftersom man också räknades till alla "äldre" aka tonåringar haha!

Hoppas du fått världens bästa dag idag brorsan, älskar dig! Puss💖

Likes

Comments

Nu börjar snart skolan igen och jag börjar gymnasiet. Bara sju dagar kvar sen sitter man där vid skolbänken igen. Jag ser fram emot ny skola, ny klass och att få lite förändring med skolarbetet över huvudtaget men samtidigt kommer jag sakna min gamla skola så sjukt mycket, alla underbara lärare man haft och klassen, samma klass som man haft i sex år. Tänk er, man har träffat samma människor i sex år nästan varje dag och lärt känna varandra. Kommer kännas så konstigt på måndag när man inte kommer få träffa dem. Men det ska bli kul att prova nya saker och tror det här kommer bli superbra!

Idag i övrigt kommer jag inte göra så mycket, åka till stallet och rida finaste Rookie samt att Evelina ska följa med som jag inte träffat på hur länge som helst så det ska bli kul! Min bror fyller även år idag så ikväll ska vi väl kanske äta något gott eller så, inget bestämt eftersom vi firade honom i går med familj och vänner så vi får se.

Har ni börjat skolan ännu eller har ni också någon vecka kvar? Puss!

​Dessa stjärnor faller aldrig 2009-2015

Likes

Comments

Något som jag veeerkligen skulle vilja ha är en drone, eller drönare som det heter på svenska. Man kan filma från riktigt coola vinklar och göra riktigt coola videos. Någon som har någon erfarenhet av drones? Puss!

Likes

Comments

Nu vill jag blogga igen, känner att det är så sjukt tråkigt att inte blogga samtidigt som jag ibland känner att bloggen inte alls varit uppdaterad. Jag valde att lösenordsskydda min blogg och göra om den helt. Allt nytt, fräscht och bara helt enkelt mer stilrent. Alla gamla inlägg opublicerade då jag vill ha dem privata istället och nu börjar jag om helt igen. Och denna gången kommer uppdateringen kanske inte vara varje dag, utan nu bloggar jag liksom när jag känner för det för att jag vill, inte för att jag måste. Så here I am once again, redo att börja om. Hoppas ni vill följa mig och mitt liv, puss!

​De superfina bilderna i min header är tagna av fotograf Maria Zetterström​!

Likes

Comments