LIV KRUSELL

Från lördagens vinprovning på Darwin. Efter en dag med barnen mötte jag upp en kompis, svensk faktiskt, första och enda svensken jag känner här ;) Men kunde bara var där med henne och hennes kompis till 18 för sen bar det av till middag hemma hos en annan kompis..(ja blev mycket fläng fram och tillbaka) hem till hennes familjehus här i Bordeaux med familj och vänner, så ja behövde lite vin innan. Nejdå skämt och sido! Hade en supertrevlig och rolig middag, och en rolig vinprovning också såklart!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


No makeup Saturday - a day in the pajamas from morning to night! Idag har varit en riktigt härlig dag med barnen från morgon till kväll. Jobbade till 3 igår natt så var så skönt att bara vara hemma idag, en av dagens lugna aktiviteter blev såklart att baka en kladdkaka. Och nu efter en mysig filmkväll med L så tar jag faktiskt natten(23 på en lördag?!?Jag vet, men så skönt), puss och godnatt från en väldigt trött tjej!


Likes

Comments

Gamla bilder men samma leende!

Har nu gått en vecka sen jag flyttande in hos min nya underbara extra familj! Känner mig seriöst hedrad över att ha träffat dessa människor, kan inte finnas snällare människor i världen. Bara att få bo här med dom ger ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA! Men också att jag igår gjorde mitt första pass på en bar, fransk bartender haha.., GÖR LEENDET ÄNNU STÖRRE!!

Likes

Comments

Dagens tur till mitt nya favoritställe, Capucins matmarknad!! Dock köpte jag bara lite småplock för att äta där men inget att ta med hem, för imorgon flyttar jag!!!!! Till en annan lägenhet, Yeeey och neeey

Likes

Comments

Nära på att skriva ett år men nej så lång tid har inte gått än men i en månad har jag nu varit här! Och kan även nu säga med stolthet och glädje att jag kommer stanna här! Hur länge? Ja det vet jag inte! Tills jag blir rastlös och vill hitta på något annat. Men känns så skönt att kunna stabilisera sig här nu för ett tag och att kunna bo här i denna stad som jag fullkomligt blivit kär i! För positiva & roliga nyheter- har fått jobb!!!! och även ett annat boende!!!
Och vad passade inte bättre än att idag, efter precis en månad, haft möte på banken och skaffat ett bankkonto. Nu är det bara social security number som saknas! Men mer snack om det praktiska senare!

Likes

Comments

Måste bara få berätta om min födelsedag!!

Först och främst kan jag säga att jag på min födelsedag åt ostron! Något jag kommer äta igen om kanske ett år men ändå kul att ha provat!


Efter att ha spenderat förra helgen på kusten med några jag inte kände sådär jättebra(även om miljön på kusten med surferlivet och att få vara där var superkul verkligen!) så blev allt kanske inte riktigt som jag tänkt mig! Brukar oftast kunde anpassa mig till alla människor men denna gång var det svårt! Svårt när man har helt olika syn på saker och ting, framförallt när det gäller större saker som synen på kvinnor, andra människor, droger osv. MEN från allt "dåligt" kommer alltid något bra! Om jag inte åkt hade jag inte träffat dessa andra surfermänniskorna och fått nya vänner som jag snart hoppas kunna åka och träffa i Paris!

OCH längtan av att komma hem och träffa min lilla familj var stor på måndagen! Att bara komma hem till Bordeaux gjorde mig glad men sen att bli överraskad av de som betyder mest för mig här gjorde mig till den lyckligaste tjejen på jorden! Skulle möta Clara på en promenad och vi började gå längs the river och helt plötsligt såg jag resten av "familjen" framför miroir de l'eau med presenter, tårta, vin, levande ljus och livemusik precis brevid. Bästa överraskningen, ni hör ju vilka underbara personer dom är!! Inte skulle jag tro att några jag känt i bara 2 veckor skulle göra något sånt här för mig! Man känner verkligen när man träffat rätt människor!


Likes

Comments


Asså kolla på detta!! Denna utsikt!! Dessa surfboards!! (Dessa killar!!)

Igår var en slappdag efter lördagens partajade och nattkäk klockan halv 7 på morgonen. Och så även idag, slappdag! Men idag även med en förkylning i kroppen. Men att få ligga i sängen med filmtittande och njuta av att titta tillbaka på förra helgen i bilder gör mig inget!

Likes

Comments

World Cup i Hossegor. I helgen var det surftävling på kusten nere i Hossegor, så vad passade inte bättre än att spendera helgen/födelsedagen där nere?! Så jag och några kompisar hyrde en bil och drog ner dit, 2 timmar, och bodde i ett litet mysigt surfhouse.
Ska någon gång i mitt liv leva surferlivet i en cool van meeen först ska jag lära mig surfa!!

Likes

Comments

Gårdagens mysiga tjejkväll med lite plockmat(jag vet.. vad hände med vegetarianlivet??) och bara massa snack och skratt. Har som sagt flyttat tillbaka till lägenheten nu och Clara bor här hos mig till på fredag. Så då kom Paula över igår och vi hade en mysig tjejkväll!
Dagens planer- Städa, middag hos ett underbart gammalt par som jag lärt känna och senare ikväll möta upp dom andra för att hitta på något skoj!

Likes

Comments