LIV KRUSELL

Söndagens mysiga, härliga, trevliga, roliga & underbara personalfest!! Vi var ute här i Fengan på Not Quite och gjorde våra egna pizzor, körde tävlingar, musikquiz och så glad att jag fick en sista härlig kväll med dessa underbara människor! Kunde verkligen inte haft ett bättre jobb eller sommar än med dem! När jag sökte jobbet tänkte jag inte på vem jag skulle jobba med utan behövde mest ett jobb bara. Men blev verkligen som en liten familj, tack till er!! Ni är så jäkla bra <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såååådär, lägenheten är ute till försäljning OCH jag har köpt en flygbiljett tillbaka till Frankrike men denna gång till en ny stad utan planer, utan jobb, utan boende, för nya möjligheter, för nya upplevelser och jag äääälskar det!!!
Livet är allt jäkla bra!

Likes

Comments

Denna sista bild får sammanfatta kvällen!

Sommaravslutning i lördags och kunde inte firas på ett bättre sätt än med ett stort härligt tjejgäng hemma hos Emelie! En kräftskiva som erbjöd lekande, sjungande, skrattande och mycket mer! En kväll som sen avslutades på Sjösidan, rätt härligt att va på rätt sida baren denna gång ;)
Sommaravslutning, ja man hör ju på ordet.. sommaren är över.. har gått så snabbt men har haft en av de bästa somrarna!! Är så glad att jag kom hem till Sverige över sommaren! För har haft så sjukt kul både med kompisar men också med bästa arbetskollegorna på Sjösidan, nya vänner!!!!

Likes

Comments

Från förra veckan då mesta dels av tiden spenderades i Göteborg! Hos farmor, hos Felicia och hos Clara. Riktigt kul att ses igen, älskar Göteborg så mycket!

Likes

Comments

Älskade sensommar och alla dessa kräftskivor! Hur mysigt som helst med en liten kräftskiva på verandan med prat, sällskapsspelande och efter ett tag även lite regn mot rutorna samt blixtar långt där borta över sjön!
Perfekt start på veckan! Och idag, just nu, bär det av till Göteborg för ännu mera mat, lite lunchande med saknade!

Likes

Comments

Från Fridas insta
Gammal bild men samma häng. Idag är en såndär härlig(men trött) dag med chillande ute i solen med filten och Fridisen. Får ju njuta av de sommardagar som är kvar!!

Likes

Comments

Ett måste på kusten, äta skaldjur!!

Fina Emelie!

(Förövrigt så var det första gången för mig och Emelie att sova i husvagn, premiären är gjord och kunde inte haft bättre lediga dagar!)

Likes

Comments

Från i tisdags då Elin fyllde 20. Ett mysigt litet överraskningsfirande hemma hos Olivia!

TIDIGARE UNDER DAGEN...

Såg så lätt ut men var så fruktansvärt jobbigt, fortfarande träningsvärk haha

Likes

Comments

Ledig söndag och måndag så åkte till Strömstad i söndags till Frida, tänkte komma iväg på morgonen men jobbade natt till 4 så var lite trött på morgonen.. ;) men väl i Strömstad fick jag se hur hon bodde och jobbade, sen på kvällen gick vi ut! Perfektaste sommardagen för en drink på båten!(Och det var bara början;)) Var så längesen jag var ute i och med att jag jobbar varje event här hemma i Åmål. Och att gå ut här en söndag eller måndag funkar inte så får passa på!
Blir Strömstad snart igen kan jag lova!!

Världens finaste & omtänksammaste vän!!

Likes

Comments

RESOR