Hej!

Jeg hedder Liv og jeg skal på udveksling i år 17/18. Jeg tager af sted til sommer og jeg venter stadig i spænding på at få mere af vide om min fremtidige værtsfamilie.

Det er surealistisk at tænke på, at jeg om allerede et år befinder mig på den anden side af jordkloden, et sted hvor jeg højst sandsynligt aldrig har sat en fod før. Dog er jeg utrolig spændt, og jeg kan ikke vente med at finde ud af hvor jeg befinder mig om 10 måneder.

For et par uger siden, færdiggjorde jeg den sidste del af min ansøgning, og nu kan jeg rent faktisk få en familie.

Jeg tror ikke helt, jeg har indset at jeg skal af sted næste år, men nogle gange kan jeg godt mærke sommerfuglene flyve rundt inde i maven. Jeg glæder mig så forfærdelig meget til at tage af sted, og opleve en hel ny kultur.

Som sagt rejser jeg med EF, og jeg føler virkelig at det er et godt valg. Jeg vil kort beskrive hvad der er sket indtil videre i processen.

d. 9/8: Jeg var til et interview inde på EF kontoret i København, hvor jeg snakkede i godt to timer med en medarbejder inde fra EF, som selv havde været af sted. Jeg fik af vide om alt der var godt at vide om at være en udvekslingsstudent og det gav virkeligt et godt indblik i, hvordan livet som udvekslingsstudent ville være.

et par dage efter fik jeg et opkald om at jeg var blevet optaget hos EF, og at interviewet var gået rigtig godt!

Mange måneder gik, og jeg fik blandt alle mine overspringshandlinger udfyldt og underskrevet alle de papirer som EF skulle bruge til at finde mig en familie.
En af disse var min 'student video' som min søster (som også har været udvekslingsstudent) sagde var rigtig vigtig. Jeg ville derfor gerne have, at den skulle være et godt billede af mig som person og den skulle vise hvem jeg var. I videoen viste jeg kort mit hus og så gav jeg en rundtur af min skole.

Nu venter jeg bare i spænding, på at få besked om hvor jeg skal bo. Jeg har hørt at dette er en lang proces og kan tage op til mange måneder, men jeg håber dog at jeg er en der har fået familie tidligt!

I må have det forrygende indtil vi skrives ved igen,

Kærligst Liv.

  • 58 læsere

Likes

Comments