Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey honeeyyys..

Long time no see....ups, men hverdagen er travl. 

Anyway - Velkommen til. Dejligt at du kigger forbi!

Jeg har lige købt et nyt skrivebord til mit soveværelse/kontor, som jeg er blevet rigtig glad for.

Skrivebordet kan i se ovenfor, det er fra møbellagret og i kan finde det lige her: https://mobellageret.dk/shop/curve-skrivebord-8569p.html

Det er en helt glat, hvid bordplade med rundede hjørner og med fire træben i en smuk smuk farve. Bordet har to skuffer, som jeg synes er super praktisk. så kan man lige have sine mest essentielle ting under. Jeg har delt mit skrivebord lidt op i to. Den ene side har jeg mit "beauty-hjørne" her har jeg et lille spejl med lys i og mit hverdags-makeup og i den anden side har jeg mine mapper og papirer, samt skriveredskaber. Noget der også altid pifter værelset op og gør det hygget, er blomster og stearinlys, sådan i lidt gammeldagsstil. Ej at forglemme.

Dette fungere godt for mig og jeg føler at jeg både har kontorbord og makeup.bord i et. På den måde udnytter jeg skrivebordet fuldt ud og skufferne er bare bonus.

Bordet er på tilbud lige nu og kan klart anbefales. Der var super god service, man kan få bordet bragt lige til hovedøren inden for kort tid, ved køb over 1500 kr. så det var super!

God aften

Knus C


Likes

Comments

Hej Alle!

Beklager bloggen står lidt stille, men skolestart og lektier tager meget af hverdagen. Vi prøver at få det til at hænge sammen bedst muligt.

Her kommer lige et lille, lidt sent..sorry, Tirsdag-stip.

På søndag d. 3/9 samler børneorganisationen Red Barnet ind og jeg vil opdfordre alle til enten at samle ind, med en god ven eller familie, eller i hvert fald være venlige mod og evt. bidrage med hvad i har til dem der bruger sin søndag på at hjælpe andre.

"Red Barnet kæmper for børns rettigheder og giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden"

Jeg skal personligt, sammen med min mor, samle ind på søndag som er en fast tradition vi har. Julie og jeg har også sidste år samlet ind til Røde Kort i forbinde med skuespiller Mille Dinesens TEAM.

Vi må hjælpe hvor vi kan! Måske i i forvejen hjælper andre steder og det sættes der også pris på. Der er mange der har det rigtig svært rundt omkring i verden, som sulter og som står uden hjem og familie... Danmark er om nogen et land der har ressourcerne til at hjælpe, så en kærlig opfordring herfra <3

https://redbarnet.dk 


Jeg håber at i har det godt derude og har fået en god start på ugen!


Mange kærlige hilsner

C


Likes

Comments

hej alle og glædelig weekend!! 

jeg ELSKER søndage og specielt når det er en langsom og afslappende en af slagsen. Sådan en havde jeg i sidste uge og sådan en ser jeg bestemt også frem til at skulle have denne søndag.
​Ugen har 7 dage og for mig er det simpelthen ikke optimalt at skulle have vilde planer og to-do lister alle ugens dage. Derfor prøver jeg så vidt muligt at holde søndagen fri til at kunne sove længe og til at kunne lave spontane aftaler, hvis jeg lyster til det. Sidste søndag stod derfor på en lang gåtur med min dejlige veninde efterfulgt af kaffe og solslikkeri på en lille lokal cafe nede ved havnen i vores hjemby, Dragør.

Udover dette stod dagen ellers på lektielæsning efterfulgt af max afslapning med min yndlingsserie på netflix, Gilmore girls! ;)

Hvad laver i på søndage? og kender jeg mon nogen derude, som er ligeså stor gilmore girls fan som mig? Det er min absolut favorit serie lige nu, men alt har jo en ende og jeg har lige netop taget hul på syvende og dermed sidste sæson....:( derfor er jeg lige nu meget modtagelig overfor anbefalinger til nogle nye serier!

Hav en skøn weekend og husk at udnytte disse dage til at gøre præcis hvad i har lyst til!

knus J.
Likes

Comments

Hej derude!

Beklager at bloggen har ligget lidt stille de seneste par dage og at vores ugentlige tirsdagstip ikke blev uploaded i tirsdags. Men nu er vi lige tilbage på sporet igen og denne uges tip handler om at bruge kalender.

Nu starter vi snart i skole igen og der er en kalender altså bare redningen! I min kalender skriver jeg ikke kun arbejde og afleveringer ind i, men også mine gøremål, aftaler og ting jeg skal huske. På den måde kan du skrive det hele ned, samle dine tanker og måske bekymringer og få noget mere frirum i hoved. Jeg har personligt købt en lille kalender som der er plads til i tasken og som ikke fylder skrivebordet og så kan jeg åbne den og lynhurtigt få et overblik over min uge.

Jeg ved godt at der findes massere af smarte kalendre i form af apps eller på computeren, men jeg nyder nu den lidt "gammeldagse" måde.

Julie og jeg fik begge rigtig meget lyst til at bruge kalender, da vi hørte blogger, skuespiller og youtuber Carla Mickelborg snakke om det at tage sin kalender til nye højder. Carla bruger billeder og sætter mål med sin visionskalender som motivere hende til at få opnået sine mål i hverdagen.

Så en stor tak til Carla og hvis i ikke kender hende så kan i finde hendes youtubekanal, hvor hun snakker mere om sin kalender her: https://www.youtube.com/watch?v=I1zDgUEdfmw&list=PLtJkfbazwFqiTahTysY2xggZI_yAVzrho

Der er mange måder at have kalender på, jeg har personligt den i ser i venstre hjørne, da den passer perfekt i min taske og jeg kan have den med mig overalt. Den i midten og den som Carla præsentere er til hjemmet og værelset, så man kan pynte og hygge om den når man er hjemme. Det klæder også et kontor eller værelse rigtig fint, hvis man udsmykker væggen med en flot billedekalender. En god ide er også at have en hyggeligt billede af familie, venner eller hvad der gør en glad i sin kalender. Så har man også altid dem med sig <3 <3

God aften til alle jer. Jeg håber at i synes om indlægget og tippet i dag.


Knus fra C


Likes

Comments

Hej venner <3

Så blev det mandag og jeg skal starte i skole igen på fredag, så det er med at nyde de sidste feriedage og få det bedste ud af dem. Derfor startede jeg ugen ud med en god veninde. Vi spiste morgenmad på Souls, som ligger inde i byen i Kbh Ø... I nærheden af Nordhavn st.;)

Man skal huske at være ekstra god ved sig selv mandag morgen og få skudt ugen godt igang. Vi var endda så heldige at solen skinnede, så vi kunne gå en tur på strøget efterfølgende.

På Souls bestilte vi begge kaffe med havremælk (en cappuccino og en latte rettere sagt) og så en Brunch Plate og en Acaibowl! Super hyggeligt sted med pladser både inde og ude og maden smagte fantiastisk.

Dette indlæg er ikke sponsoreret.... så dette er min egen ærlige mening om Souls og jeg kan klart anbefale det <3

Nu vil jeg smutte til Yoga med min kære veninde Julie!

God Mandag derude.

Knus C

Likes

Comments

Jeg har netop lige startet et lille projekt op, sammen med min kære faster som er enormt dygtig til at sy og hækle. Vi har sammen udviklet opskriften på denne fine håndtaske og clutch. Tasken fås i nærmest alle farver og pifter ethvert outfit op. Tasken er hæklet i tykt og holdbart materiale og med fine detaljer i form af, en sølvkæde hvis det ønskes og en fin knap som gemmer på en magnetlås, så tasken også kan lukkes.

I kan følge med på vores instram profil: Fashion_by_hc

Har i yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille en skøn taske så kontakt mig på mail: milla.samuelsson@gmail.com


Hav en god aften!


Kys C

Likes

Comments

Hej med jer derude!

Først og fremmest tak fordi du læser med, det er vi super glade for.

Jeg tænkte at jeg lige ville komme med et par tips til hvordan man stadig får en god dag, selvom at det regner. Mange synes nok at regnvejr det er kæmpe nedtur fordi du intet kan lave og er "spærret inde". Men hvem har sagt at det er kedeligt at være inden for, eller at man ikke kan gå en hyggetur under paraplyen i regnen? ikke mig i hvert fald.

Jeg kan faktisk rigtig godt lide regnvejr, hvis ikke det er så tit;) Ligesom snevejr. Det er da også skønt. Så kan man gå en god tur med hunden(hvis man har sådan en;)) eller man kan få lavet en masse praktisk inden for. Man kan da også samle veninderne til te og serie det er da max hyggeligt, når det er sådan et gråvejr?

I dag stod jeg tideligt op. Jeg ventede nemlig et skrivebord som skulle blive leveret mellem kl. 7-11, så jeg skulle jo gerne være oppe når det ankom. Det ankom så først omkring 11:15 og der havde jeg fået spist morgenmad og hoppet i lidt træningstøj, så lavede jeg lidt Yoga på stuegulvet inden jeg smuttede i bad.

Inden klokken blev alt for mange, fik jeg lige ryddet lidt op i mine skuffer ude på badeværelset, jeg er simpelthen så dårlig til at rydde ud i min kosmetik og cremer m.m, så nu fik jeg lige klaret lidt der.
Udover det fik jeg også lige tjekket lidt op på min skolestart Jeg skal starte på 2. år i gymnasiet her d. 11 august og jeg skulle lige have løst nogle problemer med mit login til vores "database/forum", så det var dejligt at få på plads.

Nu sidder jeg så med en smoothie/acaibowl, som jeg lige fik bikset sammen og en kop kaffe, mens jeg nyder at sidde i min stue og kigge ud på regnen. Det er da ikke så slemt. Og en kop kaffe er tit lidt bedre hvis man også har fået lidt frisk luft, så om ikke så længe skal jeg nok lige ud på en gåtur i selskab med min lille hund <3

Senere skal jeg på bar inde i København, sammen med 2 gode veninder, bl.a. Julie som jeg har bloggen med, så vi håber på tørvejr til senere. Men anyways drinks og veninder... så bliver det ikke bedre.

Jeg skal nok opdatere jer på mit skrivebordsprojekt, hvis det kunne være noget i ville høre mere til?

Ellers må i have en skøn skøn eftermiddag og aften, vi ses snart igenknus fra C

Likes

Comments


I dag tog vi en tur på stranden og drøftede store og små emner, da vi landede på emnet om karriere og at leve og arbejde for noget som gør en lykkelig. Vi nyder disse dage hvor vi kan gå ture sammen og snakke om alt hvad vi har på hjertet og vi prøver at gøre det så ofte som muligt - intet er bedre end at dele sine tanker og frustrationer med en god veninde som deler samme tanker. Vi drømmer begge om at kunne arbejde med det vi hver især elsker og vores blog er dermed vores hjemmeside hvor vi kan dele ud af vores tanker og erfaringer som unge og forhåbentlig kan dette lille fællesprojekt med tiden udvikles til et job vi kan have ved siden af vores uddannelse. Vi smilte begge ved tanken om dette - for det er vores største ønske for bloggen og vi tror på at vi kan opnå det, hvis bare vi arbejder hårdt nok for det. Jeres støtte betyder derfor rigtig meget!


Til sidst vil vi runde indlægget af med at give et lille tip videre. Vi overvejer faktisk at gøre det til en ugentlig ting at dele et tip med jer under titlen "tirsdags-tips".

Denne uges tirsdags-tip handler om at man skal lytte til podcasts;) Især Emma Martinys podcast "Martinypodcast" er vi blevet vilde med. Det er et skønt alternativ til musik og det er en dejlig ting at gøre specielt når man går en god tur.

I kan tjekke Matinypodcast ud her: https://soundcloud.com/martinypodcast
Vi lytter på SoundCloud som er en app der kan downloades på din smartphone. 

Kommenter meget gerne hvad i synes om denne ide, med at give et tip hver tirsdag. Det kan være alt mellem himmel og jord.

Tak fordi du læste med, hav en god aften!


Kys J&C

Likes

Comments

Vi kender vidst alle til de lidt grå mandage hvor man bare er træt efter weekenden og synes at en hel ny uge ser lidt uoverskuelig ud.

Men, det er jo egentlig også meget fedt med en hel ny uge, selvom der lige er noget arbejde og skole som lige skal klares. Det er jo ligesom at starte på en frisk. En god huskeregel er at starte din morgen med et stort glas vand med friskpresset citron. Det er altid godt at hydrere kroppen efter en hel nats "dvale";)

Mandage behøver heller ikke at være kedelige, noget som altid kan få os i godt humør er en dejlig kaffedate med en god veninde gerne inde i Københavns centrum. Og så kan man da lige slutte af med en god omgang Yoga eller hjemmespa og selvfølgelig din yndlingsserie. Så bliver mandagen altså ikke så slem.

God Mandag derude 


Kys J&C

Likes

Comments