Nu va det ett bra tag sedan jag uppdaterade här men det började med att Nouw appen krånglade och sen har det inte blivit av att jag lagt upp något. Men nu ska jag skärpa mig.

Vi har hunnit en hel del uppe på loftet sedan jag la upp det senaste inlägget (vilket inte är så konstigt eftersom att det var 100 år sedan). Det kommer lite bilder under veckan på hur det ser ut nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag och pappa byggt på loftet för första gången på jätte länge. Vilket var väldigt kul dock hann och orkade vi inte göra så mycket. Jag är rätt trött, har nämligen jobbat idag men vi kämpar på.

Likes

Comments

Hej på er!

I helgen som var har jag jobbat uppe på loftet typ hela tiden(loftet är alltså min blivande "lägenhet"). Jobbigt men kul. Förra helgen började vi dra avlopp, så vi avslutade det först och sen isolerade vi lite för att kunna lägga golvet. Det känn så otroligt härligt att slippa de vickiga spånskivor som var det implicerade golvet och äntligen få lite fast mark. Det har hänt mer än en gång att jag tappade balansen och nästan ramlade ner om man säger så. Men det känns även skönt för golvet gör att det känn som att vi kommer någon stan. Det är bara att limma, lägga skivan rätt och sen skruva fast den.

I helgen är planen att vi ska börja dra vattenledningarna, så taggad!

Har alltid lika fin arbetsställning, haha.

Avlopp till köket.

Avlopp+brunn till badrummet.

Likes

Comments

När jag var 14 år var min största dröm att ha ett eget loft uppe på garaget inom ett par år. Nu är jag 16 år och i full gång med att uppfylla den drömmen. Tillsammans med pappa håller jag på att bygga mitt alldeles egna loft på 48 kvadrat.

Jag ska erkänna att det inte alltid har varit så roligt. Det vi fick lov att börja med var att plocka bort alla grejer som fyllde upp varenda kvadratmeter av det improviserade golvet. Sjukt tråkigt! Men man måste göra det tråkiga också. Det är i alla fall klart nu och vi är i full gång med byggandet som jag kommer att skriva mer om i nästa inlägg.

Jag hoppas att alla får uppfylla sin dröm precis som jag och kom ihåg det spelar ingen roll hur stor eller liten din dröm är det är fortfarande en dröm.

Puss på er och ha en bra helg

Likes

Comments