Jag har varit riktigt dålig på att ta foton senaste tiden. Har inte mycket minnen alls från mars och april. Hängde en hel del i skolan, massa möten och planeringar av workshops. Juste, det var massa SM-ekonomi planeringar också, och krig om vilka som skulle få delta i konferensen, som just detta år hölls på min skola!

Min fina mammiii fyllde år!

Hände på Marilyns balkong en kväll innan vi gick ut. Tror det var första gången på hennes terrass sedan förra sommaren! Ruba var även på besök i Sverige och hängde med ut!

April satte igång och vi hade en entreprörsdag på skolan och fick besök av Michel Issa. Such an inpiring person!

På påskdagen åt jag och mina föräldrar lunch tillsammans som vi alltid gör. Denna gång på Sturehof. Avslutade med någon konstig dessert.

I slutet av april köade jag, Anastasia och Elice från typ 6 på morgonen utanför gallerian för att få våra ett års gratis kort på dunkin donuts, lol på oss. Sedan satte vi oss i vårsolen och prövade våra donuts! Jag har inte så mycket fler bilder eller minnen från dessa månader, så nästa inlägg får bli maj!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Satte igång februari-månad med att resa iväg till Gdansk, Polen där två av de bästa människorna på jorden pluggar till läkare för att spendera ett par dagar och catcha upp. Luggen som jag hade klippt fanns kvar!

Supermysig liten stad med färglada hus! #turistcindy

Turistade en hel del med Ruba! Till vänster, ett café med ett bästa citatet. Till höger, en välkänd park som var hur stor och vacker som helst.

Vi körde en superfet utgång någon av kvällarna!

Avslutade sista dagen med en fortune cookie och sedan ett besök på en restaurang där vi åt klassiska polish pierogi, som var deliiishhh.

Landade i Sverige och det var back to reality. Tentor och planering av vårterminen med min ordförande.

​Hann även med en styrelse-kick off, middag hemma hos Jonna innan utgång. Som avslutades med att kasta ägg på gatorna innan läggdags, hahaah. Och där tog februari sluuuut. 

Likes

Comments

Snart ett halvår sedan sist jag överhuvudtaget loggade in på nouw. Oppssss. Jag har ingen aning om var jag ska börja. Kanske ska jag försöka ta det det månadsvis med massa bilder i separata inlägg. Jag bör ändå göra en reminder av halva året som gått innan jag fortsätter ta resten av året med storm. Jag är lycklig, tacksam och på allmänt bra humör, allting flyter på precis som jag velat att det ska. Finns därför ingen anledning att klaga över saker och ting. Jag har haft ett väldigt fullspäckat år hittills och har egentligen inte haft tiden att finna någon slags ro förrän den här veckan. Så, sedan i söndags har jag bara fokuserat på att ta hand om min kropp genom att långa promenader i princip everyday. Lunet före stormen(IBIZA!) helt enkelt.

Likes

Comments

Juste, glömde meddela att jag nu är vice ordförande i Södertörns förenade ekonomer! Meritpoäng here i come. Dock går skolan sämst, min självdisciplin är fortfarande på botten. 

Likes

Comments

Godmornin´ , är inne på min andra kopp kaffe och insåg att jag råkat lämna bloggen åt sidan, jag kände att en uppdatering krävdes. Jaa hörrni, 15 januari fyllde jag 20 år. Känner mig som en gammal hagga, lol. Mina föräldrar firade mig på kvällen och jag fick blåsa ut ljusen med en önskning.

Samma helg som jag fyllde år fick jag ett ryck och klippte min egen lugg inne på min toalett. #yolo. Jag gick även ut denna helgen men åkte hem ganska så tidigt också.

Helgen efter blev det en ordentlig utgång. Jag var runt hela Stockholm drunk af vilket resulterade i hemgång klockan sex på morgonen.

I helgen var jag ute igen. Inte världens roligaste kväll skulle jag säga. Jag var fett jävla PMS:ig. Men sedan kom söndagen och vi fick besök av min barndomskompis Emilia and her madre. De hade med sig massa sushi som satt så fint.

Och idag är ska jag storstäda och packa, imorgon på morgonen befinner jag nämligen mig i Gdansk, Polen för att besöka mina hjärtan och catcha upp. 

Likes

Comments

Zorry again and again. Sedan jag bloggade sist har jag hunnit fylla 20, inviga systemet, utgång, skriva och klara en tenta, jobba och se mamsen operera armen. Ill be back later today, hehe. Time for coffe.


Likes

Comments

Då var det redan söndag. Helgen passerade alldeles för fort. Har inte hunnit med mycket sedan nyår, spenderat de flesta dagar på gymmet. I fredags hängde jag med mamma innan jag fick rycket och drog till gymmet vid elva på kvällen. Skönt. Igår åkte jag på en lätt förkylning så jag har bara vilat och pluggat på. I natt kunde jag inte somna förrän fem på morgonen, jag låg i filosoferade över livet i mörkret och planerade den kommande vårterminen och hur mina mål ska uppfyllas. Idag vaknade jag rätt så sent, käkade brunch här hemma och gick sedan ut på en lång promenad i snön. Handlade lite ekologisk frukt för att bota min förkylning och tog en varm dusch. Har städat rummet ordentlig och tänt massa ljus. Drack precis grönt tée och känner mig som en ny människa just nu. Redo att fortsätta plugga inför tentan på fredag. Pussss

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jadå! Det gör man nog varje år eller? Bland annat besökt tre nya städer, TAGIT STUDENTEN, börjat plugga på högre nivå, skrivit äckeltentor, kysst och pussat på killar jag aldrig trodde jag skulle göraXD, börjat på två nya jobb, gått på jobbintervjuer, varit vegan ett tag, brunchat, hängt och dansat på nya ställen osvosv.

Hur har ditt 2014 varit?

Upp o ned as usual, men jag skulle nog säga FINT!

Blev du kär i år?

Noooo

Vad är din största framgång 2014?

Börjat jobba och plugga på universitetsnivå.

Bästa köpet?

Ojjjjj, dunno man

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat, vin, resor

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Men ja såklart!? Vad hemskt om det går ett helt år utan att någonting gör en riktigt glad som Forni skriver.

Vem har du umgåtts med mest?

Det går ju upp o ner vid olika tidpunkter men om jag tänker överlag över hela året måste det vara Anastasia, Elice, Maria, Ruba, Hanna, Fanny och mina föräldrar.

Har du haft ett förhållande under 2014?

Do I really need to answer? As single as you can be.

Vart reste du under 2014?

Kom hem från Libanon i början på året. Startade våren med en Londonweekend, för att sedan fortsätta den med en Osloweekend och avsluta sommaren med Torrevieja i Spanien.

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?

Disciplin!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

FAMEEEE, skämt o sido.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Var tacksam, givmild, ta hand om dina nära och kära and get fucking fit for the last time.

Likes

Comments

Kvällen började hemma hos mig med vin och smink with Anastasia. Vid sex-tiden åkte vi hem till Maria som hade styrt upp en underbar middag. Vi åt, drack och sjöng till alla möjliga låtar innan vi la på den sista make-upen. Det var alltså jag, Anastasia, Maria, Ruba och Romina. Därefter fick vi skjuts till festen vi skulle fira nyår på. Vid tolvslaget gick vi alla ner till bryggorna på Lilla Essingen, drack champagne och nyårspussades. Vid två fortsatte jag och Anastasia vår färd hem till Marilyn på Slussen som också hade styrt fest. Avlsutade natten med donken och Anastasia sovandes bredvid mig. Lite så som man önskar att nyår ska vara. Tack livet och 2014! 

Likes

Comments