Ja så var det måndag igen som många har så svårt med. Om jag har det? Nej, brukar tycka de e jobbigt att ha åsikter om saker och ting du inte kan göra något åt. Som tex att kl måste ringa.
Som idag då den inte behövde ringa utan jag vakna några minuter innan. Så var det dags för min svettiga och jobbiga morgoncardio. Idag satte jag målet högre än vad jag brukar göra, kände de var dags att pressa lite extra, så det blev 900 kcal som skulle brännas och de sved i benen och gjorde så ont i rumpan men ja grejja de!!
60 situps och 30 rygglyft på det sen är jag igång.
Packa ner dagens matlådor, duscha och in till Stockholm för massage en heldag på företag.
Efter de blir de å gymma på #deltagym. Idag blir det biccarna och peccarna som ska få lite smisk.
Så jag tycker att måndagar är hur bra som helst, så vad tycker du?
Ha en underbar dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här ligger jag under min IR lampa. Så skönt när jag har muskler som inte vill det som jag vill. Spänna och slappna av, spänn gärna och förbli där. Suck! Men då hjälper ju laser, koppning, kinesiologitejp och IR lampor fint. Jag känner hur det slappnar av.
Jag har bestämt mig för att ta å besegra min värsta fiende och de e jag själv.
Så nu ligger jag i diet, träning, bygga upp, svettas och hela baletten.

Likes

Comments

Morgonen startades med 30 min Yinyoga i ett lite dunkelt vardagsrum. Så mysigt och härligt. Sen gick jag och min sambo en 90 min lång powerwalk och sen blev det en efterlängtad frukost.
Havregrynsgröt smakar så härligt efter en sådan start på morgonen..

Likes

Comments

Idag är det promenad på schemat. Solen skiner och på med ett komprominsynderställ som gör att bland annat mina fungerar inte svullnar när jag går.
Det är de bästa jag investerat i.
De värmer där det ska och kyler när det ska. Sjukt bra. Jag får mera tryck och kraft i kroppen när stället är på och jag är ute på powerwalk/ promenad.

Likes

Comments

Så var det dags för lite rygg och triceps då. För det blev inge igår så tar jag igen de i dag istället.

Likes

Comments

Morgonen startade toppen, kände mig stark och pigg trots att kl ringde, nej den ringde aldrig, jag vakna innan 4:30. Upp å svettcykla och sen 45 st aldrigvilamagen situps, 45 rygglyft med lyfta ben och armhävningar 30 st.
Ladda matlådor, proteindrink, mellis och träningskläder, men först är det massagejobb i stan hela dagen som gäller.
Efter det drar jag till mitt favvis gym, Deltagym.

Likes

Comments

2 dagar i rad och ingen gymträning eller #svettcykling . Skönt att vila #kroppen faktiskt. Men stretch och lite #self #Myofasciel #release med dessa godingar gör dagen. #matsäcken packad med #tonfisk  #broccoli #ägg #kalkon #cashewnötter #päron . Idag är det dag 2 på  kurs i #lymfmassage  steg 2. Vilket fantastiskt redskap. #stelhet #smärta #ödem #svullenhet #finhud #detox och så mycket mer som denna lymfmassage ger är helt otroligt!

Likes

Comments

Måste skriva lite om detta.

Har under ett flertal år haft en övervikt på runt 20 kg, varit stressad och gått in i väggen, tränat sönder mig och haft ont i lederna typ överallt i kroppen.

För dryga året sedan, bestämt den 11 mars 2015 träffade jag PT Philip Lalaine på Delta gym i Stockholm. Hade nu bestämt mig för att börja träna med PT för att komma i gång, för nu när allt efter Mammas bortgång var klart så var det helt enkelt min tur tyckte kroppen, för det var den som gav mig en tydlig signal morgonen den 10 mars att nu måste jag.

Resan började med en sträng diet som bestod av kyckling, torsk och broccoli i 12 V. Jag frågade, skulle jag bara äta så här? Inget annat? Svaret var NEJ. 80% av din viktnedgång består i vad du äter och jag som varit utan mat i veckor, kört LCHF, Paleo, vegetariskt, juicer och vad mer jo mycket fick nu en gång för alla inpräntat att det var så det låg till...och sen kom min träning.

Veckorna gick och det började hända saker med kroppen, men med träningen var det jobbigt. Kramper, felbelastningar, inflationer kantade min viktnedgång. Säger bara det, tur att jag har ett yrke som massageterapeut och kan så mycket om min kropp så att jag kunde styra undan det värsta, så jag kunde fortsätta med min träning. Det har ju förr varit så att då jag av när motgångarna kom.

12 V passerade och jag började känna mig aningens starkare och förlängde PT:n till 12 nya veckor med samma upplägg.

En resa till USA på 6 veckor kom och jag njöt av livet men försökte hålla mig till en ganska bra diet men att sitta i en bil i 6 veckor tar på kroppen så 5-6 kg kanske det var som jag gick upp men mest var det vätska som samlade sig i kroppen.

Träningen hade jag börjat känna mig säker på så nu tog jag beslutet att leta efter PT online med kost och träning och hittade då PT Malin Johansson. Så 2 månader med henne blev det och jag fick ett nytt kostschema med nytt träningsupplägg, för nu skulle kroppen formas var mitt mål.

Upplägget blev tufft, ett såkallat hållkäften program startades.

Mat var 3.dje timme, cardio på motionscykel med sweatshirt och joggingbyxor ovanpå mina cykelkläder, för nu skulle min förbränning ökas till max. 7 dagar i veckan, dvs alla dagar skulle jag upp med tuppen och göra detta och 5 dagar i veckan var det gymträning... Mitt liv började bli äta, träna och sova...men det gjorde inte ett smack för nu kom den riktiga viktnedgången och kilona bara rasade. Min kropp började tajta till sig och mina problem med kroppen blev mindre och mindre. Nu började livet kännas på riktigt.

Att ligga över 80 kg är nu ett minne blott.

Att känna att knän, höfter, ljumske och rygg värker varje steg jag tog och stelheten att gå upp från soffan är minimal. Inser att detta kommer vara mitt liv framöver, att att hand om mig själv, så att jag kan vara glad och trevlig mot min omgivning.

Så vad har jag ätit för superiet då? Nej ingen allt, bara ren MAT ifall ni undrar. Det är min hemlighet till min viktnedgång, inga pulver, piller eller andra konstigheter jag gjort detta. Och sen att lyssna på vad en PT säger och lita på att dom har rätt, de har gjort mycket. Jag ställde frågan till Malin, kommer jag att lyckas med att gå ner i vikt med detta mat och träningsschema? Ja det kommer du om du gör som jag säger... Och då la jag över kontrollen till henne och bara gjorde det hon sa.

Summan av detta jag skrivit är att det tar tid och enträgen vinner och om man bara sluta ha sådan kontroll på sig och sin kropp så blir den snällare mot dig.

Jag har som ni förstår en del kvar innan mitt mål är nått, så jag ska svettas ett tag till men sen kommer den stora utmaningen i att hålla den nya livsstilen som jag etablerat under snart ett år. Det blir en utmaning som heter duga, då får inga saker komma i vägen som gör att jag struntar i allt och bara ger upp som jag gjort så många gånger förut.

Likes

Comments

Ja inte blev det kl 5 som kl ringde, utan lite senare. Har man ont som jag har idag så är vila bra om det känns skönt i sängen.

Men Morgonsvettcykel står på schemat. Inget att hoppa över bara för att en höft och knä blev trött igår efter min gympass. Då får man vackert köra laser och rolla innan man kör sitt pass, så inga ursäkter.

 

Likes

Comments