Söndag. Vi har okej väder, jag är ute och donar med äldsta dottern. Vad gör han? Ligger inne i sängen med mobilen och "laddar" för att orka streama ikväll. Jag vet inte hur jag ska orka leva så här. Men jag har inget val. Jag har inget jobb och är inte berättigad till a-kassa. Så jag har inte en krona. Jag är så less på att han inte hjälper till, det enda han gör är att laga mat. Resten gör jag. "För detr ju jag som vill bo i hus". Det betyder tydligen att jag ska sköta allt ute, pelletspannan, städning och tvättning. Inte nog med det så har han inget körkort. Så jag får skjutsa honom också. Men det är ju min bil så jag får betala underhåll, däck osv. Han kan tanka ibland.
Jag hade ett jobb, heltid, dock med 45 min bilresa enkel. Så han tyckte det var för jobbigt att hämta och lämna barnen på dagis. Så när min anställning gick ut så jublade han typ.

Jag måste hitta ett bra betalt jobb, ca 75-80%, så inte barnen behöver gå så långa dagar. Då sparkar jag ut han, så får han bo i sin älskade lägenhet.
Usch, jag vill bara kräkas på han.

Likes

Comments