Av någon konstig anledning, försöker igen imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom jag har skilda föräldrar firar jag ju bara jul med en utav delen, Det vill säga att jag bara får julklappar av ena sidan släkten just på julafton. Så idag firade jag med mammas sida och jag är verkligen SÅ nöjd. Ikväll tänkte jag visa julklapparna jag fick (på mammas sida). Kram!

Likes

Comments

​2014 har innehållit allt, verkligen allt. jag har tagit över 4000 bilder detta året, snacka om minnen. ni kommer få ta del av 15 av mina favorit bilder då jag även berättar om vad som egentligen jag älskar med bilden kram! 

Likes

Comments

Jag hoppas ni hade en grym kväll igår, denna högtiden är absolut min favorit. att veta att ett helt år är över, man kan stänga boken, glömma allt dåligt som hänt och bara må bra, som att börja på ett nytt blad i en tom bok. vi kan fylla den med vad vi vill, det bästa är att vi bestämmer hur den ska se ut, för så är det faktiskt. det man lägger energi på är det som kommer med och om man slutar fokuserar på fel människor det bra. för om det nu är leva vi ska göra, varför inte vara med dem som lever livet. jag och Emma är i allfall taggade, igår klockan 00.00 gick vi ut med en pommac och sprang runt med tomtebloss samtidigt som vi såg alla raketer som lyste upp hela området. vi hade till och med skrivit 2015 på kinderna för, ja varför inte? nu ska jag ha världens bästa år, är ni med mig?här är 3 bilder från kvällen!

Likes

Comments

jag har haft långt hår ända sedan jag var liten, därför har jag inga "knep" för den saken, dock har jag lite tips på hur du kan stärka hårkvaliteten och hur du får håret friskare, glansigare och tjockare och därmed växer ju håret fortare också. Nu ska jag dela med mig utan vad JAG gör för mitt hår.

* jag duschar varje dag, håret också. mitt hår är inte fett och därför behöver jag egentligen inte duscha såpass ofta, och det finns ingen specifik anleding till det heller, jag älskar att duscha helt enkelt. dock tipsar jag om att duscha håret 3 gånger i veckan.

* jag sover alltid i uppsatt hår, en lös tofs eller fläta vilket är bra eftersom man får lockigt hår dagen efter. håret slits 5 gånger mer om du sover med utsläppt hår.

* jag använder värme i håret nästan varje dag. tyvärr. men använd det så sällan som möjligt, mitt hår blir inte särskilt påverkad av detta men det sliter mycket på de flestas hår.

* kokosolja är jättebra för håret, värm kokosolja i mikron och blöt hela håret med det, sov med det under natten eller skölj ut det efter  en timma cirka.


som ni ser gör jag faktiskt inget med mitt hår som är så bra, därför finns heller inget svar på varför det är långt och oslitet! kram

Likes

Comments

1. Vad ska du göra på nyårsafton?
Jag ska faktiskt fira med Emma, jag har bara firat med familjen innan och tagit det som det kommer men detta kommer bli toppen!

2. Brukar ni smälla raketer?
Hos pappa, ja & hos mamma nej.

3. Vad äter du/ni på nyårsafton?
Vi har inget speciellt vi äter & inga mattradtioner som vi har på julen

4. Bästa händelsen 2014?
Jag lärde känna en vän för livet, öbollen, Teneriffa, Kroatien, Danmark, landet & bokennäs var något jag alltid kommer minnas!

5. Sämsta händelsen 2014?
Inget jag kommer på nu, jag försöker glömma det dåliga som händer!

6. Vart har du spenderat sommaren 2014?
Massa olika ställen, Öckerö & Kroatien bland annat!

7. Har du planer inför 2015?
London & one direction konsert är det som kommer bli störst!

8. Har 2014 varit bra & kommer 2015 bli bättre?
2014 har varit ett riktigt bra år men 2015, kommer bli bättre!!!

9. Vilka har du umgåtts med under 2014? Emma, Gustav & Kristina för det mesta.

10. Nyårslöften för 2015? Tuta & köra

11. Favorit mat under 2014? Stuvade makaroner & falukorv

12. Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Din soldat, shower, steal my girl (alla är länkade här nere).

13. Vart reste du under 2014?
Teneriffa, Danmark & Kroatien

14. Har du blivit bättre på något?
Ja, att vara mig själv, fått bättre självförtroende & att inte alla måste gilla mig, men dem som gör det är dem man ska lägga energi på!


15. Största framgången på det privata planet? Samma som första svaret!

16. Vad kommer du sakna under 2014?
Öbollen & Gränna

17. Vad kommer du göra annorlunda nästa år? Ingen aning!

18. Vad önskar du att du gjort mer?
Inget faktiskt!! :)

19. Vad vill du säga till sig själv inför 2015?
nu kör vi, var dig själv hela tiden!!

20. Bästa filmen du sätt under 2014?
If i stay, bästa filmen jag någonsin sätt!

Ha nu världens bästa dag, för det är ni alla värda!! ❤️


Likes

Comments

Hej! God jul & gott nytt år, jag tog en paus här i mellan dagarna och lite innan julen mes bloggandet & det finns ingen specifik anledning till det egentligen. Jag hoppas ni haft en jättebra jul & att ni får en bra dag imorgon, för idag är det ju faktiskt näst sista dagen på 2014!

Imorgon kommer jag med en ny års tag då jag svarar på frågor om hela 2014 & berättar om hur min nyår kommer se ut.

Hejdå!jag hoppas ni tänker på detta innan ni går ut imorgon, vi ska vara glada för hur våra liv ser ut.

Likes

Comments

hej allihopa, hoppas ni mår bra.

nu har jullovet börjat och för er som redan har köpt julklappar och pyntat hemma kan det vara rätt långtråkigt ​och det är det för mig. jag tycker det är jobbigt att sitta bänkad framför en film i två timmar men igår bestämde jag mig för att kolla på en film. den var spännande hela tiden och den var så himla bra.

rekommenderar verkligen den.

filmen heter if i stay och här hittar ni den: http://www.swefilmer.com/if-i-stay-2014/if-i-stay-...

(jag vet att swefilmer är olagligt!)

Likes

Comments

hej hej, idag har jag varit på premiären av Sune i fjällen! jag tycker faktiskt att de tidigare filmerna om Sune varit bättre, min favorit är ju Sune i Grekland! men det var en ändå en väldigt bra film som ni BÖR gå på! 4/5 stjärnor! 💓

Likes

Comments

hej! här är några tips på vad du kan ha på dig nu till vintern! du kommer till produkterna genom att klicka på dem, alla länkar är svenska och jag länkade svarta primeboots istället för dem med stjärna! kram

Likes

Comments