​Hej, idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi hade språk för första gången. Jag valde spanska. Ska jag berätta en 100% ärlig sak? Usch, hahha. neeej jag skoja, men asså jag tror inte riktigt att det är min grej. På onsdag när vi har spanska ska jag nog faktiskt säga till min lärare att jag vill byta språk. Jag vill mycket hellre gå på franska. Jag säger inte att det är nåt fel på spanska. Men jaja. Från och med nu kommer det komma mycket mer mode bilder här bara så att ni vet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er. Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat på så länge. Även om jag inte gjort nått alla dagar känns det ändå som att jag varit upptagen. Btw så har jag varit på astrid lindgrens värld förra veckan. Det var jättekul. Men det är helt sjukt, när man var mindre kändes det super stort, nu känns det inte riktigt det. Ja, vad har jag mer gjort i sommar. Jag har varit på hästveda marknad, jag har varit i sölvesborg, jag har varit med kompisar, familj, jag har badat väldigt mycket, jag har varit i åhus btw så ska jag dit på torsdag. Även fast jag inte varit utomlands eller nåt sånt i sommar så har jag haft det fett nice. Btw så tycker jag att det är bättre att resa till nåt varmt land när det r kallt i sverige, inte när det är sommar liksom. Hoppas nån orkat läsa detta hahha.

XOXO

Likes

Comments

Hej på er. Idag följde jag med pappa på till jobbet. Jag sitter typ i ett konferensrum , helt själv. Jag har typ stökat ner lite, men det får jag väl fixa innan vi sticker. Jag spelar sims och tittar på youtube just nu, eller ja, det har jag väl gjort typ hela tiden.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har typ inga bloggider, så jag tänkte bara visa min hårrutin. Detta är min hårrutin just nu iallafall, jag brukar skifta produkterna jag använder, jag menar man vill ju prova så många som möjligt för att se vilka som är bäst.

Det schampot och balsamet jag använder kommer ifrån bed head eller tigi , jag vet inte vad man ska säga men men. Jag fick det här nån gång ( vet inte när ) jag har prövat et innan och jag tycker det funkar bra.

När jag använder inpackning använder jag denna. Jag köpte den rätt så nyligen så jag har inte hunnit använda denna så mycket. Den kommer då ifrån garnier.

Den här kommer också ifrån bed head/tigi.

Detta värmeskyddet använder jag när jag lockar/plattar/fönar mitt hår. Det är väldigt viktigt att använda värmeskydd då.

Torrschampo från batiste. Jag avnänder olika torrschampo men just nu använder jag det här.

Moroccanoil är alltid bra att ha tycker jag. Min är dock slut så jag får väl köpa en ny.

Det var då min hårrutin. Som sagt använder jag olika produkter men detta använder jag nu. Jag hoppas att ni gillade dagens inlägg. 

Likes

Comments

Hej på er. Som jag skrev igår var vi iväg. Bara en liten sväng. Vi åkte först till Vinslöv , sedan åkte vi vi vidare till nåt getställe. hhaha! Det heter typ glada geten och et är en affär. Ja, en getaffär. Nej dom säljer inte getter där. Dom säljer typ getost och sånt. Efter det ville vi åka och fika någonstans, först åkte vi till trädhuset, men där var stängt. Då åkte vi till Hovdala slott istället. Vi fikade lite och sedan gick vi bara runt där på hovdala. Sen åkte vi hem. Btw det var inte så fint väder igår ( vet inte varför jag skrev det, haha ).


Ursäkta mina skor , de är lite skitiga

Tornet , eller vad man nu säger

fika

trädhuset, som var stängt

getterna vid getäffären

​utsikten över sjön

Likes

Comments

​Hej på er. Nu ska jag äta frukost, eller ja typ strax. Jag ville bara uppdatera lite. Jag hade en jätte bra midsommar och igår gjorde jag inget speciellt. Jag bloggade dock inte. Jag hade typ inget att blogga om, men iallafall nu har jag jag lite bråttom. Vi ska iväg snart. Det kommer ett inlägg om det ikväll. Hejdå , eller nåt haha

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte bara visa er er min krans som ja ska ha imorgon ( på midsommar ). Jag har gjort den själv , ish. Jag köpte själva kransen utan blommor. Asså det var bara gröna blad på den som ni ser. Sen köpte jag blommorna också och fäste de på den gröna kransen. Både blommorna och kransen kommer ifrån glitter. Jag vet inte om jag ska fästa lite vanliga blommor också. Det kanske ser konstigt ut. Om ni undrar hur jag satte fast blommorna i kransen så var det så att det  var typ som gröna ståltråds pinnar ( ish ) på blommorna , så jag bara virade de runt kransen. Ja det var så jag gjorde! Jag har inte gjort något speciellt idag. Jag var hos min  farmor på förmiddan och sedan åkte jag hem igen! Jag ville bara visa min krans och hur jag gjorde den. Om det är någon som vill ha en krans i sista minuten. Som sagt hittade jag allt på glitter.


Likes

Comments

​Hej på er! Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag var ute lite innan och spelade fotboll. Annars har jag inte gjort något speciellt, mest bara chillat. Det blev inga lip kits igår, men det gör inget för att den färgen jag villa ha sålde ändå slut. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll men jag kanske ska läsa lite i nån bok, man känner sig så ohälsosam när man sitter vid datorn. Haha, jaja , hejdå!


Likes

Comments