Header

Idag är det 98 dagar kvar tills jag åker till Brisbane. Har redan börjat förbereda mig på olika sätt antar jag. Har pratat med min studievägledare, fått massor av svar på alla mina frågor, börjat göra research om Brisbane, börjat göra packlista (otroligt för tidigt!!!!?!) och har börjat få känslan av att det nu är dags för mig att börja säga hejdå till alla. I ärlighetens namn är jag rätt så stressad redan nu. Känns lite jobbigt, men ändå så jäkla najs!! Att jag har något att längta efter, se fram emot och stressa inför.

I lördags var jag på Håkan Hellström med Klara, vi mötte upp Sara och hennes kompis Klara. Kom precis vid insläpp klockan 17, men FY vilka bra platser vi fick. Dock så satt vi bakom ett gäng som var en gnutta för packade och extremt för långa. Slutade med att jag, skicklig som jag är, trängde mig förbi hela den klungan och kom fram till Cajsa och hennes kompisar. Vilket resulterade i att vi var ca 2 meter från Håkan till och från under konserten.

Konserten var grym men efter ett tag så började det att spöregna och åska o blixtra. HATAR ÅSKA!!!!!! Så det var inte så kul alls, men det avtog lite efter ett tag och då blev allting perfekt! Sjöng med ibland, men då och då stod jag tyst, blundade och lutade huvudet upp mot regnet, tog in allt liksom. Det var så fint, ville aldrig att det skulle ta slut. Jag riktigt njöt under NÄSTAN hela kvällen!

Igår jag jag dagsfest, riktigt kul, men fyfan va jobbigt! Var så himla kul att se att alla hade det bra och var nöjda, men jag blev så upptagen med att försöka hålla koll på alla och se till så att alla hade det bra, så jag glömde bort mig själv lite ett tag. Men blev supernöjd med hur det blev, så glad att så många ville komma och bara hänga, blev helt varm i hjärtat.

Åkte därefter till mormor och morfar och åt middag, mötte deras kompis, som bor i Australien, Sidney! Hur kul som helst och han var så himla trevlig. Så troligtvis spendera julen hos honom och hans fru i Sidney, WOHO!

Summering av helgen: SKITBRA!! Har haft det så himla kul, Klara kom, Håkan va grym, festen gick bra och jag fick träffa en ÄKTA australiensare;))))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Knäppt det här känns. Jag har haft bloggar tidigare, men då var det med tanken av att man skulle bli känd och rik på det, vilket definitivt inte är tanken nu. För att vara helt ärlig så är jag faktiskt fortfarande lite osäker på om jag vill att folk ska läsa det här över huvud taget. Jag har valt att skaffa den här bloggen för att ge mig själv en chans till att på komma ihåg allting och att faktiskt få ha något ställe att skriva om alla känslor som kommer att uppkomma.

I september så flyttar jag till Australien. Där ska jag bo till och med maj nästa år, det känns inte ens verkligt. Jag är så otroligt glad och på samma gång skräckslagen. Hur ska jag klara mig utan alla jag älskar, i nio månader!? Jag känner mig redan stressad över att hinna säga hejdå till alla som betyder något för mig. Helst skulle jag bara vilja packa ner ca alla personer i några extra resväskor och ta med mig dem. Men nej, detta är min resa och fan va bra den kommer bli.

Jag vill att dem som vill ska ha chans till att läsa den här bloggen, för att kanske kunna få veta vad jag håller på med. Men jag vill också att det här ska bli ett sätt för andar som kanske ska göra samma sak som mig någon gång, ska kunna använda sig av den här bloggen för att kunna få någon slags uppfattning om hur livet i Australien som utbytesstudent är. Jag vet att jag har haft en så enormt stor hjälp av att få läsa om andras äventyr och det har gjort mig inspirerad.

Jag kommer nog inte skriva på denna blogg varje dag, mer när jag känner för det helt enkelt. Vi får se!

Från idag så är det 103 dagar tills jag åker, nedräkningen har börjat!

För att avsluta mitt första inlägg (WOW) så vill jag säga (eller skriver man "skriva"??) framföra ENJOY!!!!Bigofar en frän bild på mig och en bästis också, Klariano<33

Likes

Comments