Jag tänker inte börja med att skriva massa saker som inte har något med detta att göra. Så jag tänker bara rakt på sak!

Jag har inga direkta nyårslöften som jag tänker dela med mig av, och egentligen så har jag inga speciella nyårslöften överhuvudtaget.

Men jag har en idé till ett nyårslöfte som jag skulle vilja att alla ska försöka hålla genom detta nya år och egentligen genom resten av livet också!

Jag vill att du/ni ska skita i vad andra tycker och tänker om dig.

Det är svårt, det vet jag och det vet troligen ni också. Men det är värt ett försök!!
Skit i vad folk säger om dina gula byxor eller vad folk säger om din för mörka foundation. Skit i deras åsikter, ha på dig va du vill/tänk hur du vill!!!!
Det är inte okej längre, det går för långt när det gäller allt nu för tiden..speciellt hat och att folk tror att de har rätten till att säga vad dom vill till människor. Fast att dom säkert egentligen känner på sig/vet att det är så extremt fel. Eftersom att man själv vet att de egentligen bara är så oerhört osäkra på sig själva, så de måste trycka ner andra bara för att mår bättre själva och för att få högre status. 🖕🏻

Det gör mig så arg, för jag har på mig vad JAG VILL, tänker hur JAG VILL, sminkar mig hur JAG VILL, utan att du/någon annan ska lägga sig i det.

-Jag har försökt länge att lära mig själv att strunta i vad andra tycker och säger om mig.
Och jag har lyckats, och det kommer du också att göra det om du försöker och du själv & andra stöttar dig.

Ta snälla in detta & försök!!

Kram, ta hand om dig själv och nära & kära! 💕

  • 116 readers

Likes

Comments

Hej allesammans!!!

De här senaste dagarna så har jag inte gjort något särkilt utan faktist bara vart hemma och i stallet så jag har inte vetat vad jag ska skriva om.

Men då kom jag på nu att jag kunde skriva om vad jag har gjort i stallet om det är någon hästintresserad här och om du inte är det så kan du läsa vidare eller klicka ut redan nu.. ;)

IGÅR
När jag kom till stallet så började jag med att tända alla lampor inne i stället och i sadelkammaren. Efter det så hämtade jag Dogge i hagen och ställde upp honom i gången och borstade honom och kratsade hans hovar. Jag bytte även hans täcke från utetäcke till hans stalltäcke. Och efter det så hämtade jag alla saker som jag behöver när jag ska brodda hans skor. Efter som att det är kallt, isigt och snö ute så vill jag kunna rida och gå med honom o allt utan han ska halka. När jag hade broddat så hämtade jag sadel, schabrak, träns, ben skydd, ländtäcke, min hjälm och mina ridstövlar. När jag hade att på Dogge allt så gick vi ut och sedan in i paddocken och red, vi tränande över bommar och att vara rätt och felställd i traven på volten. Sedan skrittade jag av och red tillbaka till stallet. Där tog jag av all utrustning och lade på honom utetäcket. Sedan så mockade jag och fixade hö, kvällsmat och vatten till honom. Så släppte jag in honom i boxen så han fick vila och återhämta sig lite och så åkte jag hem. :)))

Nöjda? -Bra!!

Kramis ❤️

  • 115 readers

Likes

Comments

Hej allesammans, nu är det äntligen 2017!! 2016 gick som en raket, helt okej år men jag hoppas att 2017 blir bättre. 😁😁

Vad gjorde jag på nyår?
Jo, jag började dagen med att jobba från 9-15. Efter det så plockade Felix upp mig vid jobbet och så åka vi till Ica för att jag behövde köpa lite saker till kvällen så som jordgubbar, sugrör och lite dricker. Sedan så åkte vi till min brors lägenhet, eftersom att jag skulle vara där på kvällen och jag hade även bjudit in mina bästa vänner och Felix. 💕
Så då städade vi och fixade, sen så sminkade jag mig och bytte om.
När jag var klar så kom Izabella och då satt vi och pratade lite, drack lite cider, lyssnade på musik och inväntade de andra tjejerna.
Tillslut när de andra tjejerna kom så gav vi dem varsin drink och så fortsatte kvällen, allt var jätte roligt och jätte bra.
Tiden gick och vi skrattade och dansade massvis, vi blev hungriga och beställde pizza och sen så kom det några andra som inte var inbjudna, så det blev lite kaos men det löste sig tillslut och det slutade bra.

Här får ni lite dåliga bilder som jag och andra tog med min mobil.

  • 159 readers

Likes

Comments

Kroppar, magar, ben, armar, bröst, ansikten osv, osv.

Ja, vad ska man säga...? Man möts ständigt av bilder, åsikter, videor, texter och annat där folk berättar, tycker till och visar upp sina kroppar.

Detta förekommer extremt ofta på t.ex Instagram, vilket jag inte så ofta brukar lägga märke till, men vissa bilder osv drar ofta väldigt mycket uppmärksamhet till sig. Om det nu är med mening eller inte vet jag faktist inte men det är väldigt ofta som man ser det. Speciellt med personer som är högt uppsatta i samhället, som t.ex kända personer, personer som folk lägger märke till och de som ständigt har många ögon på sig. Det kan vara allt ifrån kommentarer som "åå du är så snygg", "din kropp är goals" till "jävla äckel", "fyfan va ful", "jävla benrangel"...ja, vad ska man säga liksom?!?
De tre sista är ju inte direkt vad man skulle vilja höra om man lägger ut en bild på sig själv i bikini när man är på stranden liksom.. Då skulle iallafall jag hellre vilja höra från min "kompis" eller liknande att jag är fin. Vem skulle inte det liksom??

Men om jag skulle se en sådan bild som en person med miljontals ögon på sig hade lagt ut, så hade jag gått in och kollat runt på kommentarerna och sett liknande av dessa som jag skrev ovan och antagligen inte brytt mig så värst mycket förutom att jag hade tänk va f*n den personen som skrev det elaka tänkte med.

Men kommentarer som fångar mitt intresse är "ååå jag vill se ut som dig" "jag vill ha din kropp och ditt ansikte, så goals" osv.
!!VÄNTA LITE NU...VARFÖR vill du det?? Är det för att personen är snygg, har en fin och kurvig kropp, är smal, har stor rumpa och stora bröst? NEJ, NEJ, NEEJ!!, varför vill du inte vara dig själv istället och bara var som du är och vara nöjd? Du är fin som du är, med ditt ansikte och med din kropp. Även om du är jätte lång/kort/smal/"tjock".
Jag vill att du ska ställa dig i spegeln och kolla på din spegelbild och inse hur perfekt du är. Ska dig en gnutta självuppfattning & självkänsla.

Så snälla kan vi sluta kommentera andras kroppar och utseende.

LEV ut med din kropp & stå för dina åsikter & älska MASSOR!! <333

  • 166 readers

Likes

Comments

God jul allesammans!!! 🎄🎄

Efter som att jag har varit borta ett tag hihi så ville jag bara flika in idag och säga god jul, även om det är juldagen och man kanske egentligen skulle sagt det igår så säger jag det nu.

Hur mår jag: Bra tack ;)

Hade en jätte mysig julafton, vi var hos min farfar och åt mat och kollade "såklart" på Kalle Anka och öppnade lite paket osv. Efter det så åkte vi hem och öppnade resten av paketen hemma. Och idag så är jag hos mina släktingar på min pappas sida, vi har ätit mat och pratat & hållit på och snart ska vi nog antagligen åka hem. Jätte härligt!! 🤗

Så jag hoppas att ni alla har det bra och att ni möjligtvis får super fina julklappar om ni nu får det. ❤

  • 150 readers

Likes

Comments

Julen är strax här, familj , vänner, släkt och annat samlas. Tillsammans under en eller flera dagar. Mysigt, härligt med gemenskap.

Jag tycker om julen fast dock så tyckte jag bättre om julen när jag var mindre, men SÅKLART jag tycker att det är jätte mysigt. Det är alltid lika roligt att träffa släkten och äta mat och umgås för den delen.

Egentligen så tycker jag själv inte att julklappar/paket är det viktigaste men det är roligt om man får det ändå.
Även om det är kul och spännande att få julklappar så tycker jag inte att det är så viktigt. Men jag tycker att det är kul att ge folk julklappar speciellt till mina småsyskon även om dom inte tackar så mycket för det så vet jag att dom blir glada.

Jag vet ju att alla inte firar jul därav religioner eller att de bara inte vill eller har tillgång till det. Men jag tycker att ska då vara med om det nån gång, iallafall nått som liknar den gemenskapen. Man blir glad!

Allt för idag!
Kram ❤️

  • 187 readers

Likes

Comments

Hejjjj!
Allt väl? Bra.

På tisdag (20/12) så får alla elever på min skola jullov. Vilket ska bli så skönt, roligt och kul.
Under jullovet så är det Julafton och Nyårs afton vilket många säkert redan visste.

På Julafton och några dagar efter de så jag vara med familjen och släkten. Och vad jag tror/är planerat än så länge så ska jag vara med mina kompisar och troligen andra personer på Nyårs afton, vilket ska bli super kul. Får se vilka det blir men det blir kul ändå!

Det var blivit kallt ute igen och lite snö. Och skidanläggningen som ligger närmast där jag bort har haft igång deras snökanoner två nätter i rad nu, så jag hoppas verkligen att de fixar det nu och att det blir färdigt snart så att jag äntligen kan få åka snowboard , skulle vara då himla kul alltså!!!!! Och även träffa alla mina vänner som bor där. ❤️

Hoppas ni har det bra tills vi hörs nästa gång!
Kram.

  • 201 readers

Likes

Comments

Igår (fredag) så hade vi Nobel tävling/prisutdelning på min skola.

Då har alltså alla åk7-9 elever på skolan varit delaktiga i Bild-Lyrik & Mattematik tävlingar några veckor innan.
Och så sitter de ämnes tillhörande lärarna, rektorn och resterande lärare och kollar igenom att bilder och diket osv och kommer från till en 1,2 & 3 pristagare. I lyrik tävlingen så finns det även en hederspristagare.
Det är väldigt roligt och lika spännande varje gång. I år så var det några från min klass som vann och/eller blev placerade i de olika kategorierna. Man blir så stolt ;)
Nej men seriöst så tyckte jag att alla var jätte duktiga och de var absolut värda deras pris.
Jag tycker att det är ett roligt evenemang som skolan har. Man får tid till att visa vad man kan och man LYFTER de som blev valda som "bästa", vilket säkert stärker dom , jätte kul.

De flesta var även väldigt fin klädda dvs lärare och elever, kul att se eftersom att man vanligtvis ser dom i "vardagliga" kläder som man inte lägger så mycket märke till.
Jättebra dag minsann!!!
Kramis😅

  • 253 readers

Likes

Comments

Igår (tisdag) så var jag i Stockholm med min klass och även de andra 9:a på min skola.
Det är som tradition att alla 9:e klassare åker till Stockholm och besöker riksdagen och slottet.. så är det iallafall på den skolan som jag går på.

I vanliga fall så brukar man åka på våren men det blev ändrat av någon anledning. Vet faktist inte varför men det spelar ingen roll heller. Så ja, vi åkte igår och sammanfattat så var det ändå en ganska bra resa och även dag.

Vi skulle samlas vid 05:45 utanför skolan och det gjorde typ alla och så var det planerat att vi skulle åka vid 06:00 men busschauffören hade tydligen inte förstått det så vi åkte vid 07:00 istället. Men det gjorde ingen större skillnad 😊.
Vid kom fram dit vid typ 10:00 och hade beställt guide vid 10:15 inne på riksdagen, det var spännande. Roligt att ha sett iallafall. Inte riktigt min grej men ändå. Efter det så fick man gå och äta eller va man nu ville göra tills klockan blev 13:45 för då skulle vi mötas vid museet "Livrustkammaren" , även det var kul.
Det var lite mer för mig, det var riktigt coolt och spännande.

Sedan så fick vi gå runt i Stockholm och göra vad man kände för, jag gick runt me mina vänner och shoppade lite och kollade runt lite här o var. Och efter 18 nån gång så åkte vid hem. Det var väldigt skönt att få komma hem :)))

Bra dag men bäst var att komma hem !

  • 315 readers

Likes

Comments

Har inget speciellt att skriva om så jag tänkte skriva lite om hur gårdagen var.

Igår så var vi i Norrköping med klassen och det var jätte roligt faktist, vi var på så kallad "jobbcirkus", det är som information om gymnasieval för de som ska välja gymnasium nu till våren. Och då har dom byggt upp som en cirkus inne på arbetes museum i Norrköping. Och så får man går runt och lyssna och göra lekar och sådant för att man tillslut kanske ska få ett Hmm om vad man vill gå för linje på gymnasiet.
Faktist ganska kul och intressant faktist.

Efter det så gick vi på en extremt kort rundvandring och kollade på lite gamla hus och våran studie-yrkesvägledare berättade och visade oss.
Egentligen så var ingen så sugen på att gå på rundvandringen för att alla var så hungriga men vi var tvungna och det var inte då farligt haha.

Sedan då fick man till fri tid till att äta eller shoppa eller vad man nu ville göra. Då gick vi tjejer först och åt och sen så gick vi och shoppade lite.
Jag köpte fyra stycken Liquid lipstick's från Sleek och ett ifrån Nyx även en läpp penna från Nyx! 😊 super nöjd.

Det var allt, kram, sköt om er❤️

  • 387 readers

Likes

Comments