Ångesten

Som sliter både dig
och mig i stycken.
<<stundtals>>
Krossar inte en utan flera var dag
Dess förtjänst leder till många vackra änglar som lever bortom den.
När jag dör så hoppas jag att Nangijala väntar
Paradiset utan bekymmer
Himlen för de drabbade
Låt oss hylla varandra

"efter regn kommer solsken"

Nangijala
💜💙💜
För oss alla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det vackraste
En flykt till något bättre
Du visar mig den rätta vägen
När som helst
Vart som helst

Tack.

Likes

Comments

Sex
Det finaste två människor kan skapa
Möjligheten att kunna bilda en ny människa
Men
det är min kropp som jag delar med mig av
Du behöver den
Missbruka den inte

Älskling
❤❤❤

Likes

Comments

De älskar mig

Jag blev deras nya drog

Och jag gör dem berusade 

Men det får inte bli ett missbruk

Likes

Comments

Jo tack, en salig blandning..
Påsklov är väldigt härligt men terrorn där emot..?

Idag är det fredag *Långfredag* alltså en vecka sedan hela Stockholm låg som förstenat med en obehaglig tystnad och sorg över sig.

Alla har troligen hört om det eftersom att det står överallt, man kan ju även se hemskt obehagliga bilder från kaoset.
Det är självklart tråkigt att detta skulle hända, speciellt när döden vart inblandad. Oskyldiga människor blir dödade eller får armar och blev avslitna pågrund av en idiot. (Snälla du som gjorde detta väx upp, om du inte gillar vårt land så är det ingen idé att du kommer hit..)

FAST
det var ju ingen skräll att detta hända, man har ju haft det i baktanken ett väldigt långt tag..
En gnagande smärta som man ständigt blir påkommen om när man hör om liknande händelser det på andra ställen i världen.
Fast man ville ju hoppas på att det inte skulle komma hit och drabba vårt fina land.

Fast då hände det, en dag och tidpunkt när man var minns medvetande om katastrofen som närmade sig.

Enligt mig så tycker jag dock inte att Sverige/Stockholm ska hänga läpp för detta allt för länge. Eftersom att det inte bara är vi som blir drabbade av sådant.
Ta en titt runt om i världen och inse att det händer varje dag. Stockholm hade turen att det inte blev större!
Så sluta deppa, ta dig i kragen och gå vidare.

Självklart så ska man inte glömma detta men man kan istället stolta över våra underbara räddningsstyrkor som gjorde allt för att få alla i förvar.

Jag skänker mina tankar till dessa som blev drabbade och önskar alla även en glad påsk! 💛🌹

  • life

Likes

Comments

Hej, allt väl?? 💋💋

Feminism ;)

Samlings rörelser och ideologier vars målsättning är att kvinnor ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som män. (Ett starkt ord med ständigt uppkommande irritationer, konsekvenser, funderingar och inräknade åsikter).

Och ja, det är ungefär sådär som jag skulle beskriva resultatet av en ständigt pågående konversation om FEMINISM.

Kvinnor är enligt mig underbara individer, starkare och självständigare än vad de flesta tror. Och självklart värda att ha samma rättigheter som män, vilket är helt sant. Dock så har ju namnet/ordet Feminist i princip alltid varit något "dåligt". T.ex ett nedsättande uttryck för att beskriva kvinnor som inte anpassade sitt beteende till rådande könsnormer..fett konstigt

Är jag feminist?
Svaret på denna frågan tror jag skulle vara både ja och nej för att jag inte är extrem. Men jag blir självklart lack på samhället när det håller på såhär. Men jag står mest för idéen om ett jämställt samhälle, män och kvinnor ska få lika betalt och ha samma rättigheter. Dock så tror jag inte på att kvinnor kommer att leda trupper och segra över världens män..Dock så bor jag ju som tur i Sverige där kvinnor antagligen har det bättre än vad kvinnor i t.ex Indien har. Fast jag tycker ju dock att det inte bara ska vara jämställt i bara Sverige utan jag tycker att det helst ska vara det i hela världen. !! Det tycker jag är jätte viktigt.!!

Men annars så tycker jag att feminister / extrem feminister bara är fett balla som kämpar för sig själva och andra. Oerhört stor tumme upp till dom! ❤

Kram på er, stå upp för er själva och var feminist om du vill!!! 🌹

Likes

Comments

..alltså ärligt talat, denna värld som vi lever i är så sjukt häpnadsväckande. Varje dag så händer det något nytt, det kan t.ex vara allt från att någon skjuts ner på gatan till att någon ny råkar ut för att bli drabbad av kroppskomplex/ångest/liknande.

Det är galet hur mycket hemskheter det finns nu alltså
.

Det verkar inte finnas några gränser för något nu för tiden, vilket lämnar mig och många väldigt förvånade..

Kroppskomplex vet ni när något som drar till sig just mitt intresse. Det är inte bara just nu, utan de har varit så väldigt länge och kommer nog fortsätta att vara så.
Det är inte så konstigt, ellerhur..?
-Jag tycker iallafall inte att det är konstigt eftersom att det manipulerar och trakasserar nya människor varje dag..gamla som unga.. Extremt många (för många) trillar ner i just den fällan och jag tycker att det är så synd. För att det är så sjukt svårt att ta sig upp där ifrån och dessutom ännu svårare utan hjälp.
(Jag menar inte att jag kan hjälpa de som har trillat i fällan men jag kan iallafall försöka stötta).

Jag har även ett nytt exempel på hur man kan bli lurad till fällan.
Om vi säger såhär att jag sitter o pratar med mina vänner och så sitter de och diskuterar klädstorlekar. Och jag sitter och lyssnar, då säger en av dem att en av tröjorna de hade beställt var för liten/stor och den storleken är densamma som jag har. Då börjar min hjärna automatiskt att tänka "är jag tjock??, är jag fet som har den storleken??" Och så är det igång & det fortsätter så om & om igen. Tills det sitter fast spikat i huvudet.

"Är jag för tjock, är jag för fet?"

SVARET är självklart NEJ, alla vi människor är olika och det ska vi vara glada för. Det är iallafall jag, jag skulle inte vilja ha en person som var exakt likadan som mig. Jag är mig själv och det är du också och det är därför du är unik och helt underbar.
Ps, glöm inte bort det!! 😆

Jag vet ärligt talat inte var jag ville komma med detta men jag hoppas att ni förstår att ni inte ska falla för grupptryck och andra tråkigheter. Istället så ska ni/du bara se dina bra egenskaper och fokusera på att vara dig själv.

Xoxo 💋

Likes

Comments

Hej! Jag har varit lite frånvarande..😬hehe. Nej men anledningen till det är att jag inte har vetat vad jag ska skriva om.
Jag vet liksom att mina lite seriösare inlägg är väldigt omtyckta, alltså när jag skriver om typ Psykisk ohälsa osv. Men grejen är ju den att jag inte kan skriva om sådant varje gång som jag ska posta ett inlägg.. Men det är sådant som jag får lösa!

Hänt på senaste:
Skola
Jag har fyllt år, 16 :))
Jag har varit i Branäs och åkt snowboard.
Och det var typ allt, mycket intressant ;)

Igår var det fredag och jag slutade 12:50 i skolan. Efter skolan så gick jag och pappa till banken en sväng och sedan så åt vi mat. Super mysigt !
Resten av dagen så var jag med min finaste Izabella 💗

Idag är det lördag och jag ska jobba till 16, efter det så ska jag vara med Izabella. Och efter det så ska vi ha "födelsedagsfest" för mig, eftersom att jag jag fyllde år i Tisdags, vilket ska bli väldigt kul !
*Tänkte göra ett inlägg imorgon med bilder från kvällen


Lite info och tankar, ta hand om er!
Trevlig helg! ❤

Likes

Comments

Hej, nu vart det fredag igen. Underbart!! 🌺

Igår så åkte jag och 9:e klassarna på min skola till Stockholm för att vara med & kolla runt på Stockholms möbelmässa. Varför åkte ni dit? ..kan man ju undra.
-Jo min skola och några andra skolor i Sverige har varit med i ett projekt/tävling där man ska designa en egen stol. När man har designat stolen så tas den med upp till Stockholm och så får domare gå runt och kolla och bedöma de olika stolarna. Och sen så är det en vinnare och dom vinner då 25000:- och min klass kom på en "3:e plats", då fick man inget, inte ens ett tack för att vi ställde upp. Istället då struntar dem i en helt vilket var helt sinnessjukt att se, jag kan lova att de flesta elever och lärare tappade hakan när de såg hur en sådan snäll pojke behandlades..då blir man en aning pissed offfffff...

Förutom det så var det väll helt okej där. Väldigt mycket människor, möbler, tyger och annan inredning. Det är inte riktigt min grej men ändå, det är kul att ha varit där..

Fredag idag som sagt. 👍🏽
Idag så ska jag inte göra nått särskilt men imorgon så ska jag jobba och efter jobbet så ska jag till mina tjejkompisar. 🐉

Trevlig helg 💗💗

Likes

Comments

Hejsan, allt bra?

Kroppskomplex..

Jag vet att i stort sätt alla tjejer och killar idag har någon slags form av kroppskomplex. (Jag menar inte att dra alla över en kam men jag vet och känner många som har det). Det har även jag men det är ingenting jag vill lägga fokus på, iallafall inte här. Det kan vara lite jobbigt ibland men även när det är jobbigt så måste man kämpa på.

Om vi säger såhär, jag skulle lägga ut en bild på mig själv där jag är ``lättklädd´´. Då skulle det självfallet finnas vissa person som skulle bli arga och möjligtvis skriva ut deras aggressioner under bilden. Och då så skulle det antagligen finnas personer som skulle se den tidigare personens kommentar, och vad skulle troligtvis hända då? Jo, andra personer skulle triggas av denna person och skulle då fortsätta hitta fel på mig. Och så skulle det troligtvis fortsätta till jag kanske skulle radera kommentarerna eller radera bilden. Jag skulle troligen även ta åt mig en del av vad dessa människor skrev och som fortsättning på skiten så skulle jag då börja inbilla mig att jag ful/inte tillräckligt snygg. Det låter ju helt vrickat och det är precis vad det är!!!

Så kan folk snälla sluta skriva elaka saker till ynkliga personer och sluta trycka ner folk istället för att ta tag i sina egna liv och börja göra något vettigt om dagarna. Vi vet att de som hatar på andra mår dåligt själv eller iallafall är extremt osäkra på sig själva. Men jag hoppas att de förstår att de inte får högre status eller mår bättre på grund av katastrofen de skapar!

Kom ihåg det ovanstående och stå upp för dig själv. ❤ xoxo

Likes

Comments