Snygga mössor

God kväll!

Jag håller just nu på att kolla efter en snygg vintermössa eftersom det är så sjukt kallt ute. Jag har tittat på en Ralph lauren mössa som just nu är stor REA på. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.


XOXO

Likes

Comments

Hej favvos!


Jag har bestämt mig för att jag är kvar på bloggen för att jag älskar detta & jag vill inte svika er. Jag kanske inte uppdaterar varje dag men jag ska göra allt för att kunna blogga. Idag är det lördag och jag skulle bara säga att denna dag har varit så chill och bara så sköön. Imorgon ska jag nog till mall of scandinavia och kolla runt lite. Just nu ska jag radera gamla blogg inlägg och börja om från början, ha en skön lördag. XOXO

Likes

Comments

​Godmorgon mina fina läsare!

Igår skrev jag lite om mina skor Johnny bulls som jag köpte igår. Idag har jag pluggat lite so och letat rätt på lite inredning till mitt rum. Jag köpte domhära stövlarna igår på Nilson Shoes i sollentuna centrum med mamma och mormor. Jag kommer skriva lite mer senare, men nu måste jag verkligen gå ut på en promenad. Puss och kram!!

Likes

Comments

God kväll!

Hej allihopa. Jag har tyyvär inte uppdaterat bloggen på ett tag, därför att jag har haft mycket läxor/prov på sista tiden, och då har jag tyyvär inte hunnit blogga. Jag ska försöka uppdatera bloggen iallafall minst 1 inlägg per dag. Ibland kanske det kommer fler en 1 inlägg och ibland mindre en ett inlägg. Men just nu sitter jag med mormor och morfar, och mamma och pappa i soffan och äter vindruvor. Idag har jag också köpt ett par Johny Bulls som ni får se imorgon. Nu ska jag umgås med familjen innan mormor och morfar ska åka hem till södertälje igen, tyyvär!


kram //Livia

Likes

Comments

Godmorgon alla fina läsare!


Idag fick det bli milkshake och vofflor till frukost. Denna milkshake består bara av glass,oboy, hallon och mjölk. 


en halv förpackning krossad choklad glass

3 matskedar oboy

2 dl mjölk

3 dl hallon


Det är väldigt enkelt men väldigt gott. Idag börjar jag 9.45 så det är därför jag hinner blogga ett inlägg. Nu ska jag äta,sminka mig och klä på mig, och sedan gå iväg till min lektion. 


Kram//Livia

Likes

Comments

​Hej mina fina läsare!!!


Idag kommer  jag inte direkt skriva i bloggen utan mest visa bilder, men jag har iaf fått en iphone 6 s champagne rosa med 16 gb 


Kram//Livia

Likes

Comments

Hej allihopa!


I detta inlägg tänkte jag inte prata så mycket utan jag hade bara tänkt att skriva typ en mening och sedan lägga in lite bilder från min födelsedag. Här kommer bilderna!!!​///LIVIA!

Likes

Comments