Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

​Godmorgon allihopa!

Just nu sitter jag i min rosa morgonrock och dricker en kopp vanilj te. Jag ska snart bege mig mot skolan. Efter skolan kommer Josefine en i min klass och hämtar upp mig, för vi ska sedan bege oss till Spånga där vi ska kolla på idol, hihi<33. SÅ TAGGAD. AJA nu ska jag göra det sista så att jag inte kommer försent till min bild lektion, puss & kram//LIVIA!

Likes

Comments

​God kväll!

Nu är klockan 17.20 alltså tjugo över fem. Just nu sitter jag faktiskt och redigerar lite bilder och ska börja plugga. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har varit i skolan och bara slappat.


Puss, kram//Livia

Likes

Comments

​Godmorgon mina fina läsare!

Igår skrev jag lite om mina skor Johnny bulls som jag köpte igår. Idag har jag pluggat lite so och letat rätt på lite inredning till mitt rum. Jag köpte domhära stövlarna igår på Nilson Shoes i sollentuna centrum med mamma och mormor. Jag kommer skriva lite mer senare, men nu måste jag verkligen gå ut på en promenad. Puss och kram!!

Likes

Comments

God kväll!

Hej allihopa. Jag har tyyvär inte uppdaterat bloggen på ett tag, därför att jag har haft mycket läxor/prov på sista tiden, och då har jag tyyvär inte hunnit blogga. Jag ska försöka uppdatera bloggen iallafall minst 1 inlägg per dag. Ibland kanske det kommer fler en 1 inlägg och ibland mindre en ett inlägg. Men just nu sitter jag med mormor och morfar, och mamma och pappa i soffan och äter vindruvor. Idag har jag också köpt ett par Johny Bulls som ni får se imorgon. Nu ska jag umgås med familjen innan mormor och morfar ska åka hem till södertälje igen, tyyvär!


kram //Livia

Likes

Comments

Godmorgon alla fina läsare!


Idag fick det bli milkshake och vofflor till frukost. Denna milkshake består bara av glass,oboy, hallon och mjölk. 


en halv förpackning krossad choklad glass

3 matskedar oboy

2 dl mjölk

3 dl hallon


Det är väldigt enkelt men väldigt gott. Idag börjar jag 9.45 så det är därför jag hinner blogga ett inlägg. Nu ska jag äta,sminka mig och klä på mig, och sedan gå iväg till min lektion. 


Kram//Livia

Likes

Comments

​Hej mina fina läsare!!!


Idag kommer  jag inte direkt skriva i bloggen utan mest visa bilder, men jag har iaf fått en iphone 6 s champagne rosa med 16 gb 


Kram//Livia

Likes

Comments