View tracker

Godmorgon!

Idag är det då 1 december vilket betyder att det bara är 3 veckor och två dagar kvar till jul, helt galet. Just nu sitter jag och kollar på adventskalendern, men jag tycker inte den är så bra som jag hade tänkt.


Måste gå nu, XOXO//LIVIA

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej !


Idag hinner jag inte blogga fler inlägg tyyvär , men imorgon kommer det fler!

jag kom nästan precis hem från en skön men kort helg i örebro. Nu är det bara att plugga till dem fem proven jag ska ha snart. Imorgon är det första advent.

Kram,kram//Livia

Likes

Comments

View tracker

1. Jag vill bli artist eller musikproducent

2. Jag går fortfarande i skolan.

3. Jag har haft en blogg förut som fick över 1000 visningar.

4. Jag gillar att läsa och skriva.

5. Jag går på fotboll.

6. Jag älskar och fota med min canon eos 550 D.

7. Jag ÄLSKAR Beyoncé.

8. Jag inspireras av många personer på en och samma dag.

9. Idag ska jag vara ledig och åka till Örebro.

10. Jag är bäst.

Likes

Comments

Klicka på bilderna för att komma direkt till hemsidan!!

Likes

Comments

Hej!

Som ni märker så har jag haft en jätte lång uppehålls tid. Jag ska försöka börja blogga igen på kvällen, för just nu är det mycket med skolan. Vi har ungefär 1 prov om veckan, (5 prov dem kommande 5 veckorna). Tyyvär har jag blivit lite stressad och därför hinner jag dock inte blogga, men nu är jag på benen igen och ska försöka göra mitt bästa. Vi klarar detta tillsammans.

XOXO/Livia

Likes

Comments

​God kväll!

Nu är klockan 17.20 alltså tjugo över fem. Just nu sitter jag faktiskt och redigerar lite bilder och ska börja plugga. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har varit i skolan och bara slappat.


Puss, kram//Livia

Likes

Comments

​Godmorgon mina fina läsare!

Igår skrev jag lite om mina skor Johnny bulls som jag köpte igår. Idag har jag pluggat lite so och letat rätt på lite inredning till mitt rum. Jag köpte domhära stövlarna igår på Nilson Shoes i sollentuna centrum med mamma och mormor. Jag kommer skriva lite mer senare, men nu måste jag verkligen gå ut på en promenad. Puss och kram!!

Likes

Comments

God kväll!

Hej allihopa. Jag har tyyvär inte uppdaterat bloggen på ett tag, därför att jag har haft mycket läxor/prov på sista tiden, och då har jag tyyvär inte hunnit blogga. Jag ska försöka uppdatera bloggen iallafall minst 1 inlägg per dag. Ibland kanske det kommer fler en 1 inlägg och ibland mindre en ett inlägg. Men just nu sitter jag med mormor och morfar, och mamma och pappa i soffan och äter vindruvor. Idag har jag också köpt ett par Johny Bulls som ni får se imorgon. Nu ska jag umgås med familjen innan mormor och morfar ska åka hem till södertälje igen, tyyvär!


kram //Livia

Likes

Comments

Godmorgon alla fina läsare!


Idag fick det bli milkshake och vofflor till frukost. Denna milkshake består bara av glass,oboy, hallon och mjölk. 


en halv förpackning krossad choklad glass

3 matskedar oboy

2 dl mjölk

3 dl hallon


Det är väldigt enkelt men väldigt gott. Idag börjar jag 9.45 så det är därför jag hinner blogga ett inlägg. Nu ska jag äta,sminka mig och klä på mig, och sedan gå iväg till min lektion. 


Kram//Livia

Likes

Comments

​Hej mina fina läsare!!!


Idag kommer  jag inte direkt skriva i bloggen utan mest visa bilder, men jag har iaf fått en iphone 6 s champagne rosa med 16 gb 


Kram//Livia

Likes

Comments