Sitter nu på pendeln påväg in till stan för att plugga med Caroline och Amanda! Såklart ovanligt tidigt revelj för att vara en lördag, men det känns helt okej ändå måste jag säga. Kom i säng i bra tid efter att ha sett Skavlan. Alltså Zaraaaa Larssooooon! Jag tycker att hon är så sjukt imponerande på alla plan, världsklass-proffsig i sin karriär och så jäkla smart och medveten kring diverse samhällsfrågor. Älskar henne! Kände igen mig mycket då hon pratade om det öppna samtals/diskussions-klimatet hon fått med sig hemifrån, det har verkligen jag också. Så tacksam för det, tack mamma och pappa!

Framme på centralen nu, ciao!

Likes

Comments

Ja men hej! Den här fredagen har spenderats i skolan fram till åtta-tiden, hemma nu och har gjort en liten manikyr. Det kan man väl iallafall unna sig efter alla dessa timmars plugg! Imorgon fortsätter slutspurten mot duggan, hörs då GODKVÄLL

Likes

Comments

Halloj! Snart varit i skolan 12h, riktigt bra flyt idag på plugget! Sitter och gör gamla duggor vilket är ett väldigt bra sätt att förbereda sig på känns det som. Kristina hade med sig kladdkaka till oss (och till Abdulla efter en kladdkakeincident i Åre) som gjorde eftermiddagen lite härligare, drömtjej!

Likes

Comments

Idag hade vi idrottsdag på skolan då vi åkte till Bounce i Kungens Kurva, en enorm hall med trampoliner! Så kul! Lyckades tyvärr stuka tummen efter 5 min när jag gjorde en volt så efter det blev det lite lugnt, men jäkligt roligt bara att hoppa också. Efter att vi var klara åkte jag, Amanda och Kristina hem till Kristina och åt lunch, och sen satt vi tills nyss i skolan och pluggade. Åk till Bounce om ni får chansen!

Likes

Comments

Hallå hallå från pluggbubblan! Det är verkligen intensivt nu inför första duggan vi ska ha nästa vecka, jag försöker att lägga ner så mycket tid det bara går fram tills dess. Några små "avbrott" har det dock blivit!

Igår var det alla-hjärtans-dag, och jag och Lisa åt middag hos Josse i hennes mysiga lägenhet på Ringvägen. Älskar att sitta och prata med de där två, när samtalens djup är oändligt. Dagen till ära behandlades ämnet Kärlek, som ju kan vara så väldigt mycket mer än bara förälskelse. Hur vänskap och kärlek går hand i hand, hur man formas av sina tjejkompisar. Osv osv. Misslyckades totalt med en chokladmousse jag gjort 20ggr förut vilket var den enda trista saken med kvällen. Senare mötte jag upp den som jag kanske allra helst ville träffa, som pricken över i'et. Mycket bra dag

Likes

Comments

Igår mötte jag alltså upp Dajja och Sandra för middag. Det var så mysigt att få catcha upp lite och bara prata om allt, smått och stort. Vi gick vidare till East en sväng sen, och alla var väldigt nöjda med kvällen!

Idag har jag pluggat mest hela dagen. Nu ikväll såg jag La La Land på bio på Mall of Scandinavia i IMAX, alltså WOW! Filmen var bra tycker jag, kanske inte lika bra som jag trodde att den skulle vara med tanke på alla nomineringar/priser. Helt klart sevärd dock och riktigt feel good-känsla! Det som var riktigt nice var hela IMAX-upplevelsen, så coolt. När man trodde att en vanlig bioduk var stor!

Laddar för en vecka fylld av plugg, träning och kanske lite trevligt umgänge också som pricken över i'et. Hej så länge!

Likes

Comments

Den här lördagen har spenderats på skolan, var 100% själv på hela käftis vilket var lite småläskigt men skönt. Satt kvar där till runt fem, och nu är jag påväg in till stan! Middag med Dajja och Sandra next up, ska bli så mysigt!

Likes

Comments

Hallå fredag! Idag kring 11 mötte jag upp mamma på Centralstationen, hon skulle ner över dagen på jobb. Vi tog en härlig promenad genom Vasastan och till KI-området, där även hennes jobb Folkhälsomyndigheten håller till! Efter en mysig lunch så skildes vi åt och jag sitter nu och pluggar.

I "båset" bredvid mig sitter två andra studenter som jag gissar pluggar till läkare och de läser exakt samma sak som jag gör just nu, om nervsystemet. Hör hur de sitter och diskuterar det jag precis har lärt mig, så kul. Helt plötsligt hör jag en ny röst komma in, "Tjena, hör att ni sitter och pluggar Anatomi, går ni termin 1 eller?" Varpå de svarar lite osäkert jaaa. "Nice, jag och killarna där borta pluggar termin 2, så jag tänkte bara säga att om ni är osäkra på något så är det bara att komma bort och fråga".

Hur fint? Trots att alla har så mycket med sitt eget så blir jag gång på gång överraskad av allas hjälpsamhet! Hoppas att det är så på många universitet.

Likes

Comments

Ibland är man glad och ibland är man ledsen. Idag är jag ledsen. Jag saknar min gammelmormor så obeskrivligt mycket. Att en person man älskar så mycket helt plötsligt inte finns där längre, det går liksom inte att vänja sig vid. Att inte kunna ringa och få höra rösten, skrattet. Kunna kramas och hålla handen. Vardagen, berätta småsaker, visa omsorg. Saknaden, den kommer man inte ifrån.

Likes

Comments

Igår kväll var och tränade med den här härliga tjejen, som fyller år idag! Stort grattis till Kristina! Jag sprang 6km för första gången på ett tag och det var fantastiskt skönt, Kristina körde på med styrketräning. Vi ser ju riktigt glada ut efteråt!

Idag blir det pluggiliplugg och veckostädning, tjoho.

Likes

Comments