Dom senaste tre dressyrträningarna har gått jätte bra och så även denna! Alla skolor sätt, öppna, sluta och skänkelvikning. Förvänd galopp likaså! Alexa har ju en tendens att vara rätt bestämd och käfta emot när vi tränar dressyr, men inte idag! Red på ett helt vanligt tredelat tränsbett och hon blev inte ens stark! Deg enda som inte var 100% var formen, men den får vi jobba vidare på.

Vi har gjort så grymt stora framsteg inom dressyren på detta halvåret, är stolt över oss!!

  • 487 readers

Likes

Comments

Och där var den lilla hemlisar avslöjad, Kotten har kommit!

  • 499 readers

Likes

Comments

Nu har jag äntligen slutat för dagen


Trots att vi börjar sent oh slutar relativt tidigt så känns måndagarna alltid evighetslånga haha! Som tur var så blev iallafall sista lektionen inställd, fanns annars risk för attrahera skulle ha dött haha! Nu har jag iallafall ett berg av plugg som ska göras på ca 2 h för sen så ska vi göra en hemlis! Ni får veta snart!!

I'm in love with this pic

  • 505 readers

Likes

Comments

... Så sitter jag och väntar på att syrrans lektion ska ta slut. Tänkte visa er min plan för dagen och min plan för veckan här nere!

Dagen:

10:45
Sofia rider lektion

11:30 Jag går e promenad med Sofia och Moonshine i skogen

12:00 Vi äter pannkaka till lunch

12:45 Sofia värmer upp / rider Alexa i ca 25 minuter

13:15 Jag jobbar lite bomma med Alexa

13:45 Vi har fixat klart allt i stallet och åker hem

14:15 Hemma - duscha

15:00 PLUGGA

Veckan:

Måndag:

Vila

Tisdag:

Dressyrträning

Onsdag:

Uteritt - lillmyra

Torsdag:

Hoppträning / Markarbete

Fredag:

Skritta ut

Lördag:

Tävling LB + LA

Söndag:

Rida ut lungt

Bilderna från Borlänge kom idag, hur fina?! Här får ni ett smakprov!!

Likes

Comments

Herregud! Tack K9 för de fina och grymt bra produkterna!! Blev så galet glad och verkligen överraskad då jag verkligen inte hade förväntat mig detta!!

  • 539 readers

Likes

Comments

Dagens inlägg blir en tycker till om populär utrustning fast med stigbyglar!!


SPRENGERS BOW BALANCE


Ett par stigbyglar jag faktiskt inte har testat. Tycker dom här stigbyglarna verkar lite med dressyr-inriktade, rätta mig om jag har fel! Har nämligen sett en del dressyrryttare rida med dem. Är dock lite sugen på dessa stigbyglar, tycker dom har en intressant " form" och inverkan på ryttare och häst! Dock är dom väldigt dyra...

Pris: ca 1500 - 1700 :-

FREEJUMP PRO


Mina absoluta favorit stigbyglar! Rider med dem i princip alla dagar i veckan och älskar dem! Bra fäste och kvalité, dock så har jag blåa och smörjer mina ridskor med svart skokräm så dem har blivit lite missfärgade... Men tycker ändå väldigt bra om dem!

FREEJUMP LITE

Har haft en incident med dem här stigbyglarna då jag fastnade i dem och inte kom loss... Men annars tycker jag dom är helt ok! Inte lika bra fäste som PRO men ändå ok som sagt! Tycker att dom är snygga och bra!

  • 549 readers

Likes

Comments

Idag så gjorde jag och några kompisar en överraskningsfest till BÄSTA ALEXANDRA som fyller år idag! Tycker det blev väldigt lyckat!

Red även ett pass på travbanan idag som gick toppen, hon blir bara bättre min favorittjej <3

  • 557 readers

Likes

Comments

Nöjd med mig själv idag, har varit sjukt effektiv och snabb! Glad Liv = bra dag!

Började dagen med sovmorgon till 08:40, wiho! Åre frukost och gjorde mig i ordning, gick till skolan och hade två lektioner. Matte och svenska. Då vi har utvecklingssamtal denna vecka så slutar vi ett alla dagar, men idag fick vi sluta kl 11 då sista lektionen blev inställd! Gick då hem och pluggade järnet en timma, åt lunch och pluggade två timmar till. Tog 14:42 bussen till stallet och fixade Alexa och allt annat. Longerade henne och joggade lite idag istället för igår då det blev vila igår eftersom att hon vägrade lämna stallplanen... Ston ;) Tycker att Alexa skötte sig bra, var lite trött kanske men skötte sig oväntat bra! Sen linimentade jag henne och stretchade alla stora muskler, välbehövligt!! Tog 17:22 bussen hem.

Nu är jag då hemma och har precis gått en promenad med Nicke på ca 15 minuter och myst lite, så nu ska jag bara äta middag och tvätta håret! Och klockan är bara 18:45?! Tycker att jag har varit snabb och effektiv idag!!

  • 577 readers

Likes

Comments