detta blir sista inlägget på liveyoung! åtminstone just nu, bloggen kommer inte försvinna så kan ju hända att vi byter tillbaka hit i framtiden, vem vet?

men nu är det iallafall så att vi har en helt ny blogg, med samma namn som vår gamla blogg faktiskt, och det namnet gillar vi mycket mer än liveyoung så ska bli jätte kul att blogga där nu! Vi stannar kvar på nattstad då vi tycker den är den lättaste portalen när det gäller design och sen är även appen bra!

Våran nya blogg hittar ni hääär !

puss & kram - erica & hanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejhej, igår hände inte jättemycket men på kvällen träffade jag ella , linn & malin en stund!

 idag har varit en jättebra dag!! eftersom vi hade pedagogisk förmiddag började vi inte förrän 13:20 så imorse hann jag göra pannkakor och kolla massa serieavsnitt, jätte mysigt! Sedan i skolan hade vi endast två lektioner och efter det åkte jag, hanna, malin & klara till gymmet och tränade (!!!), har inte varit på gymmet sen ganska långt innan sommaren så det kändes verkligen jättebra att vara tillbaka igen. Gymmet är nu nyrenoverat och dom har gjort om heeelt där med massa nya maskiner och det är verkligen jätte frächt där haha. Ääälskar det gymmet men ett minus är ju dock att det är så jobbigt att ta sig dit, hade det varit lite närmare hade det varit perfeekt. 

Nu är jag iallafall hemkommen och har duchat så ska nog kolla nåt avsnitt innan maten, puss erica

wehearit

Likes

Comments

Sitter i bilen och väntar på pappa så ska vi till ikea, tror vi äter där också och sen ska jag hem och fixa på rummet och även plugga lite tror jag!
Puss Erica

Likes

Comments

Heej, har inte gjort nått speciellt idag annat än att jag varit och handlat. Sen vid 6 ska iallafall jag och familjen iväg till våra kompisar och äta middag och sånt där! Så det blir kul. Hoppas alla haft en bra lördag än så länge!
Hörs sen, puss Hanna


Likes

Comments

Hann med en hel del igår; skola, fika med Hanna i stan sen asgod middag med malin&hanna och sen kom även klara dit. Efter vi hade ätit gick alla förutom Malin som skulle iväg hem till klara så va vi där resten av kvällen och sen gick jag & Hanna hem tillsammans. Idag känner jag att jag har ont i halsen igen men ska kanske iväg till Ikea lite senare och sedan fixa massa på rummet. Tror inte jag orkar göra något annat idag faktiskt. Puss Erica!


Likes

Comments

Instagram