Header
View tracker

Nu har jag bestämt mig, jag måste göra något åt mitt sockerberoende/småätande. Hela tiden efter skolan rusar jag upp till skafferiet och äter upp varenda liten smula av godsaker som finns. Spelar ingen som helst roll om jag är hungrig eller inte, jag äter för att det är got. Att ha ett ständigt behov av något sött hela tiden är så irriterande och efteråt känner man sig nästan äcklig som käkat allt det där. Därför har jag satt upp en challenge för mig nu. nämligen "18dagarutansocker". Orginalet är 100 dagar, men jag vet att det är nästintill omöjligt att klara mig så länge från godis och sötsaker. Om 18 dagar åker jag utomlands, och då vill jag ha en bättre balans kring mina matvanor än vad jag har nu. Jag vill kunna stå emot popcornen som står på bordet eller glassen till efterrätt utan att det ska vattnas i min mun. Isåfall kommer jag automatiskt minska på sockret och det är det som är mitt mål, en vardag med sockerintag.

Jag är mest nyfiken på om jag kommer klara detta, det är en riktig hård utmaning för mig. Mitt liv på helgerna kretsar iprincip kring godiset och godsakerna, därför kommer det att bli riktigt tufft att hålla emot. Men jag är redo. Vardagarna kommer nog vara mycket lättare då jag inte äter godis i vanliga fall sådär mitt i veckan. Det är på helgerna jag VERKLIGEN öser i mig godis och socker, alltid så att jag mår illa på kvällen.

Med socker menas för mig;
Inget lösgodis, chips, popcorn, kakor, bakelser, läsk, glass, choklad och vitt bröd. Det svåraste är till 100% lösgodiset, allt annat tror jag faktiskt att jag klarar ganska lätt.

Idag var DAG 1 ( 5/10-16 ) på min #18dagarutansockerchallenge och den gick väldigt bra. Just nu i början är man väldigt motiverad så det fanns inte ens en tanke på att ta en glass efter middagen eller lite chips till filmen. Jag ser framemot imorgon på att få se om mitt sötsug börjar ingripa!

Likes

Comments


Åååå, jag vill ha, ha, ha! Lite skor och kläder som jag funderar på att beställa hem. Inte allt men något av de i alla fall. Isabel Marant skorna kan jag nog bara fortsätta drömma om dock... Så ursnygga och helt perfekta till hösten, love them.

​​ Klicka på plagget du är intresserad av så kommer du direkt in till återförsäljaren

Likes

Comments

Har länge varit ute på jakt efter en snygg och varm pälsjacka. Jag är inne på dem här strutsjackorna som jag tycker är så himla fina, men jag vet inte från vilket märke/hemsida jag ska beställa? Har läst flera recensioner om vad andra tycker om produkterna, men det är så himla  från person till person. Någon tycker att jackan är varm och väldigt snygg precis som på bilden medans en annan säger att det var totalt bortslösade pengar, så förvirrande haha. Alla jackor ser på bilderna i princip likadana ut, men frågan är vilken av dem som har bästa kvalitén, och om dem är prisvärda gentemot priset.  Dem flesta jackorna ser korta ut i armarna men jag skulle vilja ha en som går ändå ner till handen. Jag är fruktansvärt osäker och väldigt skeptisk, men jag vill ändå beställa nu nu nu !!! 
​Alla jackorna finns i flera andra färger, men jag är mest inställd på svart eftersom det passar till exakt ALLT!  Eftersom jag inte sett dem i verkligheten har jag inget att utgå ifrån, så om ni har någon utav dessa pälsisar eller någon annan pälsjacka som jag inte tagit med så får ni gärna skriva vad ni tycker om dem! Skillnaderna och kvalitén  mellan dem... så himla svårt att bara utgå från en bild!

Likes

Comments