De är snart midnatt och jag känner mig trött, trött på alla tankar som far runt hela tiden.

Tiden med min Son önskar jag mig tillbaka, den lyckliga ovetande tiden. Min mamma sa en gång till mig att "Jag har gett er alla ett liv" de är ni som får ta hand om de hur ni än väljer. De har för följt mig så länge jag kan minnas . Jag lovar dig mamma att ta hand om mitt liv , men inland vill jag ge upp de förlåt 💞

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Livet fortgår oavsett om du vill eller inte, här och nu stannar de upp men utanför pågår livet för fullt. Jag känner att jag är väldigt trasig djupt inom mig och känner väl att jag inte är uppskattad. Jag känner mig ensam fast jag vet att jag inte är de. Utåt är jag en glad mjuk person som har nära till mina känslor. I allt jag gör står känslorna mig spratt i de jag gör. Jag kan skratta åt situationer som jag egentligen är rädd för eller gråta för att jag blir så glad eller blir arg för jag är ledsen osv. Detta har jag förstått att så är jag. Detta är Åsa. Men jag lär mig hela tiden.

Glädjen är viktigast att visa vänlighet inför allt jag möter. När de gäller mitt föräldraskap är jag harig men bestämd. Känner mig misslyckad å lyckad känner mig ledsen över att känslan ouppskattad , kanske de är så här? Att man aldrig känner sig tillräcklig för allt å alla.

Men en sak är viktigt att efter Engels död har jag tappat en bit av mig och den känner jag konstant saknad , livslusten finns men ibland vill jag bara sluta med min medicinering å ge upp , att låta cancern besegra mig för att få nå min son som bor i landet bortom oss.

/// idag är en sådan dag 😢

  • 7 readers

Likes

Comments

Vi lever i en värld som har orättvisor, krig,hat, förtal mm en värld som skulle behöva kärlek för att övervinna de som går så fel. Men alla har inte den känslan att förmedla kärlek. Men vi som kan , vi kan väl göra de, vi kan väl lova varandra att se med kärlekens gåva försatt förmedla de vidare.

Engel gav mig kärleken , han gav mig längtan och han gav mig något djupare än så . Han gav mig förståelse på hur viktigt kärlek är och hur pass stor respekt man ger varandra genom att ge varandra kärlek och kramar, ett leende än allt hemskt som försöker förinta vår värld.

Tack Min son för alla nya kontakter , nytt tänkande , nytt liv du gett mig

  • 2 readers

Likes

Comments

När jag se barn som förklarar om sin tids begränsade liv där cancern tagit övergrepp och att livet här och nu känns som den sista , fp mår jag så fruktansvärt illa. Jag har fått mycket i mitt bagage men försöker att se här och nu. Engel ser till att skydd mig och ser till att mina nära och kära får all kärlek de behöver.

Ta hand om dig och somna aldrig osams .... Ge kärlek ge glädje och stötta någon som behöver de
❤️😘

  • 1 readers

Likes

Comments

När kvällarna kommer får jag dumma tankar. Eller de är inte dumma tankar men jag tänker på om jag själv slutar en vacker dag knall fall att leva, vad efterlämnar jag då? Jag är inte rädd för att dö, jag bet att jag kommer få möta min fina son vid ljuset men döden är ju något djupare smärtsamt att prata om. Man blir ju ledsen för oavsett beslut eller vad som sker så fortsätter detta livet att gå.

Jag mediterar jag lägger kort och jag är ensam i nuet försatt få balansen. Har känt vindar , närvaro från andra sidan med inget mer.

Jag tänker på alla mina barn, och nu även mitt barnbarn. Vad skulle jag höra här utan dom?

Jag är så kluven , vill finna svar på mycket så ilväll blir de att andas å meditera och hoppas få svar från någon.

Må så gott å ge kärlek åt dina nära och köra. Men även allt du möter oavsett ilska och hat som tyvärr floreras i vårt universum <3 ❤️💞🙏🏼

  • 5 readers

Likes

Comments

Lyssnade nyss på en Länk min man skickade pt mig angående Ingela Råådestad som arbetar som barnmorska men även förlorat ett barnförbjudet 35 år sedan men som också medverkat i spädbarns fonden där hon mött många som mist barn.

De handlade om att få en speciell en kyl säng som man kan ha på rummet så man har sitt barn längre hos sig .

Jag vart så arg minns jag när dom skulle ta mitt barn till kylskåp. De va så besarrt för mig att man ska lägga ett barn i ett kylskåp. Jag vart helt bestört å sa att mitt barn ska inte ligga i ett kallt kylskåp. Då visste jag inget bättre men de vart för mycket för mig . Minns att jag hade min son hos mig hela 2 dygn för att samla minnen. Jag såg inte att han höll på att ruttna .

😭😭😭 ruttna låter hemskt men han gjorde de fast jag såg de inte. Han va min bebis han hade ju precis fötts från sina nio månader i min varma mage. Så skulle han läggas i ett kylskåp????? Uchh Neä tack.

Men nu 11 år senare har man tydligen kommit framåt med forskningen vilket jag är tacksam för.

Här är länken :


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6526035&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter


  • 3 readers

Likes

Comments

Är de så hemskt jobbigt att prata om något som är så himla naturligt som döden? Jag menar vi alla möter den på olika sätt och får sorg i vårat liv.
Min käraste bästa vän min hund min trogna Bea som stod mig nära när Engel lämnade oss, hon dog förra året och de va ännu en tragedi för mig. En vänskap som etablerade kontakten så nära inpå livet. Hennes närhet när Engel låg i min mage var något speciellt. Sedan när jag kom hem utan bebis och med en stor svart sorg kände hon på sig att nu är de något med Matte. Hon lämnade inte mig en sekund utan va alltid nära mig så där som om hon förstod att matte behövde tröst.

Nu är även hon borta å de va så jobbigt att ta de beslutet när hon blev så dålig.

Jag har även min cancer i tarmen som gör att livet satt sig på sin spets i mitt liv att jag försöker andas å hitta min stund varje dag.

Men jag lever i stress och jag känner att jag inte hinner med mig själv då jag har tre små barn samt ett barnbarn å ett jobb å ett hem å en ny liten vän i mitt nya liv .

Men jag försöker varje dag att se möjligheten ... Hur jag än gör så finns Engel där i hjärtat å i mina tankar i varje andetag jag tar.

  • 4 readers

Likes

Comments

Känslan att åka ut till min son finns där hela tiden. 11 år sedan vi begravde dig , du har hunnit bli storebror 3 gånger och morbror 1 gång, och Ett antal kusin barn har tillkommit.

Idag är jag tacksam över att min äldsta dotter ,Engels storasyster följde med men även lillasyster Tindra och pappa Jimmy och Mitt barnbarn Lennox va med ut.

Att få se och höra ljuden från löven motorbåtar som puttrade förbi denna höstliga dag samtidigt som jag hade mitt barnbarn i famnen små pratandes om Engel.

Att få dela honom med alla jag älskar är för mig så viktigt . För i vår familj lever Engel med oss vid sidan. Han är en del av oss oavsett åren.

När man kommer hem till oss hänger hans hand och fot avtryck på väggen och en bild på mig och honom . Så ingen kan missa vårt osynliga barn.

Det har alltid varit viktigt att prata om för mig, alla sörjer olika och vi har alla olika sätt att leva med de här men för mig är det så viktigt att prata prata gråta visa känslorna i allt.

Tack Engel för idag // mamman

  • 4 readers

Likes

Comments

Jag hade tänkt att ta upp lite saker som känslan när man begravd ett litet barn. Känslan är ju besarr. INGEN ska behöva göra de här men tyvärr ser verkligheten annorlunda ut. Jag är en av de som fått de i mitt liv. Att begrava sitt nyfödda barn att man just blivit mamma å gått en hel graviditet 40 veckor utan att något va fel. Ingenting fanns som orsak varför min lille kärleks bebis dog, sådan sker och livet med detta blev sig aldrig likt.

Jag trodde att mina ben skulle vika sig dubbelt den dagen. Dagen vi tog farväl ner i jorden för att föreviga mitt barn med naturen.

Tungt att se å känna alla så rädda men jag kände att vi alla skulle vara ljusklädda för visst är de väl så att när man fått ett barn ska livet va ljust. Även om de ge var ett mörker ville jag inte ge honom dyster het. Jag ville att alla skulle lämna en ballong flygandes till himlen som när vi stod där å släppte alla vita vackra pärlemo ballonger mot skyn den här tunga dagen . Det kändes fint i hjärtat att se alla ballonger flygandes mot skyn. Nära havet nära naturen en dag i maj 2005 begravdes min bebis när knoppen stod i hörnan . Saknaden gör sig påmind om att vi faktiskt fick ett friskt barn som somnade in vid förlossningen i magen ....... Tack vare en nära vän en kurator och en man som älskade mig å min dotter sedan tidigare så gjorde jag valet att vilja skapa en familj med Engel vid sidan ..., fortsättning följer ....,,,,

  • 6 readers

Likes

Comments