Idag var jag å pappa och kollade på den nya Star Wars filmen Rouge one i Göteborg. Den var väldigt bra enligt mig men såklart så kom det några tårar någon gång.
Nu varnar jag för spoiler alert så om ni inte har kollat på filmen så läs inte detta.
Något som jag har blivit trött på är alla dessa olyckliga slut i filmer, herregud man skall väll inte bli helt förstörd efter att gått från biografen. I slutet av Rouge one så dör alla som har haft någon slags viktig roll i filmen. Varför det frågar jag mig själv?. Kan inte alla bara leva lyckliga i alla sina dagar men det är tydligen för mycket begärt. Men jaja dem fick ju dem jävla ritningarna av dödsstjärnan så det får man väll bli glad över.

Något annat som jag också stör mig på när jag kollar på Star wars filmerna är att varför hör man när de stora krigsskeppen skjutet med sina kanoner?.
Eftersom att det är vakuum i rymden så kan inte ljudet färdas. Så egentligen så skulle det vara helt knäppt tyst i dem scenerna då det skjuts och "krigas" i Star wars.

Iallafall filmen var väldigt bra och tipsar den om ni har det tråkigt på kvällskvisten.
Ha en underbar dag!!
Likes

Comments

Det här är då mitt första inlägg. Den här bloggen ska egentligen inte handla om något speciellt, bara om det som ploppar upp i min hjärna.
Jag väljer då att vara anonym för att jag tycker att det verkar vara roligare på det viset.
Jag själv skulle säga att jag är väldig rolig och har starka åsikter (vilket många kan tycka är störande).
Jag är en livsnjutare och försöker att njuta av varenda sekund av mitt liv på jorden, vilket ibland kan vara svårt då jag ibland kan bli avbruten.
Jag har tidigare haft bloggar då jag har skrivit om mat och träning som dem flesta bloggar handlar om. Men jag känner själv att det är inte riktigt den jag är och vill göra något annorlunda.
Den här bloggen kommer nog att handla om både negativa och positiva saker, så som livet ser ut för många men ska också innehålla lite humor.

Jag avslutar detta inlägget med mitt favorit citat:
Ska man leva gott, ska man äta gott.

Likes

Comments