Hej alla fina!!
Det händer så
Sjukt mycket roligt den här veckan och har en massa på gång me. Jag tar det när det är aktuellt.
Just nu sitter jag på trappan utanför mitt hus då jag är Utelåst... Så typiskt. Glömde mina nycklar i min basket väska. Så typiskt att man t.o.m ser igenom fönstret en nycklar!! Men hörni nu är det verkligen inte så långt kvar på terminen innan det är sommarlov!! Ska bli så himla skönt, men också lite tråkigt på ett sätt.

Idag har jag annars hängt lite med en kompis (en halvtimme typ) och gått i skolan som vanligt.
Aja nu får ni ha det toppen!! Och glöm inte nycklarna hem!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja nu är det söndag! Snart ny vecka men det betyder ju också att det är närmare till sommarlovet!
Igår var det Eurovision som gällde, jag fullkomligt ÄLSKAR Eurovision det är bland de bästa på året. Men var det bara jag som tyckte att Ukraina och Australiens låt verkligen inte var något speciellt? Kommer inte ihåg någon av den överhuvudtaget. Hade några favoriter men kommer ärligtalat inte ihåg dem. Och Grattis till lilla Frans som kom på en femteplacering. Det hade jag inte alls trott! Hemma hos oss hade vi en liten brettning så vi skulle gissa topp tre, och den som hade flest i toppen vann en stor låda lindt choklad. Alla i vår familj tippade Ryssland som jag förövrigt tycker borde vunnit och Spanien men jag tippade även Australien så jag vann! Det var meningen att vi skulle dra ihop ett gäng och sova över och kolla Eurovision men det blev inställt i sista minuten så jag firade med familjen som övrigt var minst lika bra!
Igår stog jag också och sålde fika och körde två basketmatcher så det var verkligen fullt upp!
Aja, ha det så bra nu!!!

Likes

Comments

Nu får det bli ändring på detta!!
Jag har inte bloggat på HUR LÄNGE SOM HELST, men av många anledningar. Jag har mått skit. Återigen av flera anledningar. Har inte haft någon energi överhuvudtaget. Haft verkligen haft sjukt mycket i skolan, kompisar osv. Ja en massa saker har hänt både bra och dåliga. Mycket som jag skulle ha velat dela med mig av men nu ska det bli ändring på det! Jag ska försöka blogga så ofta jag kan, och så bra jag kan. Redan idag helst! Men nu så länge får ni ha en fantastisk helg!!

Likes

Comments

Heej!! Igår var det golf med bästis som gällde. Superfint väder verkligen sen i slutet så öppnades himmeln och det öste ner. Vill bara förvarna att jag kommer inte uppdatera i helgen då jag ska åka på kupp, och det är mobilförbud... Aja, ha en bra helg nu!!!

Snyggaste golfskyddet går väl ändå till mig?

Likes

Comments

Idag tänkte jag berätta saker som du kanske inte visste var veganskt! Då jag prövar på just nu den veganska kosten.

Delicatobollar, ja de är tydligen veganska, trodde inte det då det är smör i vanliga chokladbollar.

Sour cream och gräddfil chips

Pringles

Oreos

Singoalla, cheesecake

Små godis dödskallar, sura
är faktiskt gelatin fria

Sådana där bruna och vita kola flaskor är också gelatinfria


Finns säkert fler men dessa är några jag kom på lite snabbt. Har inte 10 säkra källor på att dessa är veganska men har hört det av flera och läst det, så vi får leta på det nu.

Likes

Comments

Hej alla fina!!
Jag känner att jag vill göra ett annat separat inlägg om veganism, då jag har mycket att säga om det.
Men jag har länge velat bli vegan/vegetarian men mina föräldrar är helt emot det när man växer.
Men nu har jag kommit överens med mamma o pappa att jag får äta veganskt tills helgen (jag ska gå på basket läger, och där har de inte vegansk kost) men jag måste äta icke veganskt i skolan till lunch då de inte heller serverar vegansk kost. Men jag har nu handlat lite av veckans mat.
Men tänkte att ni skulle få vad med och se hur min kropp reagerar på den veganska kosten, och hur jag mår. Och saker som jag märker.

Likes

Comments

Dämpar söndagsångesten med lite bullbak, då vi har terminsprov i So den här veckan, inte taggad alls.
Känner att det är mycket nu, men men.
Btw. Kommer blogga lite dåligt nu o veckan då jag har sjukt mycket att göra! Sen i helgen så ska jag åka till Eskilstuna och spela basket, det kommer vara matcher varje dag och inga mobiler är tillåtna, vi får se om jag hinner förplanera lite inlägg. Men mer om detta kommer sen!

Nu får vi hoppas att det blir en bra vecka!!!

Likes

Comments

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag längtar till skidbacken eller solen. Jag vill alltid ha det jag inte kan få, alltid efter när jag kommer hem från en skidresa så är det ända jag tänker på är att hur roligt det var och hur mycket jag vill tillbaka, och hur missnöjd jag är för att jag inte uppskattade det tillräckligt fast jag gjorde det. Och detsamma med solsemestrar!


Bilden är ifrån val d'isere på sportlovet

Likes

Comments


Just nu sitter man i den skinande solen, med melon och lite glass, har nu invigt solbrillorna också. Sommarkänslorna är på topp!


Och Ja, jag har redan nästan hela sommaren inbokad.
Tycker dock att det kan vara ganska skönt då det kan bli lite långtråkigt efter ett tag. Nu är mer än halva sommaren inbokad och klar som BARA går till olika läger... Så jag kommer knappt inte ha en ledig stund i sommar då allt inte ens är klart...

Hittills så ska jag gå på KSSS, seglarläger
Sommar skola på KTH, någon forskargrej för tjejer typ.
Basketläger
Grönt kort kurs (golfläger)
Eventuellt stadium sports camp golfläger
Och troligtvis ett annat golfläger
DÅ ÄR ALLT INTE ENS BOKAT!!
Halva sommaren borta!

Sen är det midsommar, åka till kompisars landställen, bjuda olika kompisar till olika ställen. Ha min klassiska sommarresa med en av kompisarna. fördela tiden på 3 landställen och hem blir knepigt. Och så ska vi försöka klämma in en resa/kryssning eller något roligt där också.
Sen midsommar, födelsedagar. Två stora släkter som tiden också ska fördelas på, kusin veckan.
Hälsa på andra släktingar, osv. Man kan hålla på i evigheter!!
Hela året ska hinnas med på en sommar!

Men man får verkligen sommar feeling när man sitter och planerar då det verkligen känns som om att den snart är här!! Tips om ni har lika fullbokat schema som jag är att slå ihop sakerna så man hinner så mycket som möjligt!

Hoppas ni får en bra sommar iallafall!!!

Likes

Comments

Nu börjar det äntligen kännas som om jag har börjat få skolan i fas, och börjat blogga igen! Jag är verkligen en periodare, under en period är livet på topp, läx scheman börjar fås in och man börjar få bra vanor, ha ordning på rummet, hinna med familj och det sociala medan man ändå lyckas i skolan och bara håller allmän ordning. Medan i en annan period så suger allt, hinner ingenting hur mycket man än försöker och inget går. antingen ser mina vaner och mitt rum ut som kaos/soptipp eller så går allt som det ska och jag lyckas hinna med allt jag vill, men ändå lyckas sova något per natt! Sakta så känner jag att jag börjar få tillbaka vanorna jag hade innan påsklovet!

Men seriöst, jag börjar få ORDENTLIG shopping abstinents!! Om ni inte visste det redan så kan jag inte gå in i en butik utan att vilja köpa något, men det känns som om jag inte shoppat på ett tag nu, även fast det var nyligen. Jag har en liten lista med saker jag vill införskaffa mig nu till våren/sommaren.
Har iallafall bokat in med mamma att vi ska åka till en golf butik och köpa lite ny saker till sommarens golf i veckan.
Men det blir väl någon rolig shopping innan dess förhoppningsvis. Problemet är bara att hinna...

Likes

Comments