Header
View tracker

Mobilkamerakvalitet men ändå mysig fika såhär en onsdageftermiddag. Kladdkaka som blev aningen för torr och godaste chaiteet. Hur ser eran eftermiddag ut?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Från en annan kväll.

Några timmar på jobbet med sprängande huvudvärk. Såg stjärnor, var blek, skakig och fruktansvärt illamående så det blev hemgång. Både tyvärr och skönt. Tror bara jag har sömnbrist, ska sova sova sova och hoppas jag mår bra imorgon.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Städade som sagt igår och gjorde lite mer juligt. Idag har jag varit extremt oproduktiv och har inte ens tagit mig in i duschen än. Helt dödstrött. Hursomhelst är det hög tid nu att göra sig redo inför en kväll med jobb!

Likes

Comments

Mina vänner, klockan tickar iväg och myset är här. Lite snask blir det och förmodligen film eller serietittande ett tag innan läggdags. Blir en tidig kväll vill jag lova, godnatt!

Likes

Comments

Lägenheten är städad och lite mer julpynt framtaget. Maten är lagad och disken diskad. Fick den briljanta idén att ta en promenad trots ett kroppen skriker av sömnbrist och trötthet. Den fina belysningen genom hela staden hjälpte benen att orka. Tog också en chai som så många gånger förr, mums. Nu ligger jag utslagen i soffan och lyser på lugn julmusik i bakgrunden. Blir kvar här ett bra tag. Kram på er.

Likes

Comments

God morgon! Efter ca 25 h vaken har jag nu sovit någon timme och i kroppen känns det ungefär som en bakfylla. Natten var lugn och timmarna gick sååå långsamt. Jag däremot var piggare än jag någonsin hade kunnat tro. Försökte hålla mig sysselsatt. Morgonarbetet med provtagningar blev desto stressigare. Min lediga dag idag blir alltså inte som jag tänkt men nu ska jag iallafall försöka komma upp ur sängen. Lägenheten behöver städas en aning och jag vill hinna med en sväng på stan!

Likes

Comments

Hann tända andra ljuset idag när vi intog lite kvällsmat. Tänkt vad tiden går, hinner inte andas och njuta...

Likes

Comments

Ja ni, vilken dag. Efter en lagom stressig morgon började letandet efter någon frivillig till nattjobb. Det går nämligen förkylningar på jobbet, en efter en sjukanmäler sig och jag är rädd att min snart tar om igen. Hur som helst, kan ni gissa vem lotten föll på tillslut? Jo mig. Jag ska alltså jobba natt för första gången någonsin efter att dessutom ha varit där mer än halva dagen idag. Det blir mer än ett dygn vaken för min del. Hur ska det gå?!

Likes

Comments

Det var med tunga steg jag tog mig hit imorse. Tröttheten kommer ikapp, jag vill bara mysa ner mig under täcket igen. Nu är jag iallafall på plats och har fått i mig en stärkande varm choklad. Bara att sätta igång.

Likes

Comments

God förmiddag!
Vilken jobbig natt med såå svårt att sova. Hatar när det händer. Bara att ladda om för ner jobb snart. Har slösat bort förmiddagen med att ligga i sängen, kollat serier och ätit äggmackor. Ha en fin lördag.

Likes

Comments