Header

Drygt 2 timmar kvar på det jobbiga arbetspasset. Träningsvärken från en minipass hemma på lägenhetsgolvet gör springandet i korridorerna olidligt. Lunchen är nerslängd och nu ska jag skynda tillbaka till avdelningen. Snart är det skön ledig helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar! Idag jobbar jag kväll och ligger fortfarande kvar i sängen denna gråa morgon. Ska snart ta mig upp för lite frukost följt av en promenad innan dusch har jag tänkt. Lite mys och lunch hopppas jag på att hinna med innan jobbet kallar också.

Hoppas ni får en fin torsdag!

Likes

Comments

Favs from my iphone.

Canon favs.

Bjuder på en riktig bildbomb!

Likes

Comments

Nyss hemkommen från en efterlängtat liten fotorunda bland de vackra färgerna. Hade önskat strålande sol som kontrast men solen verkar ha tagit semester för i år. Värmer mig på en kopp chaite och går igenom bilderna. Lite senare får ni se några favoriter.

Likes

Comments

Ruskigaste vädret?!

Liten kort promenad i regn och rusk. Kvällsmyset börjar tidigare och tidigare.

Likes

Comments

Från en lika grå höstdag när vi cyklade våran runda. Den vi cyklat många gånger nu. Bara luften och färgerna runtomkring som bytts ut.

Likes

Comments

Bilder säger väl hur min fredag ser ut?
Har inte mycket mer att säga, ute är det lika kallt och grått. Håller mig mestadels inne och fredagsmyset är ett faktum.

Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

God eftermiddag!
Helt ledig dag idag och vi har tagit sovmorgon följt av shopping på stan. Svarta jeans blev det äntligen. En sen lunch på burger king och nu åter hemma igen. Riktigt ruggigt ute så nu blir det mys hemma resten av dan/kvällen.

Likes

Comments

Tillfälligt tillbaka till "studier" och sittande i skolbänken i två dagar. En gammal trygg miljö, skönt att få vara lite studentaktig utan samma krav. Saknar det en gnutta. Stress var dagens ämne, högst relevant kan man säga. Skönt att inte vara helt slut efter en heldag, dessutom en liten sovmorgon efter gårdagens kvällsjobb. Vi får se vad denna gråa tisdags eftermiddag har att erbjuda, förmodligen lite måsten följt av soffhäng.

Likes

Comments