Header

Den snabbaste smoothien man kan tänka sig. Bara hallon upptinade från frysen, mjölk och någon skopa proteinpulver som vi har här hemma.

Likes

Comments

När fantasin är lika med noll och kylen är långt ifrån välfylld men det är dags för lunch får man ibland ta vad man har. Här ser ni en sådan lunch.

Koka spaghetti och häll av vattnet. Häll i en skvätt grädde och sweet chilisås. Lägg i några skinkskivor och tomater. Krydda med salt, peppar, torkad vitlök och basilika. Voilà.

Likes

Comments

Tänk när körsbärsträden blommar så vackert och sommaren ligger inpå. När det gråa försvinner och allt blir grönt och levande. När vårens första solstrålar värmer i ansiktet och fräknarna väcks. När gatorna är fria från knastrande grus. Hela världen vaknar till liv. När människor lever lite mera. Tänk att jag i år får välkomna det vackra med en varm hand i min. Med dig.

Likes

Comments

Älskar dessa små gobitar.

Recept:

100 g smör
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 msk sirap
2,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver

Låt smöret bli mjukt och blanda alla ingredienser. Dela degen i 2 och forma till rullar. Lägg på plåt och platta till något. Grädda i 175 grader 10-12 min. Skär medan de är varma, låt sedan svalna.

Likes

Comments

Har någon här som fyller år nästa vecka och som ska firas ordentligt. Börjar lite förberedelser med kakbakning inför kalas med släkten. Drömmar och kolakakor står på menyn idag!

Likes

Comments

2017 fick ingen raketstart och jag tänkte aldrig på det nya året som en nystart. Gymkortet skaver i plånboken som en påminnelse i bakhuvudet och min ambition ligger på att lyckas ta mig dit mitt i mitt oregelbundna heltidsjobb. Hur svårt är det egentligen? Igår tog jag mig i kragen och jag tänker att jag ska kunna klara av att göra det en gång i veckan. En gång. Där börjar vi.

Likes

Comments

Åh jag njuter till fullo en ledig måndag som denna. Jag kom iväg till gymmet (applåd till mig) och i vår jakt på matbord hann vi med en lunch på Ikea. Hittade efter många möbelaffärer ett bord jag vill ha! Roade mig sedan på egen hand några timmar och nu har vi smaskat rester från gårdagens tacogratäng.

Likes

Comments

Godmorgon! Igår gick vi spontant på en sen söndagsbio och såg en film som heter Lion. Fångade verkligen mig, väldigt bra film! Vi kom upp i skaplig tid idag som planerat och har nu ätit frukost innan gymmet väntar. Senare ska vi kika på köksbord inför kommande flytt. Vill flyta nu genast!

Likes

Comments