Header

Idag är det lördagen den 16 December. En dryg vecka till jul. Om mindre än en vecka har Mellan flyttat hem. Om exakt en vecka firar vi jul med Yngstas familj. Är vi då klara? Nej.

Granen, den gamla plastgranen, helt okej när man som vi knappt är hemma. Den lyser ju upp iallafall. Normalt sett klär vi ingen gran i förväg. Men eftersom vi skulle ha B5 här i torsdags em och kväll tänkte vi att han kanske skulle tycka det var kul. Sen hann vi bara ställa fram själva granen på onsdagkvällen. Maken la ut ljusslingorna på golvet för att se om de funkade när B5 var här sen. Vad kul han tyckte det var när de tändes. Maken satte dem på plats och sen brydde vi inte oss om granen mer. Yngsta kom efter sin julgrej med jobbet, de två skulle sova här, för Fästmannen var på julfest med sitt jobb och han skulle bli sen. Himla tur att de skulle sova här, det snöade konstant i 12 timmar. Deras väg var oframkomlig.

Jag fick en stunds mys innan jobbet igår, skönt när man är beredd att komma ut på ofarbara vägar. Men för en gångs skull var det plogat! Wow. Men backen upp till jobbet, den gick inte att forcera, så det blev att pulsa upp i snön.

Så tungt det var att gå upp. Blötsnö var det. Men upp kom jag. Ner var inte roligt heller, slirigt och kasigt.

När jag kom hem var granen klädd. Då hade lillkillen och hans mamma pysslat med det medan jag var iväg. Tack, då slapp jag det!

Men julklappar trodde jag att jag var klar med. Så kom jag på att jag glömt köpa från mamma till B2 och B4. B4 är fixad, men B2 är kvar. Får se om Maken hänger med till affärerna här i byn idag. Vore skönt att få det gjort. Jag väntar på några paket, men det är en vecka kvar, så de dyker väl upp.

Lite mat ska jag göra och ha med till Äldsta, där vi ska vara på julafton. Vi skrev en lista när vi var där förra söndagen på sopplunch. Men det hinner jag göra på lördagförmiddag, innan vi ska till Yngsta. Så ska jag kanske baka en tårta till mamma, hon fyller år juldagen. Hon brukar inte ha tårta då, det är så mycket andra kakor, så det räcker och blir över. Men hon blir 85 i år. På tal om det, så hade jag en idé om sådana sifferballonger. När vi var i Ullared var alla 8or slut, utom en sort, så vi köpte både 8 och 5 av den sorten. Väl hemma ser jag att de är 88 cm höga! Var ska vi få plats med dem? På balkongen eller? Aja, det löser sig väl. Vi kanske glömmer dem hemma?

Jag jobbar måndag till onsdag i veckan som kommer, hade hellre jobbat hela veckan, än någon av mellandagarna som det istället blir. Men man kan inte få allt. På måndag ska jag passa B5, på tisdag hämta B1 och B3 (snälla snön, försvinn), på onsdag ska jag på ansiktsbehandling (födelsedagspresent från barnen) och på torsdag ska jag klippa mig. En dag ska Yngsta och jag göra julgodis. Maken ska koka käck, det är hans uppdrag varje jul.

På fredag efter jobbet ska Mellan sätta sig i bilen och köra ner. Hoppas verkligen det är bra vägar så det går bra. Hon är kluven till att flytta ner, det blev för hastigt och påtvingat, hon känner sig inte riktigt redo, men det går ju inte att hitta en bostad pang bom där uppe. Jag tror det blir bra när hon väl kommer på plats. För oss känns det som bästa julklappen att hon flyttar ner.

Nu får jag ta tag i dagen, annars försvinner den i ett nafs!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är jag onormal tro? Jag började slå in julklappar, men alltså, gud vad det är tråkigt! Det är tråkigt att handla julklappar också! Lite av min anti-känsla beror säkert på att jag tycker det är tråkigt att man inte kan handla fritt. Att allt styrs av ekonomi. Kunde jag köpa allt jag ville, då hade det känts lättare. Inte för att jag anser att man måste överkonsumera, men lite friare ramar skulle jag önska att jag kunde ha. Sen både tror och vet jag, att värdet inte alltid sitter i summan.

Jaja, det blir väl jul i år också. Vi har kommit en bit på väg, har lite kvar att köpa till B2 och B4 och till de vuxna barnen. Kläder till en treåring och en sexåring. Hur lätt är det? Jo, om man hittar nåt sådär WOW, då är det enkelt. Ska handla till alla småttingar från min mamma också, det underlättar inte direkt.

Vi var i Ullared i torsdags. Där var lite folk, så det var hur behagligt som helst. Fick köpt en del julklappar där, några spel, mobilgrejor... Det blev ett väldigt missförstånd från början. Vi bestämde på tisdagen att vi skulle ta torsdagseftermiddagen till det. Så efter jobbet på onsdagen sa Maken att vi hade ju inte bestämt nåt, så han hade inte frågat om ledigt. Jag tyckte vi hade bestämt. Han pratade om lördag (idag), det ville alls inte jag, kan riktigt tänka mig folkmängden... På kvällen sa han sen att jaja, vi kör i morgon, jag slutar vid 11.

På morgonen var det första han sa: Jag skiter i att ta semester om det är okej för dig. (tyckte jag) Surt svarade jag bara jaha, eller kul eller nåt sånt och gick och la mig igen. Kände mig helt tom och var jätteirriterad på jobbet. Vi hade ju bestämt! Två gånger t.o.m och så ändrar han så???Jag fattade verkligen ingenting! Riktigt ledsen var jag, funderade på att köra själv, men vet hur trött jag är när det är dags att köra hem. Jag kom hem, bytte om och var klar. Då kom han. Jag undrade vad han skulle hemma och göra?

Vi ska ju åka, sa han. Det bestämde vi ju. Jag sa i morse att: jag skiter i det idag, jag tar semester hela dagen, men då blev du sur.

Så lätt uppstår ett missförstånd! Han hade menat ta ledigt hela dagen, fixa tankning och sådant innan jag kom hem. Iväg kom vi iallafall och det blev en lyckad tur.

Nu har jag fixat alla julkort, frankerat och lagt i julkortspåsen. Tänker vänta några dagar att posta dem, utom det till min kusin i Danmark. Maken sa att de sagt på hans jobb att man inte kan skicka brev till och från Danmark längre. Det måste de väl ändå ha drömt? Visst är Postnord krångliga, men inte så krångliga väl?

I morgon ska vi köra till mamma, hjälpa henne sätta upp köksgardinen, om hon nu inte redan klättrat upp och gjort det själv och så asa upp julsaker från källaren åt henne. Sen ska vi på sopplunch hos Äldsta :) Undrar om nya killen är där då? Jag har ju träffat honom, men mamma vet nog inte ens om hans existens... Maken är lite nyfiken, så han sa direkt: Undrar om han är med då? Spännande. Jag har inte pratat direkt med honom, bara hälsat och pratat om ett recept (!) med honom. Då anade jag bara att han var nya killen, han presenterades som en kollega, men en mamma är en mamma och fattar mer än vad som sägs.

Jag sa det sen, att det fattade jag väl första gången han var med. Hur kunde du fatta det? undrade hon. Jo, jag såg hur han såg ut...

Det var liksom uppenbart. Han hade "det". Även om hon var ihop med sin fd man i dryga 20 år, så vet jag ju hennes typ.

Nej, jag får väl återgå till paketinslagningen... Det ska ju göras, blir inte roligare för att jag väntar.

Bildresultat för stenshuvuds fyr

Lånad bild från älskad plats

Likes

Comments

​När jag la mig igår var det -4 ungefär. När jag gick upp i morse +4,6. Nu är det +7,8, det regnar och det blåser rätt mycket. Det kan verkligen ändra sig fort det där vädret.

​I helgen passade vi B5. Det gick bra, vi hämtade honom hemma hos dem, så han blev inte ledsen av att lämnas. Men när han varit hos oss en dryg timme vinkade han och gick till dörren. Då tyckte han att det räckte ;) Han blev inte ledsen och när vi ätit fick han bada. Det var toppen. Sen somnade han gott i min säng och sov till kvart över sex på morgonen. När han fått sin välling låg vi kvar och vilade, en dryg timme låg han tyst, sen började han göra ljud som jag skulle härma. Det slutade med att han låg och skrattade. Vid 11 kom hans mamma för att hämta honom. 

På eftermiddagen var vi hos hennes svärföräldrar och bakade julbröd. Fantastiskt gott bröd! Jag hade med till jobbet, de blev helt sålda, Maken likaså. Jag tycker också det är jättegott. Vi hade en väldigt trevlig eftermddag och kväll, så det var en bra helg. Ganska lugnt på orosfronten också och det är verkligen skönt.

Bildresultat för baka tecknat

Nu ska jag snart titta på Julkalendern. Den tar sig och blir lite bättre för varje dag. Inte den bästa som varit på senare år, men helt okej. Blir roligt att se Rikard Wolffs sista roll också. Han bör väl komma med snart tycker jag.

Önskar er en fin fortsättning på kvällen och resten av veckan!

Bildresultat för julkalender 2017

Likes

Comments

... den vill jag verkligen inte vara med om fler gånger. Oro, rädsla, ren skräck emellanåt. Nä, fy, skona mig! En av de värsta veckorna på länge, nu är det något lugnare, hoppas den känslan är den rätta.

Jag fick önskemål om större text, detta känns ju jättestort! Vad tycker ni?

Det är väl att det är fredag. Jag är trött. Jag är så yr, det slog till igår och håller i sig idag. Ikväll ska vi inte göra något särskilt, Maken kanske sätter upp adventsljusstakarna, annars i morgon förmiddag. För på eftermiddagen kommer B5, vi ska passa honom över natt, när föräldrarna ska på bio och restaurang. Det är planerat sen länge och jag hoppas planen håller. Sen på söndag ska vi till Yngstas svärföräldrar och baka julbröd. Förra året stöpte vi ljus. Det är alltid trevligt att spendera tid med dem. Nu har de dessutom blivit farföräldrar till ytterligare en liten gosse, de har bara pojkbarnbarn. Denna nya är tre dagar gammal.

Idag har jag varit på Prins Gabriels dop. Tänk att prästen hade med Astrid Lindgren i talet eller vad man säger :) Dopet var fint, lillprinsen skrek och hans bror gick på upptäcktsfärd. Som det ska vara med små barn. Jag låg på spikmattan innan huvudpersonerna kom, sen ville jag inte bara höra, utan även se, så jag fick ge upp det projektet lite för tidigt.

En solig förmiddag har övergått i en gråmulen eftermiddag. Häromdan kom det lite snö, det var nog igår, det har töat bort igen.

Nej, jag har verkligen inget att skriva, orden har liksom tagit slut. Får fylla på dem med att läsa en stund.

Tyck till om teckenstorleken! Ha en finfin helg!

Bildresultat för äntligen fredag citat

  • oro

Likes

Comments

Bildresultat för perfect day

Det blev lite ombestämda planer igår. Tanken var julmarknad på Tivoli, men då det dels var utlovat regn och ganska kyligt väder, dels både Yngsta och B5 var superförkylda, så kändes det inte riktigt som en bra plan för dagen. Meningen var ju att vi skulle ha en trevlig, mysig dag tillsammans. Inte att någon skulle riskera att må ännu sämre nu i veckan.

Istället var vi hos dem, jag hade gjort matsäck, som vi åt till lunch, allt var redan förberett, så det gick lätt att göra i ordning den. Sen bakade vi lussekatter, Maken och Fästmannen var ute och högg gran och hämtade granris. Vi fikade på nybakta katter och glögg. B5 sov mesta tiden vi bakade, men han var med på slutet. Russinen var klart roligast. Och godast ;) Sen när vi väl åt lussekatterna, tyckte han inte det var så gott, pepparkakorna föll honom mer i smaken. Han brås då inte på mormor.

De skulle ta julkort, han var inte särskilt med på noterna, när han sen dessutom slog tinningen i ett hårt hörn, då tog tålamodet slut. Men det löste sig sedan i badet, på med luvan och en strålande glad liten Nisse poserade villigt.

Som avslutning på en allt igenom mysig dag lagade Fästmannen en god middag som vi åt innan vi körde hemåt. En alldeles perfekt dag!

Relaterad bild

I lördags fick vi äntligen putsat fönster. De här nere iallafall. Det är viktigast här, men det behövs uppe också. Hoppas det funkar på lördag. Jag har faktiskt tvättat min "julgardin" till köket. Brukar inte byta, men det var dags för tvätt av den andra. Det är inte så stor skillnad, men jag har sytt på ett rött band på den som är till julen. Jag gjorde de här två gardinerna ett av de första åren vi bodde här. Hade fått en packe gamla överlakan, med fina spetsar på. Så jag klippte och sydde, så det blev två gardinkappor. Synd med så fina lakan, som aldrig används. Nu kom ju en liten del av dem till nytta iallafall.

Mitt förra inlägg fick jag minimal respons på, bara en som kommenterat, men den kommentaren är jag glad för. Tråkigt när ingen visar sig! Jag berättade i det att vi hjälpt till att tömma bil och släp med Mellans saker. Tur det, eftersom Exet lagt upp bilder nu på sin inflammerade armbåge. Överansträngd. Men han gjorde det inte själv, han hade hjälp både att lasta och lossa, även om vi bara hjälpte till att lossa.

Någon kväll denna veckan ska vi packa upp adventsstakarna och se om de fungerar, sen kommer de väl i fönstrena på lördag innan B5 kommer för övernatt. När han har kommit lär vi inte hinna ;) Sen på söndagen ska vi julbaka hos Yngstas svärföräldrar, där vi förra året stöpte ljus.

Nu kommer snart Maken hem, jag har väntat med att handla, vi behöver egentligen inget, men kanske kan man locka med honom på en sväng? Annars får jag ta det i morgon, ska till bibblan också och så har jag ett paket att hämta.

Ha en fin måndagkväll och en fin vecka!

Bildresultat för bra dag bild

Hehe

Likes

Comments

Ville jag passa B5 en stund på eftermiddagen idag? Ja, det var klart att jag ville. Yngsta kom efter jobbet i morse, åt frukost, sen la hon sig och jag körde till jobbet. Vid ett kom Fästmannen och lämnade B5. Han var glad och vinkade när han kom och han ville jag skulle ta av mössa och jacka. Men när vi kom till skorna, då började det kinkas. Sen när pappa skulle gå blev han så ledsen. Vi skulle fixa hans lunch, det var kul att höra klicket när burken öppnades, men att sätta sig i stolen nej, nej! Då vrålade han i högan sky, det kvittade vad jag gjorde. Vi gjorde allt han brukar gilla, men icke. Till sist hade han väckt sin mamma med vrålet, så hon kom ner. Han åt hjälpligt, gallskrek emellan. Han hade sovit bra på natten innan och även innan de körde hit. Men hon tog med honom upp i sängen och efter ett tag somnade båda. Han sov som en stock. Inte alls glad för mig när han vaknade, skrek så fort han såg mig. Jag fick inte röra honom.

Att servera honom fika, det dög jag till, men rätt vad det var blängde han till. De körde hem efter ett tag, han blev inte gladare på hela tiden. Inte när Morfar kom hem heller, han drog knappt på smilbanden då heller. I bilen hade han varit lugn och hemma glad. Vilken liten skitunge! Vi som ska passa honom över natt nästa helg ;) Men det går säkert bra, man kan ju inte vara på gott humör jämt!

Igår körde vi och hjälpte Exet att tömma bil och släp på Mellans saker. Det tog en timme på tre man, vi körde hem direkt igen. Åt på Ikea på vägen.

I övrigt tror jag inte det har hänt nåt särskilt. Håller tummarna att det blir en fin helg för alla!

Bildresultat för helg

Likes

Comments

Igår var jag och hämtade B1 och B3. Det snöade redan när jag körde från jobbet och även på vissa ställen på nervägen. Temperatur runt nollan. På sina ställen regnade det, inte heller så kul i den temperaturen. Ner kom jag och vi fick en bra parkering när vi kom till lägenheten också, denna gången. Eftermiddagen gick fort och vi pratade om en massa grejor. B1 läste sin läsläxa för mig. Jag läste hela boken själv sen, för jag ville veta vad som hände med Maj-Björn. När jag la ifrån mig boken, de satt och spelade, så sa B1: Va? Har du läst HELA??? När Äldsta kom hem sa han: Mamma, mormor läste HELA min läxbok!!! Hehe.

Det gick bra att köra hem också, men jag kom iväg en timme innan jag brukar, det var mycket mer trafik och halvtaskigt väglag. Så jag vet inte om det var nån fördel precis.

I morse vaknade jag till snö. Vita vägar hela 1½ milen till jobbet. Jag tog det lugnt, bättre att bli lite sen än att inte komma alls. Hem var det ännu värre, då hade det övergått i regn och det var bara modd och ett par hjulspår att följa... Jag hade tid på Vårdcentralen, för mina onda tummar, så jag hade en tid att passa. Men jag hade ombyte med till jobbet, så jag kunde köra direkt sen. Artros, ja det var inte oväntat och inflammation i tumlederna. Varför jag är blåfärgad, det kunde han dock inte förklara. Blev det mer fick jag komma tillbaka och utredas.

Igår fick jag förresten svaret på mammografin, den var bra, jag fick godkänt i 20 månader till iallafall. Skönt.

Idag är Exet och hans bror och hämtar Mellans saker och idag lämnar hon ålahuets hus. Så får man kanske inte kalla människor, men vissa människor är inte värda annat. Blir så skönt när hon är därifrån och han är förpassad till rännstenen. Usch, vilken hemsk person. Tur hon kommer helskinnad därifrån!

På söndag är det tänkt julmarknad på Tivoli, men vi får se hur vädret artar sig... Ha en fin onsdag!


Bildresultat för onsdag roliga bilder

Likes

Comments

Den låten lyssnade jag på igår. Danne Stråhed såklart, ihop med Peps :) Den passade så bra in på hur jag kände mig på eftermiddagen. Ja, kanske inte första meningen (i morse när jag vakna, blabla, och sträckte på min granna kropp), inte andra heller, men helheten. Oh halleda, va ja e gla ida...Trallallala...

Så känner man sig när ens mellantös precis skickat ett sms att hon fick det ena av jobben hon var på intervju för i måndags! Så himla skönt! Nu kan hon lägga krut på att avsluta ordentligt på nuvarande jobbet och verkligen leta boende här neråt. Det är betydligt lättare när man vet vad man tjänar och att man faktiskt har en inkomst. Det föll en stor sten från mitt hjärta :) Tänk att på en månad har det gått från svartaste svart till nåt jättebra!

Jag berättade det på jobbet idag, liksom att hon blir långledig i övergången. Då sa Chefen direkt att då får hon allt se till att komma hit och hälsa på om hon är långledig. Hon var och jobbade hos oss medan hon sökte jobben i Stockholm. Det måste vara 6 år sen iallafall.

Egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva, jag borde städa och förbereda för kvällens gäster. Men jag känner mig trött i kroppen, har fått så ont i mina tumleder, så jag har faktiskt ringt vårdcentralen och fått en tid på onsdag. Kunde fått dagen efter jag ringde, men under arbetstid. Det är onödigt när man jobbar så lite som jag gör. Så jag fick vänta en vecka.

C&L kommer ikväll, det är länge sen vi sågs, senast var när vi var på Bond-filmen. Då hann vi inte prata så mycket. Det blev inte att de kom med husbilen nåt under hösten. Så jag tror sist var när hon fyllde år och vi var i Helsingör. Jag ska göra Skomakarlåda, så jag kan ju skala potatisen i god tid. Duka och tömma diskmaskinen bör jag också ta tag i.

Vi var på Yngstas kalas igår, god mat och trevligt sällskap, vad kan man mer begära? B5 var i sitt esse, vilken skillnad hur intresserad han var av hennes presenter än sina när han fyllde ett. Nu ville han hjälpa tll och packa upp och hålla på. Han sprang med pannan rakt in i bordskanten, vilken bula han fick! Ena kinden är alldeles blå efter en annan vurpa. Det är inte lätt att vara nybörjare på gång ;)

Ha en härlig helg!

Så publicerar jag och det första jag ser är att Rikard Wolff är död... Då är jag inte längre lika glad... Vilken tråkig början på helgen!

Likes

Comments

Jag vet att Mellan varit på ena intervjun, den andra pågår säkert nu, eller är den nyligen avslutad. Jag vet inte hur lång tid sådant tar. Jag har nästan aldrig varit på jobbintervju... Iallafall inte de senaste 21 åren. Hon tyckte det kändes bra efter den första, trevlig arbetsgrupp när man träffade dem så iallafall. Hon hade ingen aning om hur många sökande de var på tjänsten. Men ett bra första intryck är aldrig fel! Jag undrar om hon är nervös? Hon har ju ändå gjort en del intervjuer sen hon fick sin examen. Hoppas hon hör av sig snart. Hon ska köra tillbaka till Huvudstaden direkt efter, hon ska jobba i morgon. Hade tydligen jobbat någon timme hemifrån i morse innan första intervjun. Så går hon inte lika många timmar minus. Har fortfarande en del att jobba in, eftersom hon får gå innan jul om hon får ihop visst antal timmar.

Jag fick överraskande besök av Yngsta, hon hade varit här i byn i ett ärende och tyckte det var onödigt att komma hem medan Prutten sov, då börjar hunden skälla när bilen kommer och så vaknar han helt i onödan. Det var inte mig emot att hon kom :) Det var bara en timme eller så, men det är kul med sällskap!

Nu har det verkligen blivit kallt. -4,5 grader var det i morse när jag gick upp. Kändes halt på väg till bilen och säkert sen när jag körde också. Det är inte min favorit-tid vi har framför oss nu precis!

Bildresultat för halka

Man får hoppas man håller sig på benen! Inte roligt att halka omkull, men ack så lätt hänt!

På torsdag fyller Yngsta år. Hon ska inte fira nåt särskilt, vi och Fästmannens familj ska dit på kvällen. Syskonen kommer inte, det är långt mitt i veckan. Sen jobbar hon i helgen, så då går det inte. Hon jobbar nätterna före också, så jag har lovat fixa ananaspajer istället för tårta, så har hon ett moment mindre att göra.

Nu ska jag rulla tummarna i väntan på att höra ifrån Mellan!

Bildresultat för rulla tummarna

Likes

Comments

Vi hade en fantastiskt trevlig kväll igår hos Exet och nya frun. Vi körde först till mamma så jag klippte henne och så fikade vi där. Vid halv fem tiden begav vi oss, då visste vi att Mellan kommit fram vid två-tiden. Men han hade sagt fem-sex, så vi ville inte komma hur tidigt som helst. Sonen skulle också komma med sin familj och de hade fått samma tid. Tyvärr blev det ändrade planer för Äldsta, så de skulle dit i eftermiddag istället.

Vi kom och det var fint dukat och en god stämning. Maten stod på spisen och det luktade gott. Mellan satt i soffan och verkade förhållandevis glad. Vi pratade lite innan Sonens familj kom och skojade om att hon skulle flytta hem till pappa igen, att det inte var så vidare kul, men ett tag funkar det ju. Sen kom de andra och samtalet fortsatte på ungefär samma linje, med prat om jobbintervjuer, bostadsfrågor och sådant som är aktuellt just nu.

Bildresultat för dukat bord tecknat

Sen åt vi. Och åt. Och åt. Exet är en duktig matlagare och igår hade han gjort Dillkött, en favorit för alla i familjen. Så det slevades upp och lassades in. Sen fick vi kaffe med kladdkaka, grädde och olika sorters bär. Jag var fortfarande mätt, när vi kom hem vid strax efter nio på kvällen.

I morse fick Maken sms från Yngsta, om vi ville komma på Farsdag-fika hos dem på förmiddagen. Så klart vi ville, så där var vi halv 11. Stannade knappt ett par timmar, Prutten skulle sova och de skulle göra sig klara innan de skulle till hans föräldrar i eftermiddag. Vi bestämde att de skulle komma och äta hos oss på onsdagkväll iallafall.

Nu är det söndagkväll redan, helgen har verkligen rusat förbi. Jag känner mig fruktansvärt trött, förstår inte det. Inga sena kvällar och två sovmorgnar, det kan man inte klaga på.

I morgon har Mellan sina intervjuer. Sen ska hon köra tillbaka till storstan. Sex veckor kvar.

Relaterad bild

Vi kan bara hålla tummarna och önska henne lycka till. Hoppas att hon har kommit till insikt om hur glada vi andra är att hon ska flytta ner igen, att vi tycker det ska bli så roligt. Jag tror hon själv gläds åt att det blir så, för hon sa att hon kommer ner runt midnatt, den 22/12 och då vill hon att champagnen öppnas! Det tolkar jag som att hon vill fira hur det blivit och blir!

Slutligen funderar jag på hur folk tänker. En familj vill döpa sin son efter pappans smeknamn. Pilzner. De har fått avslag och tycker att det är konstigt? Jag tycker inte alls det är konstigt. Vad tycker ni?

Likes

Comments