Så vad är min långsiktsplan med kryptovalutor och Weed aktier? Spontant så är det få en snabbare ökning för sedan gå en mer passiv ökning med utdelningsaktier och Fonder. Med detta sagt så tycker jag denna typ av investering är oerhört kul vilket får mig kanske att alltid fortsätta delvis med detta.

Jag siktar på gå över mer åt utdelningsaktier till efter en börskrasch sker, just nu anser jag många aktier är dyra och då vi haft en uppgång i många år så bör detta korrigeras så småningom och då när detta sker kommer jag börja lägga in mer pengar i utdelningsaktier då värdet är mindre. Men just nu så sitter jag bekvämt i att lägga mina pengar i förhoppningsaktier, kryptovalutor, fonder och min bostad.

H&M är låg nu vilket är förståeligt, hela butikshandeln ändras om med internet och H&M har inte varit på hugget där, dock har dom mycket kapital och märke bakom sig så i slutändan bör det bli okej, kanske inte samma nivåer den hade förr med 400 aktie men runt 250 kan jag tänka mig när dom laddar om och går bättre fram.

Bitcoin är snart uppe i $18.000, kul att den håller sig på denna nivå nu, känns skönare när man kan luta sig tillbaka och inte stiga eller sjunka så mycket, man får pusta ut. Weed aktierna är detsamma, legat på samma nivåer nu i snart 1 månad, med lite större ökningar på mina andra innehav som Aphira, Emerald och HVST, men canopy har hållt sig runt $18-20. Som sagt har svårt att se Canopy sjunka så värst mycket, dom är hajen i havet liksom.

Håll långt till sommaren sen får man tänka om lite och se över hur framtidsutsikterna för Weed aktierna är, har en siffra och ifall inga andra länder hoppar på tåget så kommer jag hoppa av tåget när den siffran är nådd.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu händer det grejer!

Först och främst så har jag sagt upp mig från mitt jobb och ett nytt väntar med bättre förmåner, bättre lön och bonus, detta kommer verkligen ta mig en nivå högre ekonomiskt och möjlighet för otrolig utveckling. Var stelt att säga upp sig från ett företag man gett mycket tid till men dom har tagit helt fel riktning och kommer troligtvis att gå i konkurs inom ett år ifall det fortsätter med samma väg.

Har bokat en semester inför sommaren vilket är as gött, 10 dagar sol och glassa genom Karibien, glöm inte att njuta lite också och inte bara spara och knega!

Investeringarna flyter på starkt! Bitcoin nafsar in på $18.000 vilket är otroligt kul vilket gett mig över 200% ökning i BItcoin. Weed aktierna ökar saktare men säkrare takt vilket även är otroligt trevligt, fått min första 300% ökning där, samt en del på 200% nu.

Detta känns bra, 2018 blir ett bra år då Weed aktierna kommer skina genom, Bitcoin kan nå otroliga höjder med nytt jobb och lite resor så kommer det bli suveränt!

Likes

Comments

Haft ett otroligt tråkigt samtal idag med min nuvarande ledning, dom är frustrerade och arga över hela situation som skett vilket jag förstår men deras sett att skylla på allt annat än dom själva får mig verkligen förstå vad sann ledarskap är och vad mängden av chefer är. Jag tänker inte gå in på detaljer men siffrorna har skenat under 1 vecka och dom är redan på som hundar och bortser helt från siffrorna innan veckan som var positiva.

För mig handlar det att det är ledarens ansvar att allt sköts, att leta efter felen hos dom som är under personen är helt enkelt fel, oavsett hur mycket fel personalen gör. Det är ditt jobb som ledare att finna rätt personal, att utbilda på rätt sätt, att bygga upp en vision och en anda för företaget så alla gör sin del. Det landar alltid på dig själv som ledare inte på den extra anställde som jobbar 5 timmar i veckan eller personen som haft samma position i 10 år och får inte utvecklas.

Jag tror fullt på idén att din personal ska bli bättre än dig själv och det är ditt jobb att ge dom möjligheten att bli det, att ge dom bitarna som krävs för klara pusslet och ifall dom väljer att stanna kvar hos dig är det bara bättre, men man ska inte förvänta sig det.

Jag önskar er alla att förstå detta, var den ledare ni vill ha själva och det är en som kan visa er vägen framåt och är där för er, inte en som gnäller och endast ser de negativa och är redo att flippa personal utan någon som helst anledning.

Med detta så är det även orsaken till att jag kommer byta jobb snart, redan satt dom bollarna igång och erbjudandet är väldigt unikt och trevligt.


Likes

Comments

Så varför sker detta? Bitcoin är något som är baserat på köp och sälj, ifall det finns fler köpare än säljare så kommer den öka i värde och vice versa, just nu är det oerhört många som vill in i marknaden för Bitcoin och mängden som håller i Bitcoin har "Hold" mentaliteten vilket är att du bara ska hålla och vara med i resan, detta leder då till ett mindre utbud av coins än vad som vill köpas varav den stiger. All denna nyheter världen runt bidrar till att vanliga människor som kanske inte bör lägga pengar i någon okänt och farligt som Bitcoin gör det vilket då leder till denna snöbollseffekt.

Utöver detta så sker även flera större nyheter som underlättar handeln av Bitcoins eller lättare sagt handeln av värdet av Bitcoin.

Oavsett vad så är detta oerhört trevligt för mig som suttit i Bitcoin ett litet tag nu och ändå fått ofantlig uppgång och så länge den inte sjunker mer än 80% av sitt värde så har jag ändå gått plus. Jag sitter bara tillbaka och njuter, hade faktiskt hoppas den skulle ta det lugnt ett litet längre tag så jag kunde gått in med mer månadsspar men, alla bäckar små leder till Rom som en kund sa till mig idag. Detta kan leda till en bra start för kapital för framtida större investeringar.

Tror även i det stora loppet så kommer Bitcoin få ett bra värde runt $50-100.000 vilket även gör det värt att hoppa in idag ifall man vill få en "quick buck" så att säga, med detta sagt så är idén med Bitcoin även väldigt go och bör vara en valuta som finns sidan om resterande kontrollerande valutor.


Likes

Comments

Bitcoin nått nya höjder, redan uppe på ca $13.500, FYFAN SÄGER JAG BARA! Detta är kusligt kul, så skönt att det går så bra, men ja, håll huvudet kallt och förstå den kommer sjunka en vacker dag.

Har inte så mycket mer att säga, weed går +/- noll idag, bitcoin stiger och stiger så går mer +. Lär ha nått ca 110% ökning i år nu, där runt iaf, as gött.


Likes

Comments

Varit sjuk senaste dagarna, ordentligt sjuk, tror det är halsfluss eller något vilket är astråkigt men mycket nyheter i marknaden för Marijuana vilket lyser upp denna sjukliga tillvaro för mig.

Canopy Growth Corp som är ett av mina större innehav och dom kom ut med att de ska öppna upp en anläggning (40.000 m2) I Danmark där de ska odla Marijuana. Just detta är varför jag älskar Canopy, dom siktar inte bara på Kanada, dom ser möjligheterna världen runt, planen just nu är endast ur medicinskt bruk i Europa men tänk när länder i Europa gör det lagligt, vem kommer då sitta där redo med sina resurser och pengar? Jo Canopy. Weed marknaden är tidig och mycket kan hända men en av de företag jag tror kommer stå kvar är just Canopy, tror absolut detta kan bli en av de större aktierna i världen i slutändan, speciellt om Weed blir lagligt i allt större skala, lätt att den kommer ha samma marknadsvärde som alkohol och tobak företag har nu.

Andra nyheten är Även ett annat weed företag jag äger som heter Aphira, väldigt underskattat och välskött bolag som jag kan rekommendera djupt, dom gick ut med att dom gjort ett avtal med Drug mart vilket är Kanadas version av Apoteket. Detta är ju oerhört stort för dom, att bygga upp denna relation där dom kan sälja sina produkter på en ledande kedja.

Dessa två nyheter kommer troligtvis göra så aktierna går upp idag, men med allt annat så kan folk besluta att sälja av ifall den åker för högt upp, vilket händer ganska ofta nu, men långsiktigt är detta oerhört bra och gör denna bransch ännu ljusare.

Likes

Comments

Ifall ni följer bloggen så vet ni att jag fått ett erbjudande för ett annat jobb, orsaken bakom detta är att jag inte har känt mig hörd eller funnit något värde i min nuvarande position. Igår valde jag att droppa nyheterna till cheferna över mig, och vad händer inte då? De börjar jaga mig, haft ett långt samtal idag med framtidsplaner och dylikt. Med det sagt kommer jag ändå hoppa av båten. Det intressanta här är just det när du väl väljer att säga tack och hej så kommer dom springande och är redo att titta på dig, men ack för sent.

Läxan här är ju ändå att våga stå för sig, att våga säga emot och droppa bollen ifall det inte känns rätt, vi bor ändå i Sverige där alla slags möjligheter finns, även för en yngre person som mig som kan när som helst gå till universitet för få en gedigen utbildning istället för arbeta. Våga chansa för det kommer bara leda till bättre möjligheter!

På tal om utbildning, detta är en svår grej för mig då jag inte har någon utbildning men ändå fått grymma möjligheter, är det värt att droppa dessa möjligheter för en utbildning eller ska jag fortsätta dit bollen tar en? Tror detta är stor del till varför jag bygga detta ekonomi ägg som kan hålla mig i skick ifall allt knasar till sig. Har ingen säkerhet med en utbildning bakom mig eller jobbutsikter som det bara skjuter om det. Har alltid haft tanken att worst comes to worst så kommer jag utbilda mig, dock börjar åren gå på en, inom ett par år lär jag var lite äldre än mängden på universitet och kanske blir det sjukt stelt? Alltid sagt under 26 år gammal, inte så många år ifrån det nu men möjligheterna bara kommer och kommer. Riktigt svårt är det, ger den nya möjligheten en bra chans ifall det inte funkar i längden så hoppar jag nog in i universitetslivet och bygger upp min ekonomi genom extra jobb och CSN.

Mycket tankar i mitt huvud just nu om min framtid, men en sak är säker, med slit och jobb så kommer det att gå bra.

Likes

Comments

Julen kommer i rask takt och året är mot sitt slut, blir spännande att se ifall jag får en okej ökning denna månad, December är generellt en ganska tråkig månad då alla har lite semester och det börjar ta det lugnt.

Bitcoin sitter stabilt runt $10.000 vilket är skönt, så länge året slutar mot det hållet så är jag helt okej, hoppades på 10.000 vid årsskiftet, och vi är där nu. Nästa år hoppas jag runt $30.000 på Bitcoin med hur ökningen ser ut nu. Dock kan det gå åt helvete med, detta är mer utifrån hype perspektiv och vad Bitcoin är, det är svårt att bygga tankar runt BItcoin, endast hype jag kan tänka på samt idén bakom BItcoin.

Weed aktierna gick även upp vilket är trevligt, lyckades få en ökning på 7% över hela Weed spalten igår vilket känns skönt efter dessa dagar i rött, även trevligt att min ökning i Canopy funkade, alltid tråkigt köpa in sig i något när det sjunker ännu mer, haha!

Hoppas jag kan få runt en 110% ökning sammanlagt tills årsskiftet för detta år, men är absolut lycklig med nuvarande ca 100% ökning för året med allt, otrolig ökning. Speciellt kul då jag var tvungen att ta ut mycket av mina investeringar då jag köpte bostad i år, så min lilla summa av aktieinnehav jag hade runt April med halvdan månadssparande tills vad jag har idag känns overkligt, men kul att mina tankar på aktierna faktiskt blev som jag trodde samt att det är mycket kvar att gå. Tror absolut vi kan få 300-600% ökningar från dagens kurs i vissa av weed aktierna på 2-5 år sikt. Kanske även en liten spurt vid Juli 2018 då det blir lagligt för hypen är så tung. Ifall ni är mer intresserade av mina innehav i weed aktierna så är det bara säga till i kommentarsfältet, äger runt 7 styckena.

Likes

Comments

Valde att hoppa in lite till i Canopy när den landa runt $18.00, ganska liten post men kände det var värt då den gått ner en del nu sista dagarna, runt 16-18 känns lagom siffra för hoppa in med en post. Vi kommer nog aldrig se under $15 igen, speciellt inte med hur allt tuffar på i sektorn, troligtvis måste Canopy göra en riktig tabbe för den ska sjunka lägre än så. Även i denna sektor har mycket gått nedåt, men det är naturligt efter en ökning och det bara gilla läget, två steg fram ett steg bak, glöm inte det.

Bitcoin har även gått ner lite, känns helt okej då den haft en otrolig resa uppåt, gått från $5.000 till $11.000 på en månad, självklart kommer en dipp komma och ifall detta är dippen tar jag den mer än gärna, ca $9400 är helt acceptabelt. Tror Bitcoin kommer rulla vidare ett tag till, bara njuta och ta emot vinsterna ur ett korttidstänk. Kommer nog alltid ha en liten del kvar i Bitcoin men större delen är menad för en kortare investering för få en snabb ökning där jag sedan kan återinvestera i mer säkrare håll.


Likes

Comments

Känns overkligt hur bra det gått på sistone, investeringarna har gått i taket och nyss fick jag reda på att jag fått ett jobberbjudande jag sökt efter, ny bransch och nytt slags jobb vilket känns otroligt spännande! Detta kommer även leda till en ökning i kontot som går direkt till investeringarna vilket är jävligt kul med :) Kan dra ner på min ålder där jag har möjlighet för förtidspension med en avkastning på ca 8% per år inräknat, alltid kul att justera såna siffror :) Alltid sagt runt 45-50 men nu kan jag troligtvis dra ner till 40-45 istället vilket är trevligt, med det sagt lär jag ändå jobba vidare för jag trivs med göra något men vad det nu är återstår att se.

Hårt jobb och slit har gjort detta möjligt, kämpa alltid och bygg kontakter och visa upp din arbetsmoral så kommer vägen gå en bra bit fram!

Likes

Comments