Vi kommer inte någonstans

Om du inte försöker också

Älskling bara andas

Du måste försöka också

Om du blir frustrerad slåss då

Bättre det än inget alls

...fina texter söver jobbiga tankar

Enda som jag nu behöver

är att denna skit går över

vitt vin dämpar

rött vin söver

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är sen vinter. Tror jag? När gills det som sen vinter? Jag må vara okunnig på årstiderna men något jag vet är att det är en riktigt vissen tid. Vissen tid för mig. Det är som när snön täcker gatorna och kylan kommer är jag vissen och sen kommer dagar med sol då vädret säger till mig hörru det finns lite saker att vara glad för.

Men det är som sagt en vissen tid. Eller mera en vilsen tid. Det är en tid då jag trotsar allt jag gjort och allt jag gör men samt allt jag någonsin kommer göra. Låter snurrigt, men det är vad min hjärna är nu, snurrig. Det är en tid då jag lika gärna skulle kunna gå i ide.

Jag relaterar till låten gjord av sten, för, jag är kanske ändå gjord av sten? Fast jag kan inte vara gjord av sten. Jag tror mer att jag känner ett överflöd av känslor som får min kropp att säga "BRYT nu tar vi en paus och rehabiliterar lite. Personen Vega som vi känner kan komma tillbaka om en vecka". För jag känner knappt igen mig själv.

Hatar att ungefär var andra vecka får jag en identitetskris. Hatar att jag känner för mycket ibland. Hatar ångest. Tror jag behöver stänga av livet ibland. Iallafall pausa en timme eller så. Får man göra det?


Likes

Comments

Ger det er någonsin ångest?

Tid.

Det gör det för mig.

Jag är 17 och om några månader 18. Vad hände med året 17? Det är så oerhört mycket om just åldern 17 i låtar, filmer, texter. Men snart är 17 över för mig. Har jag upplevt det man ska? Har jag upplevt det jag vill?

Är det töntigt att ha en kris över att vara 17? Jag är bara rädd att vakna upp en dag och jag är 31 helt plötsligt och alla år man borde ha kommit ihåg är borta. Min favorit låt någonsin som är så otroligt fin är 17år med Veronica Maggio.

Lyssna på den och sörj året 17 lite med mig <3


Likes

Comments

En fin lördag förtjänar en fin låt

Likes

Comments

Nu är det helg.

Fredag

Gårdagen spenderades hemma hos Pascal. Vi spelade brädspel (!!!!) aka det bästa jag vet. Har verkligen börjat uppskatta det som fasen. Det är så mysigt att samlas några man tycker om och spela något roligt spel. Hett tips!!

Gårdagen langade också den snyggaste himmeln!

Det är något som är så fridfullt med en fin himmel.

Lördag

I dagsläget är det lördag och denna lördag har jag spenderat på kungsholmen med finaste Clara. I hennes underbara lilla 1:a, fullkomligt älskar.


​Hoppas ni alla får en underbar helg. 

VI HÖRS NÄR VI HÖRS

Likes

Comments

"Jag vill tro att alla inte alltid måste växa upp, jag vet inte hur man gör, jag är kanske ändå gjord av sten.

Du får mig att vänta vid ditt fönster, väcka dina grannar, skriva på din vägg.

Det är faktiskt inte som du tänker att jag alltid ångrar om och om igen. Jag är kanske gjord av sten."

En fin låt till en fin kväll.

Snart ska jag ut i snön med Vendela och Clara-my.


...​vi hörs när vi hörs

Likes

Comments

Idag är en sånn dag.

Det är fredag och jag har knappt lämnat sängen idag. Men jag känner det är exakt 3 dagar tills skolan börjar och då kommer detta inte vara en valmöjlighet, så man passar ju på.

​the tallest man on earth ​är äkta gos musik. Och idag känns som en gos musik dag. 

Så varsågod här får ni gos låtar. Som man kan gosa till. Gos på! 

Vi hörs när vi hörs


Likes

Comments

Hej! Det är jag. Och med jag menar jag Vega. Jag fick en spontan ide att jag bör starta en blogg så här är jag. Iden kan dö ut om en dag eller ett år, men det är det som är spännande! Vi får la se vad som händer.

Namnet var en inspiration från my homegirl rosa, som i livet enligt rosa. Jag kom precis på att serien hette livet ENLIGT rosa och inte livet SOM rosa, vilket är mitt namn. Så..fan. Det börjar inte bra. Har redan förstört konceptet med mitt namn.

VI HÖRS NÄR VI HÖRS!


Likes

Comments