View tracker

Då var min Norge tur över för detta lov :( så himla tråkigt att återgå tillbaka till vardagen!
Började lovet med en bowlingmatch mot BK Eva (Stockholm) och dem vann vi emot :) riktigt härligt att ta en vinst på en söndags morgon.
Sedan åkte jag, mamma och min syster för att möta Celine och hennes familj, dock fick jag inte möta hennes pappa denna vecka för han är på jakt, hoppas dem får något :)
Så denna vecka har bestått utav att ta det lugnt vilket man ska göra på lovet, plugga något och sedan umgås med världens bästa flickvän!
Både jag och Celine har fått ett ryk nu så nu har vi börjat sticka haha! Dem flesta av dagens ungdomar vill ju helst vara med vänner och vara ute, men inte ja och Celine vi har suttit Med varandra och stickat nästan hela dagarna! Något som Celine mamma kanske tycker är lite tråkigt att vi sitter inne i soffan och stickar i flertal timmar, riktiga kärringar 😂
Nu idag så lämna jag Norge för att åka tillbaka till Nässjö pga läger, tråkigt att åka ifrån Celine denna helgen igen. Så ikväll nu så blir det 3h tåg till Trollhättan och imorgon kör jag mig själv till Nässjö med mamma och gammelmormor :)

Ha de gött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här är mina 10 tips på vad man kan göra på höstlovet om man inte vet vad man ska göra!

1: Gå en promenad, helst i skogen, utan musik. så fint och bara höra och se naturen!

2: Tänd massa ljus och gör varm choklad och se på Disneyfilmer. Bästa sätt för att slappna av :)

3: På med myskläder och se på pranks på youtube, gott skratt förlänger livet ;)!

4: Hitta på en utmaning du skall göra, exempel gå upp på en hög utsiktsplats!

5: Rita något anvancerat!

6: överraska någon familjemedlem, vänner eller pojkvän/flickvän. Alltid roligt att överraska någon.

7: Ta en roadtrip till en stad, du aldrig har varit i. Roligt och se en ny stad.

8: Om du är musik-intresserad, skriv en låt.

9: Gör om i hemmet, såsom möblera om.

10: Om du är intresserad av ett annat land, försök å lära dig det språket i det landet!

Hoppas att detta kan hjälpa er :)
haade

Likes

Comments

View tracker

Man vet verkligen när man är kär i någon om det verkligen gör ont inne i kroppen när du inte är med din partner. Igår åkte Celine till Norge och jag åkte till Trollhättan. Vi har varit ifrån varandra i ett dygn men känns som vi inte har setts på flera veckor. Vi som alltid lagar mat, sover, allting ihop och nu är det bara FaceTime jag kan se henne. Om två dagar ses vi igen, känns som en evighet verkligen!!
Detta är det värsta som finns att vara ifrån någon man älskar så högt. Visst, det är ju skönt och vara ifrån varandra lite men när det är flera dagar så blir man galen. Jag måste få se henne nu! Jag försöker vara sysselsatt hela tiden så jag kan dämpa "smärtan" men det är sjukt svårt! Ta vara på varandra och berätta hur mycket du älskar din partner! Det gör din dag!

Likes

Comments

Nu när det är mycket i skolan så tycker jag att det är skönt att komma bort lite från plugget, blev en promenad runt sjön och sedan till utegymmet idag.
Den här helgen var det speluppehåll i bowlingen d.v.s ingen match denna helg. Så blir en avslappnings helg plus läxor. Det är också första helgen på väldigt länge jag och Celine får en helg tillsammans, det är gött att få lite "egen tid" också. Inget stress för man ska till något tåg eller något annat man måste passa, utan bara ta det lugnt. En till sak som är väldigt skönt när man inte har någon bowling är att man kan vakna utan att klockan piper vid 6-7 tiden!
Ha de gött!

Likes

Comments

Nu det sista har det varit så mycket med allt. Alla lärare vill ha prov och inlämningar precis innan lovet vilket jag tycker är helt fruktansvärt! Varför inte dela upp det? Så elever kan dela upp det och fokusera på varje prov? Samtidigt med alla prov och inlämningar så måste man ju fixa allt hemma också. Det är ju inte så att maten står på bordet när man kommer hem utan man måste lägga upp en plan hur man ska få ihop allting. Stress stress stress!
Tur jag har min flickvän iallafall så vi kan hjälpas åt men hade jag varit själv med allt detta så hade det varit otroligt svårt. Samtidigt man vill ha fritid också och umgås med vänner så hinner man inte det och vännerna kan tro att man inte "vill" vara med dem. Lovet när man ska ta det lugnt, blir ju inte lugnt när lärarna sätter prov nästa veckan efter lovet så då måste man ju plugga på lovet! Något man måste göra men så ska det inte vara tycker jag. Planering något man måste göra för att få ihop allt + skriva upp saker och ting för att det inte ska bli någon chock när man får höra exempel "imorgon har vi prov" Det är nog mitt tips för att få ihop studentlivet på bästa sätt.
Ha det gött!

Likes

Comments

Nu är Norge turen över för denna gång, blää! Hade gärna velat stanna där några dagar, månader, år till ;)! Ska bli kul att åka dit om två veckor igen. Nu ikväll blev det 6h bilkörningen, pust! Blev ett stopp hos en bekant till Celine, super roligt och även ett stopp på Nordby ;)

Igår var det ganska lugn dag, sedan på kvällen fick Celine och jag ett ryck och skulle dra och bowla. Så vi fixade till oss, och när vi kom dit så stod det en vakt som ville se på leg.. Det var tydligen 18-års gräns efter klockan åtta, och det visste ju ingen av oss om, så vi åka hem igen. Så himla surt att man inte kommer in i bowlinghallen efter klocka åtta på en lördagskväll! Tänk på någon barnfamilj som skulle vilja bowla just då!
Nu blir det plugg när vi kommer hem och sova!
Ha en go sönda' folk :)

Likes

Comments

Mer och mer närmar sig julen och för varje dag så får jag mer oro och mera stress. Jag hatar julen, alla säger att det är årets finaste dag/dagar men inte för mig. Att ha skilda föräldrar och speciellt på julen är den svåraste tiden för mig. Alla ska ju ändå vara samlade men när man har skilda föräldrar så blir det splittrad jul och varje år har man ingen aning om vad som kommer hända. Ska jag vara där eller där eller hos båda. Visst det är ju mysigt att fira hos båda men när vänner och allihopa säger "det är så mysigt när hela familjen samlad" så skriker det inom mig. Så känns det inte för mig. Jag önskar bara att julen ska gå så fort som möjligt.

Likes

Comments

Så skönt att inte behöva sätta alarm denna fredag morgon <3

Efter frukost så valde jag och Celine gå på promenad i skogen. Jätte mysigt och se på alla färger i denna årstid. Celine kollade även efter svamp och jag bara gick runt och njöt! Det är verkligen avslappnande och gå i skogen och bara höra på naturens musik!

Senare idag blir det kalas hos Celine's farmor.


Likes

Comments

Igår spelade jag Norwegian open! Norges största bowling tävling. Många bowlare inom Norden och även folk utifrån Norden spelar den här tävlingen. Det är många duktiga bowlare och med det blir det höga resultat. Du "MÅSTE" ha 235+ för att komma vidare ungefär. Det är stor press och du måste ha bra erfarenhet runt klot, banorna och dig själv. Jag fick inte ihop spelet så väldans bra. När det är så höga resultat för att gå vidare så blir det lätt att man fokuserar mer på siffrorna än på spelet för man sätter sån press på en. Jag är nöjd men också besviken för mitt spel. Men nu vet "JAG" vad jag behöver träna på och det är just att spela såna här tävlingar och hamna i den här "pressen" för att utvecklas som bowlare. Jag låg cirka ~192 i snitt på 6 serier och det är jag nöjd över efter dem skadorna jag har haft och även att mitt ringfinger har läkt ihop sig så otroligt bra nu när jag har ökat min träning. Dessutom så kom ordförandet i klubben och gav mig två klot som jag fick :D tusen takk! Så nu blir det träna på det där "lilla extra" och planera in nästa tävling :) Lycka till ni som går vidare!

Likes

Comments

Idag har varit en så otroligt seg dag! Onsdagar, dagar som inte borde finnas. Började dagen med att knappt komma upp ur sängen! Psykologi-prov stod på schemat, lite nervös som alltid inför prov..;) nu efter skolan åkte jag och Celine till Norge med stopp i Trollhättan för att hälsa på mamma m.flera. Roligt och träffa familjen nu när man inte är hemma så mycket. Blir mycket resande som bowlare på hösten, nästan varje helg. Blir inte att jag är i Trollhättan så mycket. Hela 6 timmar tar det att åka ifrån Nässjö till Norge så blir segt att sitta i bilen nästan hela tiden, tur man har Spotify så något håller en igång ;)
Självklart blev det stopp på Nordby med min norska, eftersom alla norrmän stoppar där för det är billigare än att handla i Norge! Det var också tull-kontroll, något jag alltid får lite ångest för haha! Tur dem inte stoppade oss ;)
Hoppas verkligen att Oslofjordtunneln är öppen annars blir det en timma extra körning.
En timma kvar tills vi är framme, ska bli mysigt att träffa Celine's familj och hund igen :))

Ha en bra kväll!

Likes

Comments