HeaderMed både skole og jobb har æ rett å slett ikke hatt tid til å sitte ned å skrive noe, men nå som æ har ferie så kan æ vel bare oppdatere litt. Det har gård så fort at æ ønske meg en eller to babyer allerede (ha-ha). Men uansett Trinity har blitt stor at ho krangle med mæ på baby språk sitt, ho vet ka (nei) og (ikke løv) betyr, når ho først vil ta på noe ho ikke få løv til, ser ho på mæ også sir ho ”pa-pa” med en klar til ”krangle” ansiktuttrykk. Men ja det e så spennende å se korsen Trinity vokser å vokser, det e litt merkelig å se at for bare 405 dager siden kunne ho bare åpene og lukke øyene sine.
Ja for nøyaktig 405 dager siden ble vi foreldre for første gang, og livet ble forandret med fullt av kjærlighet og bekymringer. Men når æ først ser tilbake på det i dag, så skjønner æ ikke korfor vi var så bekymra, så lenge æ kan huske har det bare vært kjærlighet rundt Trinity og oss, litt irritasjon på natta så klart men det har vi tålt nok.For fire dager siden begynte Trinity i barnehagen, jenta e så sta at ho ikke ville ha noe med oss å gjøre med engang vi kom til barnehagen, det var ganske skummelt å se, men de i barnehage syns det var veldig bra, Trinity e veldig åpen med alle mennesker ho møtte på. Ho smiler og sier faktisk ”hai” det fins ikke noe som het kjernet i den jenta, med mindre du ser skummelt ut da... ahFor 36 dager siden feire vi et års dag til Trinity, vi stresset og var veldig spent på korsen dette sku gå, men både familier og venner stilte opp og det ble en fløtt bursdagsfeiring og æ tror til og med Trinity selv var veldig fornøyd. Fikk til og med en mini kids Volvo XC 90
Både mæ og min forlovende e veldig stolt av Trinity måten ho utvikle seg på, måten ho lage sin egen personlighet e rett å slett utrolig å se, btw lag merk til at det e ikke bare ”babymamma” lenge, vi e veldig takknemlig for både hjelp og støtte vi har fått og får fra familie og venner, vi hadde så klart klarte oss uten dere (ah-ha) ”kødda”
Æ ska prøve mitt beste å skrive når æ kan. Men det e ikke så enkelt med den tunge studie og to jobber, altså å være far e også en jobb!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 95 Lesere

Likes

Comments


Det e ikke morsdag eller kvinnedag, men i dag har æ tenkt så mye på det dere kvinner e i stand til å gjøre, det at dokker klare å bringe et liv på den jord. Det e ingen man som vet korsen det e for dokker å gå igjennom hele den prosessen, vi kan prøve hardt å fine ut korsen dokker klare det. Men vi kommer aldri til å kjenne på det dere går igjennom i den prosessen, æ tror ikke det e noe tilfeldig at det e dokker som må bringe et liv på den jord, med tanken på det enorme omsorg og kjærlighet dere viser både før og etter ungen e kommet til verden.Det e så utrolig at vi menn kan fort glemme det at det e dokker som brått oss på den jord, det vi enkelte gjør mot dokker e så ufattelig, istedenfor å takke dokker, så e vi heller opptatt av å såre dokker. Det å bringe et liv på den jord e ikke et naturlig ting, for det e absolutt ingen som vet korsen et liv blir til, vi alle vet korsen baby vokser i magen osv, men det e ingen som vet korsen det blir til et liv. Og den æren e det dokker kvinner som har, og verken konge kan ta den fra dere!Vi e alle forskjellig, vi e alle på forskjellig nivå i live, noen av oss har kommet så langt med kun hjelp fra mor, så ikke bare det at dere klare å bringe et liv, men også ta være på den til den blir selvstand og til den dagen dere forlater den jord… alt det dere kvinne er i stand til å gjøre e helt utrolig og det e bare så synd at vi menn klare så vidt å se det og sette pris på det…Uansett… i dag ville æ som sagt bare sette pris på alle kvinner på den jord, alle de som må gå igjennom hele prosessen alene, alle de som får hjelp og alle de som engang kommer til å oppleve den prosess, vi menn kan bare være stor i kjæften, og mishandler dokker men vi kan aldri ta fra dokker den æren av å bringe live på den jord verden!Takk til alle dere kvinner og ikke minst til dæ som klarte å få Trinity til den verden, æ har så stor respekt for det du har gjort og klare, æ hadde aldri klart det. Æ vet heller ikke korsen du klart det, men æ setter så stor pris på det!
TUSEN TAKK!

  • 223 Lesere

Likes

Comments


Har om dagen satt æ å så på babymama gir mat til Trinity, hovirka sliten og litt lei, æ følte synd på henne men likevel skjønte æ ikkekorsen ho klare å hold ut(æ tror det e kjærlighet) æ tenkte da at ho fortjenteen ”pause” fra mamma liv æ følte at ho var desperat til å få møte venner sine,og få snakke om alt annet enn meg og Trinity.Æ bestemte meg for å ta en helg fri fra jobb sånn at ho kanfå reise bort fra oss og ”glemme” oss ien hel helg, og så snille og forståelsesfulle arbeideder æ her, fikk æ fri denher helg, og da kunne babymama reise bort og kost seg, æ håper ho virkelig kostseg for det fortjente ho!Dermed ble det en ”pappa/datter” helg, vi fikk gjort mye,lørdag fikk vi besøk av to onklene til Trinity vi spiste god mat og så påfotballkamp vi snakket og lå om gamle dager, æ tror Trinity likte veldig godt åha dem her, ho koste seg og fikk så på tv-en med onklene mens pappa lagde mat, hofår egentlig ikke lov til det, men det var greit siden mamma var ikke hjemme ogpappa var opptatt med å lage mat så ho lurte onklene til å få det ho ville ha.Søndag kjørte vi en tur til farfar og farmor, de ønsket å tamed Trinity på kirken, turen var vellykket, Trinity var kjempe snill som ikkelagd en eneste lyd under Gudstjeneste, bortsett fra da ho sku si ifra at hoville ha mat, men det imponerte farfar og farmor at dem ville ta henne med påkirkekaffen etter Gudstjeneste, tante og nevøen til Trinity ble også med,Æ tror Trinity elsket å være alene med pappa i helgen,forhåpentligvis kommer vi til å ha flere helger alene fremover, håper barearbeidsleder e like snill da!

Peace out!
  • 281 Lesere

Likes

Comments

Har du noe gang bare tenkte på det du her? Tingdu har oppnådd og folk som e nær dæ, folk som betyr så mye for dæ? Og bare sattpris på det de gjør for dæ?… vi spørre ofte ”ka e meningen med live” og sitterigjen uten noe grundig svar…


Farsdagen e bare en dag samfunn har bestemt for å sette priser på fedre, men for fedre e det dagen som viser atvår nære e takknemlige for det vi gjør, det viser at all den hardarbeid vi gjøre verdt, Prøver alltid å vår beste 24/7 og farsdag e belønning… kor ofter sier du til farn din at du etakknemlig for det han gjør for dæ? Æ kan aldri tenke ”mæ” lenge for mæ e detblitt ”oss” sånn vil det være resten av mitt liv, det vil alltid være noen somsette pris på meg. Den lille takk æ fikk på farsdag e det som ska til for at æska klare å ytre mitt beste for mine nære hver eneste dag hver eneste time hvereneste minutt og hver eneste sekunder.Dagen starta med at Trinityog mammaen kom inn rundt kl 6 med maten og gave på matbrett for å gratulere megmed min første farsdag, æ kunne ikke hatt en bedre start på dagen enn det, æmåtte nok jobbe,æ måtte nok på jobb, når æ kom hjem igjen, sto det min favorittmat på middagsbord, resten av kveld var det bare mye leking med Trinity til hunla seg, og da satt vi på en film (Charlie og den sjokoladefabrikken) da æ kommæ til seng fikk æ små tårer i øyene (gledes tårer) æ tenkte på det æ her rundtmeg, og skjønte kor viktig og verdt æ e for noen som setter så mye pris på mæ… ævet nå ka meningen med live e! Æ kunne ikke hatt det bedre enn å få vite at æ eviktig for mine nære!slik opplevde æ min førstefarsdag!

Fikk farn din noe å være bestfor 24/7??


  • 282 Lesere

Likes

Comments


Som æ tidlig skrev om, så e det masse spennende man opplevernår man har en baby for første gang, bare i løpet av en dag opplever man masse,spesielt når det e jente unge. Datter min e bare fire måne en uka og tre dager,og vi har allerede hatt en heftig ”diskusjon” til tross for at vår første”pappa datter samtalen” ble en ”diskusjon”. Æ har nå lært at datter min e så bestemt,og ho skal ha det ho vil ha! Tror nok atho har fått det fra mammaen sin ”heh”Æ har ikke noe anelse på ka vi diskuterte om, æ tror ikkeden diskusjon e over enda… Æ e helt sikker på at ho engang kommer til å ta detopp, den gangen forstå vi sikkerthverandre og det gleder æ meg til!PS: e det nokka du lurer på? Neste innlegg tenkte æ åbesvarer noe spørsmål (video) så bare skriv spørsmålene i kommentarfelt, dutrenger ikke å oppgi navn ditt, og æ svarer ikke hvis det blir for personlig!


  • 314 Lesere

Likes

Comments


Alle vet at når man blir foreldre så blir det utrolig myeforandringer i live, de fleste kalle det ”live ditt er over” du blir settannenledes på iallfall når du blir far i et ungt alder. Sånn e samfunn bare,altså et naturlig ting e plutselig blitt så skummelt bare av å tanke på det.Men uansett man forandre seg hvis man e klar for det da tror æ, deforandring æ har opplevd hittil e verdt det, folk som har kjent mæ hele mittliv ser annenledes på mæ nå, æ føler forandringer har kommet i alle kanter,både fra familie, venner, til og med fremende man møte på når man e på tur medbaby. Men for mæ personlig e det masse som har forandra seg, måten æ gjør tingpå e ikke den samme lenge, alt æ gjør nå må planlegges jobb, skole, venner osv,æ må alltid sjekke om babymamma trenger mæ eller om det passe for henne, Medandre ord æ sette henne og baby først uansett ka det måte være, sånn e det bareog æ liker det sånn,


Å være en ung pappa krever mye men e du smart nok og tar de riktig valg så tror æ at alt blir ganske enkelt, det mange som sier ”æ e ikke klar for å ha et barn” det e som om samfunn har bestemt at du skal ha barn når du e 30 +, men hvis det e sånn korfor kan vi da ha barn allerede i tenårs alder? vet du ka du egentlig e ikke klar for? Eller e det bare en unnskyldning…Jaja den stor forandring æ har opplevd e kjærlighet ungen har ført til hele familien (blir for personlig å skrive) men æ e iallfall utrolig glad og takknemlig for det!

Forandringer som ung far..

- Når æ står opp på morgen så vet æ at æ har et stort ansvar
- Sette babymamma og ungen først uansett ka
- Står opp tidlig og få oppleve hele dagen
- Stolthet
- Enorm kjærlighet- Motivasjon til alt!
- OSV
Du som e så red for å være far uansett alder og tror at du e ikke klar, husk at det har sine fordel som du ikke hører om i samfunn.. du klare mer enn du tror!

NB! Æ RESPEKTERE ANDRE SiNE MENINGEN!

  • 477 Lesere

Likes

Comments


Sålangt i live er æ lært at hver eneste ting har to side, en negativ side å enpositiv side. Det e også sånn når man først få høre fra partner sin at ”viforventer en mini versjon av oss”. Reaksjon blir sjokkerende når man ikkeforventer det, man blir sjokket å tenker (KA NÅ)Man begynnerå stresse, og når man stresser er ikke tanken klart alt blir bare negativt, formin del var det heldigvis ikke sånn æ har alltid ønska å være far i en ungalder derfor når partner min fortalt meg det ble æ seff sjokkert men også spentog kjempe glad samt redd

Poengmitt her e at æ tror æ taklet det fint fordi æ var på en måte innstilt på atdet kunne skjer. Men uansett alt det negativt du tenker når du først få høresånt nyhet blir til noe fantastisk når du engang se ka som blir resultant. Duføler dæ som verdens største stolt og glad person alt rundt deg blir barepositivt uansett kor du går.Detopplevd æ når æ ankom Skien sykehus klokke 00.34 tirsdag 28.juni.2016 når æførst holdt datter min i armene mine for første gang alt var så ufatteligfantastisk. Dan dagen var så lang med stress osv…men til slutt så var det verdtdet. Det e nå 162 dager siden æ møt min datter for første gang, siden da har detvært masse glede rundt oss uansett kor vi går,


Sånn var dagen min som nybakt far!
  • 566 Lesere

Likes

Comments

Det her e en dag æ ikke så for meg komme sånn som den gjord,men det e en dag æ ble så stolt av mæ selv en dag æ fikk min egen lille familieog en dag æ kommer aldri til å glemme, fra rundt klokke 13.00 og utover dendagen var alt så uvirkelig, det var som om alt skjedde i ”slowmotion”.

Den dagen startet som planlagt, æ sku på medisinkurs, jobbogså hjemme å spille fifa. Så mens æ var på medisinkurs tekstet æ som vanligmed kjæresten min, ho hadde også sine planer som vanlig, ho sku til legen ogtrene seinere den dagen. Men etter at ho var hoa legen fikk ho ikke lov til ådra hjem. Det sku vise seg at ho måtte blir der i 4 dager, årsaken var at babyenvar klar til å møte oss for første gang. Det her var mye tidligere enn det viforventet, babyen sku ikke komme til verden før den 18.Juli.2016. Så mens æ epå kurs skrev kjæreste at ho må blir igjen på sykehus (på dette tidspunkt var detubevist kor lenge ho sku blir der). På meldinger skrev ho at legen sa at ungenvar klar til å se verden, men det kunne skje i løpet av de neste to - tredager,


Æ ringte henne og sa at æ sku starte å kjøre til Skien så snart æ var ferdig på kurs. (Btw ho var i Skien mens æ var på Oppegård) ho sa da at æ ikke trengte å stresse ettersom legen mente at ungen kommer ikke før om to - tre dager, æ valgte å stoler på legen da, når æ var ferdig på kurs klokken 15.15 dro æ på jobb (BIG BITE).

mens æ var på jobb fikk meldingen fra kjæresten, ho skrev da at legen sier atungen følte seg ukomfortabelt og må komme til verden i løpet av de nestetimene, æ begynte selvfølgelig å stresse og da var klokken rundt 18.30, æ prøvdeå fine noen som kunne ta resten av vakten, uten lykke, dermed måtte æ jobbe tilkl 21.00,

Æ begynte da å stenge butikken, klokka 21.30 ringte morn tilkjæreste og gratulerte mæ som nybakt pappa. Alt gikk opp å ned for mæ da, haddemasse følelse, æ var utrolig glad, stolt og spent. Til slutt snakket æ medkjæresten foregikk greit under fødsel, dermed satt æ må i bilen å kjørte motsør-landet

--TO BE COUNTUE--

  • 772 Lesere

Likes

Comments