Header

Solen skiner på dagarna och vi höst städar i trädgården .Gubben klipper buskar och gör fint. Jag passar på att måla brevlådan, den kan få hänga med ett tag till. Mycket pyssel att måla men jag blev nöjd med resultatet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter och äter frukost i lugn och ro, har inte riktigt vaknat till ännu. Tittar ut genom altan dörrarna som har morgon dimma kvar på fönsterna och ser att allt är stilla ute. Hundarna sover och klockan tickar på väggen. Så tyst lugnt och skönt. En lyx att inte behöva stressa i väg på morgonen .Kaffet är snart slut i koppen , det är tid för morgon promenad med hundarna. Love life!


Likes

Comments

Idag åkte jag till skansundet och åt lunch med gubben, han jobbar där denna vecka. Tog en räksmörgås med hand skalade räkor på, mycket gott! Efter det tog vi kaffe och en choklad bit till, smaskens! Skansundet är verkligen vackert och mysigt, tar färjan över från Mörkö som är gratis på 5 min. En härlig solig lunch med min bästa gubbe.Likes

Comments

I vårt hus har vi entrén via verandan
Vi renoverade den när vi flyttade in för 2 år sedan. Vi har bytt fönster och ytterdörr då dom var i dåligt skick. Allt var röd målat så gubben min målade om och la nytt trägolv. Nu vill jag fixa till så vi kan utnyttja den mer än idag, har en ide om ett litet klaffbord och två stolar så man kan fika/ äta/ arbeta/läsa där. Blir nog en tur till loppisen idag.


Likes

Comments

Idag var jag hos optikern och kolla synen , samtidigt prova jag ut nya glasögon. Jag hade en kompis med mig och vi shoppade lite rea på rean. Vi vart sugna på lunch och tog en bit smörgås tårta på ett café, smakade mycket gott! Skön måndag.

Likes

Comments

Alldeles strax kommer grannarna över på fika. Jag har bakat en blåbär och hallon paj med hemgjord gammeldags vaniljsås till. Skönt att avsluta helgen med go fika och trevligt sällskap. Ikväll ska vi gå ur på byn och ta en pizza. Sköna söndag!


Likes

Comments

Vart så sugen på paj,jag tog fram blåbär och hallon i frysen och slängde ihop en smuldeg och sen skjuts in i ugnen. Till pajen gjorde jag egen vanilj sås på ägg socker vanilj stång och grädde. Kan bara tala om att det smakade underbart! Mycket gott eftermiddas fika.

Likes

Comments

För ett år sedan kom du till oss,så liten och söt. Du fick världens bästa brorsa när du flyttade in i vårt hem. Du har blivit en stor kille nu, fast du är rädd för flugor och inte kan gå i trappor ännu ( du ramlade ner från trappan när du va valp). Vi älskar dig lilla pooga!


Likes

Comments

Jag känner mig stolt över mig själv! Jag har varit på gymmet nu på morgonen och tränat, alltså det är väl egentligen inte så märkvärdigt MEN för mig är det de. Jag tror att människor tränar av olika anledningar och jag tycker det är helt okej var och en får göra sin grej. Jag tränar av hälso skäl för jag behöver stärka vissa muskler för att ha mindre ont i min kropp. Och idag upånådde jag ett mål med träningen dels att träna flera gånger på en vecka och att göra hela mitt program utan större problem. YES! Det kändes xtra bra i bilen på väg hem när dom spela the winner takes it all med ABBA på radion. Bra start på dagen!

Likes

Comments

Idag tog jag fram symaskinen, för jag skulle sy ett överdrag till en pall. Pallen har vi nedanför sängen för lilla pooga kan inte komma upp själv i sängen. Hittade pallen på rean för halva priset så då passade vi på men tyget var inte på rea men jag fastnade för det på en gång, passar perfekt hemma hos oss! När jag väl satt och sydde kom jag på att jag har tre solblekta skärmar som låg i garderoben
Tog fram dom och lika snabbt kom iden att sy en rundel med resår upptill och nertill, enkelt och snyggt! Nu är det klart och jag är helnöjd!Likes

Comments