Heii
Da har jeg begynt å samarbeide med Elsa and Rose, som vi vet så er det noen bikinier som er veldig dyre,men da kan du bruke koden min "LIVETSOMSARA15" så får du 15% rabatt!
Nå er det bare å handle bikinier i vei jenter!

Hvis dere går inn på Instagram og søker opp profilen min, som heter Livetsomsara. Har delt et bilde der og tagget ElsaandRose! Hvis dere trykker på den, så skal det ligge en link der så kommer dere rett til nettbutikken!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Da var det bestemt at på onsdag kl 05:30 drar jeg til Danmark med pappa, Heidi og Vebjørn. Det blir gøy! Jeg er litt usikker på hva vi skal gjøre men jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere dere på hva som skjer.

Likes

Comments

I dag følte meg meg veldig flink, fordi jeg sto opp kl 06:00 for å være med mamma på vaskeriet,hvor hun jobber. Hun begynner på jobb kl 07:30- 14:30,men det er greit å ha god tid på seg, på morningen. Spesielt når man har blitt helt oppslukt i en serie på netflix, som heter "You me her". Handler om et par som har noen problemer, men de prøver så godt de kan og få forholdet til å funke.

Jobben til mamma går ut på å vaske og brette klær, dele ut arbeidstøy og klær til de eldre. Dette er en jobb jeg kunne tenke meg, fordi de som jobber der er alltid i godt humør og veldig hjelpsomme og jeg liker å små rydde og vaske, så det er en perfekt jobb for meg, også hjelper du jo de eldre med å vaske klærene dems.

Når jeg kom hjem etter jobben,startet jeg å rydde rommet mitt. Det første jeg gjorde var å ta opp alle tingene fra gulvet, som sto i veien for at jeg skulle støvsuge. Når jeg var ferdi med å støvsuge la jeg alle tingene tilbake og fikk kastet litt søppel som jeg hadde på rommet.

Senere på kvelden satt jeg bare med mormor og så på TV mens vi strikket.


Likes

Comments

I dag sto jeg opp kl 10:00, for å stå opp tidlig for en gang skyld og ikke sove lenge ut på dagen. Planene mine for i dag er å være sammen med mamma, stefaren min og stebroren min, men først skal jeg spise frokost og se på Orange is the New black, til mamma ringer å sier hun er her for å hente meg. Jeg har kommet til sesong 5 og episode 6.

For et par dager siden begynte jeg å strikke min egen genser, så det blir spennende å se hvordan den blir, tenker å ha V- form, men er litt usikker.

Kom gjerne med forslag til hva jeg skal blogge om, kan sende det på mailen min Sarapettersen2@gmail.com og gjerne legg meg til på Snapchat Sara.bea1.

Likes

Comments

Mitt navn er Sara Helen Pettersen Johannesen, jeg er 17 år gammel og kommer fra Hokksund. På fritiden liker jeg å ta bilder og være med familie og venner. Jeg er ganske ny når det gjelder å blogge, men jeg tenkte å blogge litt om hva som skjer i livet mitt og om produkter jeg liker og har testet ut.

Jeg ble flyttet i fosterhjem når jeg var 10 år gammel,jeg bodde først i Hemsedal til jeg var 14 år, så ble jeg flyttet til et annet hjem i Lier og bodde der fram til jeg var 17 år. Etter det så fikk jeg lov til å flytte til mormor å bo det siste året hos henne☺

Kom gjerne med innspill om hva dere vil jeg skal blogge om, dere kan kontakte meg på mailen min Sarapettersen2@gmail.com

Likes

Comments