Hei, nå er det helg og isteden for å slappe av, så kan man være litt produktiv. Du har helt sikkert opplevd at du bare har ligget å sløst bort hele dagen din når du egentlig har masse ting du burde fått gjort. Jeg tenkte jeg kunne gi dere litt tips om hvordan man kan gjøre en lat dag til å bli mer projjduktiv.

  • Du kan lage en "To do" liste. Der du skriver ned alt du tenker du må gjøre, det kan være for eksempel støvsuget rommet sitt, vaske badet, re opp senga, ta en dusj, rydde veska, vaske sminkekostene, sortere sminke osv. Du blir også mer motivert når det står foran deg. Når du har gjort en ting ferdig så stryker du det bort, du kan bruke en penn, tusj eller blyant.
  • Når du har skrevet ferdig listen, kan det være lurt å skifte til vanlige klær og ikke pysj, fordi du vil føle deg mer våken og klar for å gjøre ting. Hvis du hadde gått med pysj så vil man gjerne føle seg litt mer slapp i kroppen. Ta gjerne en dusj før du kler på deg, så du føler deg ren og klar.
  • Hvis man har på musikk, så vil det bli mye mer gøy å få gjort de tingene man selv tenker at man må gjøre. Lag deg en liste på Spotify og smell den opp. Jeg bruk stefaren min sin, men søk opp lista "Just boring" så finner dere den jeg hører mest på.
  • Det første jeg ville ha startet med å rydde, er å re opp senga, fordi rommet ser så mye mer ryddig ut da. Jeg har aldri vært noe særlig flink til å hole orden i mitt rom, så det er ofte jeg må lage sånn liste.
  • Jeg syns det er viktig å kunne belønne seg selv med noe godt å spise også ha litt pause. Det jeg tar fram er en skål med sjokolade, siden jeg rydder i helgene for det meste, men hvis jeg rydder i ukedagene lager jeg meg gjerne te eller smoothi dagen før.

Gjerne legg meg til på snap: sara.blogg og instagram: livetsomsara

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heii, nå har jeg laget meg en snapchat hvor jeg blogger, så hvis du vil få med deg hva jeg gjør for noe utenom å blogge så legg meg til!☺

Setter veldig stor pris på om dere deler dette videre.

Likes

Comments

Heii, i går var jeg i en begravelse til en i familien min som jeg ikke hadde fått sjangsen til å møte, siden jeg har bodd i fosterhjem.

Jeg fikk en liten tankevekker, fordi jeg har en oldemor som jeg ikke er så veldig flink til å besøke og hun har vært en del på sykehus og jeg tror ikke det er så veldig lenge til hun vil ta farvel med oss,hun er 80 år gammel.

Ting vil bli vanskelig for meg når hun går bort,hun er alltid glad og snill. Hun bryr seg veldige mye om meg og broren min. 

Mitt budskap med dette innlegget er at vi må ta vare på hverandre og være der for hverandre. 

Likes

Comments

I dag har jeg søkt på min første jobb! Jeg synst dette er veldig spennende å starte og tjene mine egene penger.

Jeg har søkt jobb på vita på Buskerud storsenter, fordi jeg har litt peiling på sminke og hårprodukter som farging og bleking av hår.

Planene er å flytte for meg selv neste år og da er planene å leie en leilighet som ikke er så dyr og kanskje ta lappen også,men vi får se hva jeg har råd til.

Neste sommer så drar jeg ned for å møte en helt spesiell person, en som bryr seg om meg og er glad i meg for den jeg er❤Nemlig kjærsten min!

Likes

Comments

Heii, det har ikke blitt så mye blogging,fordi det har skjedd en del ting som jeg ikke er klar for å dele med dere helt ennå.

Denne gangen tenkte jeg å snakke om rasisme, fordi denne uken så hadde en venninne av meg vært borti hijaben til en jente og hun jenta med hijab ble så sur at hun anmeldte venninna mi. Jeg mener at å anmelde blir litt langt å gå, man kan heller snakke sammen om problemet og finne en løsning.

Jeg har ikke noe i mot utlendinger, men jeg tenker det at man skal få gå i det man vil, uansett hvilken kultur man har. Vi er like alle sammen selvom hudfargen er forskjellig.

Jeg mener at alle skal få komme til Norge,uansett om du har gjort noe kriminelt, så trenger alle en ny sjanse. Jeg er for å få flere utlendinger til Norge og hjelpe de vi kan, går an å sende penger via røde kors eller gi klær du ikke lenger bruker til noen som sammler inn


Likes

Comments

Jeg har alltid ønsket å ta meg en tatovering, en som betyr noe for meg og en som jeg kan være stolt av og fortelle hvorfor jeg tok den.

Jeg har tenkt en del at min første tatovering skal være evighetstegn, fordi jeg er sammen med en som bor i Albania og vi elsker hverandre veldig høyt. Vært sammen nå i 3 måneder og 16 dager.

Håp er noe jeg liker veldig godt,fordi det er så mye ting jeg vil gjøre og oppleve i livet og da tenker jeg at man må ha håp og tålmodighet,hvis man vil klare noe i livet.

Tenkte å ha et innlegg om Q&A,så det er bare å stille spørsmål.

Likes

Comments

Uren hud er en ting jeg har slitet med siden ungdomskolen. Jeg har prøvd en del forskjellige typer produkter til å vaske ansiktet med.

Black Peel Off Mask bruker jeg 1 til 2 ganger i uken Lurt å riste den i ca 30 sekunder. Jeg pleier å rense ansiktet først med en varm klut til å åpne porene mine og tar på en lett Pure Clay illuminating Cleansing gel.

pleier å ta det over nesen, pannen og haken, fordi det er der jeg føler at jeg har mest uren hud og jeg pleier å ha den på i sånn 25 minutter. Etter min mening så syns jeg det var vondt å ta den av første gangen, men etter vært som jeg hadde brukt den ble det mindre vondt.

Masken hjelpe mot å fjerne hudormer og døde hudceller, absorberer overflødige oljer, bidrar til å minimere porene og øker hudens elastisitet og fuktighet og forebygger kviser.

Liposome Facial Cream bruker jeg etter at jeg har tatt av peel off masken, som gir en ekstra fuktighet til hunden og for å lukke porene som nå har blitt renset.

Bare å stille meg spørsmål

Likes

Comments

Heii
Da har jeg begynt å samarbeide med Elsa and Rose, som vi vet så er det noen bikinier som er veldig dyre,men da kan du bruke koden min "LIVETSOMSARA15" så får du 15% rabatt!
Nå er det bare å handle bikinier i vei jenter!

Hvis dere går inn på Instagram og søker opp profilen min, som heter Livetsomsara. Har delt et bilde der og tagget ElsaandRose! Hvis dere trykker på den, så skal det ligge en link der så kommer dere rett til nettbutikken!

Likes

Comments

I dag følte meg meg veldig flink, fordi jeg sto opp kl 06:00 for å være med mamma på vaskeriet,hvor hun jobber. Hun begynner på jobb kl 07:30- 14:30,men det er greit å ha god tid på seg, på morningen. Spesielt når man har blitt helt oppslukt i en serie på netflix, som heter "You me her". Handler om et par som har noen problemer, men de prøver så godt de kan og få forholdet til å funke.

Jobben til mamma går ut på å vaske og brette klær, dele ut arbeidstøy og klær til de eldre. Dette er en jobb jeg kunne tenke meg, fordi de som jobber der er alltid i godt humør og veldig hjelpsomme og jeg liker å små rydde og vaske, så det er en perfekt jobb for meg, også hjelper du jo de eldre med å vaske klærene dems.

Når jeg kom hjem etter jobben,startet jeg å rydde rommet mitt. Det første jeg gjorde var å ta opp alle tingene fra gulvet, som sto i veien for at jeg skulle støvsuge. Når jeg var ferdi med å støvsuge la jeg alle tingene tilbake og fikk kastet litt søppel som jeg hadde på rommet.

Senere på kvelden satt jeg bare med mormor og så på TV mens vi strikket.


Likes

Comments