💋Hvordan jeg vasker min beauty blender? Jeg bruker faktisk vanlig shampoo,fordi da lukter den godt og er god som ny! Det jeg gjør er å ta såpe i hånden og gni beauty blenderen i hånda slik at den får såpe på seg, etter det så tar jeg litt vann på og klemmer litt på den og tar mer vann på helt til all sminken er ute og såpen.


💋for å spare tid om morningen pleier jeg å legge fram all sminken jeg skal bruke. Jeg har hørt at det kan være lurt å legge det i riktig rekkefølge, for da skal det gå fortere om morningen.


💋For å legge en fin bronzer, tar du å legger det som en "tre" form som tallet. Hvis dere søker på "what is bronzer and how to apply it". Finner dere masse videor om hvordan man legger det på og hva slags farge man må ha.


💋For å bli flinkere til å huske å ta av sminken, kan du legge sminkefjerner ved nattbordet, hvis du ikke har nattbord, så kan du legge det på senga. Jeg vet selv hvordan det er når man har lagt seg under dyna også kommer man på at man ikke har tatt av sminken. Ihvertfall jeg pleier da å tenke at jeg tar det i morgen og da har det kommet en del kviser og da angrer jeg veldig. Vet ikke hvordan det er med dere?


💋Jeg tror dette er en feil ganske mange gjør, men jeg visste ikke at når man tar på lus at taggene skal være ned mot håret, jeg har alltid gjort det omvendt. Jeg har prøvd det og de satt mye bedre på!


💋Det er alltid kjedelig å vente på at neglakken skal tørke,fordi det tar sånn 100 år! Finn fram en bolle med iskaldt vann å legg oppi isbiter! Husk å legge tynt lag meg neglakk og ha hånden oppi i sånn ca 20 sekunder.

Gjerne del denne bloggen videre, om du tror flere vil like det jeg skriver om! Er ikke alltid jeg har tid til å skrive men jeg prøver så godt jeg kan!

Det vil snart komme en giveaway på bloggen❤Følg med!
Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heii,i dag så har jeg vært på skolen og da fikk jeg en melding om at de lurte på om jeg ville sponse dem, jeg takket ja.

Jeg har bestilt en utrolig fin t skjorte som jeg viser dere på blogg når jeg har fått den! Det er viktig at dere følger meg på snap: Sara.blogg og Instagram:Livetsomsara hvis dere vil få med dere rabattkoder! Kommer til å skrive den på bloggen å, men hvis du kunne tenke deg å få med deg koden med en gang., så bør du følge!

Etter første kjøp så vil dere få en rabattkode på 40%. De har smykker, caps og klær, legger ved en link til hjemmesiden dems, så kan dere ta en titt.

https://www.reveuseonline.com

Likes

Comments

Hei, jeg har tenkt veldig mye på hva som skal bli mitt neste innlegg og jeg tenkte at jeg ville gjøre noe nyttig og hjelpe andre som ikke har det så bra som oss, så da gikk jeg inn på redd barna sine sider og leste litt om hva pengene går til og hva jeg kan samle penger inn til.

Jeg har delt på Facebook siden min om hvordan man kan gi et bidrag til noe bra. Jeg vil hjelpe barn i andre land til å få en bedre hverdag. Jeg vil gi dem penger til utdanning, tak over hodet,mat og drikke. Jeg ønsker ikke at de skal se folk bli drept eller leve i frykt/ sulte. Hver år dør det mange mennesker i andre land, fordi landet dems er preget av krig. Hver dag er folk redde for å dø,sykdommer som dem ikke kan bli kvitt uten medisiner. De ønsker å få fred i landet sitt.

Jeg har tenkt på en veldig viktig ting som jeg ikke helt skjønner grunnen til hvorfor vi skal gjøre og det er hvorfor skal vi ta inn barn som flykter alene til Norge også la de bo her til de er 18 år også sende dem tilbake til landet sitt hvor det ikke er trygt. Jeg mener at dette blir veldig feil,hvis vi skal ta dem inn, så må de få lov til å bo i Norge hele livet sitt. Hvis vi ikke lar dem det,så går disse barnene å tenker hver dag på hva de skal gjøre og da går de og er redde for at de blir sendt tilbake til et land hvor det ikke er trygt. Vi setter barndommen til disse barne på vent!!! Og det er ikke riktig,vi må hjelpe disse barna,få dem til å fullføre skole og få seg jobb og et sted å bo.

Vi er alle like,uansett hvor vi kommer fra og hvordan hudfargen våres er. Vi har alle opplevd kanskje noe som har forandret oss.

Jeg er oppvokst med en far som misbrukte dop og er alkoholliker, jeg har opplevd en far som har sinneproblemer og det har vært grunnen til at jeg og mamma ble sendt på krisesenter flere ganger og hentet av politiet, men det var mest pappa som ble hentet og satt i fengsel. Hvis dere vil vite mer om oppveksten min så får dere kommenter under og gjerne kom med forslag til hva dere ønsker jeg skal skrive om.

Hvis du kunne tenke deg å hjelpe barn/familier som ikke har det like bra som oss❤Så legger jeg ved en link hvor du kan gi et bidrag eller like innlegget mitt, og dele det,setter pris på det!

https://m.facebook.com/donate/1921797698140359/?fundraiser_source=feed&ref=bookmarks

Likes

Comments

Hei,tenk at vi er i November alt! Jeg syns dette året har gått veldig fort. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere 8 ting jeg skal gjøre i November🍁

Handle inn julegaver:
Hver år har jeg alltid sagt at neste år skal jeg være tidlig ute med å kjøpe inn julegaver. I år har jeg startet å handle i November. Selvsagt så må jeg også handle inn en gave til Egzon, fordi han har bursdag den 28 November!!! kom gjerne med tips til hva dere ville gitt til kjæresten deres <3

Kakao:

Det pleier jo å bli litt små kjølig i November så da er det veldig godt å krype under et pledd og drikke kakao. Hvem vet kanskje du finner en fin serie eller film med venner. Foreløpig nå så ser jeg på "Shadow hunters".

Gå tur:

Jeg elsker å gå tur, så lenge det ikke blåser veldig og er kaldt, men jeg har alltid fått høre at "Det finnes ikke dårlig vær, men bare dårlig klær". Det er jo egentlig litt sant, så lenge du har på de rette klærene og er i aktivite, så skal man ikke fryse.

Det er veldig fint å gå turer, bare å finne en sti i skogen eller gå rundt i byen og se litt i butikker men at man bare ikke kjøper noe. Hvis du kjøper noe så kan det bli mye å bære på til slutt.

Lage pynt:

Det er masse forskjellig ting man kan lage, for eksempel du kan finne fram et telysholder og noen fine motiver fra tynt papir eller servietter og ta dekopaslim på der motivet skal være,så er det bare å la det tørket. Selvsagt så må man jo ha litt musikk på og noen venner på besøk,blir alltid så mer morsomt da! Jeg har pleid hvert år å lage en gave selv, i år så har jeg laget sitteunderlag med dekor på, så send meg en mld på instagram: livetsomsara eller bare skriv i kommentar feltet hvis du ønsker å kjøpe av meg, selger for 400kr. Grunnen til at det er så dyrt er fordi jeg må kjøpe inn garn også tar det litt tid. Dere kan selv velge motiv og om jeg skal skrive et navn eller en tekst bare. Jeg legger ved et bilde av den første jeg lagde til mamma i fjor.

Rydde i klesskapet:

Kan være greit å ta bort sommerklærne og ta fram mer vintertøy. Hvem vet kanskje du finne noen klær du har lenge lett etter eller har glemt. Kanskje du finner ut at det er klær som er for smått, eller som du ikke kommer til å bruke noe mer, da kan du lage en haug med "Gi bort" , "Selges" eller "Kastes".

Lese bok:

I år tenkte jeg at jeg skulle kose meg med litt te og en god romantisk bok, som jeg kan drømme meg litt bort i. Det er jo 8 måneder til jeg møter en helt spesiell person, som jeg er utrolig glad i <3 avstands forhold er noe som kan være det vanskeligste i et forhold, men jeg og Egzon teller ned dager til vi ses for første gang. Jeg kommer til å skrive et innlegg om vårt forhold og hvordan vi takler ting.

Rydde i sminken:

Kan gå igjennom sminken og sortere, for eksempel du kan finnen noen bokser som du kan legge inni en skuff. Du har helt sikkert noen koster som trengs å vaskes. Skriv i kommentar feltet om du vil jeg skal skal lage en video hvor jeg viser dere hvordan jeg vasker mine koster og beautyblener.

Puzzle:

Jeg elsker å sette meg ned å puzzle et bilde, jeg kan fint sitte der i 1 time uten å tenke over hvor lenge jeg har sittet der og puzzlet. Jeg har akkurat fått et puzzlespill fra tanta mi som er et bilde fra New York. Er ikke så veldig mange brikker, er 500 brikker så jeg har et mål å klare å puzzle det ferdig før 1 Desember.

Likes

Comments

Hei, nå er det helg og isteden for å slappe av, så kan man være litt produktiv. Du har helt sikkert opplevd at du bare har ligget å sløst bort hele dagen din når du egentlig har masse ting du burde fått gjort. Jeg tenkte jeg kunne gi dere litt tips om hvordan man kan gjøre en lat dag til å bli mer projjduktiv.

  • Du kan lage en "To do" liste. Der du skriver ned alt du tenker du må gjøre, det kan være for eksempel støvsuget rommet sitt, vaske badet, re opp senga, ta en dusj, rydde veska, vaske sminkekostene, sortere sminke osv. Du blir også mer motivert når det står foran deg. Når du har gjort en ting ferdig så stryker du det bort, du kan bruke en penn, tusj eller blyant.
  • Når du har skrevet ferdig listen, kan det være lurt å skifte til vanlige klær og ikke pysj, fordi du vil føle deg mer våken og klar for å gjøre ting. Hvis du hadde gått med pysj så vil man gjerne føle seg litt mer slapp i kroppen. Ta gjerne en dusj før du kler på deg, så du føler deg ren og klar.
  • Hvis man har på musikk, så vil det bli mye mer gøy å få gjort de tingene man selv tenker at man må gjøre. Lag deg en liste på Spotify og smell den opp. Jeg bruk stefaren min sin, men søk opp lista "Just boring" så finner dere den jeg hører mest på.
  • Det første jeg ville ha startet med å rydde, er å re opp senga, fordi rommet ser så mye mer ryddig ut da. Jeg har aldri vært noe særlig flink til å hole orden i mitt rom, så det er ofte jeg må lage sånn liste.
  • Jeg syns det er viktig å kunne belønne seg selv med noe godt å spise også ha litt pause. Det jeg tar fram er en skål med sjokolade, siden jeg rydder i helgene for det meste, men hvis jeg rydder i ukedagene lager jeg meg gjerne te eller smoothi dagen før.

Gjerne legg meg til på snap: sara.blogg og instagram: livetsomsara

Likes

Comments

Heii, nå har jeg laget meg en snapchat hvor jeg blogger, så hvis du vil få med deg hva jeg gjør for noe utenom å blogge så legg meg til!☺

Setter veldig stor pris på om dere deler dette videre.

Likes

Comments

Heii, i går var jeg i en begravelse til en i familien min som jeg ikke hadde fått sjangsen til å møte, siden jeg har bodd i fosterhjem.

Jeg fikk en liten tankevekker, fordi jeg har en oldemor som jeg ikke er så veldig flink til å besøke og hun har vært en del på sykehus og jeg tror ikke det er så veldig lenge til hun vil ta farvel med oss,hun er 80 år gammel.

Ting vil bli vanskelig for meg når hun går bort,hun er alltid glad og snill. Hun bryr seg veldige mye om meg og broren min. 

Mitt budskap med dette innlegget er at vi må ta vare på hverandre og være der for hverandre. 

Likes

Comments

I dag har jeg søkt på min første jobb! Jeg synst dette er veldig spennende å starte og tjene mine egene penger.

Jeg har søkt jobb på vita på Buskerud storsenter, fordi jeg har litt peiling på sminke og hårprodukter som farging og bleking av hår.

Planene er å flytte for meg selv neste år og da er planene å leie en leilighet som ikke er så dyr og kanskje ta lappen også,men vi får se hva jeg har råd til.

Neste sommer så drar jeg ned for å møte en helt spesiell person, en som bryr seg om meg og er glad i meg for den jeg er❤Nemlig kjærsten min!

Likes

Comments

Heii, det har ikke blitt så mye blogging,fordi det har skjedd en del ting som jeg ikke er klar for å dele med dere helt ennå.

Denne gangen tenkte jeg å snakke om rasisme, fordi denne uken så hadde en venninne av meg vært borti hijaben til en jente og hun jenta med hijab ble så sur at hun anmeldte venninna mi. Jeg mener at å anmelde blir litt langt å gå, man kan heller snakke sammen om problemet og finne en løsning.

Jeg har ikke noe i mot utlendinger, men jeg tenker det at man skal få gå i det man vil, uansett hvilken kultur man har. Vi er like alle sammen selvom hudfargen er forskjellig.

Jeg mener at alle skal få komme til Norge,uansett om du har gjort noe kriminelt, så trenger alle en ny sjanse. Jeg er for å få flere utlendinger til Norge og hjelpe de vi kan, går an å sende penger via røde kors eller gi klær du ikke lenger bruker til noen som sammler inn


Likes

Comments

Jeg har alltid ønsket å ta meg en tatovering, en som betyr noe for meg og en som jeg kan være stolt av og fortelle hvorfor jeg tok den.

Jeg har tenkt en del at min første tatovering skal være evighetstegn, fordi jeg er sammen med en som bor i Albania og vi elsker hverandre veldig høyt. Vært sammen nå i 3 måneder og 16 dager.

Håp er noe jeg liker veldig godt,fordi det er så mye ting jeg vil gjøre og oppleve i livet og da tenker jeg at man må ha håp og tålmodighet,hvis man vil klare noe i livet.

Tenkte å ha et innlegg om Q&A,så det er bare å stille spørsmål.

Likes

Comments