då har de varit stress hela dagen, vaknade vid 07:50 lämnade liv vid 8:30 kom ner till stan lagom till att vi skulle vara på gruppen, haha

utöver de har de varit en bra dag kom hem hissade upp bilen gör att fixa de sista inför besiktningen imon bitti :-)

nu sitter jag i soffan och tar de lugnt och är extremt sugen på kaffe eller en öl hehe men får bli kaffe, sen kommer en kompis eventuellt förbi på en kopp eller 2 :-)

see ya

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tisdag kväll och jag tror jag ska somna känns helt fel med tanke på att jag är natt människa men har iaf bra sällskap av dottern som dansar och sjunger för fullt här hemma. går teckna och dansband om vartannat dunkar på fint i lägenheten iaf haha men de får man ju nästan förvänta sig när man har dubbla 8 or i ett torn och man har 2 torn haha ;-) snart lägga sig upp stigning vid 05:40 imon och dricka kaffe med grannen :-)

see ya later :-) <3

Likes

Comments

Blev lite ändrade planer för mig denna veckan, så är ledig från jobbet fram till söndag så måndag natt börjar jag jobba igen om allt går som de ska :-) Utöver de så är de skönt att få sova och vila upp kroppen lite :-) vilket är behövligt med tanke på att rygg smärtan kommer och går som den själv vill.

Idag händer inte så mkt ska snart hämta dottern från dagis, laga lite mat sen kommer en kompis förbi för att dricka kaffe :-)

Förhoppningsvis så blir de sängen lite tidigare idag en igår så man får sova några timmar innan pappa kommer imon bitti och knackar på dörren :-)

Nä nu ska jag gå :-) see ya later

Likes

Comments

​De va ett bra tag sen som jag skrev här inne nu, och de är mkt som har hänt sedan jag skrev sist. 

Jag har fått fast anställning på Tidningsbärarna dvs jag kör ut morgon tidningen mellan 03:00 och 05:10 6 dagar i veckan, och jag kan bara säga att  jag stor trivs. 

sen har jag börjat på ett ställe som heter Vägknuten ett projekt mellan försäkringskassa, lanstinget, arbetsförmedlingen och socialen, har träffat en hel del nya människor och lärt känna 3 nya vänner som jag  lärt känna bra men skulle vilja lära känna bättre :). Denna gången landade jag i en roligare grupp en vad jag gjorde föra året. hehe 


Och i fredags innan jag skulle jobba så gjorde jag slut med min då varande tjej/sambo efter att varit tsm i 2 år, så nu är de bara jag och dottern + katt, 


Har även på börjat eller snarare hållt på med ett projekt sedan förra året med de blev lite ändringar så nu ska vi bygga is bil av bmw-n som jag och grannen köpte tsm för 1000 kr :) och is bils projektet börjas i mon och då ska jag, grannen och en annan granne hjälpas åt att tömma hela bilen på inredning som vi sedan ska säga så vi kan köpa grejer att bygga med kommer försöka hålla uppdateringar på de projektet as well :) 


men nu ska jag göra mig redan snart dax att åka och jobba :D 

see ya :) ​

Likes

Comments

Torsdag i dag då, blir att städa lägenheten, diska, tvätta, skura och skrubba :-) för på måndag får man hemsök med tanke på att de inte blev av sist så vill jag bara att de ska bli över med de så jag slipper ha främmande folk i MIN bostad,

va nere hos arbetsförmedlingens psykolog terapi bla bla, igår mötet va ganska roligt faktiskt nack delen va bara att jag fick vänta 2 timmar ute i kylan på att dom skulle öppna vilket dom gör 10:00 :@ hehe. Så är på väg att bli förkyld och fan och hans moster. Imon får jag hem de nya tangentbordet+mus+Mus matta , razer (staving) gott att få hem rediga saker till datorn en steg närmare att börja spela och göra film mer seriöst :-) nu ska jag bara vänja mig vid att prata med mig själv också :s känns skumt hehe nä nu ska jag ta tag i lägenheten och dricka kaffet för om några timmar ska jag hämta min lilla skit unge på dagis :-) puss på er :-* ♥♥♥


Likes

Comments

Då sitter man och väntar på att mötet med arbetsförmedlingens psykolog :s ingen aning om vad jag ska prata med henne om men de blir säkert bra.

Och i går kom domen jävlig lindrigt
50000 kr i sveda/verk/mm
övervakning + frivårdens program plus. Hade hellre sett att han åkt in på 10 månader som åklagaren ville,

I helgen lutar de åt spel kväll så förhoppningsvis så kanske man kan göra en film eller ngt :-) nä ni ska jag som är så snygg, söt och het fortsätta frys arslet av mig <3 puss på er

Likes

Comments

Då har man varit hemma ett tag nu. Rättegången fick inte som någon hade tänkt sig överhuvudtaget, kan inte fatta att dom släppt honom från häktet i väntan på domen som kommer den 2 december. Men de positiva är iallafall att om han kontaktar någon av oss som varit där idag så åker han in i häktet för då bryter han mot tingsrättens till sägning mm. Blir så irriterad på att en sådan människa kan släppas på fri fot :@, Han kunde gått och väl stannat i häktet fram tills domen tycker jag.

Liv blev glad idag iallafall hon fick träffa lollo igen och jag får spendera lite tid med henne tills imon :), men nu ska jag fortsätta titta vidare på filmen puss på er :)

Likes

Comments

Pratade med en anställd på Kortio idag och bara för skoj skull så kunde jag inte låta bli att fråga om jag får länka deras sida vidare, (vill ju inte göra något olagligt mm) men iallafall kollade min mejl nyss då den jag pratade med sa att företagets VD skulle mejla mig ett svar. Gissa vad VDs är inte dumma ser dom en chans till gratis reklam så tar dom den och med tanke på att han godkände att jag fick länka vilket va lite roligt i säg men ett löfte är ett löfte så här kommer länken till sidan. vad vet jag du kanske hittar ett kort som passar just dig bäst när de kommer till shopping, resor mm. :)

https://kortio.se/?utm_source=google&utm_medium=sok&utm_campaign=Partners&utm_content=Kortio&gclid=CjwKEAiAy8ujBRCY6c-hveijhFASJAAcyGic2NN7Vtfwgdg4vfQ3R1N4pCYScohq6GOzLDE8xLB2XxoCRk7w_wcB
  • 84 Readers

Likes

Comments

Då har man hämtat liv på dagis :) imon så blir de kalmar för rättegång sen handla mat och saker till mig och liv :)

Hoppas innerligt att han åker in och inte kommer ut på länge länge,

Kvällen kommer spenderas med att dricka cola och kolla film :) sen få RF man väl se om de blir att vara social med nån eller inte :).


Likes

Comments

Kan börja med att säga att de inte blir nåt hembesök idag :) gött som fn :), men blir ändå att städa resterande delar i lägenheten. och imon är de som sagt rättegång i Kalmar och ska dit som vittne. Vill också be er om att gå in på min Youtube ska och hjälpa mig dela farsan film som jag gjort under natten :) gilla/dela :) så kommer jag försöka lägga upp bättre filmer mm :) http://m.youtube.com/watch?v=_AchG6HrEjU

Likes

Comments