Titta på bästa Hela Sverige Bakar å dricka te i ny tjocktröja.

Ha på sig tjocksockar, lukta tigerbalsam, förhindra saharas öken på läppar å händer, knappra alvedon, sniffa nässsoary och läsa Ferry Tales.

Somna till Veckans brott i mammsens å pappsens säng.

*Ynkepynk, ett uttryck som finns i familjen Östberg Larsson. Mycket bra för att beskriva någon som är lite ynklig, lite vek för stunden. Nån som behöver lite kärlek ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såååå nu är jag inne på sista dagen!

Känns lite sorgligt för gillar verkligen alla på detta kontor! Fast heeelt ärligt så känns det som en lättnad också, less på att ha ont i ryggen å sitta stilla hela dagarna. Man kan väll säga att dessa två veckor har fått mig att förstå vad jag inte ska ha för jobb i frmatiden.

Till lunch har jag bakat en kladdkaka jag ska bju på, ja har nämligen fått en massa gosaker å limonchelli (italiensk 40% sprit) till kaffet, visa luncher. Känns bra att kunna ge igen.

Ikväll åker jag till Veurne å hälsar på mina små belgiska pojkar. Måste tyvärr åka hem redan lördag kväll men känner att jag vill ha en sista heldag i Waterloo...

Annars då? hur är enrige värderna. Vet inte riktigt. Har massivt härliga smärtor i rygg. Brukar ha det när det blivit mycket stillasittande i dåliga ställning. Även om jag träna på kvällarna är det typ vardgasrörelsen som gör att ja inte får ont. Tar jag bort den i några dagar är de som hela ryggpartiet, nacke till svanskota, packar ihop å går hem. Händer ofta när jag typ är sjuk och ingår horisonelt lägge, sitter å pluggar länge eller som nu, kontorsarbetar vid samma skrivbord hela dagen. Försöker springa i dessa trappor så mycket som möjligt. Vi har nämligen fem vånningar med två kontor på varje våning. Jag sitter på botten och försöker springa upp till toan högst upp eller vattnet högst upp istället för toan å vattnet på samma plan. Men har haft mycket att göra och gått in i ett fokus som inte är lätt att rycka sig från.

Aja, nu ska jag springa ner till caffet här nere och köpa en salad, sen tar jag väll helg vid tre.

HADE!

Likes

Comments

Tjo tjena, halloj.

Sitter å working hard at this praktik jaooo. Har varit här i fem dagar nu och alla förutom första ser ganska likadana ut.

Jag kommer vid tio i nio, låser upp mitt och min handledares lilla kontor. Startar upp datorn, springer å tar en stor kopp kaffe, min handledare kommer och jag börjar jobba samtidigt som jag halsar kaffet och efter 15 min måste hämta nytt som jag kan gosa med.

Men eftersom ingen undra vad det är för praktik jag verkligen är på ska jag förklara det för er,å för gramtida ja.

Jag är allså på Eustafor, en lobbyist organistion som alla statliga skogsägare kan få vara medlemmar i. Denna organistaon funkar alltså som en connection mellan skogsägarna hemma och beslutsfattarna (politikerna) i EU. En politiker kan nämligen ha noll backrund eller kunskap om skog osv men ändå sitta som "Skogs expert eller skogs ansavrig", å då kan eustafor komma å ba "Fast v¨ra skogsägare, som jobbar med skogen, vet att detta förslag aldrig kommer funka, gör så här stället.". Kontorshuset Eustafor sitter i kallas European Foresty House, ett hus där olika sådana skogs organisationer, finns en för privat ägda skogar, några för skogstekniker, några för sågverk osv, har samlats delat på kostanderna och ska funka som skogs Europas mittpunkt.

Helt ärligt så har jag fattat typ i förgår (ons) att det är mäktiga snubbar jag sitter med/lunchar med varrje dag. Jag har licksom glidit in här, sagt typ tjena tjena, å sagt att jag inte har såå stort intresse i skog igentligen med högsta chefen för typ alla skogligt ägd skog. Men det är licksom litte skönt att inse att alla bara är männsikor, det blir ju först din övermäktiga när du gö den till det. Hade jag vetat vilken makt dessa personer har hade jag ju aldrig våga vara mig själv, jag hade ju satt på nått viktiga lilla jag filter.

Men det är kul här, för alla är så glada och skrattar mycket, jag hänger inte riktigt med att prata det vardagliga svåra språket, men jag lyssnar å skrattar. Det är även andra socialkåder som jag inte riktig tjäner igen mig försöker komma in i det hela och det är väll det praktik handlar om.

HADE!

Likes

Comments


Sitter nu efter en DAAAAG på tåget hem. Har verkligen varit en dag med långa bokstäver å helst många a;n.

Berättelsen om denna dag började väll med att jag inte kom till ro igår natt. Låg å vred å vände på mig tills 02.40 ca...
Jag skulle vara på kontoret kl 9.00 men var tvungen att stiga upp 6. Så hade inte ens hunnit bli trött, hehe.

Tåget går direkt till EU kvarteren och sen ligger kontoret ca 3 min gång från stationen. En kaffe på cafet i samma hus å sen var jag redo. Träffade Kathleen, mycket bestämd dam med skrattet nära.
Fick min uppgift, mitt skrivbord, var på mitt första möte å sen jobb. Går typ ut på att försöka förstå för att sen lossas förstå å göra en power point presentation.

Vart erbjuden/ombedd att följa med på en lobby sak i EU parlamentet på kvällen, och tackade ja! Gick ditt direkt efter jobbet med Sara. Under dessa timmar han jag bli bort fintad många gånger av folks engelska accenter, långa föredrag och dåliga PPT. Märkte dock att en bra PPT är ALLT. ALLT. Politiker är som de är och 25 min efter utsatt slut tid(20.30) hade de svamlat klart. Politiker är dock riktiga hårdingar, de bjöds på mingel med drinkar efter detta men jag duckade fan under å åkte hem. Och såååå klart var tåget 13 min sent...

Dagen har alltså bestått av intryck som räcker en livstid och x antal liter kaffe. Hel svart.

Många tror dock att jag är äldre än vad ja är, universitets student osv :).

Ny ska jag snart hoppa av, cykla hem och få i mig lite mat. Åt frulle, en mack till lunch å smällde i mig 20 jordnötter efter föreläsningarna, så ska bli gött med lite mat.

Nu ska denna dam, tack för sig å stänga igen.

Likes

Comments

Halloj! Vilken vecka va??

Sanna, bästaste Sanna, kom ner å hälsa på i veckan. Vi har vaktat hund, hus, ätit mat, samt sett Bryssel! Mycket bra vecka mycket bra sällskap.

Förresten titta på den högra bilden, super sött tant.

Skogen har vi gått i varje dag, älskar de. En dag joggade vi till å med!

De här är lite vad jag ätit. De ena är från b*js goda beBurger. De andra e typ va jag äter när jag är själv, gott å enkelt.

De enda är att de e lite kallt inomhus, väldigt kallt faktikst...

Men nu ligger ja under två filtar å tittar på Walghrens värld. Kvalité.

Likes

Comments

PraTänkte att jag ska ha ett litet "up snack" som man har innan viktiga matcher inför min praktik!

Jag ska alltså åka på praktik, genom skolan, tillbaka till Belgien, Bryssel, Waterloo. Praktiken kommer jag ha på Eustafor, en slags skogs lobbyverksamhet inom EU. Vet inte riktig vad det är jag ska få göra, jag hoppade mest på tåget innan de gick och när jag var på tänkte jag, "ohoo shit, va fan ska lilla jag göra där?". Men de lär väl visa sig.

Praktiken är vecka 45 och 46. Så vad gör en vecka 44, på lovet?

Jag e redan nu nere i Waterloo, ska ta hand om Millan medans familjen Sandell är i Teneriffa. De gick runt här igår och skröt om att det skulle vara 27 grader varmt, men jag trivs här där det är ca 15 lagomt behagliga grader.

Nått som är extremt skönt är att jag har bil!!! Asså tror inte ni förstår hur skönt!! Idag ska ja tillexempel hinna med att gå med hunden i bokskogen och handla, hade aldrig gått utan bil.

Sanna kommer ner på Måndag och stannar till Fredag så det kmr bli SUPER! Får se va skojsit vi hittar på.


Har inte skrivit så mycket på bloggen då inte så mycket har hänt. Eller jag har hunnit tagit körkort och fylla 18 samt börjat skolan igen!

Pöss HEJ å återkommer med roligare bilder osv snart!!

Likes

Comments

Liseberg va lajvet! Heddan kom som en suprice men...

...de är väldigt jobbigt att vara på tivoli och lyssna på Hov1

Livet i Skärgården va?!

Midnattsloppet was coming up, vi lirade runt med de mest förskräckliga flytt ever. Råkade vara en grattis festival där Icona Pop och Tjuvjakt spela. Otrolig mat och bra resultat för oss alla på loppet!

Resterande sista veckan på denna sommar, ska jag jobba, ha körlektioner och sen åka till fjällen med Sanna och hennes famely. Ladda batterier å få skavsår, pga nya kängor, inför skolstarten på måndag.

Hööööörs

Såg också att bilderna fucka upp i senaste inlägget men bryde mig så här lite (ca en millimeter)

Likes

Comments

Ligger i Annies säng med Hov1 på högtalaren.
Om 5 min ska vi fyra jag, Annie, Freddis och Julie på Liseberg och sen se just Hov1.

Haft två guld dagar med saknade vänner.
Fredagen, var ja å Annis på stan och gick i massa inrednings affärer och hade hemma spa.

Lördag på Julie och Freddis, lite sväng på stan och sen hem till balkongen.

Pöös Hej

Likes

Comments

Halli Hallåå!

Vart ska jag börja?? Drar en kort sammanfattning.

Varit i Grövelsjön med Elsa och Oskar för att träffa Karro. Jag och Elsa hade precis slutat jobb och tänkte oss en lung helg med långa vandringar och god mat uppblandat med gott sällskap. HA HA HA, Oskar och Karro skrattade oss rakt upp i ansiktet och vi hamnade på nått slags träningsläger. Verkligen super KUL visade de sig bli!!

Lite skryt statistik

Ett styrkepass på 1,5h

Ett stavgångsintervall pass, med 1h sammanlagd upp och ned värmning.

3h A1 pass på fjäll, vi han med topptur på 1067 m.ö.h, myr spring, 18,5 km, ta 460 höjd m och ha en ca tid på 10 min/km.

Tack Karro och Grövelsjön för en väldigt fin och dunder mysig helg!

Yran veckan då?? Överlevde jag??

Svar: JA, nästan en liten del av mig dog dock när jag på onsdagen missade min chans att gå fram till en av min större idoler. Jävla skit. Kom förövrigt in på Krogstråket onsdagen, eller gick snarare inte ut...

Yran var väldigt rolig, inte så mycket party party för min del med musik upplevelsen var värd ALLT.

Lite regn på Fredagen med de stoppade varken Johnossi att slå sönder ett piano eller mig och Elsa från att dans LÖS på Alan Walker. Per Gessle var också fin i sin hel vita dress. Förfesten hos P var också dunder trots att Team NAW förlorade i kubb.

Lördagen hade KUNG väder. Började med en förfest ingen ville gå ifrån (för jag styrde musiken), resultaten var dock att jag och Lollo rullade lite sent in på Tom Odell, men vilken MAN och vilken MUSIK. Ska iiiiinte försöka sätta ord på de. För Tjuvjakt och publiken fanns inget alternativ mer än att ösa 100%, vilken stämning, vilka killar! Vill ha dem som mina kompisar som mitt gäng. Föreställer mig att jag skulle skratta 24/7 då, och drömma får man väl.

Nu kommer jag dra från ÖSD ett tag, först ska jag göra en touch down i GBG och Annie, sedan i Strömma Kanal med bästa Sanna och hennes familj. SÅÅÅÅÅ Taggad att få åka och träffa dess människor, hämta all deras possitivitet och sen ta med den hem.

Nu ska jag fortsätta jobba, hehe, man kan säga att jag får pengar för att blogga eftersom jag gör de på jobb tid ibland, hehe. Sen brunch och planering med Emma och Oskar.

Pöss HEJ

Likes

Comments

Okej, tråkigt inlägg, alltså mycket text.

Har nu varit hemma i ca en månad, tror jag.

Känns faktiskt bra. Riktigt bra.

Många säger "Ta chansen, du vet aldrig när du får den igen!", "Du kommer aldrig ångra dig!". Jag tror inte de förstår. Jag gjorde inte de "Hur kan man inte ta varje chans att åka härifrån?". MEN varför måste man alltid ha de bättre nån annanstans? Jag tror man måste iväg och sen tillbacka, till var de nu är. Jag hade de JÄTTE bra och ångrar inte en sekund men måste få växa klart de sista innan jag kan känna att jag är riktigt klar och redo.

Innan jag kan kasta mig ut PÅ RIKTIGT måste jag få ha ett sisat tryggt år. Jag är inte riktigt klar här. Måste få lada lite till innan jag kan accelerera, sjuta upp, högt, högt, upp, upp, ut, ut och bort, bort.

Eller tillbacka hem.

Dock fortfarande konstigt att vara hemma. Kan inte säga att jag riktigt fått andas och landa. Rätt in i jobb och körkort.

Har även insett att man kan inte bara komma hem och tro att folk ska ha väntat, eller inte väntat, mer stannat upp. Att inget skulle ha ändrats och att jag fortfarande skulle få va en del av de. Man pratar och man säger att "när jag kommer hem" "när du kommer hem".

Verkligheten: Ingen väntar på dig. Ingen kommer börja höra av sig. För du har varit borta och folk glömmer, glömmer att en är hemma. Eller så inser folk att en inte är roliga och vara med och att de inte vill vara med en. Man måste liksom ha i tanken att folk har utvecklats och förändrats, både personligt och socialt, utan dig.

Du kan aldrig räkna med att inte vara ensam. Aldrig.

Likes

Comments