Liseberg va lajvet! Heddan kom som en suprice men...

...de är väldigt jobbigt att vara på tivoli och lyssna på Hov1

Livet i Skärgården va?!

Midnattsloppet was coming up, vi lirade runt med de mest förskräckliga flytt ever. Råkade vara en grattis festival där Icona Pop och Tjuvjakt spela. Otrolig mat och bra resultat för oss alla på loppet!

Resterande sista veckan på denna sommar, ska jag jobba, ha körlektioner och sen åka till fjällen med Sanna och hennes famely. Ladda batterier å få skavsår, pga nya kängor, inför skolstarten på måndag.

Hööööörs

Såg också att bilderna fucka upp i senaste inlägget men bryde mig så här lite (ca en millimeter)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger i Annies säng med Hov1 på högtalaren.
Om 5 min ska vi fyra jag, Annie, Freddis och Julie på Liseberg och sen se just Hov1.

Haft två guld dagar med saknade vänner.
Fredagen, var ja å Annis på stan och gick i massa inrednings affärer och hade hemma spa.

Lördag på Julie och Freddis, lite sväng på stan och sen hem till balkongen.

Pöös Hej

Likes

Comments

Halli Hallåå!

Vart ska jag börja?? Drar en kort sammanfattning.

Varit i Grövelsjön med Elsa och Oskar för att träffa Karro. Jag och Elsa hade precis slutat jobb och tänkte oss en lung helg med långa vandringar och god mat uppblandat med gott sällskap. HA HA HA, Oskar och Karro skrattade oss rakt upp i ansiktet och vi hamnade på nått slags träningsläger. Verkligen super KUL visade de sig bli!!

Lite skryt statistik

Ett styrkepass på 1,5h

Ett stavgångsintervall pass, med 1h sammanlagd upp och ned värmning.

3h A1 pass på fjäll, vi han med topptur på 1067 m.ö.h, myr spring, 18,5 km, ta 460 höjd m och ha en ca tid på 10 min/km.

Tack Karro och Grövelsjön för en väldigt fin och dunder mysig helg!

Yran veckan då?? Överlevde jag??

Svar: JA, nästan en liten del av mig dog dock när jag på onsdagen missade min chans att gå fram till en av min större idoler. Jävla skit. Kom förövrigt in på Krogstråket onsdagen, eller gick snarare inte ut...

Yran var väldigt rolig, inte så mycket party party för min del med musik upplevelsen var värd ALLT.

Lite regn på Fredagen med de stoppade varken Johnossi att slå sönder ett piano eller mig och Elsa från att dans LÖS på Alan Walker. Per Gessle var också fin i sin hel vita dress. Förfesten hos P var också dunder trots att Team NAW förlorade i kubb.

Lördagen hade KUNG väder. Började med en förfest ingen ville gå ifrån (för jag styrde musiken), resultaten var dock att jag och Lollo rullade lite sent in på Tom Odell, men vilken MAN och vilken MUSIK. Ska iiiiinte försöka sätta ord på de. För Tjuvjakt och publiken fanns inget alternativ mer än att ösa 100%, vilken stämning, vilka killar! Vill ha dem som mina kompisar som mitt gäng. Föreställer mig att jag skulle skratta 24/7 då, och drömma får man väl.

Nu kommer jag dra från ÖSD ett tag, först ska jag göra en touch down i GBG och Annie, sedan i Strömma Kanal med bästa Sanna och hennes familj. SÅÅÅÅÅ Taggad att få åka och träffa dess människor, hämta all deras possitivitet och sen ta med den hem.

Nu ska jag fortsätta jobba, hehe, man kan säga att jag får pengar för att blogga eftersom jag gör de på jobb tid ibland, hehe. Sen brunch och planering med Emma och Oskar.

Pöss HEJ

Likes

Comments

Okej, tråkigt inlägg, alltså mycket text.

Har nu varit hemma i ca en månad, tror jag.

Känns faktiskt bra. Riktigt bra.

Många säger "Ta chansen, du vet aldrig när du får den igen!", "Du kommer aldrig ångra dig!". Jag tror inte de förstår. Jag gjorde inte de "Hur kan man inte ta varje chans att åka härifrån?". MEN varför måste man alltid ha de bättre nån annanstans? Jag tror man måste iväg och sen tillbacka, till var de nu är. Jag hade de JÄTTE bra och ångrar inte en sekund men måste få växa klart de sista innan jag kan känna att jag är riktigt klar och redo.

Innan jag kan kasta mig ut PÅ RIKTIGT måste jag få ha ett sisat tryggt år. Jag är inte riktigt klar här. Måste få lada lite till innan jag kan accelerera, sjuta upp, högt, högt, upp, upp, ut, ut och bort, bort.

Eller tillbacka hem.

Dock fortfarande konstigt att vara hemma. Kan inte säga att jag riktigt fått andas och landa. Rätt in i jobb och körkort.

Har även insett att man kan inte bara komma hem och tro att folk ska ha väntat, eller inte väntat, mer stannat upp. Att inget skulle ha ändrats och att jag fortfarande skulle få va en del av de. Man pratar och man säger att "när jag kommer hem" "när du kommer hem".

Verkligheten: Ingen väntar på dig. Ingen kommer börja höra av sig. För du har varit borta och folk glömmer, glömmer att en är hemma. Eller så inser folk att en inte är roliga och vara med och att de inte vill vara med en. Man måste liksom ha i tanken att folk har utvecklats och förändrats, både personligt och socialt, utan dig.

Du kan aldrig räkna med att inte vara ensam. Aldrig.

Likes

Comments

Location: Nånstans i luften mellan Bryssel och Stockholm.

Sällskap: Bästa Karin med vätskebrist (fast hon envisas med att de inte är de, har dock tvingat i henne en liter vatten och nu säger hon att de börjar lätt)

Sista resan. Har rest den här sträckan ett antal gånger de senaste halvåret. Nu är de sista. Ingen bokad biljett tillbaka.

Känslan att lämna ett hem för att resa till ett annat hem är otroligt konstig. De är som ett oroligt ulligt djur i magen som snurrar runt runt. Kan aldrig komma till ro. Aldrig lägga sig ner och sova.

Annie, Freddis och Heddan. Jag älskar er.
Hade Eskilds! Hoppas ni får mycket Osh.

Säga Hejdå. Visa av dessa personer kommer jag aldrig träffa igen. ALDRIG. Så sjukt konstig att för ett halvår sedan hade jag ingen anning om att de levde, sen mötes vi. Träffades intesvit i ett halvår. Klagade på mat, lärare, Belgien och skolan, drack oss fulla, skrattade eller skämdes Måndagen efter. För att sen aldrig träffas igen. De åker hem till Bergen, Finland, Stockholm, Trondheim osv och bara fortsätter sina liv, jag fortsätter mitt i Östersund och våra vägar kanske aldrig kommer korsas igen. Vad säger man? "Hejdå, ha ett bra liv."

Hej Då Belgien, Bryssel, belgarna, Waterloo, SSB, Sandells, gänget, Vic, Lovisa, Christina, David och alla vänner. Hej då och Tack. Tack för allt ni lärt mig, för att ni släppte in mig i era liv och lätt mig uppleva allt detta på bara ett halv år. Tack för att jag fick träffa människor som tänker helt annorlund. Tack för alla fester och minnen. Tack för alla SSB ärr och blåmärken. Tack Mamma och Pappa som släppte iväg mig och gjorde de här möjligt. Hejdå ett kapitel i mitt liv som aldrig mer kommer komma igen.

Peace out Belgien.

Ps. Sista inlägget med kategorin "My Second life"


Likes

Comments

Går till så här:

Fredag, Utspring kl 15.

Finaste Heddan kom där utspringandes efter ett lite mer tveksamma student sången. Sen skålades de och bjöds på förnödenheter.

Var på två mottagningar. AE's och Eriks. Hos AE var vi i två timmar, satt å åt och drak champange med bästa Matte läraren David och Engelska läraren Lovisa.

Hos Erik träffa vi också lite folk.

Sen gick jag, Annie och Julie till slottet. Träffade på Martina, Kristin, Oliver, Amanda och Gard för att gå med dem till Oscars. Jag gick hem 00.00 men de flesta Studenter och annat folk drog vidare till Knock out.

Lördag, kl 13.30 var jag på slottet. Duschade, fixade hår, sminkade för.....

VI SKULLE PÅ BALEN!

Varje student fick bjuda 12 gäster och balen var i Bryssel på The Hotel. Bryssels kanske högsta byggnad. Heddan var redan där med sin familj men vi kom in till 19 med Julies mamma.

Balen var på takvåningen och allt var sååå fint. Annie och Freddan höll ett väldigt fint tal till Heddan å Heddans familj va super roliga, särskilt Farfar<3

Efter festen var tipp topp, typ. I Belgien har man inte uppfunnit AC än så de va OTROLIGT syre fattigt och varmt. DJ var inte den bästa men skön stämning med skönt folk och VIP gjorde natten 👌🏼

Jag och Annie trillade hem runt 05.... somna 07 och vakna 10.... vid 14 började man känna av nattens dans. Men men!

Och så går en Student på SSB till!

Likes

Comments

Här hänt så mycket sedan sist... så snabb repris.

Kristihimmelsfärd
Lollo och Andreas kom på besök och jag å Olle var ensamma hemma.

Nästa helg, ensamma igen.
Fredagen bjöd på en dunder kväll på Stamp.
Lördagen försökte Jag, Annie och Majken shoppa till balen.
Sedan var jag ensam men fyllde dagarna fram till Torsdag med mysiga middagsgäster.

Sedan var de student men de kmr i kväll!

Hade gött min vänner!

Likes

Comments

Sååååå....

På fredag 19/5 möte jag upp Pappa på Göteborgs flygplats föratt sedan åka ut till hotellet.
Träffa Pappa igen va 10/10 Mörka Pollys. Älskar fan den människan. #pappaforthewin

Hotellet va gött mos med badkar, storsäng å fin utsikt.

Sen åkte vi å åt pasta #kolhydratsladda

Mässan va kul å Pappa köpte en Göteborgsvarvet tröja till mig, kanske de ovärdaste i pengar men fan va ja älskar den! Karro möte oss där!

När vi skulle hem fucka ja å Västtrafiken upp de...

Pappa satt å åt en till middag med Jessica å hennes syster, jobbar kompisar till pappa som alltid åkt med!

Lördag, The BIG day.

Lite mys frulle.

Skrev klart en uppgift ute medans pappa å karro gjorde sig i ordning.

Gick en promenad, köpte lite kvarg som avnjöts i solen vid vattnet.

Upp på rumet å kollade på tre avsnitt av Russ2017, började läga fram kläder, borstade tänder, packade väska å duschade (?).

Ut från rummet, till knöck full buss.

Gick runt där en timme. Lämnade väska, nojade över att ja var hungrig men bara hade en timme till start sååå. Gick inte på toa #ångraefter5km

Startfålla med nån halvstel uppvärmning, knöt om skor sec innan start.

START: 16.00

Alla sprang förbi, trode serr att ja låg sist...
4km började folk bli trötta å sprang mer i min takt. Många var tvungen att redan börja gå i uppförsbackar.
Men inte Jag! Trippade sakt men stadigt upp för första bron för att sedan ringa Karro å berätta att nu kmr ja snart förbi hotellet!

Halsade en energi dryck #illamåendei3km

Kissnödig typ hela loppet men pallade verkligen inte.

Vid hotellet stod Karro.
"Du ser pigg ut!!"
"Jag är de!"

Sprang förbi i kille på kryckor, kan han kan jag tänkte jag å klappade stöjande på axeln! Sprang förbi de flesta nu, men höll min stabila fart, för man får ibte ta ut sig förtidigt #efter13km

16.5km insåg jag att de snart är mål, å jag är inte speciellet trött... #fartökning Inser även att jag har skavsår på insidan armarna, ingen annanstans men där.

Vid 19 km.
... Anna du kan inte noja över detta för att sedan springa de och inte vara död efter... #merfartökning

MÅL

Ringer pappa
"Jag är inte ens trött"

10 min sennare.
"Pappa jag har jätte ont i bennen å ja kan inte ens gåååå"

20.00 Tillbaka på hotellet å efter en jävligt långsam men go jävla hamburgare #sryveggos va de bumms i säng.Bästa beslutet EVER att ta med dess efter målgång. Här mådde ja förlvrigt illa och frös nå jävligt #17gradervarmt

Söndag

Shopping med Pappsen resulterade i tre affärer, Stadium, Intersport och Naturkompaniet.

Känslan i bennen?
Brutalt onajs.

Ingen skön jävla träningsverk. BARA ont. Kunde inte sitta eller stå eller gå najs. Flyget hem gjorde en stelare än en torkad bröbit.
När jag reste mig upp ur flygplatsstolen knakade de så pass i min kropp att kostym dammen bredvid undrade om jag behövde hjälp att ställa mig å sätta mig igen... #plåtniklas #fastiettlägge

Armskavsåren gör också fett ont å ja går lite som The Rock för att få så lite friktion som möjligt.

Utvärdering på detta. 8.5 av 10 Mörka Pollys!

Likes

Comments

Knappast! Känns som jag inte skrivit på 730 år!

Jaja, vad har man senast gjort?

Fotbollen som jag skrev om gick som de gick.
*se statisktik

Loppet gick väll bra, typ.

Föra helgen kan vi dock prata om. De va riktig kul! En kille i Gym hade typ hemma fest/ hemma kröck både lördag och fredag å de riktigt dunder kul. Pol å allt.

Gjorda mål
1st (självmål)

Insläppta mål
21 st

Antal matcher
2st

🇳🇴IDAG! Var de 17 maj! Å ja gratulerer med dagen till Norge! De kom Norskar från hela Belgien och Nederländerna kom till slottet området för att gå deras 17 mai tåg 🇳🇴

🇳🇴De va så fiiint å alla folkdräkter var helt fantastiskt fina!
Gud måste nog gifta mig med en norsk så man kan få va med på riktigt! 🇳🇴


I veckan har de varit förberedelser för matte nationel men nästa ännu viktigare, uppladdning av GÖTEBORGSVARVET! Springer på lördag å åker till Göteborg på Fredag morgon. Så tagg men lika mycket ångestens och nervositetens gammel mormor

Pappa, Karro och hotel väntar!

Likes

Comments