View tracker

Sommaren rullar på fint, ja har fan alltid nått att göra och är knappt hemma. lite tråkigt dock eftersom jag inte hinner göra andra saker som ja skulle vilja. Till exempel skulle jag vilja hinna rida mer och hinna ha grillkvällar. har fan inte ätit grillat en ända gång denna sommar. Känns tragiskt.

Så om ja inte har tid? vad hittar jag på då? helt ärligt vet ja inte vart tiden tar vägen. Jag umgås med vänner, jobbar och tränar. Gårdagens träning var en spontanare. Vi drog till någon crossfit hinderbana på Frösöpark. Va ass jobbigt och jag öppnade träningspasset med att trilla å börja blöda näsblod.


Storsjöcupen har kommit till stan å ja har varit å kollat lite å träffat folk. Igår träffade ja Gabbe å Elsa. Gabbes brorsa spelade så vi hejade på han.

Sen vill ja tipsa om en sak till folk. Ser å hör att många drar å fikar på Jordgubbs fiket på Rödön. jag som bybo på Rödön, tipsare er om att skippa det fiket å fika på antigen bruggstun i Undrom eller byhuset i närheten av jordgubbslandet. De två fiken är mycket mysigare, finare och godare. Ett litet sommartips från Östberg :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kände mig så jävla inspo heeela denna dag, så ni förstår inte! Vi bestämde oss för att paddla kajak, så vi gjorde de, och så pausade vi å åt vattenmelon!

Likes

Comments

View tracker

Tre större saker har hänt sedan sist:
1. Midsommar. Tog de bara lugnt å hade en vild kväll med Wilma i Nälden ;). Åt tre rätters och plockade sju sorters blommor och hoppade över 9 gärskådar på Rödön! Så ni hör ju, de va galet!
2. Jobbat. Inte så mycket mer å säga om de. Vill ni se hur vacker ja e på Jamtli och även få uppleva 1970-talet, kika då förbi i kiosken i fem myror parken, nu på fredag. Jag utlovar er en syn ni aldrig har skådat i form av kläder!

3. I föra veckan paddlade jag å några vänner kajak på storsjön. Som de mäster fotografer vi e finns de många bilder som kmr i ett senare inlägg. Tror faktiskt ja ska va så "proffsig" att ja gör ett tidsinställt inlägg om detta intressanta ämne! #proffset

Hörs, Hej!

Likes

Comments

Tjaba tjena hallå!

Va på en fin konfirmation i söndags. Många sv min nära vänners syrror konfirmerade sig så de va kul, kul å titta på. Eller nej, de va svin tråkigt i kyrka men de va de värt för att, ja vet ej, fira dem?

Har en så länge varit en göör go vecka me mycket kompisar å sena kvällar. Sov med Lollo i tält inatt och idag är planen att paddla med några å träffa Gabbe å Corne å göra lite business #viktig #vuxenpoäng

Likes

Comments

Två veckor sedan ja skrev ett inlägg, men tror helt ärligt inte någon saknat min intressanta blogginlägg ;)

Sen sist har ja hunnit gått på sommarlov, haft några fotbolls nätter, spelat korpen och jobbat.

Hörrs Hej! 👋🏼

Likes

Comments

Igår va super kuligt! Han me att rida, kolla flak, hämta sprit, dricka den, mys middag med Hanna och så hann ja ha jätte roligt!

Sminkade å plattade hårt på cirlusen så ja kunde använda min favorit spegel, de va goals!

På kvällen va ja åt ja middag hos Hannis å sen åkte ka till Frösön. Kubade tillbacks till stan och österäng, träffade roligt folk där å sen hängde ja vid trappen!

Träffade väldigt kuligt folk å livet rullade #rulltårta

Sov hos Hanna

Ikväll/Inatt jobbade ja på bröllop #slitigt

Likes

Comments

Har gjort mycket trots att ja inte skulle göra nått nu när föreställningen är slut. Har ätit spontan middag på Vezzo men Wilmis, gjort en fin fläta i Issas hår och bränt mig för de har varit sviiin bra väder. Sen har ja fått tandställning på under käken sä de gör piss ont men men.

Nu är de Fredag å student å ja ska festa! Så när detta publiceras är ja troligtvis inte så kry.

Likes

Comments

Vill ba uppmärksamma folk på att ja sprang vårrusset och klarade det och de gick bra och de va på oki tid och ja e nöjd! Sen fick man mycket smått o gott och en picknick så denna kväll rullade på bra

Likes

Comments

Min kropp e trött, mitt huvud e trött å ja ska snart få sova i en riktig säng för första gången på en vecka. Ska bli så skönt att inte behöva sova på en flipperdyna (aka, en lite tjockmadrass).

Alla föreställningar är slut och de betyder slut på ett cirkus år. Tror int ja fattat de än. Saknar de lite redan nu... MEN ska ju ditt igen på tisdag å ha grillkväll så lär ju träffa alla då igen! Denna förställning har varit fylld med (bokstvligen) blod, svett å tårar men även väldigt mycket skratt!

Ja hann även med att se på opes serie premiär på torsdan me Gabbe väldigt kul! Sen har även de blevit grönt i Östersund. #kul

Likes

Comments

Hade de svåraste jävla matte np nåååågonsin. Va bajs sketa svårt... Sen gick jag och Gabbe till frösön #hurtiga Jag gick till cirkusen och han fick hem. Fint väder va de också. På cirkusen va de knatte avslutning och sista fixet innan föreställning! Nu ska jag å bästa Hannis sova här själva, fett läskigt men fett najsigt!

Likes

Comments