Hej igen allihopa nu är det snart 30 minuter tills det är 1 december 2017 och jag har tänkt att göra en nystart på bloggen. Mest tänker jag väl att jag ska skriva om min flytt till Karlstad till hösten och min träning som jag tänkt börja med redan imorgon. Nu kör vi en kickstart på träningen. Just nu väger jag 94 kg och målet är att gå ner till 50 kg som jag har vägt förut. Möjligtvis att jag stannar vid 55 kg om det känns som att jag blir lite för smal. Men hur som helst så är det många kilon som ska bort och mycket hårt arbete som står framför mig. Personligen hatar jag egentligen att träna och hade bara velat sova bort hela dagen. Så hur får man egentligen en person som hatar att träna till att börja träna kanske 3 gånger i veckan och gå ner 40 kg? Jag tror att man måste komma till någon slags vändpunkt eller gräns i sitt liv där man känner att "nej nu räcker det" och jag tror att jag kommit dit nu. I helgen så besökte jag lågprisvaruhuset Gekås i Ullared och gick runt och kollade på kläder. När jag hittade lite plagg som jag tyckte om så letade jag förgäves efter ett i min storlket (XL) men allt jag kunde se var S och XS och det fick mig att bli rätt ledsen och arg. Arg för att det var dåligt utbud och det skulle ju finnas XL men det fanns inte på hyllorna, och ledsen för att jag kände att min kroppsstorlek begränsade vad jag hade för val i affären i klädval. Jag vill dock vara tydlig med att säga att det är Gekås som har gjort fel här och borde ha fler större storlekar framme, men jag kände väl att detta var någon slags fast gräns för mig.


Jag vill ju kunna bara ta ett plagg på hyllan och sätta på mig det i provrummet och att det sitter perfekt direkt. De var länge sen något sådant hände nu Det är dags för mig att vända tillbaka mitt liv, och jag börjar redan imorgon med att träna efter skolan. Gymmet i närheten av där jag bor har just nu ett julerbjudande där dom erbjuder träning över jul för en viss summa och den tänkte jag ta. Men detta är ju lättare sagt än gjort. Min gissning är att jag redan imorgon kommer få tvivel om hurvida jag borde gå och träna imorgon eller hellre ligga kvar i sängen och slappa. Då gäller det att vara hård mot sig själv och stå upp för sin egen hälsa och faktiskt pallra sig iväg. Men nu tänkte jag gå och lägga mig i alla fall och förbereda mig för dagen imorgon.

Imorgon kommer jag även besöka IKEA med min kompis som jag ska flytta ihop med och kolla lite på hur vi vill att lägenheten ska inredas, kan hända att bilder därifrån också kommer upp här.


//Sara

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag heter Sara och har tidigare haft lite bloggar som jag dock inte uppdaterat. Nu är jag igång på riktigt denna gången och ska försöka uppdatera en gång om dagen i alla fall!

Jag kommer skriva om saker som jag tycker är viktiga, roliga, tråkiga och som man förhoppningsvis kan relatera till.

Så sitt ner och njut!

Tack för mig

//Sara

Likes

Comments