I mitten av maj flyttar denna lilla skönhet hem till oss. Shiva ska bli "storasyster" till En liten tjej, som är bland det raraste jag sett. Men än är det ca 4v kvar och tiden går så fruktansvärt långsamt. Och det är väl första gången på evigheter som tiden inte flyger iväg. Men när man längtar så stannar nästan tiden, o jag längtar efter denna lilla tös massor. Det ska bli en fin familjehund samt användas till jakt så småningom om det är något hon visar intresse för. Men går tiden så här långsamt, dröjer det innan vi får veta det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är nog ingen lyckligare än Shiva. Hon va så glad när hon kom ut o det va vitt ute och kallt. Om än inte mycket snö, mer frost o lite lite snö på marken. Ändå den lyckligaste o ville absolut inte gå in efter morgonkissen. Så hon fick vara kvar ute i löplinan i trädgården.
Tänk att hon kan göra en så lycklig. Denna hunden kan va min hjärnblödning, min tröst och bästa vän. Men trots alla gånger man behöver bli arg, så är de stunder hon bjuder in till leenden o skratt så många fler. Ett av de bästa besluten jag fattat i mitt liv, är att ha öppnat mitt hem o anpassat mitt liv efter denna individ. ❄️❤️

Likes

Comments

Idag är det sjukstuga här hemma, jag har fått en förkylning som kom som en käftsmäll igår. Rösten försvann nästan helt igår. Men vi tog oss ut på en promenad i de härliga höstlöven, förbi slottet. Snöflingorna föll idag, årets första snöfall. Även om snön inte låg kvar så va det ändå mysigt.
Husse i huset jobbade över och kom precis innanför dörren. Så vad passade inte bättre än gulaschsoppa när han stått ute hela dagen i detta kyliga väder?

Likes

Comments

Från att vara en träfärgad, tråkig hylla som inte alls passade in i vårt hem. Till detta. Lite färg och tapet, jag kan dock inte ta åt mig av tapetseringen av hyllan. Utan det får jag faktiskt lägga på min sambo, som är suverän på att just tapetsera. En dold talang han har. Vilket passar bra då vi båda tycker om att pyssla i hemmet. Nästa man på tur är köksstolarna som ska få sig ett lyft, samt badrumsskåpet.

Likes

Comments

Nu finns även jag att följa på blogkeen!

Likes

Comments

Efter en kopp te och frukost för både mig o shiva, tog vi oss en promenad bland fallande löv. Hösten är äntligen här, träden ändrar sakta färg, det börjar bli mörkt om kvällarna o man tänder ljus o kan bara landa i soffan med en kopp te. En årstid som jag uppskattar, trots leriga tassar, blöta pälsar och hårda vindar, så tror jag ändå att de där soliga Höst dagarna väger upp det. Om inte annat så är det snart de två månaderna under året där jag slipper allergier o de ser man ju framemot. 🙏🏻

Likes

Comments

Idag ställde jag mig och kokade lingonsylt och saft av de lingonen vi plockat, blev superbra och känner ju att jag vill gå o plocka mer av de skogen har att erbjuda. Stekte även på en andra omgång med kantareller. Blåbärsförrådet är påfyllt lika så frysen, med viltkött. Hjort, vildsvin och rådjur. Vintern är räddad, det enda jag saknar från naturen nu är kräftor, så det måste jag ta tag i nån kväll.

Likes

Comments

Veterinären sa att hon förmodligen fått en smäll, att det är ett vätskefyllt blåmärke. Hon ska äta antiinflammatoriskt, vilket inte va några problem alls att ge henne. Då det är som hundgodis, hon får göra nått trix o sen får hon tabletten som hon gärna vill ha.
Det jobbiga och framför allt tråkiga är att vi ska hålla henne lugn i en vecka! Min hund, som har en massa energi och är en hund som kräver mycket, både fysisk och mental aktivering, ska alltså vara lugn en vecka. Detta kommer bli en spännande vecka.

Likes

Comments

Idag väntas ett veterinärbesök med Shiva.
Hon är svullen på insida lår på vänster bakben, igår sprang hon i skogen som vanligt, men på kvällen när vi kastade boll skrek hon när hon stannade för att fånga bollen. Jag kände o klämde på henne med hon sa inget, men känner en markant skillnad mellan höger o vänster ben.
När vi skulle gå upp för trapporna igår kväll när vi kom hem så stannade hon o ville gärna inte gå upp, så jag petade till henne på rumpan o hon gnydde o tyckte inte alls att de va skönt. Så när vi kom upp kände jag igenom henne igen, o tryckte o klämde överallt, men inte ett pip. Så imorse va jag uppe tidigt och ringde till distriktsveterinärerna här i Flen, och fick en tid redan kl 10.00 idag. Så nu ska vi äta lite frukost så vi orkar med dagen.

Likes

Comments