Header

VARDAG

Godmorgon!Nu så har jag vaknat och ska snart ner och äta frukost. Jag bloggade inget igår kväll men jag kom hem från jobbet och duschade och åt och sedan kollade jag lite på tv. Sen efter det så gick jag och la mig för jag var ganska trött. Idag så ska jag gå till skolan och semnhar jag träning ikväll också. Imorgon har jag konfa och imorgon efter konfan så MÅSTE jag städa Sunshines bur. Nu är det fyra dagar kvar tills jag får lov yay. När har ni lov ovh vad ska ni göra?? Jag kanske ska jobba lite och sen så ska jag hoppa med Sunshine och vara med kompisar. Sen har jag inte jätte mycket planerat. Du är fin som du är!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

VARDAG

Hej! Jag har inte gjort en ny header än men har verkligen försökt att göra en men den blev bara suddig. Men vi får se jag kanske hinner idag eller så gör jag det på onsdag efter jag har varit på konfan. Men på onsdag så ska jag kolla på en innebandymatch också. Idag så ska jag jobba tror jag, isåfall så jobbar jag 16:00-18:00. Efter det så ska jag läsa min engelska bok och städa mitt rum. Även denna helgen har jag ett poolspel alltså typ 2 eller 3 matcher. Be who you are!

Likes

Comments

VARDAG

Jag har inte bloggat i helgen men har inte riktigt satt mig och gjort det, vet dock inte varför. I fredags så hoppade jag lite med Sunshine men det gick sådär hon var inte så sugen på att hoppa för det var blött. Sedan var jag inte hemma resten av fredagen och sen igår så vilade jag bara och bakade morotskaka. Idag så gick jag upp tidigt och åkte för att spela tre matcher, alltså poolspel. Jag tycker att det gick sådär. Vi spelade lika i en match, förlorade en och vann en. Sen så åkte vi till en pizzeria och sen åkte vi hem och jag är skit trött nu så nu ska jag sova. Godnatt!

Likes

Comments

​Hej! Jag ska försöka göra en ny header när jag kommer hem för jag hinner inte det nu. Igentligen brukar jag vara på morgonidrott på fredagar men det blev inställt. Skriver bara lite nu för igentligen så ska jag cykla nu. Idag så ska jag nog hoppa med Sunshine efter skolan och då kanske jag kan ta någon bild. Aja vi hörs senare för nu måste jag sticka till skolan. Du är fin som du är!

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er! Nu är jag tillbaks, jag har inte bloggat på jättelänge. Det har hänt ganska mycket, i slutet av sommaren så skaffade jag en ny kanin som heter Sunshine och hon är jättelik min förra kanin Smulan. Det är alltså Sunshine som är på bilden ovanför. Sunshine är jättemycket piggare än Smulan och jag har börjat hoppa med henne lite grann. Sedan så började jag skolan, alltså 8:an. Det är inte super mycket i skolan än men det lär bli det. Idag har jag innebandyträning och jag är så taggad dör på söndag så ska vi spela poolspel. Veckan har gått så snabbt för det är redan fredag imorgon. Är det bara jag som är rädd att det ska dyka upp en clown någonstans vart jag än är? För det har blivit så mycket snack om det på senaste tiden. Du är fin som du är!

Likes

Comments

VARDAG

Nu så sitter jag och kollar på fotboll och äter popcorn, hahah. Vi kom hit för ett tag sedan men sen dess så har vi spelat lite sims 4 och så har vi varit ute och gått med Douglas och vi gick förbi sjön och också poolen. Precis nu så satt vi och skrev ett litet träningsschema för veckan. Men nu ska jag fortsätta att kolla på fotbollen eller spela sims. Be who you are!

Likes

Comments

VARDAG

Idag så har jag inga bilder att lägga upp eller inte nu i alla fall. Har inte tagit bild på mina inköp än men ska försöka hinna göra det imorgon innan jag åker. Snart så kommer min farmor och en utav mina kusiner, jag längtar till imorgon för det ska bli så roligt och förhoppningsvis så blir det bra väder så vi kan bada i poolen, sjön och kanske också spela tennis och mycket. Jag tror i alla fall att det det kommer bli roligt, har dock inte packat färdigt än men det får jag göra imorgon för jag tror att jag ska ha med mig allt som jag ska fota imorgon. Du är fin som du är!

Likes

Comments

VARDAG

Tyvärr så hittade jag inga bra bilder och har inte tagit någon mer, idag har jag varit med Elma och vi har spelat sims 4 och det var ett tag sedan jag spelade det. Men jag kommer nog ta med min dator så ska jag och min kusin spela lite, men vi ska också träna ganska mycket. En sak är att jag kommer inte träffa en utav mina bästa kompisar Ellen på två veckor och jag saknar henne så mycket. Förhoppningsvis så kommer det inlägg nästa vecka förutom att jag kanske har gjort tidsinställda inlägg. Be who you are!

Likes

Comments

VARDAG

Hej! Idag så har jag inte gjort jättemycket, men snart ska jag nog fota kläderna jag köpte igår men det inlägget kommer ut antingen imorgon eller någon gång nästa vecka. Nu sitter jag och kollar på fotboll, Sverige mot Italien. Snart så kommer Elma så vi ska fota, kolla på matchen och kanske spela lite. HEJA SVERIGE! Be who you are!

Likes

Comments

VARDAG

Hello! Idag så har jag varit i stan och jag hittade ändå ganska mycket som jag behövde eller letade efter. Jag tror i alla fall att det kommer upp bilder på det jag har köpt imorgon. På söndag så åker jag till mina kusiners stuga och då kanske jag tar några outfit bilder men då får dom komma ut efter, för man måste ju föra över dom till datorn och massa mer. Jag tror att jag kanske har internet men annars så tar jag bara min mobil och sätter på mitt internet på mobilen kanske. Men då vet ni i alla fall att om det inte är någon uppdaterning så har jag troligtvis inte intermet eller wi-fi eller vad man ska säga. Men får hoppas att jag kanske kan göra några tidsinstälda inlägg. Du är fin som du är!

Likes

Comments