Jeg trur vi alle til tider tenker over det store spørsmålet hva vil det si å være mamma?? Jeg kan ærlig si jeg ofte setter meg ned med en kaffe på kvelden etter å ha lagt mini å bare lar tankene fly. Hva vil det si å være en god mor?

Jeg trur vi mødres største utfordring er å ha dårlig samvittighet, vi har alle forventninger til å være perfekte, men hva vil det si å være perfekt? Det kan være vanskelig å føle at du ikke strekker til, og det kan væte vanskelig å tenke på hva folk sier om deg. Men det er utrolig viktig å være god mot deg selv.

For meg finnes det ikke noe som heter PERFEKT jeg mener vi alle gjør feil, det er noe vi lærer av,noe som bygger oss og gjør oss sterkere.
Vi må prøve å tilgi oss selv når vi gjør feil, vi må tenke godt etter hva skjedde nå, hva gjorde jeg galt her? Hvordan eller hva kan jeg gjøre neste gang?

Det å være mamma kan til tider være en stor utfordring, det er utmattende, frustrerende og veldig slitsomt men det er en hverdag jeg ikke ville vært foruten.

Jeg er helt ærlig når jeg sitter her å sier at jeg til tider kan bli veldig utslitt av all stresset, maset og rutinene i hverdagen, Lappene som må leveres i barnehage osv. Men jeg er så utrolig takknemlig for min flotte familie som jeg elsker over alt på denne jord,Min fantastiske datter som lyser opp min hverdag og gir meg en styrke jeg aldrig trudde jeg hadde, gir meg styrken til å bli den beste versjonen av meg selv.


Det er lov å bli sliten, frustrert og stresset i en hverdag som mamma, men det aller viktigste er å vise dine barn hva det vil si å gi dem et godt, stabilt og kjærlig hjem, lære dem om verden og vise medmenneskelighet.

Det beste jeg veit med å være mamma er all den kjærligheten min lille skatt gir, hvert et smil, hver lille kos, å Følelsen av å være den viktigste som finnes, å være den som får lære henne om livet både på godt og vondt.Likes

Comments