Hej!

Idag var jag tvungen följa med mamma till hennes jobb väldigt tidigt idag typ kl 9 fast jag började kl 13. Man kan ändå älska livet på landet fast busstider suger. Det är bättre än att bo mitt i stan. Usch skulle aldrig klara av att bo mitt i stan. Får bara panik. Så jag passade på att kika lite på open art i stan. Dessa bilderna som jag lagt upp är min favoriten!! Dock Kalle Anka tidningar/pocket var min favorit när jag var yngre. Kunde läsa den i timmar!

Idag var det väldigt bra, kände inte nervöst alls! Jag tyckte det var himla roligt, plus det var skönt att jag har en tryggt klass! Vi är en väldigt liten grupp. 3 personer plus jag. Dock alla i min klass är från min förra skola. Känns tryggt att känna dom utan känna mig osäker om dom är helt okända för mig!

Men de var en sak som gjorde mig lite nere idag. Ni som vet jag har inte en bra relation med en person. Hen tänker inte sluta. Hen gör allt att förstöra min första dag. Jag har försökt strunta i hen och inte låta hen förstöra min dag men hen har lyckats med det. Väldigt typiskt. Ska nog prata med skolans rektor & kurator imorgon och hoppas dom förstår mig. Hoppas dom tar det på allvar också! Birgittaskolan (min förra skolan) gjorde inte så mycket åt det.

Längtar till imorgon!! Vill bara att mina kvällar så gå fort så jag kan vara i skolan. Det var super kul idag.


Kram på er fina läsare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er fina läsare.

Sitter här vid datorn och är SUUUPER nervös! Gissa att jag kommer inte kunna somna inatt! För imorgon kommer jag börja på gymnasiet. Kommer gå i samma klass med de flesta personer från min förra skola. Det känns tryggt för mig för jag vet vem dessa personer är. Men det finns lilla oro i mig. Jag vet vissa personer från min förra skola kommer gå i samma skola som mig. Alltså hen kommer vara nära mig i 3 år till. Ni som inte visste, jag var mobbad i hela skolgång.

Nu måste jag samla krafterna och hoppas det går bra för mig imorgon.

Kramar

Likes

Comments

En gammal bild när jag hade blått hår, har dock brunt nu haha

Hej på er fina läsare!

Ni märker nog jag hade tagit bort alla gamla inlägg. Det kändes inte värt att ha gamla inlägg kvar så jag bestämde mig att ta bort alla gamla inlägg. Gissa vad? Om 3 dagar börjar jag på gymnasiet! Det blir super kul!

Ni som inte vet, jag har kommit in i Fordon & transports program. Hade vart väldigt osäker vilken jag ville gå på. För mer än 1 år sedan visste jag inte ens vilken program jag ville söka till. Var vilsen och funderade mycket. När jag besökte gymnasieskolan/programmet så visste jag att denna program var rätt för mig. Men oroade mig väldigt mycket om jag inte skulle kunna gå på den program pga för få personer som ansöker till programmet eller den blir inte av. Men kunde andas när jag fick veta att flera person av min gammal klass ska också börja på Fordon & transport program! Det var den bästa i mitt liv att få veta jag blev antagen till den program!

Kommer säkert kunna blogga mer nu när det kommer hända mycket i livet nu. Under sommaren har vart dött så vad finns det att skriva om liksom då därför stängde jag ner min blogg i ett tag. Men nu är jag tillbaka igen ;)

Jag är så super nervös inför gymnasiet! Men jag vet det kommer gå bra.


Kram på er!

Likes

Comments