Header

Förra veckan var vi i Valla tillsammans med min syster, hennes två barn och hennes kompis och 3 barn. Vi gick och kollade på djuren, åkte tuff-tuff tåget och åt glass.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I torsdags var vi på Leos lekland och var barnvakt åt Emil och Elina.. När vi varit en stund på Leos lekland kom min syster dit med sina två barn, det var roligt. Jag klättrade i tunnlarna och åkte ruschkana med min systerdotter :). Hos läkaren/sjukgymnasten gick det bra, läkaren tyckte det såg bra ut. Vi fick tips av sjukgymnasten om att byta kudde, tänka på hur vi bär honom , mata från höger och sedan mycket magläge.

Ludvig äter lite gröt varje morgon :).

Idag på eftermiddagen så blev Ludvig så trött så han somnade såhär bredvid mig i soffan... Efter en stund bar jag in honom till vår säng så sov vi vidare.

Likes

Comments

I onsdags var jag först på BVCkontroll med Ludvig, han vägdes och mättes sen pratade vi smakportioner. Hon tyckte hans nacke var bättre och att han var mindre platt i bakhuvudet. Skönt! Efter det åkte jag hem och duschade och fixade iordning mig. Egentligen skulle Linus följt med på marknaden och vi skulle tagit Ludvig halva tiden var då han tänkte gå med en kompis. Men han kände sig inte helt kry så han stannade hemma med Ludvig istället. Gissa om jag blev glad, en hel dag med massa egentid för mig. Det var verkligen välbehövt! Det var väldigt varmt i perioder igår så det var skönt för Ludvig att vara hemma istället. Jag handlade saltgurka, fodraltill barnmatsked, pyjamas till Ludvig, godisremmar och sedan fick han ett tåg med hans namn av sin mormor <3

Likes

Comments

I tisdags styrde jag bilen ner mot Vimmerby för att träffa min kompis Magdalena, när vi kom till Vimmerby vid 12.45 så gick vi in på ICA och handlade mat till lunch och middag och sedan godis. Sen åkte vi vidare till hennes föräldrars stuga, där var vi hela dagen. Vi fotade, gick på promenad, badade och pratade ikapp massor. Det har ju hänt en hel del på 2 månader.... Vi måste bli bättre på att ses oftare!!

Bilden nedan har Magda fotat :)

Likes

Comments

I måndags tog vi en utflykt till Smultronstället i Söderköping tillsammans med en kompis till oss båda. Vi åt först på Subway innan vi körde raka vägen till Söderköping. Vi hade det jätte trevligt och Ludvig var med oss såklart :). Vi tog tillfället i akt och frågade om våran kompis ville bli gudfar till Ludvig. Det ville han, vilket vi är jätte glada för. Vi har tänkt att han ska ha två stycken så nu ska jag bara fundera ut hur jag ska fråga person nr 2 :D Hehe

Efter vi ätit klart och jag kollat i butikerna vid hamnen så gick vi tillbaka till bilen igen. Vid parkeringen så var det hängmattor så vi alla tre prövade varsin.... Fanns t.om. böcker att låna om man ville ligga och läsa... :D

Likes

Comments

För någon dag sen köpte jag en extra vagn till Ludvig. Den är köpt begagnad för 200 kr och är väl inte i jätte bra skick tyvärr. Jag trodde den var i bättre skick. Aja.. Jag ska se om jag kan tvätta upp tyget med något medel och köpa något tyg till bygeln som något barn har smakat på. Det roliga med denna vagn är att Linus lillasyster haft den
. Hans mamma sålde den vidare och nu i veckan hittade hon den på Facebook på en köp och säljsida. 😊

Likes

Comments

Idag på dan åkte jag och Ludvig in till stan, han premiär åkte i "nya" vagnen som jag fyndade för 200 kr. 😊 Vi var först på IKEA och Åhléns för att leta efter små burkar att ha grötpulver i när man ska iväg. Jag fann inget vettigt, påvägen till bilen gick jag in på TGR.

Efter det åkte vi och veckohandlande på Willys sedan ICA för att handla det som inte fanns på Willys. På bägge mataffärerna hittade jag brukar som jag handlade.

Likes

Comments

I lördags blev Ludvig hämtad av sin farmor med familj. De skulle till Gäddefall och fira Niklas mamma. Jag och Linus var och körde Gran Prix i Sviestad. Efter gokarten åkte vi hem och fixade oss, jag hann sova en stund med. Sedan åkte vi in till stan för att äta ute och gå på bio. Tyvärr åkte vi in för sent för att hinna gå och äta på restuarang så vi gick till Spice N Rice istället. Annars hade vi inte hunnit klart och äta innan bion började kl 21.

Filmen var riktigt bra!

Likes

Comments

Det bjöds på mat och efterrätt. Senare på kvällen var det uppstyrt ett Coca-cola test. Jag hade 4 av 8 rätt, jag blandade ihop Cola zero och Pepsi Max.. och sedan Icas cola med Premiercola.

Mitt nya spel

Jag spelade även Drakborgen, Tsuro och Drakon. Linus spelade sitt nya Zombicide

Klockan hann bli rätt mycket innan vi packade ihop och åkte hem. Jag tror klockan var 02.30 när vi var hemma och burit in det nödvändigaste av all packning. Ludvig sov till halv 7, åt och somnade om till 9.40 typ. 😊

Likes

Comments

Idag fick Ludvig paket som jag beställt genom blöjkoder. Paketet innehöll badcape från Libero.

Likes

Comments