Header

7.00 väcka

7.30 frukost

9.30 mellis

10.30 - 11.15 sova

11.30 lunch

14.00 mellis

14.30-15.45 sova

17.15 middag

18 kvällsbad (dom dagarna han ska bada)

18.30 gröt

19 välling

19.15 – natti natti

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår på förmiddagen bokade jag tvättstugan för vi hade sååå mycket tvätt. När jag var klar så åkte jag in till stan och var barnvakt en stund åt min systerson medan min syster var på BVC med sin dotter. Efter det var jag både på Lekia & Babya och kollade efter en Britax mugghållare men ingen av de hade den så jag får beställa istället. Jag skulle tvättat bilen men Linus hade vårt tankkort så jag åkte och handlade istället och sedan hämtade ut vår nya vagn. Så himla snabb leverans, vi beställde i onsdags runt 12 och redan dagen efter fanns den att hämta ut på Hemköp här hemma. Det blev hämtmat och när Ludvig hade somnat så åkte jag och tvättade bilen och pumpade däcken på nya vagnen.

Ludvig somnade ju som sagt innan kl 18... vilket resulterade att han vaknade runt 02-03... Han fick lite mat kl 04... Första gången på länge. Men det kändes som han behövde det.

Nu har vi ätit frukost båda två, nu ska vi snart göra oss klara för att gå bort till mitt jobb. Det blir att klä på Ludvig ordentligt för åkpåsen är kvar i den andra vagnen.

Likes

Comments

Igår var vi på 8 månaderskontroll, först var det en gemensam träff med 5 andra föräldrar som också har barn barn i 7-8 månaders ålder. Vi fick info, sedan några papper och en tandborste. Sist gick vi bort till bvc och vägde och mätte enskilt med sitt barn.

Linus gissning 10,9 kg & 78 cm
Min gissning 10,5 kg & 77 cm

Vi båda hade fel på långa vägar 🤣

9880 g & 75 cm ❤

Foto: Magdalena Johansson

Likes

Comments

Nu när Ludvig äntligen börjat ta sig runt här hemma. I skrivande stund är han i köket.. Satte han på filten nyss. Igår så satte vi upp kattmaten på bänken här hemma, sedan flyttat upp knivlådan där vi hade besticken förut och idag har jag hunnit flytta en kabel så den sitter i grenuttaget vid tvn istället och sen ställt in routern i ett skåp för den hade han ner igår. Vi får väl se vad vi behöver fixa sen. Ja juste nu kom jag på... vi behöver sätta lådspärr på lådorna till tvbänken.


Likes

Comments

Idag när detta inläggs publiceras så är vi på BVC för 8 månaders kontroll. Min gissning är att han väger 10,5 kg och har blivit 77 cm lång. Vid 6 månaderskontrollen så vägde han 9020 g och var 72 cm lång.

Efter vi varit på BVC ska vi till hemköp för att hämta ut ett paket och skicka iväg en sak.

En bild från i fredags eftermiddag... Tur vi har hörnskydd ;)

Likes

Comments

Roligaste är att hälla ut alla leksaker ;)

Julpyjamasen är invigd.. och redan i tvätten ;)

Här är Ludvigs favorit just nu, ett lamm som jag vann på ALVs höstmarknad. Det var tur jag vann två stycken!! Så ett är hemma och ett är i bilen. Idag när vi var på maxi så hade han med sig det och han höll krampaktigt i det hela under tiden vi var inne i affären.

Kolla vilken skillnad, hjälp vad hans hår har växt ... bild 1: 3 månader - bild 2: 8 månader

Likes

Comments

Igår så var jag och Ludvig hos Magdalena och hade julmys. Vi bytte även julklappar och hade det jätte mysigt och trevligt.

Ludvig fick en bild på sig som jag satt in i ramen som han fick av sin mormor. <3

Likes

Comments

Dagen har rullat på och Ludvig sov nästan 3 timmar på förmiddagen, vilket måste vara rekord . Jag brukar vila men har aldrig fått sova så länge. Idag har jag städat och julpyntat klart det sista, burit ut julkartongerna och även tvättat. På eftermiddagen, efter Linus jobbat klart så åkte jag och Linus in till stan, han skulle spela och jag handla på Maxi. Jag var även förbi Lekia i city... Jag skulle ha kollat om de har Kronan Sulky/S inne ..... men butiken hade stängt! Så jag parkerade bilen, kånkade ut vagn och barn för att sedan gå hela vägen till affären och mötas av en bäcksvart affär... Jätte roligt! Jag trodde alla affärer i city stängde 19 .. men tydligen inte ;) Jag ringer nog till affären istället. Påvägen hem somnade Ludvig, så jag trodde han skulle vara svår att söva men idag tog nattningen 10minuter! Lyx!

Ja juste.. vi fotade 8 månaders bilden idag också!

Likes

Comments

I söndags var det FÖRSTA advent och på eftermidden var vi bjudna hem till Linus mamma med familj för fika och planering inför julafton. Vem som ska ta med sig vad osv. Linus frågade även sin mamma efter hans gamla julstrumpa. Så den ska Ludvig få ha sen. :) Det blir mer personligt på något vis när man vet att Linus hade den när han var barn. Den var väldigt fin också <3

Likes

Comments

Idag ska jag och Ludvig ner till Vimmerby och träffa Magda och ha julmys. Det ska bli väldigt roligt. 😊 Jag återkommer med bilder.

Likes

Comments