Instagram@kattja17

Hej alla läsare.
Är tillbaka nu.
Har inte så mycket att skriva, har haft det bästa kvällen ikväll så sjukt lyckad kväll va i Markaryd med Julia och vi va hos Silon och Emil, hände lite saker mellan mig och Emil. Vill inte skriva ut exakt vad på bloggen de som vet de vet.
Kram❤️
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej alla underbara läsare.

förlåt för dålig uppdatering men juat nu orkar jag inte. så jag tar nog en paus från bloggen tills att skolan börjar för jag mår inte så jätte bra. kanske kommer ett inlägg då och då vi får se vad jag gör men jag kommer att komma tillbaka. hörs i nästa inlägg hejdå.
Likes

Comments

hej alla underbara läsare.

förlåt för dålig uppdatering
har inte gjort så mycket. i Torsdag blev jag moster till en liten Leo som kom 3/7-14 15:25. det ska bli mosterspojke.så var och hälsade på på bb i fredags sne va jag hos min mamma till i Lördags sen åkte jag till Tyringe och va där till igår. på Onsdag nästa vecka ska jag till kiviksmarknad vilka ser man där?
hörs i nästa inlägg kramLikes

Comments

hej alla underbara läsare.

dagen idag har varit bra. vaknade vid 1 åt frukost då sen kolla jag på filmer och gick ut och städa däcket plus täcket på poolen och då hade jag min mobil i min kofta och så klart trillade den i vattnet på täcket men den funkar nästan felfritt bara kameran och touchen är helt fucked up. men sålänge den funkar så är det bra. just nu pratar jag med en kompis i telefon och vi har pratat i nästan 3 timmar. ska starta en film snart ge gärna tips på filmer.

ha det bra så hörs vi i nästa inlägg.

Kram

Likes

Comments

hej alla underbara läsare.

dagen idag har varit kort tycker jag.
jag vaknade runt 3 tiden idag och då gjorde jag allt jag skulle göra var klar med det vid 6 tiden och sen åt jag middag och efter det har jag duschat nu. ska kolla på film ikväll men vad för film? ge gärna tips om ni har några kommentera eller kika till mig tips va inte rädda jag bits inte. hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi i nästa inlägg.

kramLikes

Comments

hej alla underbara läsare.

dagen idag har varit bra har inte gjort så mycket. vaknade 13:00 åt frukost då och sen gick jag ut lite sen åt jag middag. idag åkte min lillasyster till Kroatien i en månad kommer sakna henne så mycket men tiden går rätt så snabbt får jag hoppas i alla fall. efter att hon hade åkt så följde jag med när min pappa körde hem min bror som bor i Ängelholm. när jag kom hem så kolla jag på tv sen gick jag ner på mitt rum och kollade/kollar på film nu och skriver detta inlägget. men börjar bli trött nu så ska försöka att somna. kommentera någon/några bra filmer.

Glöm inte att jag älskar alla mina läsare ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg. Kram
Likes

Comments

hej alla underbara läsare.

vaknade vid 11:00 åt frukost då sen kollade jag på film. sen kom min bror hem och då va vi ute och hjälpte min pappa sen började det att regna jätte mycket och haglade också. sen började det att åska och blixtra. är inne nu och spelar data med min bror.

men hörs i nästa inlägg hejdå.

Likes

Comments

hej alla underbara läsare.

förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid har hjälpt min farmor nu i veckan. men idag ska jag hem igen det ska bli skönt att komma hem och få sova i sin egen säng igen.

hörs i nästa inlägg kram♥Likes

Comments

hej alla underbara läsare.

dagen idag har varit jätte bra.

jag har varit på väla och ikea idag med min farmor.
idag på väla köpte jag kläder, parfym & body lotion kommer bilder på allt sen.
Har varit ovanligt trött de senaste dagarna.
men vi hörs i nästa inlägg hejdå.
Likes

Comments

Hej alla underbara läsare.

Glad midsommar!

Har fixat mig nu på morgonen och lyssnat på musik.

Skriver detta inlägget nu för att kommer inte ha tid med det ikväll.

Ska äta jordgubbar och midsommarmat idag.Det kommer gäster idag hem till min mamma. Ska antagligen hem till min Farmor imorgon. Ska göra klart det sista nu. Ha en trevlig midsommar.

Hörs i nästa inlägg hejdå.
Likes

Comments