Hej. Anledningen till att jag inte orkat blogga är för att mitt humör har varit över gränsen, både deppigt, glatt och argt.

Men under dagarna har jag varit med kompisar och familjen,igår var pappa på sjukhuset och kom hem på kvällen så var ensam hemma så min närmaste killkompis kom hem till mig och vi kollade på film, myste och hade bara kul! Även har jag varit med min bästa vän Sara, även träffat Alva.

Jag mått dåligt både sjuk och deppig, deppig pga att killen jag gillar/älskar har förändrats och blivit en annan människa även fast vi är bästa vänner så förstår han inte att jag mår bara dåligt av att kalla han för bror eller något sånt , dagen jag rymde ​så sov jag ju hos honom då blev mina känslor bara starkare och starkare för honom. Jag kan sitta och gråta långa nätter för hur mycket jag saknar han men det är även han som får mig att torka mina kinder, han skapar och får bort dom. Han snackar mig med mig varje gång det är något, han har alltid funnits vid en hjälpare hand även fast vi gjorde slut. Han valde mig före hans tjej när hon ville bråka och sånt. Men var det nog om honom haha.

Nu sitter jag hos Sara och skriver medans hon sitter på toa HAHAHA. Men snart e hon väll klar hoppas jag, men hoppas ni har det bra så får vi höras pusspuss

Ni får jätte gärna kika mig: dsvdv.KF

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej bloggeen! Idag har jag bara pundat runt, jag sitter även nu på tunnelbanan på väg till Felicia med amanda för vi ska sova över! Idag träffade jag även bästa Cissi efter flera månader. har inget och göra det darför jag tänkte göra ett kort inlägg,bjuder på en bild


Likes

Comments

​Hejhej allihopa. Tänkte berätta om min dag lite.

Idag så var ja i skolan sen gick jag därifrån och träffade min barndomsvän och vi åkte först globen och gullmarsplan innan vi åkte vidare till stan och kollade saker , affärer och sånt, sen åkte hon hem och jag gick och träffade Min storebror(Killkompis) och en tjejkompis som heter Becka. Vi softade i hagsätra ett tag och ett tag i rågsved. Sen åkte jag hem var med familjen, lyssnade musik osv. sen gick jag och träffade min bästa vän för att snacka med henne pga att jag inte måt så bra och inte vart på humör. så vi tog några cigg tillsammans . och nu sitter jag hemma med lite depp musik,skriver med folk och aa helt enkelt deppar som fan. men men det var min dag och hoppas ni har haft en bra dag. 

tack för du läser detta

Likes

Comments

Hej allihopa detta är mitt första inlägg!!

tänkte börja med att berätta om mig själv. jag är en ganska glad tjej som snart blir 15 år,jag älskar att lyssna på musik och att vara med kompisar. Jag älskar musik eftersom att visa låter beskriver mitt liv eller alltså hur jag känner mig. Mina favoritartister är Dani M och Flex. För er som inte vet vem flex är så är det en spansk artist haha ja jag älskar spanska låtar helst kärleks låtar . bjuder på en bild på han här.

så aa mening att jag skapade en blogg är för att jag ville pröva på något nytt haha så jag hoppas ni gillar min blogg. Ta hand om er pusspuss

Likes

Comments