Vardag

Hallå allihopa! Hoppas allt är bra med er och att ni hade en bra dag igår?

Själv är jag sjuk och har varit det sedan förra veckan, men börjar nu känna mig så pass frisk för jobb igen. Så det är skönt och jag får hoppas det bara fortsätter åt det bättre nu. Som ni säkert förstår är det därför uppdateringen uteblivit, jag har nästan sovit hela dagarna annars har jag hostat och hostat. Men nu ska jag försöka komma igång igen och komma in i en rullande vardag. Jag har liksom så mycket jag vill göra så måste börja om på allvar nu och inte lata mig mer!

Kontrasten i min vardag är enorm.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag, Wish list

Är det något som är riktigt jobbigt så är det när man sätter förbjud på sig själv. Jag har i min bucket list skrivit med att jag ska klara av att inte handla några nya kläder förrän jag gått ner x antal kilo, men asså gud vad svårt det är när det finns så mycket fint. Ser hela tiden en massa snygga kläder jag bara skulle vilja slänga i varukorgen och beställa, haha. Får bättra mig med träningen så kanske dem kilona försvinner fort.
Titta bara på plaggen här under! (innehåller adlinks)

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon på er, då var det måndag igen och en hel veckas jobb står på schemat!
Förutom en lagom irriterande förkylning så mår jag prima och är nu taggad för en ny vecka, för denna veckan har jag lite att stå i. Jag ska när jag kommer hem slänga lite mat i magen för att sen åka iväg på en MR och innan det ska jag försöka slänga ihop en lista på veckans måste. Men mer om veckan får ni reda på senare och jag hoppas jag kan skärpa mig nu och hålla uppdatering rullade.

Hoppas allt är bra med er också och så säger jag såhär, nu rockar vi denna veckan folket!

Likes

Comments

Vardag

Dagens mående: Jag mår väldigt bra idag, humöret känns på topp. Näsan är dock lite jobbig, den rinner hela tiden men vad gör man när man är i en väldigt kylig månad.

Dagens borde: Städa! Jag borde verkligen städa mitt rum har skjutit upp det hela veckan nu men det kommer nog få vänta nån dag till.

Dagens frisyr: Håret är inte fixat något speciellt, jag föna det efter duschen och det fick bli dagens frisyr. Nersläppt med sitt eget lilla liv.

Dagens klädsel: Det blev en svart kjol som är lite räfflad (tror det heter så), med tunna tights under och en rosa blus till det. En väldigt enkel men ändå fin klädsel.

Dagens smink: Mascara och lite fix med ögonbrynen.

Dagens materiella vill ha: Studiolampor, då ljuset vi har i Sverige just nu suger! Mörkt hela tiden varje dag och det är så tråkigt.

Dagens fundering: Största funderingen just nu är varför det fått för sig att snöa igen.

Dagens beroende: Celsius och avokado, hehe.

Dagens tråkigaste: Att jag inte haft något vettigt att göra under hela dagen.

Dagens längtan: Att åka iväg till Höör och kolla handbollsmatchen mellan H65 och ett lag från Makedonien.

Dagens låt: Alone - Alan Walker

Likes

Comments

Vardag

Hallå, då var fredagen nästan här och jag är så taggad på helg.

Just nu händer inte mycket i mitt liv som faktiskt är intressant utan mina dagar går ut på att stiga upp och klarar av dagen. Jag är nere i en svacka där jag låser in mig i min lilla bubbla för att tänka över vissa saker och det är verkligen super trist men ibland behövs det. Det måste vara okej att falla ibland!
Jag får ofta en fråga om jag träffar någon för tillfället och nej så är inte läget, jag har varit singel sedan 4-5år tillbaka och tanken på att börja träffa någon är lite skrämmande, så det är inte därför jag är off om dagarna. Själv känner jag att jag är i en så punkt i livet där jag inte vet vad jag själv vill och ja det blir lite jobbigt ibland. Men nog om det!

Vad hittar ni på för något roligt i helgen? Går mina planer som jag hoppas på så får jag en underbar helg.
Nu ska jag läsa en stund innan jag går och lägger mig.

Likes

Comments

Vardag

Hallå på er, nu är det en vecka sedan sist och så mycket har hänt.

Jag började verkligen förra veckan jätte positiv och jag tyckte att allt flöt på som det skulle, men sen sa det bara boom så var jag sjuk, så onsdag till fredag var jag hemma från jobb. Riktigt tråkigt och ångesten av att inte vara där bara växte. Men så är tyvärr livet och de är inget man kan göra åt det.
Men sedan fredag kväll började det roliga, brorsan min flytta hemifrån så hela helgen har gått till att hjälpa honom komma iordning. Men jag smet faktiskt ifrån det för att titta handboll en stund både på lördagen och söndagen och där träffa jag även världens bästa M, min solstråle är vad hon är!

Iallafall det är de senaste från min vardag och nu är det jobb som vanligt igen. Så denna veckan ska jag försöka komma in i lite rutiner som gör att jag hinner med en uppdatering på denna fronten också.
Hörs när vi hörs

Likes

Comments

Photos, Vardag

Då var en ny vecka här och för att jag ska klara av att stiga upp lycklig en måndag morgon måste jag ha mål.
Många av dem som känner mig vet att jag inte är en morgon människa och jag kommer nog aldrig bli det...men just av den anledning är ett mål väldigt bra. Mitt mål för denna veckan är faktiskt så simpel som att komma upp i tid för att hinna äta en lugn frukost.
Sen blir det att jobba klart med så många saker som möjligt på jobb och ändå hålla nivån och kvalitén hög på det jag gör hela veckan. Jag kan om jag bara vill och det ska jag bevisa för mig själv denna vecka.

Det är ju även löning denna vecka så YEY till det! Mycket roligt som kan hända på en och samma vecka, eller vad säger ni? Gör nu denna dag riktigt grym, NI är bäst.

3 goa selfies på mig från igår, haha.

Likes

Comments

Instagram@johanna_emma