View tracker

Som vissa kanske vet så är jag just nu vegan och det känns jätte bra, men jag har märkt att jag börjat fuskat lite, jag äter fortfarande inte kött eller ägg men dock så har jag börjat ätit ost och ha vanlig mjölk i när jag bakar och jag tycker verkligen inte om mjölkfri ost tycker den smakar typ medicin eller nått och soja mjölk är inte alls gott och smakar beskt och äckligt och när man bakar blir det inte bra alls, jag vet att det finns mandel och kokos mjölk också t.ex. men jag tycker i vanliga fall inte om något utav detta och är lite känslig för just nötter och baljväxter. Så tyvärr är inte vegan något för mig, men jag kommer fortsätta att vara vegetarian och heller inte äta ägg, och försöka så mycket som möjligt att avstå från mjölk.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår blev de å äta pizza, jag har blivit dålig med att äta igen och äter inge mer än macka och lite mat i skolan. Fick i mig nästan 3 bitar, som jag fick lov att tvinga mig i.

Casanova crispy som jag beställer ifrån är den enda veganska pizzerian i borlänge, tror faktist att det är den enda i hela Dalarna också, jätte gott, jag tog bara en vanlig margaritha och så hade jag strips på men de har mycket annat, osten smakar lite konstigt men annars jätte god, man saknar ju den riktiga osten

Likes

Comments

View tracker

försov mig idag igen 😐 Nu får jag faktiskt ta och skärpa mig, missade hela historian och lite av svenskan, som tur är så är jag inte 16 än vilket betyder att jag inte har börjat fått mitt studiebidrag och blir inte av med det då iallafall. Men det är ju ändå inte bra att missa skolan, studiebidraget är inte allt.

Nu sitter jag på engelska lektion, vi ska läsa en bok och sedan skriva en bokresention som vi har på oss till på jullovet att bli klar med. Vi läser även en bok på svenskan så det blir mycket läsande

Likes

Comments

Nu får jag ta och skärpa mig, kommit försent hur många gånger som helst nu, denna veckan är det redan 2 timmar o 40 min, och det har bara gått 2 dar, vet inte vad det är men har verkligen ingen lust eller ork till att gå upp på morgonen och sover bara igenom alarmen, för bara nån månad sen så var jag uppe vid 6 varje morgon, kanske också för att jag somnade tidigare då, har haft svårare att sova på senare tider precis som i 9:an, hoppas verkligen inte att det ska bli som då och att jag kommer klara av gymnasiet. Idag kom jag till skolan vid 10, missade alltså hela första lektionen som är vård och omsorg. Kom till skolan och insåg att vi hade matteprov vilket jag inte fatta ett piss på, brukar vara riktigt bra på matte och har alltid älskat det men idag funkade det bara inte, efter det var det svenska sen hem och byta om äta, åka till sjukgymnasten och sen hem i typ 10 min för att sedan åka till skolan igen vid 17:30 för vi hade öppet hus, där bland annat jag skulle stå och föreläsa om vårat program, lite extra cred till mig för det kanske. Kom hem vi 20:30 och då satt jag mig som vanligt framför tv, tog sen bort sminket och nu sitter jag vid datorn. För en månad sen hade jag redan somnat men nu sitter jag uppe till midnatt.

Likes

Comments

Hittat en jätte god vegansk choklad, 30 kr för 100 g, smakar nästan precis som vanlig choklad dock lite mer kakao och inte direkt mjölkchoklad, passar perfekt att bara äta som den är eller också baka med, jag hitta den på dollarstore men finns säkert på vanliga mataffärer också :)

Likes

Comments

Då är en vinterjacka äntligen beställd, efter många om och men fick jag lov att äntligen bestämma mig och beställa en jacka. Från D.BRAND och är inte allt för dyr heller, 1999:- bara, tröttnade på att gå med min bomber jacka dag in och ut, så fick ju lov och vill helst inte frysa heller. Nästa jag behöver är vinterskor, inte sånna där stora kängor menar jag nu utan bara ett par varma skor. Jackan hittar du på Nelly http://stylewish.me/link/click/188789

Likes

Comments

Helvete vad svårt det är att hitta en vinterjacka som både är snygg och varm, mana vill ju inte se ut som en eskimå men heller inte frysa. och det här med att alla jackor ska ha värsta pälsen i kragen, både fult och om det är äkta jävligt vidrigt. Jackan ska ju heller inte vara för dyr, jag betalar helst inte över 2000 kr för en jacka iallafall, fast det är ju typ vad man behöver göra för att få någon värme i den svenska sommaren. Sen vill jag heller inte ha äkta dun eller fjädrar, då det kommer från djur och ni vet vad jag tycker.

Kanske är det jag som har för höga förväntningar eller så finns det helt enkelt inga bra jackor.

Likes

Comments

På senaste tiden så har jag börjat mått så dåligt, det har börjat nu igen när jag börjat skolan. För att när jag går i skolan så känner jag sån stor press på mig själv, jag vill kunna prestera bra, få bra betyg och ha vänner. Jag tror också att det är att när jag är i skolan så ser man hur alla har så många vänner som de är med, medan jag bara har Sarah, iallafall på fritiden, de andra är jag bara med i skola och aldrig utanför. När jag är med Sarah så brukar vi ju träffa folk, men jag pratar aldrig med dem för jag är rädd att jag ska göra bort mig och om jag säger något så tänker jag att ''vem bryr sig om vad jag har att säga'', om ni fattar vad jag menar.

Asså jag vill så gärna ha vänner och jag vill vara ute och umgås med folk men jag klarar inte av det, jag har försökt så många gånger men det funkar inte, det går bara inte.

Likes

Comments

​I flera veckor nu har jag varit sjukt dålig med att äta, jag äter frukost och sedan lite mat i skolan, men efter det så äter jag nästan ingenting, ingen mat iallafall, om jag äter någonting så är det bara skit som glass och godis. Vet inte vad det är, men är verkligen inge hungrig och har ingen lust att äta, visst att det är så nån dag men nu har det varit så typ i 3 veckor. Vad ska jag göra är ju verkligen inge hungrig.

Likes

Comments

Muntlig redovisning imorgon framför klassen, usch och fy nej tack säger jag bara.

Jag har ända sen jag var liten och precis börjat skolan vägrat stå framför en klass och prata, jag kommer speciellt ihåg en gång jag gick kanske i 1:an eller 2:an och skulle presentera en bok, dagen innan så var jag jätte nervös och hade jätte ont i magen och ville verkligen inte till skolan på grund av det här, mamma ville ju inte sjukanmäla mig så hon skicka med en lapp istället där det stod att jag hade ont i magen och inte ville prata inför klassen, som tur är hade jag en förståelig lärare som sa att jag kunde få redovisa den bara inför henne istället. Sen dess har jag aldrig gjort en muntlig redovisning de enda jag svarar på i klassrummet är om läraren ställer en spontanfråga till mig.                                                                                                                  Jag har heller aldrig vågat räcka upp handen och fråga om hjälp, vilket jag har blivit bättre på men fortfarande jobbar med och jag kan heller inte jobba i grupp då jag känner att jag inte vågar att ta för mig och då blir jag nästan inte delaktig vilket läraren märker och jag får lägre betyg.                                              Jag har även problem med sociala sammanhang utanför klassrummet och skolan, jag säger oftast inte så mycket om jag inte blir tilldelad en fråga och frågar aldrig någon spontant om de vill träffas, Sarah är den ända som jag pratar nonstop med och säger allt till och ställer alla frågor till, annars är jag den som alltid är helt tyst och blyg som står i ett hörn och tittar på.

Allt de här har ju blivit bättre med åren men det är fortfarande kvar och det kommer nog ta en lång tid att jobba bort det helt och hållet.

Likes

Comments