Kan verkligen inte sova, i 2 nätter nu har hjärnan gått på högvarv, brukar somna vid max 11 annars bara nån minut efter jag lägger ifrån mig mobilen, men jag är helt uppspelt just nu
ligger och tänker på framför allt, hur jag ska bygga en hästgård vid 30 års ålder? Har planerat ut precis hur många hektar mark jag ska köpa, var mitt hus ska stå, stallet, ridhus, paddock och hagar. Ligger och tänker på att jag ska bygga lägenhet ovanför/bredvid stallet som jag hyr ut för att tjäna pengar. Samt att jag kommer hyra ut boxplatser, bete om sommaren och ta en slant för att folk får komma och rida i ridhuset.
Sen så tänker jag på mitt jobbliv efter gymnasiet, plugga vidare direkt/skita i att plugga vidare. Vara Au Pair i ett år, jobba lite som undersköterska i Sverige efter det och sen jobba ett år som undersköterska i Norge, sen efter det kanske plugga vidare.
Asså jag har så sjukt många tankar i huvudet just nu och hjärnan kan verkligen inte slappna av

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så sjukt trött, igår ringde alarmet 5:00 men vakna inte förens 6 i panik då bussen gick om 06:06 o jag sprang och han med den jävla bussen, med matlåda i väskan, borstat hår, borstade tänder och inte allt för konstig klädsel.
Nu har praktiken börjat förra veckan, jag är på avdelning 24 som är en lung och allergi avdelning. Jag får gå runt och ta lite P-glukos, ta temp, blodtryck och puls. Lite tråkigt är det dock då det mest är gamla som ligger inne så blir det mycket tvätta, byta blöja och saker jag gjorde på hemtjänsten men med lite andra och mer noggranna rutiner. Trivs iallafall jätte bra, ska få vara med på mottagningen nån dag och få kolla.
Sen efter praktiken igår kom jag hem, åt lite snabbt sen kom Sarah och vi åkte en snabbis till kupolen, sen åt vi pizza och sen jag gick o la mig i sängen, Sarah gick och jag somna typ vid 19

Likes

Comments

Libanon var helt perfekt, vi kom hem för kanske 3 veckor sen och jag längtar tillbaka så sjukt mycket tillbaka. Därför är en till resa inplanerad, inte bokad än, över nyår. Det är tänkt att vi ska åka den 26 december till 11 januari och sen att vi ska åka 1-2 månader till sommaren, för 3 veckor räckte verkligen inte.
Alla människor där, all respekt, inte för att det var så mycket just där vi bodde, där killar glodde fast man gick i långklänning men direkt när man kom längre in i samhället så vart det så mycket bättre. All god mat och alla fina vänner vi träffat. Vill bara tillbaka och spendera hela min framtid i det här fina landet 🇱🇧

Likes

Comments

Äntligen är resan till Libanon bokad. Den 4/8 åker vi dit och vi kommer va där i lite mer än 2 veckor, vi beställer hem resan idag då jag och Sarah åker själv tillbaka hem så ska det va direktflyg och jag ska träffa hennes pappa idag och boka den då Sarah är i Spanien. Längtar jätte mycket, både för att det är min första resa och för att jag får spendera den med min bästa vän i ett underbart land som inte direkt är ett stort turistmål. Själv tycker jag om att resa till städer där inte så många turistar i, och det är till såna ställen jag kommer resa till i framtiden också.
Nu ska jag in och duscha och sen ut och sola så jag får lite färg på kroppen!

Likes

Comments

Känns som jag bara jobbat och jobbat hela veckan, tror jag haft en dag ledig hela förra veckan och det har varit 2 ganska långa pass där jag jobbat över också, sen har dom även ringt i söndags och idag och frågat om jag kunnat jobba, men är ju inte direkt heltidsanställd.
För 2 veckor sen ungefär så skrev jag till Nikes ägare och sa att jag inte längre kunde rida där, det var alldeles för långt när jag varken har körkort eller skjuts och bussen endast gick dit men hem så fick man gå 3 km, plus att jag kommer jobba jätte mycket nu i sommar, både Broken och Donken och sen så ska jag kanske vara volontär på Peace and Love också. Om stallet bara legat närmare så hade jag så gärna velat vara kvar hos Nike för hon var verkligen en häst som jag vela utvecklas med. Men vi får se i höst om jag hittar nån annan häst närmare, annars får jag hålla utkik tills jag blir 18 och får körkort och kanske till och med kan släpa hem en foderhäst.

Likes

Comments

Skulle egentligen ha jobbat idag men har varit lite bråkig i halsen i flera dar nu och igår vart jag jätte hes, jobbade 11-16 och kunde då prata nästa normalt, men när jag kom hem och mot sluten av dan så försvann rösten bara mer och mer, trodde att den skulle försvinna under natten, men vaknade ännu värre så fick ringa och sjukanmäla mig som typ inte gick för jag kunde ju inte prata. Hur högt jag än försöker skrika kommer det bara något litet ljud och jag stör mig på det nå för jävligt. Nån som har nå tips på hur man blir av med det här så jag kan jobba imorgon?

Likes

Comments

Kan inte fatta att på torsdag så har jag klarat v hela 1:an, året har gått så sjuk fort och det känns bara som om det är något litet lov vi ska ut på för att sedan komma tillbaka t 1:an, men efter sommaren så är det bara 2 år kvar till studenten och om de går lika fort som 1:an gjort så är jag där på nolltid och förhoppningsvis med dom betygen jag behöver för att komma in på högskolan.
Om det blir som vi bestämt så blir det Libanon i augusti, dock har vi inte bokat några biljetter än för Sarahs pappa är kvar där än och jag hoppas verkligen att vi åker dit för annars kommer jag stanna i Sverige hela sommaren och det känner jag inte för

Likes

Comments

Har jobbat hela helgen, plus att jag jobbade dubbel pass i lördags, först 6-12 på Broken och sen 12-19 på McDonalds, gissa om jag var lite trött efter det, jag gick hem och somnade sen med sminket på och dagen efter skulle jag upp vid 5 igen och jobba frukost, så har varit helt utmattat under helgen och för det mesta typ sovit. Igår var jag hos tandläkaren och satt i metall saken i munnen som sitter upp i gommen och bakom framtänderna, vet inte varför den ska sitta där faktiskt men vad jag förstod så är det typ för att tänderna inte ska flytta på sig när jag drar ut tänder och så innan dom sätter i rälsen som dom ska göra i augusti. Läspar sjukt mycket och kan typ inte prata, värst av allt märkte jag idag, jag kan inte smacka när jag rider, så nu gäller det att rida med sitsen. Tänker bara när jag ska jobba på Donken om jag kommer läspa då och inte kunna prata när jag står i kassan, pinsamt!.

Likes

Comments

Det är sjukt hur dålig jag är med att uppdatera här, det är dels för jag inte har nått och skriva om och för att jag vill helst lägga ut inlägg med massa fina bilder men har för dålig kamera för att det ska funka och pengarna just nu går till att spara för resan till Libanon som vi ska beställa nästa vecka. Nu verkar mamma ha bestämt sig att jag ska få åka iallafall som tur är, det tog mycket tid att övertyga om att det faktiskt inte bombas där och skit, iallafall inte i den staden vi ska va i. Så i augusti åker vi förhoppnings vis dit!! :)

Likes

Comments

Igår var jag hos tandläkaren för att sätta in ''gummisnoddar'' mellan tänderna, dom ska vara där för att jag senare ska sätta dit en mellanställning för tandställningen jag ska få, igår var det inga problem alls, utan var bara lite obehagligt men idag har det gjort jävligt ont, inte där bak där snoddarna är utan i framtänderna typ för att jag antar att snoddarna trycker fram tänderna lite, och det gör så att jag inte kan äta, känns som alla tänder är lösa typ och gör ont att äta ett salladsblad bara, fast jag trycker i mig det och försöker ändå, macka är helt klart värst iallafall. Så nu ska jag ha det tills på måndag då ska jag dit igen och vet inte om jag ska ta bort och sätta i metallsaken då eller om jag ska sätta i nya gummisnoddar men det får vi se

Likes

Comments