View tracker

På tisdag börjar min APL (ArbetsPlats förlagt Lärande) är väll så där nogolunda nervös, jag ska vara på Centrum gruppen, vet inte om jag sagt det, och ska ha en handledare som heter Annelie, de flesta börjar på måndag men då min handledare jobbat denna helg så får jag börja tisdag istället, kommer inte ihåg vilken tid dock, antingen var det 11:30 eller 12:30, med tanke på att jag slutar 21:30 så tror jag att jag börjar den sist nämna tiden, men jag får ta och ringa på måndag och höra efter.

Likes

Comments

Igår börja skolan, var dock inte där på morgonen då jag hade en tid på vårdcentralen för att kolla till min astma som ska göras ca 1 gång om året, var klar där runt 10-10:30 och åkte då till skolan, kom till slutet av matte lektionen sen så var det lunch och efter lunch var det bara svenskan kvar.

När jag kom hem så satt jag mig framför datorn, grrr dåligt val jag vet, men har blivit besatt av att spela The sims haha, runt 19 så fick jag till ett snabbt träningspass, och det känns idag ska jag säga, det borde kanske det när man inte tränat sen början av december typ.

Idag har jag spelat ännu mer Sims, som tur var inte lika länge. Tränade sen också lite, och nu ligger jag i sängen och swishar runt på internetets alla sidor. Måste verkligen äta något då jag sedan matkatarren blivit dålig på det, idag har jag bara ätit en macka till frukost, lite mat i skolan och sen en liten fryspizza, inte det bästa kanske och nu känner jag bara att det är för sent att äta, men en macka eller lite fil får det bli efter duschen ;)

Likes

Comments

Först magkatarr, sen hostan från helvete och nu världens förkylning. Jag är helt matt och uttorkad, orkar inte göra nånting. De senaste dagarna har jag bara suttit inne förutom när jag skulle till stallet eller jobba. Juste jobb, jag har lyckats fixa ett nu eller min kusin fixa ett åt mig på hennes jobb, jag är nu alltså frukostvärdinna på Broken Dreams, kul att jag fått jobb å så men tiderna är ju inte lika roliga, mån-fre är det 5-10 och lör-sön är det 6-11, ibland blir det att man jobbar längre också för att man ska diska och fixa inför morgondagen.

Vecka 3 kommer jag börja min praktik inom vården också, jag ska vara på centrumgruppen här i Borlänge, hemtjänst vart det såklart, usch ville inte ha det, hade hellre varit på ett boende, men iallafall där ska jag vara från v.3-7.

Jag har även tänk att söka ett till jobb då det på Broken endast bara är extra och jag har inget schema utan blir ut ringd, så om jag t.ex. söker på max eller burger king så kan jag ju ha det på eftermiddag och kvällar.

Likes

Comments

Förlåt för inaktivitet, har haft en sån himla värk i magen som visade sig vara magkatarr så jag har inte orkat göra något annat än att ligga i sängen och glo, men nu har jag fått medicin och mår mycket bättre, dock så har jag fått en hemsk hosta och hostar nonstop. Medicinen som jag äter (omoprazol) är nå sjukt äcklig, vet inte om det är för att jag spydde en gång när jag tog den eller om den bara helt enkelt smakar spya, så det tar verkligen emot att ta den.

När det nya året kommer så hoppas jag på att jag blir mer aktiv här

Likes

Comments

Jag har så många och stora framtids drömmar och jag vill verkligen förverkliga dem, för vem vill inte. Jag vill flytta ut när jag slutat gymnasiet, jag vill gå på universitet och plugga till läkare. Vid 25 så vill jag ha fått mitt första barn, jag vill gifta mig innan 30 och flytta in i en stort hus på landet, dock inte allt för lång bort utan det ska ligga perfekt mellan landet och stan. Jag vill ha åtminstone en häst som ska stå i hagen bredvid vårat hus, ute på gården ska det finnas en uppvärmd hundgård där mina hundar ska få springa hur mycket dem vill och även kunna gå in och värma sig och äta när vi är och storhandlar. Totalt vill jag har 3 barn med en man som jag älskar och som älskar mig tillbaks. Jag har stora drömmar och jag har bestämt att dom ska uppfyllas,.


.

Likes

Comments

Som vissa kanske vet så är jag just nu vegan och det känns jätte bra, men jag har märkt att jag börjat fuskat lite, jag äter fortfarande inte kött eller ägg men dock så har jag börjat ätit ost och ha vanlig mjölk i när jag bakar och jag tycker verkligen inte om mjölkfri ost tycker den smakar typ medicin eller nått och soja mjölk är inte alls gott och smakar beskt och äckligt och när man bakar blir det inte bra alls, jag vet att det finns mandel och kokos mjölk också t.ex. men jag tycker i vanliga fall inte om något utav detta och är lite känslig för just nötter och baljväxter. Så tyvärr är inte vegan något för mig, men jag kommer fortsätta att vara vegetarian och heller inte äta ägg, och försöka så mycket som möjligt att avstå från mjölk.

Likes

Comments

Igår blev de å äta pizza, jag har blivit dålig med att äta igen och äter inge mer än macka och lite mat i skolan. Fick i mig nästan 3 bitar, som jag fick lov att tvinga mig i.

Casanova crispy som jag beställer ifrån är den enda veganska pizzerian i borlänge, tror faktist att det är den enda i hela Dalarna också, jätte gott, jag tog bara en vanlig margaritha och så hade jag strips på men de har mycket annat, osten smakar lite konstigt men annars jätte god, man saknar ju den riktiga osten

Likes

Comments

försov mig idag igen 😐 Nu får jag faktiskt ta och skärpa mig, missade hela historian och lite av svenskan, som tur är så är jag inte 16 än vilket betyder att jag inte har börjat fått mitt studiebidrag och blir inte av med det då iallafall. Men det är ju ändå inte bra att missa skolan, studiebidraget är inte allt.

Nu sitter jag på engelska lektion, vi ska läsa en bok och sedan skriva en bokresention som vi har på oss till på jullovet att bli klar med. Vi läser även en bok på svenskan så det blir mycket läsande

Likes

Comments

Nu får jag ta och skärpa mig, kommit försent hur många gånger som helst nu, denna veckan är det redan 2 timmar o 40 min, och det har bara gått 2 dar, vet inte vad det är men har verkligen ingen lust eller ork till att gå upp på morgonen och sover bara igenom alarmen, för bara nån månad sen så var jag uppe vid 6 varje morgon, kanske också för att jag somnade tidigare då, har haft svårare att sova på senare tider precis som i 9:an, hoppas verkligen inte att det ska bli som då och att jag kommer klara av gymnasiet. Idag kom jag till skolan vid 10, missade alltså hela första lektionen som är vård och omsorg. Kom till skolan och insåg att vi hade matteprov vilket jag inte fatta ett piss på, brukar vara riktigt bra på matte och har alltid älskat det men idag funkade det bara inte, efter det var det svenska sen hem och byta om äta, åka till sjukgymnasten och sen hem i typ 10 min för att sedan åka till skolan igen vid 17:30 för vi hade öppet hus, där bland annat jag skulle stå och föreläsa om vårat program, lite extra cred till mig för det kanske. Kom hem vi 20:30 och då satt jag mig som vanligt framför tv, tog sen bort sminket och nu sitter jag vid datorn. För en månad sen hade jag redan somnat men nu sitter jag uppe till midnatt.

Likes

Comments

Hittat en jätte god vegansk choklad, 30 kr för 100 g, smakar nästan precis som vanlig choklad dock lite mer kakao och inte direkt mjölkchoklad, passar perfekt att bara äta som den är eller också baka med, jag hitta den på dollarstore men finns säkert på vanliga mataffärer också :)

Likes

Comments