Contains affiliate links

Här är några av mina favoriter under våren 2017, ett par skinnbyxor just dessa är från Kenzas kollektion med Jofama dock var detta 2011 så dom är säkert inte kvar längre, men några med dragkedjor och detalj på knäna är super, sen en skjorta jag tycker om blå randigt och sen även helvita. Jackan är från Gina tricot och skorna från Fillipa K, allt utom tröjan finns på Nelly.com.

Likes

Comments

Nu har älskade Vikingur fått fång igen, senaste gången var för 2 år sen och då var han riktigt dålig och fick även magsår samtidigt, och nu har han fått det igen, antagligen för att stallägaren har satt hästarna på fri tillgång till hö, vilket absolut inte är bra och speciellt inte för en häst för större chans till fång, och jag efter några månader så fick han det också :( Just nu ska han stå på box i 2 eller 4 veckor beroende på hur han mår och så, och så ska han äta medicin i 5 dar. Hoppas verkligen att det blir bättre, han är ju så gammal också, fyllde 23 i januari.

Likes

Comments

Sjukanmälde mig från jobbet idag då jag verkligen inte orkar gå upp så tidigt på morgonen och behövde en paus frånt det, liksom när jag börjar 6 så går jag ju upp vid 4 och sen är jag vaken hela dagen, och nu har jag haft så mycket med pratiken också jag har inte kunnat sova så bra, om jag slutar 21 t.ex. så är det alldeles för sent för mig för då brukar jag i vanliga fall redan ligga i sängen och håller på att somna.

Men iaf så vaknade jag vi 9 idag och sen dess har jag bara kollat på Pll hela dagen, jag ska snart åka till stallet också men skjuter upp det jätte mycket, då bussarna från Jossan inte passar in med dom till stallet och jag då måste gå hem först först och vönta i typ en timme, för när bussen går här ifrån så går den också från stan till stallet.

Likes

Comments

Igår var jag med Sarah och hennes klass till Romme alpin och åkte slalom, der var ett år sen jag åkte sist så det tog några åk innan man vågade släppa på och köra med riktig fart, skitkul var och jag önska att jag kunde åka oftare. Jag somna runt 8 den kvällen så och så skulle jag upp dagen därpå vid 5-6 för att ha praktik, orkade verkligen inte upp ur sängen imorse, låg och drog mig hur länge som helst innan fötterna nudda golvet, och sen har jag vakna en gång i timmen hela natten också, och såklart trodde jag att det var massa andra, haha, som kom och väckte mig så då var det svårare att somna om. Men nu är det nog för idag, börjar känn att jag har varit vaken för länge så nu måste jag verkligen sova.


Likes

Comments

Gud vad dålig jag är på att uppdatera här, går flera dar ibland veckor innan det kommer upp ett nytt inlägg även fast jag lovat mig själv att lägga upp så ofta som möjligt men det blir oftast bortglömt.

Nu är jag hos Jossan, min kusin, ska vara här i 2 veckor för att hon har åkt till Mexiko med sin kille och lilla jag fick stanna kvar här helt ensam. Men nu när jag börjat jobba så kanske jag kan spara ihop lite pengar och åka utomlands i kanske sommar eller höst :)

Jag har snart gjort klart min praktik, eller ja det är 2 veckor kvar men det har gått mer än halva nu iallafall, jag har fått träffat min handledare nu, vet inte om jag sagt det tidigare, men hon heter iallafall Annelie och är jätte snäll glad mänska, precis som alla på Centrum. Nu ska jag till och komma på en rubrik, om det ens blir nån, och sen kolla lite netflix och sova

Godnatt :) ;*


Sämsta rubriken vet puss hej

Likes

Comments

Igår började andra veckan på min apl, Jag har ännu inte träffat min handledare då hon var sjuk förra veckan, igår hade hon semester och idag hade hon utbildning, så jag får väl hoppas att jag får träffa hon imorgon och att hon är bra. Personen jag gick med första dan var inte den bästa, hon var för det mesta tyst och pratade inte ens med brukarna, de andra jag har haft de andra dagarna har vart mycket bättre och roliga att gå med. Imorgon jobbar jag från 7-16.30 sån sjukt dryg dag, men det är ju bättre än när jag är på Broken och börjar 6 på morgonen.

Likes

Comments

På tisdag börjar min APL (ArbetsPlats förlagt Lärande) är väll så där nogolunda nervös, jag ska vara på Centrum gruppen, vet inte om jag sagt det, och ska ha en handledare som heter Annelie, de flesta börjar på måndag men då min handledare jobbat denna helg så får jag börja tisdag istället, kommer inte ihåg vilken tid dock, antingen var det 11:30 eller 12:30, med tanke på att jag slutar 21:30 så tror jag att jag börjar den sist nämna tiden, men jag får ta och ringa på måndag och höra efter.

Likes

Comments

Igår börja skolan, var dock inte där på morgonen då jag hade en tid på vårdcentralen för att kolla till min astma som ska göras ca 1 gång om året, var klar där runt 10-10:30 och åkte då till skolan, kom till slutet av matte lektionen sen så var det lunch och efter lunch var det bara svenskan kvar.

När jag kom hem så satt jag mig framför datorn, grrr dåligt val jag vet, men har blivit besatt av att spela The sims haha, runt 19 så fick jag till ett snabbt träningspass, och det känns idag ska jag säga, det borde kanske det när man inte tränat sen början av december typ.

Idag har jag spelat ännu mer Sims, som tur var inte lika länge. Tränade sen också lite, och nu ligger jag i sängen och swishar runt på internetets alla sidor. Måste verkligen äta något då jag sedan matkatarren blivit dålig på det, idag har jag bara ätit en macka till frukost, lite mat i skolan och sen en liten fryspizza, inte det bästa kanske och nu känner jag bara att det är för sent att äta, men en macka eller lite fil får det bli efter duschen ;)

Likes

Comments

Först magkatarr, sen hostan från helvete och nu världens förkylning. Jag är helt matt och uttorkad, orkar inte göra nånting. De senaste dagarna har jag bara suttit inne förutom när jag skulle till stallet eller jobba. Juste jobb, jag har lyckats fixa ett nu eller min kusin fixa ett åt mig på hennes jobb, jag är nu alltså frukostvärdinna på Broken Dreams, kul att jag fått jobb å så men tiderna är ju inte lika roliga, mån-fre är det 5-10 och lör-sön är det 6-11, ibland blir det att man jobbar längre också för att man ska diska och fixa inför morgondagen.

Vecka 3 kommer jag börja min praktik inom vården också, jag ska vara på centrumgruppen här i Borlänge, hemtjänst vart det såklart, usch ville inte ha det, hade hellre varit på ett boende, men iallafall där ska jag vara från v.3-7.

Jag har även tänk att söka ett till jobb då det på Broken endast bara är extra och jag har inget schema utan blir ut ringd, så om jag t.ex. söker på max eller burger king så kan jag ju ha det på eftermiddag och kvällar.

Likes

Comments

Förlåt för inaktivitet, har haft en sån himla värk i magen som visade sig vara magkatarr så jag har inte orkat göra något annat än att ligga i sängen och glo, men nu har jag fått medicin och mår mycket bättre, dock så har jag fått en hemsk hosta och hostar nonstop. Medicinen som jag äter (omoprazol) är nå sjukt äcklig, vet inte om det är för att jag spydde en gång när jag tog den eller om den bara helt enkelt smakar spya, så det tar verkligen emot att ta den.

När det nya året kommer så hoppas jag på att jag blir mer aktiv här

Likes

Comments