Halloj!

Välkommen tillbaka!

som jag skrev i förra inlägget skulle jag berätta lite mer om mig själv och det ska jag absolut, tänkte berätta lite om min dag först så kommer vi sakta men säkert komma in på det.

Idag har det varit en kanska bra dag, vi hade bara två lektioner så blev en kort dag. Efter skolan åkte jag till min syrras jobb som inte alls ifrån skolan och vi körde hem. När jag väl kom hem mötte jag upp våran hantverkare som håller på att måla om i våran trappa. Han kommer från Australien så han pratar bara engelska men kan förstå några ord på svenska. Jag sa hej och han sa hej sen började han fråga hur det var med mig och om dagen varit bra och jag får såklart panik för jag själv tycker att jag inte alls är bra på engelska så jag svarar fel på han första fråga och har inte alls rätt grammatik. Efter han slutade prata nästan sprang jag in i huset för jag tyckte det var så pinsamt.

jag gör lite mat och sätter mig sen och börjar spela "lol" som också är på engelska och såklart skriver jag ingenting i chatten för jag har dyslexi och som sagt lite svårt med engelska och då ännu svårare att skriva det.


Så, det var typ ett intro elr vad man ska säga där några av mina problem kommer upp. jag möter alla mina problem varje dag och alla mina diagnoser känner jag också varje dag, men jag försöker att kämpa mig igenom i alla fall.

Vi börjar!

Jag heter Filippa och jag föddes den 6e december 1999 så är fortfarande 17 år

​Det är typ det basic man börjar men haha


Jag bor i ett hus tillsammans med min pappa, mamma och storasyster

​Det var faktiskt jag som fick oss att flytta från våran lägenhet vi hade då till dit vi bor nu och alla är ganska glada över det, speciellt jag för genom att vi flyttade bor jag nu också närmare min underbara kille Isac.


Jag går sista året på gymnasiet på naturbruksprogrammet

​Skolan som jag går på var faktiskt min drömskola sen jag var liten. Jag var nämligen där med min mamma på ett öppet hus när jag kanske var 6-8år och visste direkt att det var där jag skulle gå i gymnasiet.


​Jag har dyslexi

​Gick på en utredning om det i 5an och fick veta det i mitten av 5an. Då fick jag hjälp av skolan genom att gå till en speciallärare en gång i veckan och läsa högt med henne. Det tyckte dom var ett bra sätt att hjälpa mig med dyslexin. Ber därför om ursäkt att det kommer komma några stavfel här och där och även konstiga meningar i bland, men nu vet ni varför


​Jag lider av psykisk ohälsa

​Jag är utred och diagnoserad med depression, Social fobi, ångest, panik ångest. Jag gick på BUP men har nu slutat då min psykolog var tvungen att sluta och behöver inte gå dit mer så jag är på väg att bli "frisk" eller bättre eller vad man vill säga med min depression, men det kommer alltid att följa med mig i livet. 


Jag är vegetarian

​Är det för jag tycker djuren behandlas på ett orättvist sätt när dom ska slaktas


​Jag har en kille som heter Isac

​Vi har varit tillsammans i 1år och snart en månad


​Jag älskar djur

​Jag är en riktig djurvän och älskar alla djur förutom spindlar och fåglar för det har jag fobi för! Jag har även ridit väldigt länge så ridning är alltså en av mina största hobbys.


​Älskar mina vänner 

​Att umgås med dom räknar jag lite som en hobby haha. Det är dock väldigt svårt för mig att skaffa vänner då jag har social fobi och inte umgås med så mycket människor, men är alldeles nöjd med dom jag har!

Det var det jag kom på just nu. Om det finns några frågor eller om ni vill veta mer om mig skriv gärna en kommentar!

Vi ses i nästa inlägg, hoppalong! ​

Likes

Comments

Halloj! 

Välkommen till min blogg!

Filippa heter jag men kallas Flupp där av bloggens namn.

Här på bloggen kommer du att få följa med mig i mitt liv och vad som händer i det. I nästa inlägg kommer jag även att gå in lite mer på vem JAG är, vad jag gör på fritiden, mina hobbys, mina "diagnoser" och problem i livet jag har och lite mer. 

så Välkommen! jag hoppas du kommer trivas och stannar!


Likes

Comments