Varför ska du läsa det här? Inte vet jag.

Jag fick rådet av en gammal vän att jag måste låta mig själv tala ut om saker och ting... vill inte göra det men tänkte om jag är anonym så kan jag dela med mig utan att göra någon illa.

Vem är jag? Varför bryr du dig..

Jag är den där killen som när man ser tillbaka till skolåren och ingen skulle förstå varför han mådde dåligt. Vet du vad? Han växte upp, han lärde sig att dölja allt, för alla.. för alla utom en person.

Där börjar min historia dock inte, låt oss ta det från början.

Jag var 12 år första gången jag blev full, kände ruset, sov i ett tält med vänner och ingen annan fick veta något.. bara det att de andra ser det nog som ett barnsligt minne blott. Jag ser det som ett nu snart 12 år långt missbruk. Till en början så var det svårt, man snodde av föräldrarna inte ofta nog att nån skulle se eller förstå. När jag var 14 år så hade jag gjort det mesta, jag drack varje helg, jag tog droger. Jag skyller varken min familj eller min uppväxt för det. Snarare samhället, mitt sätt som en ugn kille att bli "populär" .. nu kanske du undrar varför jag sätter det inom situations tecken? Jo men det ska jag förklara. Det är så att jag kanske framstod som "populär" bland vänner, ovänner, lärare och föräldrar.. egentligen var det en fasad för vad som egentligen hände. Jag langade, de andra BEHÖVDE mig, de ville inte ha med mig att göra, de behövde mig för att kunna vara de populära.

Så höll det på fram till jag ramlade in i rätten första gången.. ett uppvaknande.. två nära vänner åkte dit men höll tyst om mig vilket jag fortfarande är tacksam för. Tillsammans hade vi sålt mer än 300 flak öl och över 100L ren sprit under en kort period. Ingen blev dömd för en bråkdel eftersom vi var unga.

När det kom till gymnasiet så blev det ju aldrig det jag hela tiden trodde jag skulle gå.. Jag hade alltid varit duktig i skolan fram till den där kvällen på sommarlovet efter 6te klass. Jag skulle gå Natur, Golf inriktning.. Var riktigt duktig ett tag där, eftersom jag inte var i skolan och istället festade och var på golfbanan. Så efter en avstängning från skolan så hamnade jag på en praktik på en restaurang..

Kommer fortfarande ihåg hur jag tänkte "Mat är gott, varför inte lära sig o laga skiten om jag inte kommer in på natur?" Jobbar fortfarande kvar i branschen ska kanske tilläggas.. Bästa bananskalet jag halkat på i mitt liv.

Mina föräldrar döljde jag allt noga för, inte förrns jag var 20 år berättade jag för min egen mor att jag hade knarkat i 2 år medans jag bodde hemma och hon bröt ihop totalt men i slutändan är hon min bästa vän hur mycket vi än inte tål varandra.

Nu är det bara en drog som har stannat och det är jag glad för.. dock är det den värsta. Alkohol.  • 7 Readers

Likes

Comments