Header

Det är halt
Skulle behöva en extra hand
Men jag går hellre själv
Än håller i någon
Som utan förvarning, kan släppa taget

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"I wanna make you feel wanted." Tänk hur mycket bättre relationer skulle vara om alla kände/tänkte så? Jag har haft två längre förhållanden, och det har varit samma sak i båda. De har aktivt försökt göra mig svartsjuk, för att de tyckt det har varit "gulligt" och för att få mer bekräftelse. I grunden är jag ingen svartsjuk person. Jag tycker generellt (det är klart att det kan finnas undantag) att man ska få umgås med vem man vill, oavsett kön osv. Varför vill man förstöra ett sådant förtroende? Det är klart att jag också mår dåligt ifall min kille vill få mig att känna mig owanted, för att på något sätt få mig att hålla fast hårdare. Jag är ledsen. Det fungerar inte så. Jag kommer istället släppa dig mer och mer.

Men hallå! Visst är låten mysig? Jag kan inte låta bli att drömma mig bort när jag hör den, och faktiskt känna mig lite wanted.

Han, Hunter Hayes, har en annan låt jag också gått och blivit beroende av, men den avslöjar jag en annan dag, spännande va? 😉

Nu ska jag fortsätta min resa i kollektivtrafiken. Åka 2.5 timmar för att jobba 3? Ja vad gör man inte😂

Ha en fin söndag! Kram❤

Vi kan passa på att drömma oss bort till något varmt också🌈

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra med er! :) När jag städade hittade jag, i några gamla anteckningar, ett rim som faktiskt handlar lite om det jag skrev i inlägget "Livet är meningslöst". Och eftersom min blogg heter Livetsomettrim passar det väl bra! För att försöka hålla mig till någon slags röd tråd ;) Den hade inget namn men väljer att kalla den för "Andas".


Andas in
Det inre lugnet finn
Stanna upp ett tag
Deras vilja är inte din lag

Fram, fram, fram
Det hinner inte ens samlas något damm
Allt handlar om sen
Förbjudet att protestera med “men”
Det enda jag vill, är att få finnas här
Utan att känna pressen när

Varför ska allt gå så fort
När livet inte är särskilt stort?
Dagar blir till månader som blir till år
Det är så många som inte förstår
Låt mig vara där jag är
I min egen sfär
Framtiden kommer snart nog
Nutiden får inte vara något den tog


E.M.S

Likes

Comments


Är det någon mer än jag som alltid blir distraherad av en massa saker när man ska städa? Som nu, borde inte vara inne här och skriva 😂 Eller när du hittar något du inte har sett på evigheter och blir heeeeeelt nostalgisk. Älskar och hatar det på samma gång. Man blir aldrig klar 😅 Det roligaste att hitta är gamla saker jag har skrivit. Dagböcker framförallt. När jag läser gamla dagböcker känner jag oftast inte så mycket. Tycker mest att det är intressant att se hur jag tänkte kring vissa händelser (då jag har en helt annorlunda syn idag på samma händelser). Jag skrattar åt det mesta. "Hur tänkte du där?" Önskar att man på samma sätt kunde hoppa fram till det känslostadiet direkt efter en situation i nuet. Så mycket smärta vi hade besparat. Fast ja... är kanske just eftersom vi bearbetat smärtan som vi kan nå stadiet där känslorna inte når oss längre. Men ändå, vad skönt det vore. Kanske vi trots allt kan använda det som ett hjälpmedel. Det gör ont men det kommer bli bättre, jag kommer att klara mig, precis som jag gjort förut.

Lite (kanske oklara) tankar sådär mitt i all mess. Bokstavligt talat. Borde bli bättre på att hålla ordning.

Men ikväll blir det vinkväll om jag hinner klart, så önska mig lycka tiiiiilll!

Själv önskar jag ER den bästa lill-lördag ni kan få! Ta hand om er ❤ Kram E.M.S

Snott bilden från någon som snott bilden, som antagligen snodde bilden🤗

Likes

Comments

Egentligen är livet rätt meningslöst. Det tänker jag många gånger.

✖Allt vi lärt oss
✖Allt vi kämpat för
✖Allt vi tänker
✖Allt vi känner
✖Allt vi älskar
✖Allt vi är

Kommer försvinna! Ganska ironiskt faktiskt. Vi jobbar större delen av livet, många med något man inte tycker om. Samtidigt längtar vi hela tiden framåt. Mot nästa mål. Vi går ut skolan, äntligen! Vi får ett jobb, pengar, suveränt! befodringen, semestern, mer tid med familjen... det känns som att en stor del av våra liv går ut på att under lång tid längta efter en betydelsefull liten del av livet.

Jag tror... Desto mer vi uppskattar de mindre, fina, stunderna i vardagen, varje dag, desto meningsfullare blir livet. Jag tror att man måste hitta sin egen mening, och bli bättre på att ta till vara på livet "här och nu". Annars kommer vi längta oss förbi livet. Och jag vet inte vad som vore mer meningslöst än det.

Likes

Comments

Släpp allt och känn hur vi lättaaaar, finns inget som kan fucka det jag känner just nu..🎧

Likes

Comments


Det är lätt att anpassa sig själv i relation till andra. Det är klart att man anpassar sig efter situationen, men när man tänker mer på vad andra tycker och tänker än på hur man själv känner tror jag man sakta men säkert mister vissa delar av sig själv. Delar som du behöver för att må bra och nå fram till människor som är bra för dig.

  • Jag har ofta haft svårt att vara ärlig i relationer. Inte för att jag är en falsk människa, utan för att jag oroar mig för mycket över hur den andra personen känner. Det kan visa sig i vilken relation som helst. Jag kan ha svårt att säga nej när någon vill ses när jag egentligen inte har något annat inbokat förutom en dag hemma. Då försöker jag istället komma på någon ursäkt. "Jag är hellre ensam en hel dag än att umgås med dig" känns inget vidare, haha! Men egentligen är det inte alls så. Jag behöver bara tid med mig själv då och då, få samla energi. Att ge sig själv en dag att göra det man tycker om, utan att behöva tänka på någon annan, tror jag är jätteviktigt! Jag tycker vi borde värdesätta våra jag-dagar mycket mer, och våga stå för dem. Och när du sedan träffar personen nästa gång, kommer hen förstå att det inte är något personligt. Inga planer kan också vara en plan. (Ger cred till mamsi för den meningen <3 )

  • Det jag också ofta brukar göra är att anta saker. Anta att någon vill, tycker eller tänker något. Eller kommer vilja, tycka eller tänka något om jag gör något. Lite oklar mening. Men! ska uppdatera lite från inlägget "oväntat händer"  och ge ett exempel. Killen som frågade om mitt nummer, han ringde och var supertrevlig, pratade om att gå ut någon dag. Jag funderade på om jag skulle berätta om att det precis tagit slut i en relation. Att jag inte är redo för något mer än vänskap. Då fick jag massa tankar som "herregud han har frågat om en dejt, inte friat" och "han kommer tycka du är konstig som säger det här direkt, ni känner inte ens varandra" osv. Så tänkte jag om en gång till. Det är såhär jag känner. Oavsett vad han kommer att tycka om mig. Så jag sa som det var och fick det finaste svaret tillbaka. Han uppskattade att jag hade berättat och fick en bra bild av mig, som en öppen och ärlig person, tack vare det. Och om jag ville ville han ändå hålla kontakten. Alltså han skrev SÅ fina saker! Det värmde verkligen och tack vare att jag var ärlig fick jag också uppleva en ärlig och jättefin sida av honom. Våga vara ärlig mot andra och de kommer våga vara ärliga mot dig! Det känns också mycket bättre att slippa gå och tänka på, undra och oroa sig över saker som man kan ta reda på :)

  • Något jag också kan oroa mig över är att vara för klängig. Att vara den som tar mest kontakt och visar mest känslor. Att vara den som hör av sig mest. Har faktiskt testat att inte höra av mig för att få en annan att höra av sig mer. Det fungerar, men är det så jag vill ha det? Göra mig själv mindre, för att passa någon annan, och inte känna mig jobbig? Nej. Du kommer aldrig att bli klängig eller för mycket för någon som verkligen älskar dig. Va dig själv - kläng tillsammans! <3


Om du är dig själv kommer du att träffa personer som är rätt för dig. Jag tror att enda sättet att bli lycklig är att vara ärlig mot dig själv, och andra. (Eller ja, finns väl tillfällen där man inte behöver vara föööööör ärlig kanske, finns inte ett sätt för alla situationer, men ni förstår vad jag menar ;)


Du är bäst som du, glöm aldrig det <3

Kram E.M.S


Likes

Comments

Okej, kan erkänna att jag tycker det oftast är vackrast när man är inomhus och kan titta ut med en varm kopp te i händerna. Är det fler än jag som alltid fryser? Men! Vissa dagar, som idag, kan jag inte låta bli att sticka ut och ta lite bilder i trädgården. Jag tycker det är så himla fint med frosten i kontrast till det gröna. Är vid sådana tillfällen jag önskar att jag hade en bra kamera och lite kunskaper om fotografering. Dock blir jag ändå stolt över min mobilkamera!

Du får ha en fin helg! Kram E.M.S

Likes

Comments

Nu har han ändrat sin relationsstatus på Facebook till "singel". Borde inte göra ont. Egentligen gör det ingen skillnad. Ändå känns det som ett slag i magen.

Likes

Comments