Hejj :)

Jag ska idag berätta lite om en film jag precis har sett. Filmen heter Stand By Me och är regisserad av Rob Reiner. Filmen var först en bok och boken är skriven av Stephen King sedan blev den en film.

Enligt mig så är det en bra film, inte den bästa då den är väldigt sorglig i en del scener men filmen visar hur en del barn kanske har det hemma och hur de kanske blir behandlade, filmen öppnar upp ens ögon lite för att se i ett annat perspektiv. Den visar också många olika perspektiv på hur vänskap kan vara för vissa och att till och med vuxna kan säga elaka kommentarer. Jag skulle ge den 8.5/10 och jag rekommenderar att se den :)

Likes

Comments

Hejsan :) Jag har tänkt berätta lite om en bok jag läst.

Den heter The Maze Runner, författaren för boken är James Dashner. Den finns också som film och regissören för filmen heter Wes Ball. Boken tillhör en trilogi.

Själv tycker jag att när man läser denna boken får man väldigt många tankar och frågor. Man vill veta vad som kommer hända och varför det är som det är. Jag ska inte berätta för mycket om ni vill läsa men det är en väldigt bra bok. Jag skulle ge den 8/10 och rekommenderar den verkligen.

Likes

Comments