På höstlovet om de funkar så ska vi beställa klipptid hos min frisör ja går till om frisören har tid. Jag ska kanske nämligen klippa mig lite kortare och slinga mitt hår blont och frescha upp de.

Även nästa år ska ja kanske skaffa näspiercing och tatuering men venne hur ont näspiercingen kommer göra så ja får helt enkelt se hur de blir med den. Men tatuering ska ja göra iaf. Det var ett litet kort inlägg.

Plus min tatuering kommer att se ut såhär.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kanske inte har uppdaterat så jätte mycket men nu kommer de ett inlägg.

Idag den 10 aug börjar ja 2:an på gymnasiet i Nuntorp, och jag är ganska nervös för vi kommer få nya lärare eftersom min gamla slutar för att min skola kanske skulle läggas ned.

Och ja är ganska ovan vid nya lärare för ja gillar inte och byta lärare vill helst ha kvar dem gamla.

Vi åkte typ 7:35 hemifrån o kommer typ va där vid 9 tiden på förmiddagen tror ja,

Det första vi gör när vi kommer fram är att vi ska packa upp mina grejer på rummet och sen börjar vi 12:20 men äter lunch 11:15.

Syns i nästa inlägg!


Likes

Comments

Idag så åkte vi hem ifrån Varberg och sa hej då till vandrarhemmet vi bodde på, vi gick upp vid 8 och sen åkte vi vid 9 tiden på morgonen till Ullared innan vi åkte hem helt!

När vi kom in till Ullared så va de tjockt med folk o de första vi ser är filmteamet vid sminket tror ja de va. De jag köpte var en Svea tröja och en Svea mössa och parfym,  och massor mer.

Sen när vi var klara där ifrån så gick vi till kassan och betalade, jag som inte brukar köpa mycket där men gjorde de idag så mitt gick på 717 kronor! 

Sen åkte vi såklart hem till Skövde igen och vi var hemma vid 3 tiden på eftermiddagen. När vi kom hem så packade ja upp allting och sen gjorde jag inte så mycket mer!

Det var allt för denna dagen❤️

Likes

Comments

Hej idag tog vi en utflykt till Varberg och vi kom fram vid 11 tiden på förmiddagen, de första vi gjorde va att vi åkte till Apelviks camping och va där till 9 tiden på kvällen.

Först när vi kom dit så besökte vi några vänner och satte oss och pratade, efter de så gick vi och körde minigolf men såklart gick det skit för mig. Jag vet inte ens vilken plats ja kom på men antar att jag var för dålig.

Sen efter vi hade spelat minigolf så gick vi till en restaurang och där tog jag en stor hamburge tallrik de va faktiskt as gött!

Det var allt för denna tisdagen men de kommer även upp en liten bild på hur hamburge tallriken ser ut!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg

Varför jag började starta denna blogg var för att jag tyckte det var en rolig grej helt enkelt och att man även kan koppla av

Hur ja valde mitt bloggnamn, jag tänkte bara att detta passade bra och att ni skulle få hänga med mig vad jag gör om dagarna så det var därför ja tyckte att det namnet passar in på denna Bloggen. Jag startade min blogg idag den 17/7-2016!

Men nu till det hela idag ska jag bara berätta om mig själv, Jag heter Emilia men kallas Mille. Jag är 17 och blir 18 nästa år i Mars, jag går 2:a året på gymnasiet och har valt såklart den bästa inriktningen man kan ha häst så ja kommer alltså att bli hästskötare. Och självklart så har jag världens bästa klass, jag har då 2 systrar och mina föräldrar är skilda så ja bor på 2 ställen. Det var allt ja ville berätta om mig själv

Likes

Comments