Godmorgon. Klockan 07:42 och vi är på väg till Norrtälje och ska åka dagskryssning. Vi ska åka till Åland och det tar typ 2 timmar och sedan vara på Åland i 5-6 timmar. Så tar det 2 timmar hem också. Jag var typ jätte orolig att det skulle vara skjut fult väder men det är ju strålande sol! Får hoppas att det är fint väder enda till Åland. Och sorry att jag inte har lagt up så mycket men har helt ärligt glömt och inte haft någon årk. Men ska såklart bli bättre men vill inte lova något. Ska försöka få up bilder iallafall i från dag (Åland) ååå nej jag ser moln. Fast vänta haha. Dom går borta snart. Aja hoppas inte det blir så konstigt väder som i förrgår. Vi skulle åka och bada och så började det dugga. Så det blev inge bad. När vi skulle sätta oss i bilen så började det spöregn.. Det blev översvämning typ överallt.. Aja måste spara batteri nu så syns i kväll eller imorgon. XOXO Elin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla. Jag hoppas att ni mår bra efter midsommar för det gör jag. För
1. Går inte dricka alkohol för är 14/15 år.
2. Var inte ute och festade.
Så haha Aa. Men iallafall så ska jag åka till Piteå i dag. Det är vääällddigt långt up i Sverige och det tar väldigt långt tid. Kanske 9/10 timmar..
Men jag har med mig min kamera. Så jag kommer ta massor med bilder. Så slangat såklart försöka lägga up bilderna jag har tagit med kameran på bloggen. Alltså här...
Men om ni undrar varför det inte kommer komma up så mycket på en vecka eller mera så är det för att jag är i Piteå och vet inte hur bra internet det är där uppe. Men jag kommer verkligen försöka ändå att lägga up något inlägg eller bara en bild liksom. Men jag hoppas att ni kommer ha en bra dag. Så hörs vi senare idag eller så. Som jag säger XOXO Elin. Btw strunta i bilden det är mest en bild för att jag är glad.

Likes

Comments

Hej hej. Hoppas ni har det en jätte bra dag. Ja det var väll nästan allt haha. XOXO Elin

Likes

Comments

Tjena alla sötisar. Hoppas ni har det bra för det har jag väll också. Jag la ju ut 4 styckena olika bilder på solglasögon för jag hade svårt att välja. Men när jag kom till Lindex där jag bor varannan helg så var det bara 1 par på bilderna som fanns. Satt dom snyggt på? Nej så klart inte. Det var dom höra leopard solglasögonen. Men sen testade jag på riktigt alla dom hade. Och tillslut så hittade jag mina älskade solglasögon som jag faktiskt inte hade sätt på deras hemsida. Men tur för mig att dom fanns för att dom är skjut snygga, annorlunda och väldigt billiga. (Dom kostade 80kr)
Här är några bilder så ni vet hur dom ser ut:) hoppas ni kommer ha det en fortsättning på bra dag och om ni inte hade en bra dag så hoppas jag att det blir bättre! Så hörs vi som jag säger XOXO Elin.

Likes

Comments

Hej alla. Jag har lite problem och undrar om ni kan hjälpa mig. Jag ska åka till Piteå snart och skulle vilja ha nya solglasögon så vilka av dom hära på bilden tyckte ni om?? Kommentera gärna och btw alla är i från Lindex.

Likes

Comments

Jag är en 01:A. Är 14 år ska fylla 15 om 5 månader. Jag är en glad tjej och har väldigt många tankar i min hjärna. Egentligen så är jag bara en helt vanligt tonåring. Jag har kärleksproblem och bara anmäla problem precis som vilken tonåring som helst.
Men lite mera om mig själv da. Här kommer 10 fakta om mig:

1. Jag har brunt hår.
2. Som barn så sov jag nästan hela tiden.
3. Jag älskar att fotografera.
4. Jag går på bågskytte.
5. Jag har dyslexi....
6. Min dröm är att bli model och har blivit fotograferad. Men då var det för en style elev på gymnasiet. Hennes uppgift. Men jag går framåt.
7. Mina föräldrar är skilda.
8. Jag vill ha en navel piercing men får inte av mamma. Hahah
9. Jag gillar att spela the Sims 3 & 4.
10. Jag älskar att rita och är ganska okej på de.

Det var 10 saker om mig. Eller Aa allt var inte om mig men lite saker om ni så klart inte visste om mig. Det kommer komma inlägg nästan varje dag. Det kan komma kanske 3 om dagen om det händer något speciellt eller om jag bara vill uppdatera. Så som jag brukar säga eller i erat fall som jag kommer börja säga: XOXO Elin ;)

Likes

Comments