Till helgen då solen ska skina! Då blir det en dag ute på tomten. Blandannat fylla upp med ved.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Varm inne! Detta är ett fint minne all lägga till minnesbanken! Sol ute, bästa sällskapet. Och en kaffe på det! Det är så fruktansvärt lyxigt att ha Familjen Tangen En kort promenad bort! Älskar att vi bara kan ses på en promenad med kortvarsel! Flytten ut hit var de bästa vi gjort!

Likes

Comments

Inte läge att få ont i halsen nu. Har en jobbig halsbränna som börjar skifta till halsont. Tålamod till det finns inte när Ebba inte sover ordentligt igen. 8 månadersfasen stämmer på pricken när jag läser online.

Josefin och Elle kom över med äppelpaj och piggade upp den här dagen. Lyx att ha sin bästis som granne!

Här hemma är det stor frustation. Försöker krya men går sådär :)

Likes

Comments

Idag fikade vi med våra bästisar. Så roligt att se Ebba och Elle tillsammans. Det lyser bus i Elle's ögon hela tiden. Så gulligt.

Ebba älskar att va med Elle. Tycker det märks att de har ett speciellt band till varandra. Gulligaste är det när de ska ta på varandra hela tiden. ❤️

På eftermiddagen kom grannflickorna över. 5 år. Hade med sig post till Ebba. En teckning. Sen stannade de 30 min på lite saft och lek. Så sjukt gulligt att de kommer och plingar på då och då.

Sen kom pappan hem! Med en riktig överraskning!!!
20 st stora och fina rosor! Bättre start på helgen kan jag inte önska mig.

Trevlig helg. Nu mobilfritt.

Likes

Comments

Igår kväll när Ebba somnat åkte jag och hämtade detta lekbord. För ynka 50:- köp och byt sidor är drömmen. Perfekt att hitta billiga leksaker som är fräscha och nästan nya.

Så Ebba är glad för sin fredagspresent.

Likes

Comments

Började dagen med BVC besök. 10.20 kg 72.5 cm lång! Stor tjej nu.

Sen kom tjejerna hit. Fick äntligen träffa lilla Filip! 3 veckor imorgon. Grattis. Sen var lilla Hugo här och fina Wilma. Stora tjejen har hon också blivit. Vi åt lunch och fikade. Det jag blev överraskad över är att vi åt i lugn och ro. Bra tajming på barnen.

Sen tog vi ett bad till kvällen och jag mötte upp Jossan för Afro! Fullspäckad dag. Minst sagt. Gillar det!

Imorgon är det fredag. Kaffe på bageriet med Jossan och guddotter. Och Ebbis så klart.

Tack för idag.

Likes

Comments

Fördelen med en morgonpigg bebis är att jag får saker ändå gjort. Vi ska på 8 månaders kontroll idag 9.30 och timman efter kommer tjejerna på lunch. Mysigt att sina nära vänner också har barn. Skapar oss en egen mammagrupp.

Så med en trött bebis som vaknade 05 i bärselen som vägrar sova hinner jag nu duka för lunch.

Men duschen får jag skippa. Tur jag han igår.

Det nya fräscha livet är bra mysigt :)

Likes

Comments

Mysig förmiddag spenderas hemma hos Charlotte. Kaffe promenad och god lunch och mer kaffe på det.

Lyxigt att ha så många mammaledig vänner.

Älskar den här bilden!

Likes

Comments

I natt fick vi äntligen sängen för oss själva. Ebba sov hela natten i sitt rum i sin säng. Uppe några gånger för att peta in nappen men ingen mat! Framsteg. Hon har börjat vakna mellan 21-23 för sista påfyllningen. Hoppas det håller i sig.

Nu sitter vi på bussen mot Charlotte och Conrad. Mysigt att få bebis gosa lite.

Snart får vi äntligen nya bilen. Då slutar jag ta bussen. Fast jag och Ebba gillar ju åka buss. Men blir ändå skönt med ny bil och större barnstol. Då kommer både Ebba och jag åka skönt.Tog två min innan mitt sällskap slocknade. Och inga hörlurar har jag med mig. :/

Likes

Comments

Vilken bra dag det varit! Pigg imorse. Han slänga in och hänga tvätt och duscha medan Ebba sov innan lunch,

Sen åkte vi till stan, lämnade Ebba till Klaus på jobbet. Hon stormtrivs där för hon får så mycket uppmärksamhet. Självklart gick allt superbra så jag har haft En mysig kväll med Angelica, god mat och ett glas vin. Hade mycket att ta igen så är glad att jobbet bjuder på 50 års kalas nästa v.

Så nu är jag snart hemma hos familjen igen. 51 min gamla stan och hem. Trodde aldrig jag skulle uppskatta kommunalt som nu. Chans till egentid och dvs mobilfritt resten av kvällen.

Sov så gott

Likes

Comments