Hej divor idag har varit en kul dag jag har varit på Rosersbergs slott och tränat hund. De går från klarhet till klarhet med träningen och imorgon kör vi igen fast i Märsta på brukshundsklubben där.

Nu blir de tv resten av kvällen först nya avsnitt av Saltön sen Johan Falk. Sen måste jág sova då de inatt blev ca 2 timmars sömn.
Puss på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

 • 14 readers

Likes

Comments

Hej på er divor idag har ni här en trött diva som ställer in alla planer idag pga att jag inte orkar med, men shit vad stolt jag är just nu.

Som ni vet så flög ja ju till Skellefteå i torsdags för att hålla en utbildning för vårt kontor där uppe i vårt schema system för assistans. De var en trevlig dag med mycket matnyttiga frågor och viljan att lära sig var stor ,och vilken underbar mentalitet dom har uppe i norr den är helt underbar jag bara älskar den. Jag kommer snart tillbaka till er var så säkra på de.

Som ni vet så var Winston med mig upp, de var första gången jag flög med servicehund och han gjorde de med bravur. Inte ett ljud på hela resan låg snällt mellan stolarna trots utrymmet han var så duktig. Jag tyckte han var duktig på torsdagen då de var första gången men de blev snäppet bättre på fredagen.

Summan av detta vi kommer att flyga mycket Winston och jag! Och tack till Pontus för att du stod ut med mig på vår 2 dagars resa.

Här kommer ett några bilder från flygningen! Ha de bäst så hörs vi

Likes

Comments

Nu har man kommit hem och landat hemma efter ännu en succé flygning. Winston och jag tackar SAS och kvällens cabin crew för grym service tack.
En längre update kommer imorgon.

 • 68 readers

Likes

Comments

Det har gott strålande på flyget han tyckte de var lite trångt i början. Men inte ett ljud varken vid start eller landning han var superduktig jag är så stolt och tack till underbart cabin crew

 • 68 readers

Likes

Comments

Hej på er divor.

Snart är de dax att bege sig till Arlanda och flyga till Skellefteå jag och Winston, ska bli spännande vet att de kommer gå superbra. Jag ger er lite bilder från Arlanda sen den här dagen ska dokumenteras var så säkra.

Vi hörs snart puss på er

 • 43 readers

Likes

Comments

Hejsan Åsa

Mitt namn är Anders jag är 30år och lever med assistans. Jag har under en tid bloggat en del kring assistans och vad ditt agerande har åstadkommiit


Bifogat hittar du 3st länkar till blogginlägg.

http://nouw.com/livetsomcpdragqueen/vad-ar-ett-bra-liv-30964428

http://nouw.com/livetsomcpdragqueen/hur-du-far-i-dig-naring-avgor-ditt-liv-29955642

http://nouw.com/livetsomcpdragqueen/nu-ar-divan-arg-30272880


Önskar dig trevlig läsning


Mvh

Anders Eriksson

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni mår bra.

Jag mår bra även om jag är lite pirrig idag och värre kommer de nog bli tror jag. Jag ska nämligen flyga för första gången med min servicehund Winston, de ska bli spännande jag hoppas att de kommer att gå bra. Skillnaden med att flyga med en servicehund och en icke arbetande hund är att min hund får ligga med mig i kabinen.

Han är ju rätt stor men de går nog bra han får göra sig så liten som de går lixom filt och godis tror ja löser de. Jag ser faktiskt fram emot imorgon då de bär av! Som tur är så är de en kort resa på 50minuter upp till Skellefteå.

Jag ger rapport imorgon hur de gått vi hörs hej hej!

Likes

Comments

Hej idag har Winston och jag varit i hagaparken ihop med polaren Spike och minglat haft lite uppvisning och marknadsfört Svenska service & signalhundsförbundet. Det var kul och våra hundar skötte sig superbra en härlig dag trots skurar

Likes

Comments

Hej divor hur mår ni?

Jag har funderat mycket på många saker de senaste dagarna och inte minst efter mitt inlägg kring ovisshet igår! Efter de inlägget så började jag åter igen att fundera på min situation med assistans men också ur andra perspektiv. Man säger att folk med assistans ska få leva ett så värdigt liv som möjligt men då kommer min följdfråga vem bestämmer vad som är ett värdigt och kul liv? I min värld är de jag själv tycker jag, men med de regelverk som lss innefattar idag så är de regeringen och staten som bestämmer vad som är ett bra liv för dig och som väljer vad du kan göra och inte göra, så är de faktiskt!

Ta mitt dröm liv tillexempel! Mitt drömliv är att vara på turné ca 300dagar om året, kan jag de? Jag brukar säga att ingenting är omöjligt och de är väl inte detta heller egentligen de gäller bara att hitta rätt folk! Men två aspekter till som man ska ha i åtanke är ju att jag inte har assistanstimmar för att göra de så mycket som jag vill, detta skulle isf göra att mina assistenter skulle behöva jobba gratis vissa timmar om dan för att jag ska få göra de jag älskar! HALLÅ SKA DE VARA SÅ? Nej inte alls.

Nästa aspekt är arbetstidslagen som måste ruckas på om jag skall kunna göra de jag vill! Den i kombination med fler timmar skulle göra att jag skulle få mitt dröm jobb och därmed bli en gladare person som i sin tur ger bättre livskvalitet för mig samt bättre arbetsmiljö för min personal, med de menar jag att jag inte skulle vara lika sur och bitter över att jag inte kan göra de jag vill. Som nuläget är nu så kan jag inte leva mitt dröm liv och anledningen till de är att jag har LSS. Kan man få fler timmar kan man göra mer samt anställa fler assistenter vilket gör att de är lättare att hålla sig främst till arbetstidslagen.

De måste till en ändring nu! Jag tycker att LSS ska utformas utifrån livstil och hur du vill leva ditt liv. I mitt fall skulle de innebära fler timmar och kanske en liten kostnadsökning men vad är problemet i de. Får jag fler timmar så måste jag anställa fler folk vilket staten och regeringen borde se som positivt, ni kanske undrar varför! Jo 1 de ger fler arbetstillfällen till folk de i sin tur leder till 2 att fler arbeten innebär skatt in till staten plus arbetsgivaravgifter vilket staten borde se positivt på tycker jag iaf. Sen finns faktiskt en 3:a gömd lite i periferin och de är att om 1&2 fungerar så får ja ett roligare liv och blir positivare vilket gör att jag vill jobba mera och därmed får staten in mera cash i sin kassa och borde jubla.

Ta en annan grej min bästa vän har som livskvalitet att gå ut och fika. De jag vill säga med de är att hennes timmar kan vara mindre än i mitt fall och då "spar" man ju lite där och kan lägga dom timmarna på oss som behöver mer för att kunna jobba och generera pengar till staten! De blir winwin för alla i slutändan.

Som sista grej så är ju faktiskt LSS den mest kostnadssnåla insatsen vilket regeringen inte verkar fatta! Ska dom istället gå tillbaka till gruppbostäder eller instutioner "bara" då kan vi börja prata om att de verkligen kostar pengar!

Så mitt råd till regeringen är att individanpassa LSS jag tror både att de skulle bli billigare och faktiskt generera mer intäkter till staten!

Hoppas jag fått folk att tänka till!

Likes

Comments

Hej på er divor!

Här sitter jag på fredagsmorgonen och funderar lite över ovisshet. Just ovisshet är nått jag känner ofta, de kan vara över val som jag vill göra eller ekonomi ja ni vet säkert. Men den största ovisshet jag känner allt som oftast är över min livssituation med assistans! Tänk att alltid behöva känna kommer den idag kan jag göra de idag är den sjuk idag måste jag beordra in någon idag? Ja ni hajar tänket förmodar jag! Tänk er att alltid ha den känslan de tär på en ganska bra ska jag säga er, även fast jag vet att de oftast löser! Men eftersom att jag återigen är beroende av folk så är de en extremt jobbig situation jag har, jag säger inte att ovisshet är lätt för nån men är man i beroendeställning av någon annan så blir de jobbigt alltså.

Ta den senaste veckan bara!

Jag har varit tvungen att ha vikarier hela veckan i princip både pga sjukdom och semester. De roliga är att mina vikarier har oftast heltidsjobb allihop vilket gör att de åker tidigare och nästa kommer senare! De är okej med mig jag har själv sagt okej till de så jag kan inte säga nått om de. Men tänk om de händer nått på vägen! De kan vara så att assistenten som ska komma blir akut sjuk eller att de händer en olycka på vägen eller vad fan som helst, vad gör jag då? Ja inte vet jag! Får väl sitta här i min ensamhet 24/7 pissa ner mig och skita på mig osv.

Nu tog jag i lite extremt men jag ville bara få er att förstå hur mina tankebanor går kring ovisshet osv. Dessa grejer jag har tagit upp nu är extremt jobbigt för mig i perioder, men den värsta ovissheten jag kommer att känna livet ut är den om jag kommer få behålla min assistans eller inte! Regeringen ska inte ha den makten i sin hand de är vansinne vi måste göra nånting nu åt den ovisshet som vi kan påverka.

De var allt för mig puss puss

Likes

Comments

Hej på er divor!

När jag kollade vikten sist så stod jag kvar på samma vikt som sist men jag funderar på hur vi gör med fikan, jag vill ju att nån ska vinna den. Men jag ska tebax om 3 månader igen så vi förlänger tävlingen ytterligare en tid så att fler får chansen att vinna en fika med Wheeliediva.

Idag har jag handlat så nu jävlar ska jag gå upp, kom igen peppa mig nu vänner

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej divor hoppas ni mår bra!

Jag sitter här på morgonkvisten med en kopp kaffe och funderar över vad kontorstid innebär egentligen, är de ett jobb mellan 8-17 eller vad menas egentligen? Jag menar jag jobbar som informatör i Sthlm på kontor med omvärldsbevakning bl.a. Och jag menar jag kan inte räkna med att mina grejer som jag åker på ör under kontorstid! Jag kan inte säga nej de där kan inte jag gå på eller den kursen kan jag inte hålla för den är inte under kontorstid i mitt jobb går de ej.

Jag menar vi har med människor att göra i mitt jobb jag kan inte bara säga till en kund som ringer eller likväl en personal att "tyvärr jag kan inte hjälpa dig just nu du får återkomma under kontorstid" de finns inte för mig jag skulle må dåligt av att göra så.

Jag tror också att dom som jobbar åtta till fem varje dag även tar med sig jobbet hem. Jag tror i min envishet att de inte finns många som kan lämna jobbet på jobbet och gå hem! Möjligtvis kan ett fåtal fixa de men inte många! Allt för många tänker nog ja men jag jobbar över en timma eller jag gör de där hemma ikväll, vart tog kontorstiden vägen i den tanken?

Jag tror som sagt att många som sagt att många som säger "jag jobbar faktiskt kontorstid" inte gör de! Har jag rätt eller fel? Jag anser att så fort du jobbar över eller tar med jobbet hem från ett jobb där du säger att du jobbar kontorstid så gör du inte de längre! Håller ni med mig?

Avslutningsvis har jag en fråga tar du med jobbet hem eller inte?

 • 96 readers

Likes

Comments

​Hej divor.

Hoppas att ni mår bra. De gör iaf jag.

Men det är en liten sak som tynger mig faktiskt och de är att jag inte hinner blogga lika mycket som förut. Men jag tycker ändå att de är ett lyxproblem i detta fallet då jag jobbar lite mycket just nu och inte hinner med bloggen riktigt, men dey´t ska bli ändring på de jag lovar er. Jag har som mål att börja blogga mer från mobilen också så då kan jag dela med mig på ett smidigare sätt och då blir de per automatik fler inlägg från mig och Wheelie.

Nu kallar jobbet igen ha de grymt bra så hörs vi snart igen.


Likes

Comments

Hej divor nu är de lördag på Prideveckan vilket innebär parad. I år blev temat rosa och då mina makeup-artister var upptagna båda två så blir Wheeliediva hemma trist men thats life.

Såhär kommer ja se ut idag, happy Pride på er alla

 • 119 readers

Likes

Comments

Hej divor hoppas ni mår bra.

Jag har idag testat en alkoholfri öl som jag kan rekommendera de är en ginger Joe med päron smak. Ja är inget fan av non alcohol öl men den här var nice

 • 128 readers

Likes

Comments

Hej divor hoppas ni mår bra de gör jag även om jag har lite för mycket att göra. Nu är de pride och jag jobbar tyvärr så mycket och kommer bara att hinna med paraden i år dvs jag är i sthlm på lördagen så då kan vi ses. ses vi inte i paraden så ses vi efter på någon pub.

Ha en underbar vecka alla

Likes

Comments

Hej divor som ni minns så har jag haft en tävling gällande viktuppgång. Tävlingen var att ge mig de bästa tipset för att gå upp i vikt! Tävlingen har pågått ca 3 månader och tyvärr har inte så många lämnat tips men de finns några stycken iaf!

Kl 13 ska jag till dietisten och väga mig så då får vi se om Wheeliediva har gått upp något och vem som vinner en fika med mig, håll tummarna för att jag har gått upp nu vi hörs vid 14 då vinnaren kommer utses.

Puss sålänge

 • 128 readers

Likes

Comments

Hej på er divor jag är ledsen att jag inte bloggat på ett tag. Anledningen är att jag har jobbat borta i fyra dagar på skokloster slott under ett riddarspel ihop med nordicknights tournelag som ljudtekniker. De är hur kul som helst jag har gjort de i två år nu. Och har bott i tält och jag måste säga en sak att jag sover bättre i tält än hemma de är helt sant.

Här kommer lite bilder nu ska jag sova snart puss på er

 • 115 readers

Likes

Comments

Idag har jag besökt de häftigaste stället på länge. Jag pratar om bondens glasskalas ute i Älmsta och de är verkligen ett kalas, och vilka glassar sen de är helt klart värt ett besök för den som gillar glass.

Vi tog båt ut dit från herräng en tripp på 1 timme ca hur mysigt som helst var de och bra väder var de också! Sen när vi kommer dit så förvånas jag över kön och mängden människor och jag har heller aldrig upplevt en glassbar med bordsservering de var en känsla i sig. Sen öppnar man menyn och tänker wow! De står bland goda gubben herr frukt och fröken saltis, ja ni hör ju de lyser ju gott gott gott.

Glassarna här kostar drygt 100kr och ja dom är helt klart värda de

 • 125 readers

Likes

Comments

Efter tekniker jobb och långis med hunden unnar jag mig kaffe och wienernougat glass från siaglass hur gott som helst. Nu laddar jag inför en tripp med Pontus båt imorgon sen tekniker jobb och tält övernattning Tors til sön.

Puss på er

 • 136 readers

Likes

Comments

De var typ 8 år sedan jag ens hade billys i frysen. Men nu när jobben löser av varandra är de fan smidigt, men om de är gott vetefan, vad säger ni är billys gott eller bara bukfylla#nostalgicmoments #billys #ljudtekniker #riddarspel

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er underbara divor.

Nu börjar de bokstavligen rulla på för Wheeliediva vilket är extremt kul jag bara älskar de livet. Igår var de dags igen för en sthlmstripp. Men först bjöds de på middag och lite drinkar hos underbara familjen Lagström ni är underbara men de vet ni redan puss på er.

Självklart gjordes makén av underbara Ella ännu en gång. Nu är divan trött och får vila fram till prideveckan som är om en vecka då blir de fullt ös medvetslös för Wheelie men de gillar jag så vi kör på så länge de går.


Så här såg divan ut igår!

Likes

Comments

Hej på er underbara divor. mår ni bra?

Först och främst vill jag be om ursäkt för mitt dåliga bloggande i några dagar, de händer mycket nu! Jag jobbar som en tok på alla plan just nu de är bok, musik samt mitt ordinarie jobb som rullar på. De som är fantastiskt kul är att allt detta känns så kul och jag är så motiverad och ärligt talat så är de sjukt längesedan jag kände de så här men de är som sagt en underbar känsla.

Idag är de en intervju i knivsta som ligger först på agendan sen blir de en studiokväll. Imorgon är de hundträning på schemat och jag känner mig pepp sen på torsdag kommer en vän hit och helgen vill jag inte tänka på ännu. En sak vet jag iaf på måndag kommer jag att ta en ledig dag jag hoppas bara att min kalender håller med mig! Jag har på senare år insett att en kalender är förbannat bra, även fast jag inte gillar att planera så håller jag koll på mitt liv via den iaf.

Nu blir de promenad och träning med hunden sen blir de att renskriva en låt sen intervjudags i knivsta. Ha de grymt så hörs vi puss puss på er

Likes

Comments

​Hej divor hur mår ni denna lördag?

Jag mår super har haft en mysig 50 minuters promenad med hunden så nu sitter jag och myser och bloggar lite, idag har jag en dag utan några som helst måsten de känns underbart! Så vill ni göra nått så hör av er vetja annars kan ni ju alltid komma hit och hänga lite med mig sällskap är alltid kul och mysigt.

Igår umgicks jag med underbara farmor och hon mår toppen nu, läkaren har tagit bort 2st mediciner och de är en helt ny människa gamla farmor är tillbaka! De känns så kul vi planerade massa kul vi ska bland annat åka till Alunda och hälsa på Micke, sen ska hon och jag åka och se Helen Sjöholm när hon är i Uppsala på underbara Parksnäckan de är så kul att se henne såhär så då är de klart att jag gör allt för min farmor. Älskar henne över allt annat så hon ska ha de bästa av de bästa så fort jag hinner med.

Nu tänkte jag skriva lite texter till ett kommande musikprojekt puss så länge

Likes

Comments

Hej divor jag bara älskar livet just nu!

Solen skiner de jag tar mig för går framåt, jag har fått ett extra jobb till vilket gör att jag kanske kommer i fas tidigare än planerat med ekonomin min! Jag känner bara jippi denna dagen kunde inte börja bättre faktiskt jag är så glad just nu. Sen ska de köras en marathonsittning med boken idag, wish us luck men med min sekreterare blir de inga problem.

Nu ska jag snart ut med hunden sen blir de bok vi hörs ikväll

Likes

Comments

Hej divor som jag skrev sist så är de boken som är prio ett nu! Och så är de verkligen och de är så himla kul men också hemskt att berätta om vissa saker även om de bara är min sekreterare som vet allt ännu och hon är tyst de vet jag. Och jag måste säga herregud vad de går, vi har bara setts 4gånger med idag dom 2 första bara drygt 1 och en halv timme och igår och idag 5 timmar lite drygt och imorgon blir de 7 timmar.

På dessa timmar har vi hunnit med 16 a4 sidor men eftersom att min bok skrivs i a5 så blir de ju 32 sidor de tycker ändå jag är superbra på den korta tid vi faktiskt jobbat. Efter imorgon har hon ledigt typ 2 veckor sen kommer vi nöta heldagar första veckan i aug mån-tors och lika så i mitten av augusti. Jag har sen efter de fått för mig att ett utkast ska vara klart då men vi får se hur de går men de är målet iaf. Sen tänker jag mig eventuell release i mitten av mars nästa år men de återstår att se!

Nu vet ni läget lite vi hörs puss puss på er!

Likes

Comments

Som ni vet så har jag ju börjat på min självbiografi de är så sjukt kul. Min sekreterare är ju helt outstanding som sagt och nu börjar de ta fart på riktigt! Den här veckan kommer vi sitta 6timmar tis ons och tors så nu ska de skrivas, ett planerat utkast kommer inom 3månader och de kommer ingå resor mobbing skoltid lite mörka sidor dragswowande osv ja ni kommer få en står del av mitt liv i den.

Denna veckan kommer de läggas fokus på boken vilket gör att bloggen blir prio 2 och de kanske missas nån dag med bloggen. Men jag lovar att de är värt besväret för att boken kommer bli så sjuhelvetes bra ni anar inte, nu ska jag smälta dagen som har innehållit även den några timmar med bok!

Nu tar jag kväller puss på er.

Likes

Comments

Hej på er divor!

Idag är divan helt slut då jag jobbade i knutbyparken igår när barbados spelade. De var väl okej men helt ärligt är att Barbados inte är lika bra som när underbara Magnus Carlsson var med så är de bara.

Imorgon blir de bokskrivning för hela slanten och så kommer de bli måndag till torsdag, nu ska de jobbas på de kan jag lova. Vi hörs imorgon igen puss på er.

Likes

Comments

Hej på er divor.
Nu är Wheeliediva glad! Jag gjorde premiär på secret garden igår och minglade och sökte jobb. De var kul och jag kommer hänga en del där framöver så vill ni ses så vet ni vart jag finns framöver.
Puss på er vi hörs under dagen.

Likes

Comments