Hej divor jag hoppas ni mår bra trots min tystnad här ett tag men jag hinner inte med att blogga som jag vill nu.

Men igår hände de nått stort må ni tro jag var med i Stina Wollters söndags program och pratade om mitt liv med allt vad de innebär kärlek hat sorg já ni hajar de var så sjukt stort och kul. I inslaget får ni även höra min underbara makeup-artist Ella som faktiskt varit med och skapat just Wheeliediva.

Om ni vill höra programmet i efterhand så hittar ni de via denna länk! Hope you like puss på er där ute. här har ni https://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=4604


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 87 Readers

Likes

Comments

Hej divor jag hoppas ni mår bra?

Nu har jag way too musch att göra och detta gör att bloggen blir lidande vilket jag inte vill men den bistra sanningen är att de blir så tyvärr. Anledningen är mer saker på jobbet och flyt i musiken så de är iaf bara kul saker som händer ni iaf vilket är kul.

Jag har fått mer uppgifter på jobbet jag är numera både informatör och kundansvarig vilket känns super kul,säger bara tur att dygnet har 24 timmar annars skulle de inte gå hehe. Kombinerat med jobbet så har musikbiten fullkomligt exploderat för mig vilket känns super kul, har många roliga projekt på gång och några som verkligen kan bli nått jag är så pepp på livet nu jippi.

Nu ska jag snart iväg och träna hund ihop med några vänner så de blir en gruppträning i Bromma som jag också är grymt taggad på. Men nu ska jag fixa mig för att åka men vi hörs vidare under helgen då jag bland annat kommer berätta om Wheeliedivas första bröllopsgig puss på er sålänge

Likes

Comments

Hej på er nu har jag varit dålig på att blogga igen. De beror på att jag har haft så sjukt mycket att göra på alla plan, mera uppgifter på jobbet musiken flyttar på ja livet är kul nu. Nu är de bara att få ordning på min ekonomi så att ja kan prioritera min musik och inget annat.

När de gäller musiken så är de de som rubriken syftar på. Jag håller på att skapa magi i olika projekt men de sista nu är nått extra alltså man blir lite varm i hjärtat när man skriver om de, kommer bli fantastiskt bra när de är klart. Inom kort får ni höra inom kort så håll ut.

Så länge får ni 2 bilder ifrån dagen då ett stjärngäng var i studion.

Kram på er vi hörs snart igen

  • 141 Readers

Likes

Comments

Hej divor nu är divan i rullstol upprörd kan jag säga. Jag skulle nämligen ha varit på ett möte idag som helt abrupt ställdes in pga att de saknades några papper hur kan man göra så? Dom borde ha rutiner kan jag tycka för sådant. Jaja nu är de iaf uppskjutet och vi får se när de blir av igen nu ska jag försöka lugna mig lite och ta en promenad med hunden. Men vi hörs ikväll puss på er därute.

  • 207 Readers

Likes

Comments

Hej divor!

Idag är de en bra dag och de är tack vare den grymma gårdagen jag hade med min nyfunne vän Martin, jag hade nämligen fixat ett studiebesök på Nox studios där jag hänger och skapar musik ibland.

Martin brinner för musik men har aldrig fått tillfälle att få besöka en studio och att då kunna få erbjuda honom ett besök hos Nox som är toppklass känns så oerhört kul för mig. Dagen bjöd på rundvandring och vi pratade lite om hur musikproduktion går till osv, sen som avslut fick han mixa ihop en av mina låtar. Vi hade alltså nollat mixerbordet så de blev en helt ny mix av de hela. De blev bra måste jag säga!

Tack som fan Pelle och Nicke på nox för denna möjlighet.

Här kommer lite bilder från dagen!

Likes

Comments

Hej på er divor. Hoppas ni mår bra jag mår super idag efter gårdagen som var piss på många sätt, inte minst kroppsligt som var ett rent helvete. Men de var igår och idag ser vi framåt mot en grymt kul dag.

Jag ska till nox(studion som ja jobbar i) jag ska hålla ett litet studiebesök. Vi ska pyssla lite med mina låtar gå igenom hur allt går till och ha allmänt trevligt de kommer bli en mysig och rolig dag helt enkelt! Bilder kommer senare idag var så säkra tills dess får ni hålla tillgodo med detta inlägg vi hörs snart igen.

  • 203 Readers

Likes

Comments

Hej Divor

Hur mår ni? Jag mår sådär idag pga smärta så har jag sovit 1timme i natt totalt typ, sen upp tidigt pga olika anledningar så som ni förstår är jag sjukt trött idag. Men jag gläds åt träningen med underbara Nina igår jag känner hopp inför examen nu måste jag säga och de blev inte mindre efter dagens träningssession hemma med fokus på stanna i fart som gick bra faktiskt livet är kul och jag älskar min underbara hund.

Efter dessa rader med "glädje" kanske ni undrar vad rubriken kommer ifrån! Jo de är så att min tillit på 96% av mänskligheten är slut nu och de menar jag. Jag har alltid varit den som litar på alla, vill hjälpa alla och vara snäll mot precis alla men nu är de slut på de för gått nu har jag blivit lurad för sista gången för denna gången knäckte de mig rejält. De har med min bok att göra min sekreterare bad om lön efter typ halva arbetet vilket var dealen de säger jag inget om. Men pga olika anledningar blev jag lite sen med en betalning vi snackar ca 5 dagar kanske! Detta gör att hon går i taket och säger att man inte kan lita på mig och att jag inte håller mitt ord, jag förklarar hur läget är och att ska hon kunna jobba för mig måste hon kunna lita på mig till 100% och förklarar ännu en gång att jag aldrig blåst någon och skulle aldrig göra de heller så vi fortsätter ett tag till. Då jag känner mig lite dum så lovar jag henne resten av lönen en vecka senare eftersom jag vill vara snäll mot allt och alla. Olyckligt nog blev även denna betalning något sen fast denna gång hade jag förvarnat att de kunde ske och de verkade okej iaf. Men även denna gång blev de hysteri och jag löste betalningen fortare, jag har alltså hållit min del och gett pengarna. Dealen var ett utkast och nu vet jag inte vad de är. Jag har inte sett ett piss av de och de gör mig ledsen.

De mest jobbiga är inte pengarna jag kastat bort och inte får tebax! De jobbiga är allt jag berättat för henne har öppnat mig så enormt och nu vet jag inte vad som sker alls, har inga texter kvar då hon har dem men dom ska jag tjata tebax. Pengarna vet ja inte om jag kan kräva tebax men de ska jag helt klart undersöka. Slutsats av detta är att aldrig mer ge ungdomar uppdrag som vill sommarjobba!

Likes

Comments

Yes

Jag klarade tandreparationen utan bedövning, de var ju ingen som helst fara så nu har man en hel tand igen så glad för de!

Nu ska jag slappa lite och tagga upp inför måndagsträning med Nina i Märsta de ska bli kul mer info om hur den gick kommer ikväll, kram på er sålänge.

Likes

Comments

Hej divor då var de dags för en ny vecka

Denna veckan händer de kul saker vill jag lova jobba på tis & torsdag studio på onsdag, tråkig dag på fredag sen en lugn helg hoppas jag på.

Idag ska jag laga de första hålet som någonsin uppstått i min kropp, nja okej de förutom sönderslagna ögonbryn osv förstås. Jag ska till tandläkaren kl 10:45 sitter jag redo med bedövningssprutan i gapet och ska bli reparerad de känns lite skumt! Visst har jag blivit reparerad förut eller jag skulle snarare kalla de ombyggd, har ungefär genomgått 20st operationer i mitt liv! Shit man är som en mänsklig transformers haha. Skillnaden då mot nu är att jag sover på operationsbordet och de gör jag inte nu.

De som blir mest spännande är mina spasmer i kombination med att jag inte känner mig trygg i deras stol pga att jag lätt kan ramla ur den då jag inte sitter stadigt i den, men de är väl de man kallar spänning i livet bara de att för mig blir de ju dubbelt upp haha.

Men nu ska jag snart ut med hunden på en promenad men jag berättar mer efter min reparation är klar vi hörs snart. Kram på er där ute

Likes

Comments

Hej divor

Jag vill börja med att be er om ursäkt för mitt lilla uppehåll de har inte varit min avsikt alls de har bara skett. Anledningen är mycket jobbigt som händer nu faktiskt, saker som jag inte riktigt förutspått om man säger så. De är folk som sviker gammalt skit rivs upp igen osv osv ja ni hajar säkert och ska jag vara ärlig så tar de på en även hur stark man än är men nu de en jobbig grej kvar på fredag sen så blickar ja bara framåt och livet går som de går.

Men innan de så blir de lite kul saker iaf och de har faktiskt skett en del kul grejer redan. Jag har bland annat gjort 2st grymma låtar med mitt underbara crew och fler ska de bli de lovar jag er. Jag har insett nu att jag ska följa min dröm fullt ut då jag mår bra av de! De borde alla göra.

Divan är tebax och vi hörs senare idag puss på er

Likes

Comments

​Hej på er divor!

Hoppas ni mår bra! De gör jag även om jag är lite deppig just idag. De kändes som att för en tid sedan så vände min negativa trend i i livet och jag såg ljust på framtiden ett tag. Men jag har insett nu att ens förflutna alltid kommer tebax när fan kan man bli kvitt de dumma man gjort i livet? Aldrig verkar de som för när man ser en ljusglimt så släcks den fort som fan med gammalt skit jag vill bara få slut på detta nu för de börjar ta knäcken på mig nu faktiskt.

Jag lovar er att när jag har ridit ut denna storm ska jag skriva om mitt förflutna här så ni får läsa. Men nu ska jag tagga för en träningskväll med Nina de ska bli kul inlägg om de kommer ikväll

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej divor idag har varit en kul dag jag har varit på Rosersbergs slott och tränat hund. De går från klarhet till klarhet med träningen och imorgon kör vi igen fast i Märsta på brukshundsklubben där.

Nu blir de tv resten av kvällen först nya avsnitt av Saltön sen Johan Falk. Sen måste jág sova då de inatt blev ca 2 timmars sömn.
Puss på er

  • 212 Readers

Likes

Comments

Hej på er divor idag har ni här en trött diva som ställer in alla planer idag pga att jag inte orkar med, men shit vad stolt jag är just nu.

Som ni vet så flög ja ju till Skellefteå i torsdags för att hålla en utbildning för vårt kontor där uppe i vårt schema system för assistans. De var en trevlig dag med mycket matnyttiga frågor och viljan att lära sig var stor ,och vilken underbar mentalitet dom har uppe i norr den är helt underbar jag bara älskar den. Jag kommer snart tillbaka till er var så säkra på de.

Som ni vet så var Winston med mig upp, de var första gången jag flög med servicehund och han gjorde de med bravur. Inte ett ljud på hela resan låg snällt mellan stolarna trots utrymmet han var så duktig. Jag tyckte han var duktig på torsdagen då de var första gången men de blev snäppet bättre på fredagen.

Summan av detta vi kommer att flyga mycket Winston och jag! Och tack till Pontus för att du stod ut med mig på vår 2 dagars resa.

Här kommer ett några bilder från flygningen! Ha de bäst så hörs vi

Likes

Comments

Nu har man kommit hem och landat hemma efter ännu en succé flygning. Winston och jag tackar SAS och kvällens cabin crew för grym service tack.
En längre update kommer imorgon.

  • 264 Readers

Likes

Comments

Det har gott strålande på flyget han tyckte de var lite trångt i början. Men inte ett ljud varken vid start eller landning han var superduktig jag är så stolt och tack till underbart cabin crew

  • 267 Readers

Likes

Comments

Hej på er divor.

Snart är de dax att bege sig till Arlanda och flyga till Skellefteå jag och Winston, ska bli spännande vet att de kommer gå superbra. Jag ger er lite bilder från Arlanda sen den här dagen ska dokumenteras var så säkra.

Vi hörs snart puss på er

  • 234 Readers

Likes

Comments

Hejsan Åsa

Mitt namn är Anders jag är 30år och lever med assistans. Jag har under en tid bloggat en del kring assistans och vad ditt agerande har åstadkommiit


Bifogat hittar du 3st länkar till blogginlägg.

http://nouw.com/livetsomcpdragqueen/vad-ar-ett-bra-liv-30964428

http://nouw.com/livetsomcpdragqueen/hur-du-far-i-dig-naring-avgor-ditt-liv-29955642

http://nouw.com/livetsomcpdragqueen/nu-ar-divan-arg-30272880


Önskar dig trevlig läsning


Mvh

Anders Eriksson

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni mår bra.

Jag mår bra även om jag är lite pirrig idag och värre kommer de nog bli tror jag. Jag ska nämligen flyga för första gången med min servicehund Winston, de ska bli spännande jag hoppas att de kommer att gå bra. Skillnaden med att flyga med en servicehund och en icke arbetande hund är att min hund får ligga med mig i kabinen.

Han är ju rätt stor men de går nog bra han får göra sig så liten som de går lixom filt och godis tror ja löser de. Jag ser faktiskt fram emot imorgon då de bär av! Som tur är så är de en kort resa på 50minuter upp till Skellefteå.

Jag ger rapport imorgon hur de gått vi hörs hej hej!

Likes

Comments

Hej idag har Winston och jag varit i hagaparken ihop med polaren Spike och minglat haft lite uppvisning och marknadsfört Svenska service & signalhundsförbundet. Det var kul och våra hundar skötte sig superbra en härlig dag trots skurar

Likes

Comments

Hej divor hur mår ni?

Jag har funderat mycket på många saker de senaste dagarna och inte minst efter mitt inlägg kring ovisshet igår! Efter de inlägget så började jag åter igen att fundera på min situation med assistans men också ur andra perspektiv. Man säger att folk med assistans ska få leva ett så värdigt liv som möjligt men då kommer min följdfråga vem bestämmer vad som är ett värdigt och kul liv? I min värld är de jag själv tycker jag, men med de regelverk som lss innefattar idag så är de regeringen och staten som bestämmer vad som är ett bra liv för dig och som väljer vad du kan göra och inte göra, så är de faktiskt!

Ta mitt dröm liv tillexempel! Mitt drömliv är att vara på turné ca 300dagar om året, kan jag de? Jag brukar säga att ingenting är omöjligt och de är väl inte detta heller egentligen de gäller bara att hitta rätt folk! Men två aspekter till som man ska ha i åtanke är ju att jag inte har assistanstimmar för att göra de så mycket som jag vill, detta skulle isf göra att mina assistenter skulle behöva jobba gratis vissa timmar om dan för att jag ska få göra de jag älskar! HALLÅ SKA DE VARA SÅ? Nej inte alls.

Nästa aspekt är arbetstidslagen som måste ruckas på om jag skall kunna göra de jag vill! Den i kombination med fler timmar skulle göra att jag skulle få mitt dröm jobb och därmed bli en gladare person som i sin tur ger bättre livskvalitet för mig samt bättre arbetsmiljö för min personal, med de menar jag att jag inte skulle vara lika sur och bitter över att jag inte kan göra de jag vill. Som nuläget är nu så kan jag inte leva mitt dröm liv och anledningen till de är att jag har LSS. Kan man få fler timmar kan man göra mer samt anställa fler assistenter vilket gör att de är lättare att hålla sig främst till arbetstidslagen.

De måste till en ändring nu! Jag tycker att LSS ska utformas utifrån livstil och hur du vill leva ditt liv. I mitt fall skulle de innebära fler timmar och kanske en liten kostnadsökning men vad är problemet i de. Får jag fler timmar så måste jag anställa fler folk vilket staten och regeringen borde se som positivt, ni kanske undrar varför! Jo 1 de ger fler arbetstillfällen till folk de i sin tur leder till 2 att fler arbeten innebär skatt in till staten plus arbetsgivaravgifter vilket staten borde se positivt på tycker jag iaf. Sen finns faktiskt en 3:a gömd lite i periferin och de är att om 1&2 fungerar så får ja ett roligare liv och blir positivare vilket gör att jag vill jobba mera och därmed får staten in mera cash i sin kassa och borde jubla.

Ta en annan grej min bästa vän har som livskvalitet att gå ut och fika. De jag vill säga med de är att hennes timmar kan vara mindre än i mitt fall och då "spar" man ju lite där och kan lägga dom timmarna på oss som behöver mer för att kunna jobba och generera pengar till staten! De blir winwin för alla i slutändan.

Som sista grej så är ju faktiskt LSS den mest kostnadssnåla insatsen vilket regeringen inte verkar fatta! Ska dom istället gå tillbaka till gruppbostäder eller instutioner "bara" då kan vi börja prata om att de verkligen kostar pengar!

Så mitt råd till regeringen är att individanpassa LSS jag tror både att de skulle bli billigare och faktiskt generera mer intäkter till staten!

Hoppas jag fått folk att tänka till!

Likes

Comments

Hej på er divor!

Här sitter jag på fredagsmorgonen och funderar lite över ovisshet. Just ovisshet är nått jag känner ofta, de kan vara över val som jag vill göra eller ekonomi ja ni vet säkert. Men den största ovisshet jag känner allt som oftast är över min livssituation med assistans! Tänk att alltid behöva känna kommer den idag kan jag göra de idag är den sjuk idag måste jag beordra in någon idag? Ja ni hajar tänket förmodar jag! Tänk er att alltid ha den känslan de tär på en ganska bra ska jag säga er, även fast jag vet att de oftast löser! Men eftersom att jag återigen är beroende av folk så är de en extremt jobbig situation jag har, jag säger inte att ovisshet är lätt för nån men är man i beroendeställning av någon annan så blir de jobbigt alltså.

Ta den senaste veckan bara!

Jag har varit tvungen att ha vikarier hela veckan i princip både pga sjukdom och semester. De roliga är att mina vikarier har oftast heltidsjobb allihop vilket gör att de åker tidigare och nästa kommer senare! De är okej med mig jag har själv sagt okej till de så jag kan inte säga nått om de. Men tänk om de händer nått på vägen! De kan vara så att assistenten som ska komma blir akut sjuk eller att de händer en olycka på vägen eller vad fan som helst, vad gör jag då? Ja inte vet jag! Får väl sitta här i min ensamhet 24/7 pissa ner mig och skita på mig osv.

Nu tog jag i lite extremt men jag ville bara få er att förstå hur mina tankebanor går kring ovisshet osv. Dessa grejer jag har tagit upp nu är extremt jobbigt för mig i perioder, men den värsta ovissheten jag kommer att känna livet ut är den om jag kommer få behålla min assistans eller inte! Regeringen ska inte ha den makten i sin hand de är vansinne vi måste göra nånting nu åt den ovisshet som vi kan påverka.

De var allt för mig puss puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er divor!

När jag kollade vikten sist så stod jag kvar på samma vikt som sist men jag funderar på hur vi gör med fikan, jag vill ju att nån ska vinna den. Men jag ska tebax om 3 månader igen så vi förlänger tävlingen ytterligare en tid så att fler får chansen att vinna en fika med Wheeliediva.

Idag har jag handlat så nu jävlar ska jag gå upp, kom igen peppa mig nu vänner

Likes

Comments

Hej divor hoppas ni mår bra!

Jag sitter här på morgonkvisten med en kopp kaffe och funderar över vad kontorstid innebär egentligen, är de ett jobb mellan 8-17 eller vad menas egentligen? Jag menar jag jobbar som informatör i Sthlm på kontor med omvärldsbevakning bl.a. Och jag menar jag kan inte räkna med att mina grejer som jag åker på ör under kontorstid! Jag kan inte säga nej de där kan inte jag gå på eller den kursen kan jag inte hålla för den är inte under kontorstid i mitt jobb går de ej.

Jag menar vi har med människor att göra i mitt jobb jag kan inte bara säga till en kund som ringer eller likväl en personal att "tyvärr jag kan inte hjälpa dig just nu du får återkomma under kontorstid" de finns inte för mig jag skulle må dåligt av att göra så.

Jag tror också att dom som jobbar åtta till fem varje dag även tar med sig jobbet hem. Jag tror i min envishet att de inte finns många som kan lämna jobbet på jobbet och gå hem! Möjligtvis kan ett fåtal fixa de men inte många! Allt för många tänker nog ja men jag jobbar över en timma eller jag gör de där hemma ikväll, vart tog kontorstiden vägen i den tanken?

Jag tror som sagt att många som sagt att många som säger "jag jobbar faktiskt kontorstid" inte gör de! Har jag rätt eller fel? Jag anser att så fort du jobbar över eller tar med jobbet hem från ett jobb där du säger att du jobbar kontorstid så gör du inte de längre! Håller ni med mig?

Avslutningsvis har jag en fråga tar du med jobbet hem eller inte?

Likes

Comments

​Hej divor.

Hoppas att ni mår bra. De gör iaf jag.

Men det är en liten sak som tynger mig faktiskt och de är att jag inte hinner blogga lika mycket som förut. Men jag tycker ändå att de är ett lyxproblem i detta fallet då jag jobbar lite mycket just nu och inte hinner med bloggen riktigt, men dey´t ska bli ändring på de jag lovar er. Jag har som mål att börja blogga mer från mobilen också så då kan jag dela med mig på ett smidigare sätt och då blir de per automatik fler inlägg från mig och Wheelie.

Nu kallar jobbet igen ha de grymt bra så hörs vi snart igen.


Likes

Comments

Hej divor nu är de lördag på Prideveckan vilket innebär parad. I år blev temat rosa och då mina makeup-artister var upptagna båda två så blir Wheeliediva hemma trist men thats life.

Såhär kommer ja se ut idag, happy Pride på er alla

Likes

Comments

Hej divor hoppas ni mår bra.

Jag har idag testat en alkoholfri öl som jag kan rekommendera de är en ginger Joe med päron smak. Ja är inget fan av non alcohol öl men den här var nice

Likes

Comments

Hej divor hoppas ni mår bra de gör jag även om jag har lite för mycket att göra. Nu är de pride och jag jobbar tyvärr så mycket och kommer bara att hinna med paraden i år dvs jag är i sthlm på lördagen så då kan vi ses. ses vi inte i paraden så ses vi efter på någon pub.

Ha en underbar vecka alla

Likes

Comments

Hej divor som ni minns så har jag haft en tävling gällande viktuppgång. Tävlingen var att ge mig de bästa tipset för att gå upp i vikt! Tävlingen har pågått ca 3 månader och tyvärr har inte så många lämnat tips men de finns några stycken iaf!

Kl 13 ska jag till dietisten och väga mig så då får vi se om Wheeliediva har gått upp något och vem som vinner en fika med mig, håll tummarna för att jag har gått upp nu vi hörs vid 14 då vinnaren kommer utses.

Puss sålänge

Likes

Comments

Hej på er divor jag är ledsen att jag inte bloggat på ett tag. Anledningen är att jag har jobbat borta i fyra dagar på skokloster slott under ett riddarspel ihop med nordicknights tournelag som ljudtekniker. De är hur kul som helst jag har gjort de i två år nu. Och har bott i tält och jag måste säga en sak att jag sover bättre i tält än hemma de är helt sant.

Här kommer lite bilder nu ska jag sova snart puss på er

Likes

Comments

Idag har jag besökt de häftigaste stället på länge. Jag pratar om bondens glasskalas ute i Älmsta och de är verkligen ett kalas, och vilka glassar sen de är helt klart värt ett besök för den som gillar glass.

Vi tog båt ut dit från herräng en tripp på 1 timme ca hur mysigt som helst var de och bra väder var de också! Sen när vi kommer dit så förvånas jag över kön och mängden människor och jag har heller aldrig upplevt en glassbar med bordsservering de var en känsla i sig. Sen öppnar man menyn och tänker wow! De står bland goda gubben herr frukt och fröken saltis, ja ni hör ju de lyser ju gott gott gott.

Glassarna här kostar drygt 100kr och ja dom är helt klart värda de

Likes

Comments