Hej divor!

Igår drog nomineringen till QX-Galan igång och jag hoppas att jag Wheeliediva blir nominerad, varför då tänker ni säker! Jo för att hon är unik i sitt slag, vad jag vet finns de ingen dragqueen som sitter i rullstol i Sverige redan där har ni en bra anledning att nominera mig de måste in en cp-drag i samhället så är de. Wheeliediva är en sådan person som vågar säga vad hon tycker och står för de till 100% men hennes mål är också att få fler i samma sits som henne själv dvs folk med olika hinder att våga vara som dom vill och leva sina liv fullt ut, återigen hon behövs i samhället.

Här kommer en liten story kring hennes bakgrund.

Jag funderar lika mycket varje år efter QX-galan borde jag berätta min story? Vilka med/motgångar jag haft att komma ut som gay och dessutom ha CP! De var ett helvete kan jag säga all hat och skit jag fått pga min diagnos och nu även var jag gay ja ni kan ju tänka er shit alltså.


Sen att ännu ta steget att visa upp för världen att jag är dragqueen de var droppen för folk då kom dödshoten på riktigt och kommentarer som räcker de inte att du föddes misslyckad och blev gay ska du nu bli drag också.

Ser vi dig ska vi välta ner din rullstol för ett stup ditt äckel ja sånna kommentarer är vardagsmat för mig. Men de allra värsta är att jag ibland får höra folk säga till mina assistenter att de måste få mig att inse! Inse vadå att jag inte ska få vara den jag vill för att jag är cp och gay och drag eller vad?

Aja jag vill med denna status säga att jag vill börja ta upp kampen för oss med diagnoser att vi ska få leva de liv vi vill. Skär ner på insatser i våra liv om ni vill kom fan inte och bestäm hur vi ska vara och att säga att vi inte förstår vårt eget bästa pga våra diagnoser vad fan är de?

Skäms på er!!! #STOLTGAY #STOLTCP #GAY#HBTQ #HOMO #DRAGQUEEN #FRIHET #qx

Jag hoppas att ni vill nominera mig så jag får fler att våga vara precis som dom vill.

Puss från Wheeliediva

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er divor!

Nu är de dags nominera mig till årets dragqueen på qx. De vore så sjukt stort att bli nominerad Sverige och världen behöver en druga i rullstol så är de.

Gå in på https://qx.se/ klicka på nominera till QX-Galan sedan skriver ni Wheeliediva i kategorin årets drag. Då blir ja superglad

Puss på er

Likes

Comments

Hej divor!

Asså shit säger ja bara de händer så mycket kul just nu, jobbet flyter på bra jag börjar komma on i de nu. För att inte prata om låten som släpptes för bara 5 dagar sedan och den har redan över 200streams och de kanske inte låter så mycket men för mig som första låt är de mycket.

Vad som är extra kul är ju att den verkar snappas upp från olika håll, de har kommit många roliga mail senaste 2 dagarna jag är blown away kan man säga. Jag tänker inte säga så mycket mer just nu men kul grejer är på gång de kan ja lova!

Likes

Comments

Hej divor!

Nu har de varit too mutch igen jag gillar de men trist när bloggen blir lidande de vill jag inte förlåt mig!

Vad har jag då gjort då sedan sist? Jo precis de som rubriken säger jag har skrivit en låt som heter Born Again text musik och prodd har gjort av mig de känns super kul. Den handlar om att bli motarbetad men att man gör de man vill ändå.

För er som vill höra titta nedan

Likes

Comments

Hej divor jag hoppas ni mår bra!

De gör iaf jag och idag så fortsätter jag min positiva helg med en tripp till min underbara syster och hennes kille ute i Östhammar på lite fika. Jag vet att rubriken säger födelsedagsfika och de är väl en sanning med modifikation kan man säga, med de menar jag att syrran fyller år den 16:e och inte idag så de blir födelsedagsfika fast inte på födelsedagen haha.

Innan de ska jag ut en sväng med hunden och rensa tankarna lite de behövs ibland och inte minst idag. Men jag lovar er bilder och en uppdatering ifrån kalaset, tills dess ha de super bra denna söndag.

Likes

Comments

Hej divor!

Nu är jag hemma igen från en liten minisemester ja eller snarare en liten skrivcamp med min underbara artist Ronja nere hos hennes familj i Karlhamn mycket trevligt. De innefattade god mat många kul diskussioner och inte minst en melodi till en ny balad samt en textidé till en riktig popdänga kort och gott en sjukt kul och effektiv session.

Tyvärr var de så mycket fokus så jag glömde filma och ta kort men jag lovar att de blir sjukt bra när de är klart. Jag vill återigen tacka familjen Lindberg för dessa dagar kram till er alla.

Likes

Comments

Hej divor!

Idag vaknade jag med ett leende och lugn inom mig och tacksamhet faktiskt. Mycket beror på att ni fortfarande läser min blogg trots mina små uppehåll osv men också för att jag börjat älska livet igen trots motgångarna jag haft ett tag nu, även om de känns piss ibland så vänder de och de är precis vad de har gjort nu. De går bra på jobbet de går bra med musiken de går bra med.... Ja de mesta just nu faktiskt även om jag har några mörka delar kvar i min ryggsäck absolut men dom flesta börjar faktiskt försvinna och vet ni vad jag känner mig friii som bara den just nu.

Idag ska jag på en liten minisemester till Karlshamn eller ja semester jag ska ner och skapa musik med Ronja bara en och en halv dag musik skratt och sång de är livet de. Klockan 13 bär de av mot Arlanda sen 14:55 lyfter planet mot Ronneby sen får vi se vad som händer I have no idea.

Men en sak vet jag säkert älska livet nu för imorrn kan de faktiskt vara slut! Puss på er underbara människor och ting därute love too you all.


Likes

Comments

Hej divor!

Jag vill bara med dessa rader säga att jag är så glad just nu. Efter ett längre upphåll med bloggandet så känns de enormt bra att fortfarande ligga på plats 17 på topplistan i uppsala inom alla kategorier och på 3:e plats inom min kategori de känns så sjukt kul

På den totala blogglistan ligger ja på plats 27 jag bara älskar er alla som läser min blogg tack igen.


Likes

Comments

Hej divor idag har jag och Winston varit på kistamässan på hjälpmedel för livskvalitet med våra vänner Therese och Azlan. Visst fanns de många bra hjälpmedel på mässan absolut men inget slår dessa😉❤️❤️

Dom bästa hjälpmedlen på mässan vi har minglat från 10:30 till 15:30. Visat apportering mm pratat med många och fått många frågor och gjort folk nyfikna Winston och Azlan gillár uppmärksamheten

  • 215 Readers

Likes

Comments

Hej på er divor

Nu säger divan Wheelie godnatt efter en dag med mestadels lugnt serietittande men också en del jobb har bokat lite möten osv. Men nu blir de sängen för min del för imorgon åker jag och min underbara Winston till Kista på mässa vem vet vi kanske ses där.

Kram på er så länge

Likes

Comments

Hej divor

Då var de tisdag och klockan har precis passerat lunch tid och divan har en hemma dag med lite jobb annars händer inget speciellt förutom att jag har tid för fotvård i eftermiddag. Och jag kan säga såhär att de är rätt skönt med en lugn dag som omväxling, har haft en hektisk period på många plan och mera kommer de bli fast då lite mer kontrollerat än tidigare de händer mycket kul just nu i mitt liv så de är bara att köra på.

Nu blir de lite kaffepaus sen kör vi på igen vi hörs senare puss på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej divor, då var de måndag kväll

Castingen gick bra kan jag säga, jag får besked på fredag om jag får rollen eller ej men de kändes bra så jag hoppas på de bästa. Annars så har kvällen bjudit på pizza och en öl för att jag känner att jag är värd de och innan ni kommenterar de så vill jag bara säga " Ja ja vet att de är måndag men de skiter jag i faktiskt"

Imorgon hoppas jag på en lugn dag för sen på onsdag blir de mässa för att mingla med Winston och prata assistanshund i kista på mässan hjälpmedel för livet. De ska bli kul faktiskt sen på torsdag beger jag mig till Karlshamn för lite jobb de händer mycket kul nu.

Nu tar divan kväll puss puss på er

Likes

Comments

Hej divor

Idag står de kul grejer på schemat för mig, ska nämligen till Sthlm på casting för en informationsfilm. De ska bli spännande men också lite smått nervös jag har ju faktiskt aldrig varit på någon casting egentligen, har ju haft förmånen att bli headhuntad till mina produktioner jag har varit med i. Orättvist tycker en del bra tycker andra själv vet ja inte vad jag ska tycka om de! De är väl bra och bli headhuntad då vet man att man är bra på nått iaf haha. Som sagt detta blir en ny och kul erfarenhet som jag hoppas kommer ge ringar på vattnet.

Ni kommer få veta hur de kändes efteråt men tills dess ha en grym måndag för de kommer jag att ha. Puss på er finingar

Likes

Comments

Hej divor hoppas ni mår bra.

Jag tänkte nu när de har lugnat sig rejält för mig efter examen osv så tänkte jag ta upp bloggandet på allvar igen. Jag tänkte börja med att briefa er lite om vad som hänt då jag tyvärr varit lite fåordig på bloggen på senaste men de beror som sagt på mycket träning inför examen men också sjukt mycket på jobbet och med musiken men de är as kul så jag bara kör på så länge jag orkar så hoppas jag på de bästa.

Som sagt så var jag nere i Vara utanför Skara förra helgen och hade examen med underbara vänner de innefattar både hundar och förare. Vi hade trevliga dagar med skratt god mat men inte mest hårda prövningar för våra fyrfota vänner och hjältar. Allt från fritt följ till platsliggning med störning öppna/stänga dörrar apportera mm de var super kul men extremt påfrestande för både mig och Winston. De som gjorde mig extra glad och stolt var att de jag trodde han skulle ha svårast för var i stort sett inga problem alls.

Sen efter examen har jag hunnit med en hel del också bland annat släpper jag snart en låt med en fantastisk tjej som heter Ronja, och jag kan säga såhär de kommer bli en kioskvältare var så säkra. Sen har jag också hunnit med att se den underbara showen This is it med After Dark och jag säger bara dra mig baklänges vad bra den är får ni möjlighet så måste ni se den så är de!

De är väl detta som hänt fram tills idag så nu kör vi vidare med mitt liv puss på er så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Ledsen att ja inte bloggat mer om examen men jag han inte de var fulla dagar sen var man helt slut och orkade inte ett piss förlåt mig! Men de var 2 st grymt kul dagar med roliga och jobbiga moment som Winston klarade bra tycker ja trots sin skadade tass. Nu är vi examinerade min plupp och jag

Likes

Comments

Hej divor hoppas ni mår bra idag!

Idag börjar min examensresa med min underbara servicehund Winston som ska bli färdig servicehund efter helgens prov. Helgen tillbringas nere i Vara ihop med 6st andra ekipage vad jag vet så känner jag iaf 3 av dom så de blir roligt faktiskt. Själva examen börjar imorgon men jag åker ner om drygt en timme så både jag och Winston får landa lite i lugn och ro samt att vi får möjlighet att lära känna miljön och varva ner.

Ni kommer få följa vår helg var så säkra ha de bäst så länge så hörs vi puss

Likes

Comments

Hej på er divor.

Nu skäms jag nått oerhört för mitt dåliga bloggande, men jag har haft too musch bara på jobbet och privat. Har bland annat jobbat dubbelt mot vad jag bör i drygt 2 månader men så är de ibland och de får man ta, Som diva gnäller jag inte alls snarare njuter jag.

Vet dock inte vad jag ska skriva just nu då jobbet innebär sekretess så de kan jag inte säga mer än att jag har sjukt mycket lite för mycket för även en cp-diva känner jag men vi kör på! Förutom jobb så blir de sjukt mycket musik nu och hoppas de kommer generera nått i längden så får vart de barkar sen.

Nu laddar ja för examen med min fina Winston i helgen som ska bli klar servicehund hoppas vi iaf! Så imorgon bär de av mot Vara för bara en helg med fokus på hund! Skönt att få släppa andra jobbet för en helg iaf, kl 11 imorgon sätter vi oss i bilen håll tummarna för oss nu, lovar hålla er uppdaterade under helgen om jag har några läsare kvar. Vi hörs under helgen puss på er mina hjärtan ni betyder allt

Likes

Comments

Hej divor jag hoppas ni mår bra trots min tystnad här ett tag men jag hinner inte med att blogga som jag vill nu.

Men igår hände de nått stort må ni tro jag var med i Stina Wollters söndags program och pratade om mitt liv med allt vad de innebär kärlek hat sorg já ni hajar de var så sjukt stort och kul. I inslaget får ni även höra min underbara makeup-artist Ella som faktiskt varit med och skapat just Wheeliediva.

Om ni vill höra programmet i efterhand så hittar ni de via denna länk! Hope you like puss på er där ute. här har ni https://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=4604


  • 423 Readers

Likes

Comments

Hej divor jag hoppas ni mår bra?

Nu har jag way too musch att göra och detta gör att bloggen blir lidande vilket jag inte vill men den bistra sanningen är att de blir så tyvärr. Anledningen är mer saker på jobbet och flyt i musiken så de är iaf bara kul saker som händer ni iaf vilket är kul.

Jag har fått mer uppgifter på jobbet jag är numera både informatör och kundansvarig vilket känns super kul,säger bara tur att dygnet har 24 timmar annars skulle de inte gå hehe. Kombinerat med jobbet så har musikbiten fullkomligt exploderat för mig vilket känns super kul, har många roliga projekt på gång och några som verkligen kan bli nått jag är så pepp på livet nu jippi.

Nu ska jag snart iväg och träna hund ihop med några vänner så de blir en gruppträning i Bromma som jag också är grymt taggad på. Men nu ska jag fixa mig för att åka men vi hörs vidare under helgen då jag bland annat kommer berätta om Wheeliedivas första bröllopsgig puss på er sålänge

Likes

Comments

Hej på er nu har jag varit dålig på att blogga igen. De beror på att jag har haft så sjukt mycket att göra på alla plan, mera uppgifter på jobbet musiken flyttar på ja livet är kul nu. Nu är de bara att få ordning på min ekonomi så att ja kan prioritera min musik och inget annat.

När de gäller musiken så är de de som rubriken syftar på. Jag håller på att skapa magi i olika projekt men de sista nu är nått extra alltså man blir lite varm i hjärtat när man skriver om de, kommer bli fantastiskt bra när de är klart. Inom kort får ni höra inom kort så håll ut.

Så länge får ni 2 bilder ifrån dagen då ett stjärngäng var i studion.

Kram på er vi hörs snart igen

  • 459 Readers

Likes

Comments

Hej divor nu är divan i rullstol upprörd kan jag säga. Jag skulle nämligen ha varit på ett möte idag som helt abrupt ställdes in pga att de saknades några papper hur kan man göra så? Dom borde ha rutiner kan jag tycka för sådant. Jaja nu är de iaf uppskjutet och vi får se när de blir av igen nu ska jag försöka lugna mig lite och ta en promenad med hunden. Men vi hörs ikväll puss på er därute.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej divor!

Idag är de en bra dag och de är tack vare den grymma gårdagen jag hade med min nyfunne vän Martin, jag hade nämligen fixat ett studiebesök på Nox studios där jag hänger och skapar musik ibland.

Martin brinner för musik men har aldrig fått tillfälle att få besöka en studio och att då kunna få erbjuda honom ett besök hos Nox som är toppklass känns så oerhört kul för mig. Dagen bjöd på rundvandring och vi pratade lite om hur musikproduktion går till osv, sen som avslut fick han mixa ihop en av mina låtar. Vi hade alltså nollat mixerbordet så de blev en helt ny mix av de hela. De blev bra måste jag säga!

Tack som fan Pelle och Nicke på nox för denna möjlighet.

Här kommer lite bilder från dagen!

Likes

Comments

Hej på er divor. Hoppas ni mår bra jag mår super idag efter gårdagen som var piss på många sätt, inte minst kroppsligt som var ett rent helvete. Men de var igår och idag ser vi framåt mot en grymt kul dag.

Jag ska till nox(studion som ja jobbar i) jag ska hålla ett litet studiebesök. Vi ska pyssla lite med mina låtar gå igenom hur allt går till och ha allmänt trevligt de kommer bli en mysig och rolig dag helt enkelt! Bilder kommer senare idag var så säkra tills dess får ni hålla tillgodo med detta inlägg vi hörs snart igen.

Likes

Comments

Hej Divor

Hur mår ni? Jag mår sådär idag pga smärta så har jag sovit 1timme i natt totalt typ, sen upp tidigt pga olika anledningar så som ni förstår är jag sjukt trött idag. Men jag gläds åt träningen med underbara Nina igår jag känner hopp inför examen nu måste jag säga och de blev inte mindre efter dagens träningssession hemma med fokus på stanna i fart som gick bra faktiskt livet är kul och jag älskar min underbara hund.

Efter dessa rader med "glädje" kanske ni undrar vad rubriken kommer ifrån! Jo de är så att min tillit på 96% av mänskligheten är slut nu och de menar jag. Jag har alltid varit den som litar på alla, vill hjälpa alla och vara snäll mot precis alla men nu är de slut på de för gått nu har jag blivit lurad för sista gången för denna gången knäckte de mig rejält. De har med min bok att göra min sekreterare bad om lön efter typ halva arbetet vilket var dealen de säger jag inget om. Men pga olika anledningar blev jag lite sen med en betalning vi snackar ca 5 dagar kanske! Detta gör att hon går i taket och säger att man inte kan lita på mig och att jag inte håller mitt ord, jag förklarar hur läget är och att ska hon kunna jobba för mig måste hon kunna lita på mig till 100% och förklarar ännu en gång att jag aldrig blåst någon och skulle aldrig göra de heller så vi fortsätter ett tag till. Då jag känner mig lite dum så lovar jag henne resten av lönen en vecka senare eftersom jag vill vara snäll mot allt och alla. Olyckligt nog blev även denna betalning något sen fast denna gång hade jag förvarnat att de kunde ske och de verkade okej iaf. Men även denna gång blev de hysteri och jag löste betalningen fortare, jag har alltså hållit min del och gett pengarna. Dealen var ett utkast och nu vet jag inte vad de är. Jag har inte sett ett piss av de och de gör mig ledsen.

De mest jobbiga är inte pengarna jag kastat bort och inte får tebax! De jobbiga är allt jag berättat för henne har öppnat mig så enormt och nu vet jag inte vad som sker alls, har inga texter kvar då hon har dem men dom ska jag tjata tebax. Pengarna vet ja inte om jag kan kräva tebax men de ska jag helt klart undersöka. Slutsats av detta är att aldrig mer ge ungdomar uppdrag som vill sommarjobba!

Likes

Comments

Yes

Jag klarade tandreparationen utan bedövning, de var ju ingen som helst fara så nu har man en hel tand igen så glad för de!

Nu ska jag slappa lite och tagga upp inför måndagsträning med Nina i Märsta de ska bli kul mer info om hur den gick kommer ikväll, kram på er sålänge.

Likes

Comments

Hej divor då var de dags för en ny vecka

Denna veckan händer de kul saker vill jag lova jobba på tis & torsdag studio på onsdag, tråkig dag på fredag sen en lugn helg hoppas jag på.

Idag ska jag laga de första hålet som någonsin uppstått i min kropp, nja okej de förutom sönderslagna ögonbryn osv förstås. Jag ska till tandläkaren kl 10:45 sitter jag redo med bedövningssprutan i gapet och ska bli reparerad de känns lite skumt! Visst har jag blivit reparerad förut eller jag skulle snarare kalla de ombyggd, har ungefär genomgått 20st operationer i mitt liv! Shit man är som en mänsklig transformers haha. Skillnaden då mot nu är att jag sover på operationsbordet och de gör jag inte nu.

De som blir mest spännande är mina spasmer i kombination med att jag inte känner mig trygg i deras stol pga att jag lätt kan ramla ur den då jag inte sitter stadigt i den, men de är väl de man kallar spänning i livet bara de att för mig blir de ju dubbelt upp haha.

Men nu ska jag snart ut med hunden på en promenad men jag berättar mer efter min reparation är klar vi hörs snart. Kram på er där ute

Likes

Comments

Hej divor

Jag vill börja med att be er om ursäkt för mitt lilla uppehåll de har inte varit min avsikt alls de har bara skett. Anledningen är mycket jobbigt som händer nu faktiskt, saker som jag inte riktigt förutspått om man säger så. De är folk som sviker gammalt skit rivs upp igen osv osv ja ni hajar säkert och ska jag vara ärlig så tar de på en även hur stark man än är men nu de en jobbig grej kvar på fredag sen så blickar ja bara framåt och livet går som de går.

Men innan de så blir de lite kul saker iaf och de har faktiskt skett en del kul grejer redan. Jag har bland annat gjort 2st grymma låtar med mitt underbara crew och fler ska de bli de lovar jag er. Jag har insett nu att jag ska följa min dröm fullt ut då jag mår bra av de! De borde alla göra.

Divan är tebax och vi hörs senare idag puss på er

Likes

Comments

​Hej på er divor!

Hoppas ni mår bra! De gör jag även om jag är lite deppig just idag. De kändes som att för en tid sedan så vände min negativa trend i i livet och jag såg ljust på framtiden ett tag. Men jag har insett nu att ens förflutna alltid kommer tebax när fan kan man bli kvitt de dumma man gjort i livet? Aldrig verkar de som för när man ser en ljusglimt så släcks den fort som fan med gammalt skit jag vill bara få slut på detta nu för de börjar ta knäcken på mig nu faktiskt.

Jag lovar er att när jag har ridit ut denna storm ska jag skriva om mitt förflutna här så ni får läsa. Men nu ska jag tagga för en träningskväll med Nina de ska bli kul inlägg om de kommer ikväll

Likes

Comments

Hej divor idag har varit en kul dag jag har varit på Rosersbergs slott och tränat hund. De går från klarhet till klarhet med träningen och imorgon kör vi igen fast i Märsta på brukshundsklubben där.

Nu blir de tv resten av kvällen först nya avsnitt av Saltön sen Johan Falk. Sen måste jág sova då de inatt blev ca 2 timmars sömn.
Puss på er

Likes

Comments

Hej på er divor idag har ni här en trött diva som ställer in alla planer idag pga att jag inte orkar med, men shit vad stolt jag är just nu.

Som ni vet så flög ja ju till Skellefteå i torsdags för att hålla en utbildning för vårt kontor där uppe i vårt schema system för assistans. De var en trevlig dag med mycket matnyttiga frågor och viljan att lära sig var stor ,och vilken underbar mentalitet dom har uppe i norr den är helt underbar jag bara älskar den. Jag kommer snart tillbaka till er var så säkra på de.

Som ni vet så var Winston med mig upp, de var första gången jag flög med servicehund och han gjorde de med bravur. Inte ett ljud på hela resan låg snällt mellan stolarna trots utrymmet han var så duktig. Jag tyckte han var duktig på torsdagen då de var första gången men de blev snäppet bättre på fredagen.

Summan av detta vi kommer att flyga mycket Winston och jag! Och tack till Pontus för att du stod ut med mig på vår 2 dagars resa.

Här kommer ett några bilder från flygningen! Ha de bäst så hörs vi

Likes

Comments